Τραβάμε κάποια videakia (τέτοια τραβήξαμε και από το φαραγγί της Ίμπρου και από παλαιόχωρα και από Ομαλλό) αλλά δε μπορείτε να τα δείτε, είναι μεγαααλα. Και καταλήξαμε Αι Γιάννη. Ωραία η διαδρομή από Αράδαινα προς Αι Γιάννη, με πευκάκια, όχι πυκνά, σε υψόμετρο και από κάτω να κοζάρεις το Λυβικό πέλαος.
Η πρώτη μέρα έχει σχεδόν τελειώσει. Επιτόπου και πάμε αρχικά προς Παραλία Φοίνικα.
![]()
Μάλλον με είχανε πάρει χαμπάρι οι βοσκοί ότι φοβούμαι τα σκλια, γιατί κανά δυο που συνάντησα κάνανε νεύμα στους κόπρους να με μουντάρουνε (φιλικοί άνθρωποι!!!!!!!) και μετά, αφού κάνανε τον χαβαλέ τους με χαιρετούσανε (ΜΑΛΑΑΑΚΕΕΕΣ!!). Επιστρέφοντας κάνω μια στάση Ανώπολη για βρέξω τον στόμα μου. Λίγα πράγματα…οδηγούμε κιόλας. Λίγη ρακή, ελίτσες, ψωμάκι, γραβιέρα και ανθότυρο. Συζήτηση με τους ντόπους βρακοφορεμένους και δρόμο προς Σφακιά, γιατί μας περιμένουν εδώ και ώρα.
κατεβαίνοντας ο δρόμος προς Σφακιά.
![]()
Από δω ξεκινάει ένα μονοπάτι που πάει στην παραλία Γλυκά νερά (πολύυυ ωραία παραλία). Σε αυτήν είχε αυτοκτονήσει στο ψαροντούφεκό μου ένας ροφός 10 κιλά….ο ένας και μοναδικός.
Με αυτόν όμως είχαμε φάει 20 κοπέλια. Ναι το λοιπόν το ομολογώ....στις γυναίκες δεν δώσαμε τπτ...
ααααα στη φώτο δεν φαίνεται γιατί είναι σκοτεινή....αλλά στα 3 μέτρα από την παραλία, μεσα στο νερό, έχει ένα βράχο, που πάνω ο τύπος έχει στήσει καντίνα. Και τι καντίνα!!!!!.......με ούυυυυλα α καλά.
Να έχεις κάνει το μπανάκι σου και να πηγαίνες πάνω και ν τρώς τσι πίτες, να πίνεις τις παγωμένες μπύρες σου....αααχχχχχ ααχχ αχχχ
![]()
Σύνολο πρώτης ημέρας 230 χουλουμου, από τα οποία χωμάτινα περίπου 80. ένας έλεγχος σε λάστιχα και λαδάδι, χρειάστηκε να συμπληρώσω λίγο ούτε 100εμελ (μάλλον για πρώτη μέρα ήμουν φοβισμένος και το πήγαινα αργά στα χώματα...και το λέω αυτό γιατί τσι επόμενες 2 δεν έκαψε γραμμάριο).
Το βράδυ στο ξάδερφο είχε πρόβατο βραστό (αν και δεν τρώω πρόβατο ήταν απλά γαμάτο) με μέλι και σύγκληνα. Και φυσικά ρακή…μπόλικη ρακή αφού τώρα δεν είχα τιμόνι. η πλάκα είναι η ποικιλία από ρακές που είχε!!! Σφακιανή, Κύπρου, Αυστρίας, Ολλανδίας, και αυτή στο κέντρο που έχει χρώμα πετρελαίου Βιλγαρίας. Ήπια μερικά ποτηράκια και για σας ρε κοπέλια…….
Οοοουυυστ…
Και όπως καταλαβαίνετε κοιμήθηκα ωσάν πουλάκι!!!!!
Αυτιαααααα για αρχή
![]()
ο μοτοσυκλετισμός σε όλο του το μεγαλείο!!!!!
μπράβο ρε φίλε... εγώ μόνος δεν θα το έκανα όλο αυτό...
άξιος και εις ανώτερα!!
![]()
![]()
![]()
Μια μέρα παιδιά μου....,, μου φέρνουν ένα κομμάτι τιτάνιο ναααααααα!!!! Τι να το κάνω σκέφτομαι????????
FZ6 RULEZ!!!
φίλε γιάννη όπως είπε και ο προλαλήσαντας απλά μπράβο και συγχαρητήρια!!
νομίζω πως σε ζηλεύουμε όλοι!!!
διάλεξες και το τελειότερο μέρος κατ'εμέ!!!
ααααααα ρε κρήτη!!!!!!
Υ.Γ. είχε δίκιο ο αξάδερφος για το πρόβατο οι βοσκοί στην παίζουν για πολύ πιο ασήμαντους λόγους απ'το να νομίζουν ότι θα τους κλέψεις!!!
τα σέβη μου!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ.....!!!!!!
α ρε πατρίδα!!!
Σημείωση....η γέφυρα στην Αράδαινα είναι 80 μέτρα![]()
Ωραίος ο John!!!![]()
Αλλά....για πες ο τανασης τι σχέση έχει με το ΜΕΛΤΕΜΙ;
Ξέρεις ....αυτό δίπλα στο μουσείο λέω.![]()
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad
Και όμως asmar......το έψαξα και τελικά γράφουν ότι είναι 138 μέτρα.Αρχικά δημιουργήθηκε από asmar
α ρε πατρίδα!!!
Σημείωση....η γέφυρα στην Αράδαινα είναι 80 μέτρα![]()
Όσο για το "α ρε πατρίδα" αν και δεν είναι δική μου πατρίδα αλλά της γυναίκας μου, έχει πραγματικά πολλά ωραία μέρη να δεις