Σελίδα 3 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 136

Θέμα: Ποιό On - Off να πάρω;;;

Artificial Spammer Το avatar του/της Elle
    Aν κινείσαι πιο πολύ ταξίδι πάρε το V-Strom που είναι πραγματικά μονόδρομος σε αυτό
    και αξίζει πραγματικά γι'αυτό που είναι, κι αυτός είναι ο λόγος που οι κάτοχοι V-STROM είναι όλοι μα όλοι, λίγο πολύ κολλημένοι με αυτό (βλέπε Vestromas κτλ).

Αν κινείσαι πιο πολύ πόλη πάρε το GS 650.
    Πιο εύκολο στις αστικές μετακινήσεις από το V-Strom κι αν πρόκειται να
    κινηθείς αρκετά στο χώμα πάρε μόνο GS και κατα προτίμηση GS 800 που είναι φοβερό!

Transalp 700 μην πάρεις είναι άκυρο μηχανάκι, για πέταμα, το παλιό ήταν καλύτερο.
    :a36: Θεσσαλικό κλιμάκιο :a36:
    :a07:Τη λένε Μαίρη
    Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
    Εδω συμφωνουμε!

Εκτιμω τις εμπεριστατωμενες αποψεις...

Πολλακις(με το Vstrom..)

Δυστυχως δεν ειχα τηλεφωνο σου...

Και σε χωματοδρομους και μεσα σε ποταμακια...

Το οτι ΔΕΝ εχεις την τεχνικη να κανεις κατι δεν σημαινει οτι δεν γινεται κιολας.Ειναι σιγουρα πολυ κοπιαστικο να παιζεις στην αμμο με βαρυ μηχανακι.Γινεται ομως!

Αλλα γουστα βγαζουν τα μικρα μηχανακια,αλλά και τα μεγαλα εχουν την χαρη τους στο χωμα(θελουν τεχνικη ομως!)

Σωστο!

Η πειρα και μεταβιβαζεται και μεταδιδεται αρκει να εχουμε τα αυτια μας ανοιχτα και να μην οχυρωνομαστε πισω απο δογματισμους της κακιας ωρας

Ναι,αλλα οταν παθεις κατι να εχεις το καθαρο μυαλο να αναλυσεις γιατι το επαθες,κι οχι τα γνωστα οτι ''φταιει το μηχανακι,ο καιρος,ο αερας που φυσουσε αναποδα κλπ''

Αν ειχες οδηγησει καμμια 40αρια μηχανακια για πολυ καιρο,θα μπορουσες να πεις μεγαλη κουβεντα.Αλλιως απλα ισοπεδωνεις...

Συμφωνοι 100%

Οπως καταλαβαινεις,οι απαντησεις μου απευθυνοντουσαν σ εναν (μαλλον)νεο μοτοσυκλετιστη με μικρη εμπειρια σε οποιου ειδους μοτοσυκλεττες, και οχι σε εναν καταξιωμενο και εμπειρο εντουρα χιλιομετροφαγο με παρα πολλες μηχανες στο ενεργητικο του, και ιδιαιτερες ικανοτητες οπως εσυ.Ευχομαι στο μελλον ο φιλος μας ακολουθωνταςι τα σοφα χναρια ,την τεραστια εμπειρια,και ικανοτητα ανθρωπων οπως εσυ, να γινει καλυτερος απο εμας τους παλαιοτερους και πιο σοφος :wacko: :wacko: :wacko: :wacko:
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Οπως ειπα και προηγουμενως το V strom θελει λιγο πιο πεπειραμενο οδηγο. Σου προτεινα το F650 γιατι εκτιμω πως ειναι ευκολοδηγητο. Για το ΤΑ700 δεν εχω προσωπικη αποψη. Απο εκει και περα με το Στρωμα θα γουσταρεις ταξιδι. Μεσα στην πολη θα σε δυσκολεψει, μεχρι να προσαρμοστεις. Στο χωμα δεν ειναι το καλυτερο, αλλα ΟΧΙ επειδη ειναι βαρυ. Επειδη υπαρχουν αλλα καλυτερα και εχει σαφως κατατομη ταξιδιου και δεν ειναι τοσο παιχνιδιαρικο.
    Καλυτερα να ξεκινησεις με μια πιο ελαφρια μηχανη.

Φιλε panavour ,
    δεν αντιλεγω πως μπορει να εχεις πολυ μεγαλυτερη εμπειρια και μοτοσυκλετιστικη παιδεια απο 'μενα εντουτοις εχω την αισθηση οτι συγχεεις το on-off με το εξ' ορισμου εντουρο της δεκαετιας του 80. Νομιζεις οτι η Varadero δεν μπορει να ''παιξει'' στο χωμα; Κι οσον αφορα τις αναστροφες σε χωματοδρομο, θελει μεγαλο διαστημα προσαρμογης ωστε να ''κουμπωσει'' στη θεση οδηγησης και να παταει μεχρι να φτασει εκει. Γι' αυτο εχω την ενσταση για το βαρος. Αλλα απο 'κει και περα γινεται ευκολα, η δυσκολα γινεται. Δε χρειαζεται να οδηγεις on off για να βρεθεις σε χωματοδρομο που πρεπει να κανεις αναστροφη με βαρια μηχανη χωρις να φτανεις καλα-καλα. Οσον αφορα το πεσιμο, αν δε μπορεις να σηκωσεις τη μηχανη σου μη την παρεις καθολου. Αυτο δε σημαινει οτι σηκωνεις με το ενα χερι ενα αντικειμενο 200-250 κιλων, αλλα οτι εχεις βρει τις ''αορατες'' και χαρακτηριστικες λαβες της μηχανης σου και την τεχνικη να τη σηκωνεις. Ειναι θεμα τεχνικης και οχι θεμα βαρους. Αλλωστε γιατι να βρεθει καποιος να σε βοηθησει; Πρωτα απ' ολα αν ειναι ασχετος με μηχανες κι εσυ απο την αλλη εχεις τσαντιστει τοτε ειναι που δε θα τη σηκωσεται ποτε. Και δευτερον απο τη στιγμη που επιλεγεις χωμα, λιγο πολυ δεχεσαι οτι καποιες στιγμες θα σαι μονος σου στην ερημια του Αδαμ.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Νέο μέλος
    ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ. ΓΙΑ ΝΕΟ ΟΔΗΓΟ TRANSALP 650 ΒΡΕΣ ΤΟ ΜΕΤΑΧΕΡΙΣΜΕΝΟ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΛΕΥΤΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΠΙΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ BMW ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΗΡΑ 650 ( ΟΛΟΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΑΗΜΑΤΑ). ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ TRANSALP 600 ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 140-150 ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ. ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΑΝΕΣΗΣ ΣΕΛΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ. ΣΕ ΧΩΜΑ ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΝΤΟΥΡΑΔΑ ΑΠΛΑ ΠΑΣ ΜΕ 40 50 ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟ ΔΡΟΜΟ. ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΝΤΑ Ο ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗΣ ΤΗΝ ΠΑΤΑΕΙ..

Για να μην ανοίξω νέο ποστ και αφού ήδη οι επιλογές είναι περιορισμένες, λέω να συνεχίσω εδώ...

Πρόσφατα μου έφαγαν την Africa και ψάχνω αντικαταστάτη σιγά σιγά.

Τι θέλω?

Ταξιδιάρικο, 160-170 χιλιόμετρα πορεία δικάβαλο χαλαρά άνετα και οικονομικά(μην βαράω 6κ+ στροφές, το v-strom 650 μπορεί?)

Χαλαρές βόλτες στην πόλη, κυρίως για καφέ μιας και έχω παπί για καθημερινή χρήση.

Άνετο ανέβασμα σε πεζοδρόμια κλπ(με κακόμαθε το Africa)

Σίγουρα όχι κάτι βαρύτερο απο 200 κιλά, αν και το Αφρικα το είχα χαλαρά, δεν παύει να είμαι 60 κιλά μόνο....

Όχι κάτι ψηλότερο μιας και είμαι μόνο 1.72

Να παίρνει μπαγκαζιέρα για τα κράνη, του χώνω και 2 σαμάρια και πάω εκδρομή.

Κάγκελα... είπαμε είμαι αδύνατος, μια μαλακία αρκεί για να πληρώνω πλαστικά...

Άνετη θέση οδήγησης και σίγουρα ζελατίνα

Χώμα δεν πολυπατάω αλλά ο επαρχιακός δρόμος είναι φτιαγμένος για On-Off λυπάμαι...

ΣΚέφτηκα να αλλάξω κατηγορία κια να πάω σε TDM or FAZER... αλλά φεύγει πολύ έξω απο τις απαιτήσεις μου για δικάβαλο άνετο ταξίδι σε ξεκούραστη θέση με προστασία απο αέρα...

ΑΑΑ και το οικονομικό... μέχρι 4.000, εννοείτε μεταχειρισμένο και 2000+

καμιά ιδέα που να προσανατολιστώ???

ευχαριστώ...

(βασικά θέλω μια γρήγορη Αφρικα )

Με εξαιρεση τα ψηλα πεζοδρομια, το vstrom 650 θα σε καταπληξει.
    Μερα με τη νυχτα με το αφρικα σε ολα. Ενα τεστ ντραιβ και πες μου μετα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
    Με εξαιρεση τα ψηλα πεζοδρομια, το vstrom 650 θα σε καταπληξει.
    Μερα με τη νυχτα με το αφρικα σε ολα. Ενα τεστ ντραιβ και πες μου μετα.
    γιατι τα ψηλα πεζοδρομια δεν τα εχει?

ποσο ψηλα δηλαδη θα ειναι?

φιλε το v-strom τα κανει ολα οσα θες και με το παραπανω...

καλοριζικο

υ.γ. ακου 60 κιλα μιλαμε ειμαι διπλασιος + :rotflmao:

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos
    Αφου ησουν τοσο ευχαριστημενος ξαναπαρε μια africa.
    Γιατι πρεπει να αλλαξεις?
    Και στα χρηματα που ψαχνεις θα βρεις σε πολυ καλη κατασταση.
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD

Re: Ποιό On - Off να πάρω;;;

Αρχικά δημιουργήθηκε από Iwanna
    Γειά χαρά σε όλους. Αποφάσισα κατόπιν αρκετής σκέψης να αγοράσω μια πολυπόθητη on-off. Κάνοντας όμως μια έρευνα άρχισα να κολλάω. Κατέληξα στα εξής μοντέλα που μου αρεσαν αρκετά άλλα επειδή είμαι νέος στον χώρο δεν ξέρω ποια να διαλέξω όσον αφορά το θέμα αηιοπιστίας στον χρόνο και επιδόσεων. Τα μοντέλα που κατέληξα είναι τα εξής :

1. V-Strom 650 abs.
    2. Transalp 700 abs.
    3. Bmw F650 GS.
    4. Bmw F800 GS.

Παρακαλώ πείτε μου την γνώμη σας οι έχοντας τις παραπάνω μηχανές ή προτείνετε μου κάποια άλλη εαν ξέρετε.

Εκ των προτέρων σας ευχαριστώ..
    Τώρα το είδα.... Κατ' αρχάς μην δίνεις σημασία σε ολα αυτά που σου είπαν...Εμένα θα ακούσεις που είμαι σοβαρός άνθρωπος...

Λοιπόν....Άκου να σε πω ένα μυστικό...

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΚΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΣΗΜΕΡΑ...τελεία και παύλα...
    Υπάρχουν απλώς μηχανάκια που ταιριάζουν λιγότερο ή περισσότερο στα δικά σου θέλω. Και μηχανάκια που κοστίζουν λιγότερο ή περισσότερο ανάλογα με αυτά που σου προσφέρουν.
    Οπότε.....

Στάθμισε τα οικονομικά σου, τα γούστα σου, και την χρήση...
    Λίγο-πολύ ΟΛΑ θα κάνουν αυτά που θες....Τα υπόλοιπα είναι για να τσακωνόμαστε εδώ στο φόρουμ για να περνάει η ώρα στην δουλειά...

Πάρε κάτι ΠΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ για να το αγαπήσεις και να το προσέχεις....Η αγορά μοτοσυκλέτας πέρα από αντικειμενικά κριτήρια είναι και κατά μεγάλο μέρος θέμα κα@λας... Αν δεν ήταν έτσι δεν θα πουλιόντουσαν τριμπούρδελα Ιταλικά :rotflmao: :rotflmao:

Επίσης δεν είναι άσχημη ιδέα σαν πρωτάρης να στραφείς σε ένα άριστο μεταχείρω που θα σου επιτρέπει να γλυτώσεις 2 χιλιαρικάκια που θα σου χρειαστούν στην επόμενη αγορά αφού πλέον θα έχεις αποκτήσει εμπειρία και θα έχεις ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ και ΚΑΤΑΣΤΑΛΑΓΜΕΝΗ άποψη...

Πενταμπουρδελα θα ελεγα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
    Στο τσακ είμαι να ξαναπάρω Αφρικα, το μόνο πρόβλημα ήταν τα 140 κλμ πορεία δικάβαλος...

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από volioths
    ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ. ΓΙΑ ΝΕΟ ΟΔΗΓΟ TRANSALP 650 ΒΡΕΣ ΤΟ ΜΕΤΑΧΕΡΙΣΜΕΝΟ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΛΕΥΤΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΠΙΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ BMW ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΗΡΑ 650 ( ΟΛΟΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΑΗΜΑΤΑ). ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ TRANSALP 600 ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 140-150 ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ. ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΑΝΕΣΗΣ ΣΕΛΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ. ΣΕ ΧΩΜΑ ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΝΤΟΥΡΑΔΑ ΑΠΛΑ ΠΑΣ ΜΕ 40 50 ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟ ΔΡΟΜΟ. ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΝΤΑ Ο ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗΣ ΤΗΝ ΠΑΤΑΕΙ..

Αυτά που λες για τον κινητήρα 650 τα πιστεύεις? Ζεις στο πλανήτη Γη? Τράβα δες πόσοι αυτοί τη στιγμή κάνουν το γύρω του κόσμου με αυτό το κινητήρα & πόσοι με το δικό σου.
    Επίσης λέγαμε για το καινούριο 650 της BMW.
    & τελικά είναι πολύ δύσκολο να μη μιλάμε άμα δε ξέρουμε κάτι.........? ΕΛΕΟΣ πια με τι π@π@ριές.

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
    Για να μην ανοίξω νέο ποστ και αφού ήδη οι επιλογές είναι περιορισμένες, λέω να συνεχίσω εδώ...

Πρόσφατα μου έφαγαν την Africa και ψάχνω αντικαταστάτη σιγά σιγά.

Τι θέλω?

Ταξιδιάρικο, 160-170 χιλιόμετρα πορεία δικάβαλο χαλαρά άνετα και οικονομικά(μην βαράω 6κ+ στροφές, το v-strom 650 μπορεί?)

Χαλαρές βόλτες στην πόλη, κυρίως για καφέ μιας και έχω παπί για καθημερινή χρήση.

Άνετο ανέβασμα σε πεζοδρόμια κλπ(με κακόμαθε το Africa)

Σίγουρα όχι κάτι βαρύτερο απο 200 κιλά, αν και το Αφρικα το είχα χαλαρά, δεν παύει να είμαι 60 κιλά μόνο....

Όχι κάτι ψηλότερο μιας και είμαι μόνο 1.72

Να παίρνει μπαγκαζιέρα για τα κράνη, του χώνω και 2 σαμάρια και πάω εκδρομή.

Κάγκελα... είπαμε είμαι αδύνατος, μια μαλακία αρκεί για να πληρώνω πλαστικά...

Άνετη θέση οδήγησης και σίγουρα ζελατίνα

Χώμα δεν πολυπατάω αλλά ο επαρχιακός δρόμος είναι φτιαγμένος για On-Off λυπάμαι...

ΣΚέφτηκα να αλλάξω κατηγορία κια να πάω σε TDM or FAZER... αλλά φεύγει πολύ έξω απο τις απαιτήσεις μου για δικάβαλο άνετο ταξίδι σε ξεκούραστη θέση με προστασία απο αέρα...

ΑΑΑ και το οικονομικό... μέχρι 4.000, εννοείτε μεταχειρισμένο και 2000+

καμιά ιδέα που να προσανατολιστώ???

ευχαριστώ...

Το F650GS (2002 - 2007). Πάρτο, οδήγατο & μετά πες μας

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Το F650GS (2002 - 2007). Πάρτο, οδήγατο & μετά πες μας
    Συμφωνω οτι ειναι ελαφρυ, ευκολοδηγητο, μεσα στην πολη νομιζεις οτι εισαι σε πολυ μικροτερο μηχανακι ΑΛΛΑ σε ταξιδι δεν παει ευκολα πανω απο 140.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Σελίδα 3 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ζητείται μεγάλο on-off για να με πάρει δικάβαλο
    από Λεωνίδας στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 12/12/2006, 17:34
  2. Ποιο να παρω?
    από medieval στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 03/07/2006, 23:20
  3. ποιο κρανος να παρω;;;;;
    από efialtis στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 30/10/2005, 22:11
  4. ποιο να παρω?!125!
    από piasonas στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 22/08/2005, 19:54
  5. Ποιο να πάρω?
    από LEON_BOLOS στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 08/03/2005, 21:25

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •