Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 44 από 44

Θέμα: shell koronios

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    και κότεψες να πας κοντρα με swift ρε κουλέ;
    Ρε μανία αυτοί οι Άγγλοι να μιλάνε όλη μέρα για τσάγια...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Ρε μανία αυτοί οι Άγγλοι να μιλάνε όλη μέρα για τσάγια...

Λογικό.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Λογικό.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    τι ακριβώς έψαχνες; :wacko:

γιατι απο κάτω είχε αυτό το βιντεο

http://www.youtube.com/watch?v=9UoR-...eature=related

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Εγώ βάζω μόνο απλή αμόλυβδη(95άρα) τα τελευταία 2 χρόνια που οι τίμές έχουν πάει στο Θεό.
    Όποτε θέλω να ''καθαρίσω'' τα μπεκ,βαλβίδες κλπ υπάρχουν και τα πρόσθετα της STP(ένα μπουκαλάκι 250ml για 3-4 γεμίσματα).
    Η V-Power σε σχέση με την απλή έχουν διαφορά μόνο στα πρόσθετα και όχι στα οκτάνια (95άρες είναι και οι δύο)
    H V-Power racing είναι 100 οκτανίων.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
    Και μου λεει με υφος "Καλα! Με τετοια μηχανη και της βαζεις απλη αμολυβδη; Δεν τη λυπασαι; "
    ΄
    Έπρεπε να του πεις "Όχι δεν το λυπάμαι,μηχανάκι της δουλειάς είναι ,κάθε μέρα γράφω 100 χλμ μέσ'την Αθήνα.Αν είναι να βάζω 100άρα και σ'αυτό τί θα βάλω στο 312,στο 1098,στο τουμπανιασμένο Busa με τα 400 άλογα,και στο C 50 που κατέβάζω στο dragster " :rotflmao:

Y.Γ.1 Στον Γέρακα οι τιμές της απλής αμόλυβδης έχουν πέσει στα 1,119€/lt σε όλα τα βενζινάδικα
    Υ.Γ.2 Όταν βενζινάς προσπαθεί να σε πείσει να βάλεις την τάδε αντί για αυτή που επέλεξες και επιμένει,τον χαιρετάς και πας στο παραδίπλα βενζινάδικο
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV

Η V-Power σε σχέση με την απλή έχουν διαφορά μόνο στα πρόσθετα και όχι στα οκτάνια (95άρες είναι και οι δύο)
    Ιδιο προσθετο διαφορετικη ποσοτητα

Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV

Έπρεπε να του πεις "Όχι δεν το λυπάμαι,μηχανάκι της δουλειάς είναι ,κάθε μέρα γράφω 100 χλμ μέσ'την Αθήνα.Αν είναι να βάζω 100άρα και σ'αυτό τί θα βάλω στο 312,στο 1098,στο τουμπανιασμένο Busa με τα 400 άλογα,και στο C 50 που κατέβάζω στο dragster " :rotflmao:

:rotflmao: :rotflmao: Δικε μου, μιλαμε σωστος!!! Δεν το σκεφτηκα καθολου!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Θα εμενε μλκ ο τυπος!
    Νίκος
    Open Horizons

ξανα ρωτο!

υπαρχει καπιοσ που μπορει να μασ πει μηπωσ κανουν και κακο σε καποιεσ μηχανεσ αυτεσ η βεντζηνεσ? ασ πουμε εμενα ενασ φιλοσ μου ειχε 1400(αμαξι) το εβαζε 100..........δεν 8α το καπσει το μηχανιμα?

εγω στο africa διαφορα δεν ειδα........ αλλα και για οσουσ εχοθν δει........και στο saab 2300 ουτε εκει ειδα! απλωσ μου φενεται πωσ στο μυαλο μασ ειναι!

υπαρχει καπιοσ που το εχει μετρησει με καπιον τροπο.....οτι ναι ρε σηγουρα υπαρχει διαφορα!!!!??
    :a36: :a36: http://www.lariseos.webs.com :a36:
    www.husaberg450fe.blogspot.com
    www.fightcolesterol.blogspot.com

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS

Re: ξανα ρωτο!

Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
    υπαρχει καπιοσ που μπορει να μασ πει μηπωσ κανουν και κακο σε καποιεσ μηχανεσ αυτεσ η βεντζηνεσ? ασ πουμε εμενα ενασ φιλοσ μου ειχε 1400(αμαξι) το εβαζε 100..........δεν 8α το καπσει το μηχανιμα?

εγω στο africa διαφορα δεν ειδα........ αλλα και για οσουσ εχοθν δει........και στο saab 2300 ουτε εκει ειδα! απλωσ μου φενεται πωσ στο μυαλο μασ ειναι!

υπαρχει καπιοσ που το εχει μετρησει με καπιον τροπο.....οτι ναι ρε σηγουρα υπαρχει διαφορα!!!!??
    Για οποιοδήποτε μοτέρ όσο περισσότερα οκτάνια τόσο περισσότερη προστασία από προανάφλεξη(κοινώς "πειράκια").Σαφώς και δεν θα το κάψει το μοτέρ.Κίνδυνος υπάρχει μόνο από νοθευμένες βενζίνες

Re: Re: ξανα ρωτο!

Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
    Για οποιοδήποτε μοτέρ όσο περισσότερα οκτάνια τόσο περισσότερη προστασία από προανάφλεξη(κοινώς "πειράκια").Σαφώς και δεν θα το κάψει το μοτέρ.Κίνδυνος υπάρχει μόνο από νοθευμένες βενζίνες
    ολα καλα αλλα δλδ αν ειναι νοθευμενεσ? ρε σει πιοσ δεν το νοθευει???? η δεν κλεβει η οτιδηποτε?

αχχχ,,,,,,

καλυτερα να πηνουμε μπυρεσ!
    :a36: :a36: http://www.lariseos.webs.com :a36:
    www.husaberg450fe.blogspot.com
    www.fightcolesterol.blogspot.com

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Αν είναι νοθευμένη το πιο πιθανό να μην "πηγαίνει" τ'αμάξι.Ρε χαλαρώστε,μη βλέπετε παντού κατασκόπους,λαμόγια κ'εγκληματίες!
    Βάλτε βενζίνη μόνο από συγκεκριμένο βενζινάδικο.Τώρα αν σε ταξίδι αναγκαστικά βάλετε βενζίνη και βγει νοθευμένη δε χάλασε κι ο κόσμος,θα την κάψετε και θα βάλετε μετά καθαρή,δε θα σκάσουμε για τα σίδερα!
    Στην τελική τί είναι το μοτέρ να καεί με το παραμικρό,χάρτινο;

και τα μυαλά στα κάγκελα Το avatar του/της gsx1400

Re: Re: Re: ξανα ρωτο!

Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
    ολα καλα αλλα δλδ αν ειναι νοθευμενεσ? ρε σει πιοσ δεν το νοθευει???? η δεν κλεβει η οτιδηποτε?

αχχχ,,,,,,

καλυτερα να πηνουμε μπυρεσ!

πιστευω οτι στην ατικη και στα μεγαλα αστικα κεντρα γινονται περισσοτερη ελενχη.
    εγω ειμαι μηχανικος και αυτα που βλεπω στα ρεζερβουαρ αυτοκινητων δεν περιγραφονται
    και κατι αλλο εχω φιλο με πρατηριο της shell και μου ειπε οτι η V-Power Racing ερχεται απο την
    γαλλια...
    http://www.youtube.com/watch?v=_7TcoP0bTSs&eurl=http

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Οι βενζίνες έχουν διαφορά αλλά αυτό δεν σημαίνει πως μπορούν να χρησιμοποιούνται από όλους τους κινητήρες με την ίδια αποτελεσματικότητα!!!

Μια εταιρεία ειδικά το έχει παρακάνει!!! 15 λεπτά με είχε και προσπαθούσε να με πείσει πως αν βάλω V-power ο κινητήρας θα καίει λιγότερο!!!!

Πώς καλή μου αφού έχει καρμπυρατέρ πάνω και όλα είναι σχετικά με το δικό μου όχημα???

Εκτός αυτού όμως,

Συναγερμός όσον αφορά Αυτή την εταιρεία!!!!

Δεν μπορώ να το πω με σιγουρια αλλά από τα χιλιόμετρα και τα χρήματα που έχω ξοδέψει τον τελευταίο καιρό, μου φαίνεται πως η βενζίνη της συγκεκριμένης εταιρείας καταναλώνεται από τον κινητήρα πολύ πιο γρήγορα αν αυτό είναι δυνατό!!!! Μιλάμε για μισά χιλιόμετρα περίπου!!!!

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
    Δεν μπορώ να το πω με σιγουρια αλλά από τα χιλιόμετρα και τα χρήματα που έχω ξοδέψει τον τελευταίο καιρό, μου φαίνεται πως η βενζίνη της συγκεκριμένης εταιρείας καταναλώνεται από τον κινητήρα πολύ πιο γρήγορα αν αυτό είναι δυνατό!!!! Μιλάμε για μισά χιλιόμετρα περίπου!!!!
    Εσύ χρειάζεσαι τον reinmeister μάλλον...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TATAR
    Πρίν 2-3 βδομάδες εδώ στο Ηράκλειο γέλασε κάθε πικραμένος !!! Αντιδήμαρχος - αθλητικός παράγων με ολοκαίνουριο κουτί μπέμπα έβαλε Σαββατιάτικα πηγαίνοντας σε γάμο/βάπτιση απο πρατήριο γνωστού του "ακριβή βενζίνα" μιξ με νερό 50-50. Φυσικά το κουτί ακινητοποιήθηκε στα πενήντα μέτρα απο το πρατήριο. Πάει ο γάμος/βάπτιση !!! Επί μέρες τα ντόπια καναλια έπαιζαν οργισμένες δηλώσεις του παράγοντα ότι η νομαρχεία θα ξετίναζε στους ελέγχους τα πρατήρια.

(φυσικά αν αυτό συνέβαινε σε αυτοκίνητο κοινού θνητού κούφια ή ώρα,δεν θα τόπερνε κανείς είδηση. Τουλάχιστο γελάσαμε !!! )
    Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΣΑ....
    ΔΕΝ ΛΕΣ ΑΡΧΗΓΕ ΟΤΙ ΦΥΣΗΞΕ ΑΕΡΑΚΙ, ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΥΜΑ....
    TATAR

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Βενζιναδικα Shell.
    από mako στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 07/10/2009, 13:44
  2. Αποχωρεί η Shell από την Ελλάδα;
    από toyota στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 44
    Τελευταίο μήνυμα: 07/09/2008, 19:57
  3. Απαντήσεις: 18