Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 59

Θέμα: Εκθέσεις Μεταχειρισμένων

Παλαιό μέλος Το avatar του/της harvester
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
    τώρα με το ίντερνετ τα πράγματα έχουν αλλάξει

1. είναι πολύ πιο εύκολο να ρωτήσεις κάποιους πιο έμπειρους να σε βοηθήσουν
    2. είναι εύκολο να διαδοθεί η πληροφορία για τον καλό και κακό έμπορο/μάστορα
    3. σε ανταλλακτικα και αξεσουάρ, ψωνίζεις από έξω

τα χρόνια της ασυδοσίας τους τελειώνουν, τα κορόιδα/θύματα είναι λίγα πλέον
    αν κοιταξεις ποσα ενεργα μελη ειναι εδω μεσα, που ειναι η μητροπολη των φορουμ για μηχανες,και ποσες ειναι οι πωλησεις των μηχανων θα καταλαβεις οτι το ιντερνετ ειναι πολυ πισω ακομη.

δυστυχως μονοδρομος ο ιδιωτης αλλα πρεπει να εχει και το χρημα στο χερι που για μενα ειναι οτι πιο ιδανικο ειδικα για δικυκλο

εξαρτάται τι εννοείς όταν λες "λεφτά"

πολλοί κλαίγονται για αναδουλειές, αλλά αν τους ψάξεις, έχουν τρίλιτρο ΣΟΥΒ δύο ετών και άλλα ενδεικτικά της "φτώχειας" τους
    οταν λεω λεφτα εννοω να πας να σκασεις 250000 να παρει μια μεζονετα και μετα να παρεις και ενα αυτοκινητο και να μην ειναι στεγαστικο το σπιτι και καταναλωτικο δανειο το τουτουτ.
    αυτη ειναι μια αρχη.
    βεβαια καποιος θα πει το παν δεν ειναι τα λεφτα και εκει θα του απαντησω ναι φιλε φοιτητη

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Αυτο συν του οτι η πληθωρα αν εχει κα//λωσει για ενα μηχανακι στα απο τετοια του τι λεω εγω και τι λες εσυ για καταλληλοτητα ειτε προκειται για νεο οδηγο, ειτε για φουσκωμενη τιμη και παει λεγοντας
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Αρχικά δημιουργήθηκε από harvester
    οταν λεω λεφτα εννοω να πας να σκασεις 250000 να παρει μια μεζονετα και μετα να παρεις και ενα αυτοκινητο και να μην ειναι στεγαστικο το σπιτι και καταναλωτικο δανειο το τουτουτ.
    αυτη ειναι μια αρχη.
    βεβαια καποιος θα πει το παν δεν ειναι τα λεφτα και εκει θα του απαντησω ναι φιλε φοιτητη
    με άλλα λόγια όταν λες "λεφτά" εννοείς "ΧΟΝΤΡΑ λεφτά"

ευτυχώς πάρα πολλοί θεωρούν "επιτυχία" και τα πολύ λιγώτερα λεφτά

διαφορετικά το 99.9% των ελλήνων θα θεωρούσαν τους εαυτούς τους "αποτυχημένους"

χωρις να διαφωνω με τις αποψεις σας (δεν καταλαβα λεπι.. ) θα ηθελα να συμπληρωσω οτι υπαρχουν και αγοραστες (μαλιστα αρκετα-αρκετοι) που μπαινουν σε ενα καταστημα και αρχιζουν τα παζαρια σε ενα Vstrom για να φυγουν 3 ωρες αργοτερα με την μιση αδεια κυκλοφοριας ενος ωραιοτατου 954,αφηνοντας καταστηματαρχη και τραπεζικους με ενα τεραστιο χαμογελο...

τι θελω ναπω μ'αυτο..(ελα ντε..??)

οταν μπαινεις σε ενα μαγαζι και προτιθεσαι να αγορασεις τα μισα μηχανακια απο την εκθεση,μην περιμενεις να σε παρει σοβαρα και ο πωλητης που διαπιστωνει οτι δεν εχεις καταληξει καν στα βασικα...

ειναι μια περιπτωση κι αυτη ρε αδερφε και ειπα να την καταθεσω..
    να κοιτας εκει που θες να
    πας,αλλοιως θα πας εκει που
    κοιτας....

με άλλα λόγια όταν λες "λεφτά" εννοείς "ΧΟΝΤΡΑ λεφτά"

ευτυχώς πάρα πολλοί θεωρούν "επιτυχία" και τα πολύ λιγώτερα λεφτά

διαφορετικά το 99.9% των ελλήνων θα θεωρούσαν τους εαυτούς τους "αποτυχημένους"
    δεν ειπα ποτε οτι καποιος ειναι αποτυχημενος αν δεν εχει τοσο λεφτα.
    αλλα το 99,9 % που το βρικες.
    γιατι εγω βλεπω ολα τα παραλια χτησμενα,ολα τα διλιτρα να κυκλοφορουν,τα καγιεν να ειναι περισσοτερα απο τα corsa.
    παντως να ξερεις οτι για να φτιαξει ενας εμπορος μαγαζι θελει τουλαχιστον 200000.
    για να βγει κερδιζοντας 1000 ευρω μαξιμουμ καθαρα απο μια μηχανη πρεπει να πουλησει πανω απο 100 μηχανες.
    δεν λεω οτι καλα κανουν και κλεβουν απλα σε μια χωρα του φαρμπαλα οπως ειμαστε χωρις ουσιαστικη βιομηχανια και βιοτεχνια.το κλεψιμο για να οικονομησεις στο εμποριο ειναι μονοδρομος

Αρχικά δημιουργήθηκε από Μικρή Λουλού...
    χωρις να διαφωνω με τις αποψεις σας (δεν καταλαβα λεπι.. ) θα ηθελα να συμπληρωσω οτι υπαρχουν και αγοραστες (μαλιστα αρκετα-αρκετοι) που μπαινουν σε ενα καταστημα και αρχιζουν τα παζαρια σε ενα Vstrom για να φυγουν 3 ωρες αργοτερα με την μιση αδεια κυκλοφοριας ενος ωραιοτατου 954,αφηνοντας καταστηματαρχη και τραπεζικους με ενα τεραστιο χαμογελο...

τι θελω ναπω μ'αυτο..(ελα ντε..??)

οταν μπαινεις σε ενα μαγαζι και προτιθεσαι να αγορασεις τα μισα μηχανακια απο την εκθεση,μην περιμενεις να σε παρει σοβαρα και ο πωλητης που διαπιστωνει οτι δεν εχεις καταληξει καν στα βασικα...

ειναι μια περιπτωση κι αυτη ρε αδερφε και ειπα να την καταθεσω..
    μα καλος πωλητης δεν ειναι αυτος που θα σου πουλησει αυτο που θες.
    καλος πωλητης ειναι αυτος που θα σου πουλησει αυτο που δεν ειχες καν σκεφτει να αγορασεις

τα παράλια μπορεί να είναι χτισμένα και τα ΣΟΥΒ να γυρίζουν, αλλά εσύ μίλησες για τέτοιες αγορές ΧΩΡΙΣ δάνειο αλλά με ζεστό μετρητο, δηλαδή 250.000 το σπίτι και 50.000 το κουτί, έτσι για πλάκα 300.000 μετρητά

το αν χρειάζονται 200.000 για μαγαζί... μου φαίνεται τουλάχιστον τραβηγμένο

δεν ειπα ποτε οτι καποιος ειναι αποτυχημενος αν δεν εχει τοσο λεφτα.
    αλλα το 99,9 % που το βρικες.
    γιατι εγω βλεπω ολα τα παραλια χτησμενα,ολα τα διλιτρα να κυκλοφορουν,τα καγιεν να ειναι περισσοτερα απο τα corsa.
    παντως να ξερεις οτι για να φτιαξει ενας εμπορος μαγαζι θελει τουλαχιστον 200000.
    για να βγει κερδιζοντας 1000 ευρω μαξιμουμ καθαρα απο μια μηχανη πρεπει να πουλησει πανω απο 100 μηχανες.
    δεν λεω οτι καλα κανουν και κλεβουν απλα σε μια χωρα του φαρμπαλα οπως ειμαστε χωρις ουσιαστικη βιομηχανια και βιοτεχνια.το κλεψιμο για να οικονομησεις στο εμποριο ειναι μονοδρομος
    Μη το γενικευεις σε ολες τις κατηγοριες. Υπαρχουν εμποροι που δεν κλεβουν, που τα ειδη που πουλανε τα αγοραζουν με συγκεκριμενες εκπτωσεις και τιμη καταλογου οπου εσυ κι εγω ως καταναλωτες θα τον αναγκασουμε να κατεβει παρακατω για να μη στοκαρει κι επομενως αν αυτος ο ανθρωπος φερει κατι εισαγωγη [δε μιλαω απαραιτητα για μοτο] το οποιο ειναι αρτιο, δεν το θεωρω κακο να το δωσει στην τρεχουσα τιμη [οχι μεγαλυτερη] με μεγαλυτερο προσωπικο κερδος. Ετσι και θα μπορεσει να συντηρησει το σπιτι του και την επομενη φορα που θα πας να σε υποδεχτει με το χαμογελο, ασχετα απο το αν στο βασικο του ειδος τον εχεις εξαναγκασει εσυ, οπως και τα μεγαλοκαταστηματα να κανει εκπτωση πανω στην εκπτωση.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................

μα καλος πωλητης δεν ειναι αυτος που θα σου πουλησει αυτο που θες.
    καλος πωλητης ειναι αυτος που θα σου πουλησει αυτο που δεν ειχες καν σκεφτει να αγορασεις

φιλε μου,δεν θελω να σε στεναχωρησω αλλα,εχεις δοκιμασει να πεισεις καποιον ΑΥΤΗΣ της κατηγοριας αγοραστων ποιο ειναι το ενδεδειγμενο μηχανακι γι αυτον χωρις να (νομισει οτι) τον προσβαλλεις??
    να κοιτας εκει που θες να
    πας,αλλοιως θα πας εκει που
    κοιτας....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Μικρή Λουλού...
    φιλε μου,δεν θελω να σε στεναχωρησω αλλα,εχεις δοκιμασει να πεισεις καποιον ΑΥΤΗΣ της κατηγοριας αγοραστων ποιο ειναι το ενδεδειγμενο μηχανακι γι αυτον χωρις να (νομισει οτι) τον προσβαλλεις??
    Εγω εχω δοκιμασει ακομη και να τους προσβαλω οταν δεν ακουνε τιποτε αλλο και μιλαω για φιλους που θελω το καλο τους. Δεν ακουνε τιποτα..

Νέο μέλος Το avatar του/της Blixa
    δεν υπαρχει περιπτωση να βγαλει καποιος λεφτα με νομιμο κερδος και τιμιος απεναντι στην εφορια και το κρατος.
    Εξαρτάτε όπως είπαν και οι φίλοι τι εννοεί ο καθένας λεφτά , και επίσης ας μην ξεχνάμε και ότι το κάθε αντικείμενο έχει μια συγκεκριμένη δυναμική , αν πουλάς σώβρακα , (απλά όχι με αρώματα) και είναι το μόνο εισόδημα σου , το "κουτί" είναι ύποπτο.

Και ναι , πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι που κονομάνε (για μένα κονομάω σημαίνει ζω με άνεση και ευπρέπεια , χωρίς να το παίζω ποδοσφαιριστής / ραπερ από το gheto με την boxster).

Είναι όλα όπως βλέπεις θέμα αντίληψής , και καλό είναι να είσαι λίγο πιο ανοιχτός και να κατακρίνεις κάποιον που έχει πάει καλά

πι.εσ 1) είμαι μισθοσυντήρητος , μέχρι πρόσφατα και κάτω από τα 700 (για να μην νομίζεις ότι υπερασπίζομαι καμιά δικιά μου κάστα το αναφέρω)
    πι.εσ 2) Παράδειγμα μάγκα επιχειρηματία που μου ήρθε τώρα , αυτός που είδε μπροστά σε μια έκθεση ποτών τροφίμων στο εξωτερικό και έφερε την Ursus στην Ελλάδα.

Απάτη, παραμύθι και φοροδιαφυγή πανταχόθεν...
    Το άλλο με τον τύπο που πήγε για καπότες και βρέθηκε με 8μετρο σκάφος το ξέρετε;
    Τώρα για μεταχειρισμένο, από την εμπειρία μου και από τα μεταχείρω που πέρασαν από τα χέρια μου, ένα έχω να πω... μόνο από πολύ κολλητό και πάλι παίζει.
    Από εμπόρους που αγόρασα με εξαπάτησαν, από άγνωστους ιδιώτες τρις χειρότερα.
    Το μότο μου είναι πως αν δεν έχεις λεφτά για καινούργιο, ε τότε κάνε υπομονή μέχρι να τα μαζέψεις ή στην τελική χρεώσου για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και να μην αρρωστήσεις από τη στενοχώρια.

Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600

Το μότο μου είναι πως αν δεν έχεις λεφτά για καινούργιο, ε τότε κάνε υπομονή μέχρι να τα μαζέψεις ή στην τελική χρεώσου για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και να μην αρρωστήσεις από τη στενοχώρια.
    διαφωνώ οριζοντίως και καθέτως

αν πας το μηχανάκι του ιδιώτη σε έμπιστο μάστορα θα καταλάβει πάρα πολλά και το ρίσκο σου θα πέσει πάρα πολύ χαμηλά

καινούριο, με το που το έβγαλες έξω από την έκθεση και πριν το καβαλήσεις, με 0,000 χλμ, έχει χάσει ένα χιλιάρικο σε αξία

επίσης, αν θες μηχανάκι για καφετέρια θες καινούριο σουπερ ντούπερ γουάου γυαλισμένο κερωμένο

αν το θες για μετακίνηση, για γούστο, για βόλτα, για πίστα, για ταξίδι, υπάρχουν ένα σωρο ΜΤΧ που θα σε εξυπηρετήσουν θαυμάσια με το μισό κόστος ή και παρακάτω

Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
    Απάτη, παραμύθι και φοροδιαφυγή πανταχόθεν...
    Το άλλο με τον τύπο που πήγε για καπότες και βρέθηκε με 8μετρο σκάφος το ξέρετε;
    Τώρα για μεταχειρισμένο, από την εμπειρία μου και από τα μεταχείρω που πέρασαν από τα χέρια μου, ένα έχω να πω... μόνο από πολύ κολλητό και πάλι παίζει.
    φιλε το ιδιο σκεφτομουν και εγω.
    μαζευω λοιπον 11300 και παω να παρω το 636-05.μαλιστα ημουν απο του πρωτους που το παρειγγειλα και το πρωτο μπλε στην ελλαδα μιας και το περιμενα και 1μιση μηνα.
    μεσα σε ενα χρονο το πουλησα 8000 αφου η kawasaki ειχε ριξει την τιμη ηδη στα 9800 και ειχε αναγγειλει και καινουριο μοντελο.
    μιλαμε για χασιμο 4000+ και αν σου πω τι φορουσε πανω θα λυποθημησεις.
    πηρα μετα το Ζ750s μεταχειρισμενο με 9000 χιλιομετρα και 6000 ευρω.
    το εδωσα φετος 5000 σκεψου να ειχα σκασει και σ'αυτο ενα 8500 να το παρω καινουριο.
    τωρα πηρα ενα σκουτερ παλι απο ιδιωτη με μολις 1000 χιλιομετρα απο 5500 που εχει καινουριο 3850.

ασε που το 636 ειχε καποιο προβλημα στα καλαμια με τα ελατηρια και ημουν ετοιμος να αυτοκτονησω

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2007, 09:39
  2. εκθεσεις
    από mdr στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 18/03/2007, 21:00
  3. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 20/03/2006, 00:23
  4. Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 18/01/2006, 17:43