είσαι μικρός ακόμα για να το κάνεις χωρίς την συγκατάθεση τους.. και μένα δεν συμφωνούσε ο πατέρας μου αλλά ήμουν 22.. φυσικά μετά το αποδέχτηκε.. εκτός από αυτό και πρακτικά να το δεις δίπλωμα χωρίς την συγκατάθεση τους δεν θα μπορέσεις να βγάλεις στα 16.. καλύτερα πιάσε μίλα τους, εξήγησε τους κάποια πράγματα, λογικό είναι να φοβούνται, πες τους ότι έχεις μαζέψει κάποια χρήματα και αν είναι να σου δώσουν άλλα τόσα να βρεις από αγγελίες κάτι σχεδόν καινούριο.. παίζουν αρκετά derbi και aprilia στις αγγελίες ενός έτους σχεδόν 1.000 ευρώ κάτω.. αλλά ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ αφού είσαι 16, και ΚΡΑΝΟΣ, ΜΠΟΥΦΑΝ, ΓΑΝΤΙΑ πριν ανέβεις στην μηχανή..Αρχικά δημιουργήθηκε από evilan
ετσι ετσι.. μαθαινωπο πο σχολειο ειναι αυτο το φορουμ..απλα , η μανα μ και ο πατερας μου δεν συμφωνουν ακομα δεν τους εχς ψησει, οποτε το απριλια θα μου το επαιρναν εκεινοι με δοσεις οταν συμφωνουσαν.. ενω το ντερμπι σε λιγο το παιρνω μονος μου..πραγματικα τι αξιζει να περιμενω λιγο για το απριλια να εχω το κεφαλι μου ησυχο??
![]()
![]()
Α και ναι το φόρουμ είναι απίστευτο σχολείο, έχω πάρει πάρα πολλά εφόδια από τότε που γράφτηκα..