Τελικά αυτοί στο ΜΟΤΟ κάτι παίρνουνε...
Επί Χατζάρα πάντως οι συντάκτες ήταν πιο προσγειωμένοι...
Τελικά αυτοί στο ΜΟΤΟ κάτι παίρνουνε...
Επί Χατζάρα πάντως οι συντάκτες ήταν πιο προσγειωμένοι...
Δεν αντεληφθην;Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ελα πες αληθεια τωρα....υπογραφει ως ταξιδευτης ????:rotflmao::rotflmao:
:rotflmao:
![]()
![]()
Νίκος
Open Horizons
Ναι διοτι χρονια τωρα το χρυσωνουν το χαπι οταν μιλανε για χον-ντα.Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Αμφισβητείς την εντιμότητα και αντικειμενικότητα του δοκιμαστή;![]()
Εντιτ...
Απο την οικογενεια μου δεν ειμαι ο πρωτος που πηρε fazer 600. Πριν απο μενα αγορασε ο ξαδερφος μου βασιζομενος σε ντιβιντι γνωστου περιοδικου οπου παρουσιαζε το fazer ως ιδανικο μηχανακι πολης και πολυ καλο για πρωτη μηχανη. Ο ξαδερφος μου ηταν πρωτοπειρος. Η απαθεια και η ασαφεια του μοντελου στις χαμηλες στροφες ειναι χαρακτηριστικο που δε συναδει ουτε με πολη σε αστικο περιβαλλον πρωινης κινησης και ουτε με πρωτοπειρο οδηγο.
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
Συγνωμη τωρα αυτο που παρεθεσες ηταν οντως αποσπασμα αρθρου που δημοσιευτηκε;Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Αμφισβητείς την εντιμότητα και αντικειμενικότητα του δοκιμαστή;![]()
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Είσαι φαιδρός....![]()
Αμα θέλεις έχει και συνέχεια στο ίδιο μοτίβο :rotflmao::rotflmao:
re byr0n νομιζα πως εκανες πλακα με αυτο που εγραψες![]()
Αληθεια το cb1000 φρεντο φτιαχνει?
Αλλιως ειναι για τα μπαζα![]()
Θε μου.:rotflmao:
Ρε πλακα πλακα αυτα μπορω να τα γραψω και γω.Φαντασια εχω μπολικη.![]()
-..Not Yet!
Το ότι είναι το μοναδικό 1000άρι που δεν σου ανοίγει τα πόδια, το διάβασες έτσι? ????Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
![]()
:rotflmao::rotflmao:
:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Το ότι είναι το μοναδικό 1000άρι που δεν σου ανοίγει τα πόδια, το διάβασες έτσι? ????![]()
Σαφως.Ειναι ενα πολυ εξυπνα καμουφλαρισμενο υποννοουμενο για το ποσο διασκεδαστικο ειναι το μηχανακι.
Παντως η τιμη με την οποια θα πωλειται θα φροντισει γι΄αυτο.![]()
Επισης να προσθεσω οτι ατομα εφαγαν μπαν απο το μοτο επειδη χρησιμοποιησαν το "ποιοτητα κυλισης" αναφερομενοι σε μοτοσυκλετα.![]()
Τελος μιας και ο βεστρομας ψαχνει ακομα αναρτησεις για το Βεστρομ μπορει επιτελους να βρει "εμπειρες" και "ουσιαστικες" αναρτησεις.Απλα αρκει να ξηλωσει μια αναρτηση απο το νεο CB.![]()
Θεε μου ποτε δεν περιμενα οτι θα διαβαζα τετοιες μαλακιες.![]()
-..Not Yet!
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Το ότι είναι το μοναδικό 1000άρι που δεν σου ανοίγει τα πόδια, το διάβασες έτσι? ????![]()
ενταξει αυτο το λέει για τις ευθείες στα πολλά... μήπως στις στροφές σου ανοίγει τα ποδια![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μωρέ εσύ(και κάτι άλλα καλόπαιδα βεβαίως βεβαίως) έχεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Πάς στοίχημα ότι,από τότε που αρχίσατε τα λογοτεχνικά εδώ μέσα,οι δημοσιογράφοιτού μοτό απειλήθηκαν με απόλυση;:rotflmao:
Α ναι!Το τεστ αυτό το διάβασα κι εγώ.:rotflmao: :rotflmao:
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Nαι το άκουσα κι εγώ.....Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
οι δημοσιογράφοιτού μοτό απειλήθηκαν με απόλυση;
![]()
Τον έπιασαν στα πράσα να ετοιμάζεται να βυθίσει τη θεσπέσια κρεάτινη προεξοχή του, μέσα στη καυτή υγρή σπηλιά της...![]()
δεν πιστεύω αυτά που διαβάζω....και νόμιζα ότι έκανες πλάκα.Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Είσαι φαιδρός....![]()
Αμα θέλεις έχει και συνέχεια στο ίδιο μοτίβο :rotflmao::rotflmao:
αν μή τι άλλο, στο payroll τα καλά μας παλλικάρια λοιπόν...
μπορούν πάντως να το δίνουν και δωρεάν στα περίπτερα. 'Εχουν την αμέριστη οικονομική στήριξη --εκτός της ducati/ktm-- και της honda πλέον...
ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΜΟΤΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ (ΜΟΥ-ΤΗΣ) !!!
μπάρον says :
"Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες:rotflmao:
"
-
_Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_
Ο Καγκουρογαμόσαυρος