Αγαπητε epp 1640.Φυσικα και δεν ξεχασα ποτε πως ξεκινησα,γι'αυτο αλλωστε στην συζητηση για την 'Πρωτη σας βολτα με μηχανη' εγραψα για την Φλορεττα με τις ταχυτητες στο χερι οταν ξεκινησα.Ομως απο τοτε περασαν πολλα η παρα πολλα χρονια και οι συνθηκες αλλαξαν στους δρομους.Σημερα ο δικυκλιστης καθε δευτερολεπτο προσπαθει να επιβιωσει στο δρομο η να παθει την λιγοτερη δυνατη ζημια.Χρειαζεται λοιπον ενα εργαλειο που θα τον 'σωσει' στην δυσκολη στιγμη και αυτο ειναι μια μηχανη που να μην σερνεται.Το γκαζι ειναι θανατος οταν δεν το μετρας σωστα αλλα και σωτηρια οταν σου χρειαστει.Σημερα κυκλοφορουν ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ στους δρομους και ειναι τραγικο να καθεσαι να βλεπεις τον θανατο σου οταν με λιγο ανοιγμα μπορεις να ξεφυγεις.Σε πληροφορω λοιπον οτι το 'περιφημο cbf250',ειναι ενας φιγουρατος ντενεκες που στο παραμικρο ζορι δεν εχει κουραγιο για τιποτα ασε που στην παραμικρη ανηφορα πρεπει να κατεβεις τουλαχιστον 2 ταχυτητες,ολα δε αυτα γινονται δραματικα οταν εχεις τον ανεμο κοντρα.Φυσικα αν εχεις και δευτερο ατομο χρειαζεσαι εξορκισμο.Ρωτησα γιατι του βαλανε 6 ταχυτητες και μου ειπαν για οικονομια.Ζηταω καποιον να μου πει ποτε θα βαλει 5 η 6 στην πολη που κινησε αναμεσα στα αυτοκινητα,αρα η οικονομια παει περιπατο,ασε που το βραδυ θελεις φυσικοθεραπεια στο αριστερο ποδι απο το ανεβα κατεβα συν το ψαξιμο της νεκρας.Για να μην σε ζαλιζω αλλο με τα 4 χιλιαρικα που εδωσα θα ειχα παρει παπι με καλλιτερη ροπη και σου θυμιζω οτι κρατησα την αιωνια ερωμενη μου το CM200T του 1981 με τις 4 ταχυτητες που και με 2 ατομα ακομα με εχει βγαλει παλληκαρι,μονο δεν ειναι για μεγαλες αποστασεις.Ας σταματησει λοιπον ο μυθος του CBF.