Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 77

Θέμα: Που πάμε;

ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ,Η ΣΤΟ ΑΛΚΟΟΛ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΟΜΟΡΦΑ..

ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ Σ'ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ..
    Ο ΑΦΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ,ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
    ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
    ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ,Η ΕΣΤΩ ΤΟΝ "ΤΡΑΚΑΡΑΜΕ" ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ,ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ,ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ.
    ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ,ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΑΤΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΥ,ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΗ.
    ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΑΛΛΟΙΩΣ....ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ,Η ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ' ΠΑΡ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΤΡΕΨΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΚΙ'ΑΛΛΟΙΩΣ.
    ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΗ..
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΝΟΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ.
    ΓΙΑΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΤΑΠΩΣΕΙ,Η ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ...ΑΣ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ,ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΑΦΡΟ ΕΔΩ!!
    ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΦΟΒΕΡΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ Η ΣΤΑΣΗ,ΠΡΟΤΡΟΠΗ,ΤΟΥ ΦΡΗΡΑΙΝΤΕΡ..
    ΕΧΕΙ ΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΟΜΑ "ΠΑΙΖΟΥΜΕ" ΤΟΝ ΑΦΡΟ..
    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΩ..
    ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ,ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΤΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΓΛΥΦΕΙ,ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ (ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ) ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ !!

ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ...
    να κοιτας εκει που θες να
    πας,αλλοιως θα πας εκει που
    κοιτας....

Afro
    Διαφωνώ με πολλά από αυτά που λες (και κυρίως με τον τρόπο που τα λες) αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμα να το λες. Και δεν το κάνω για συνηγορία. (δεν το χρειάζεσαι.) Αλλά αν στο απαγορεύσουν, θα μου το απαγορεύσουν και εμένα αύριο. Για το καλό μου λοιπόν, υπερασπίζομαι έναν (κακό για μένα ) τρόπο έκφρασης.
    Free αν για κάθε άνθρωπο που η έκφραση και ο τρόπος του μας στενοχωρούσε, μας νεύριαζε, φεύγαμε, δεν θα μας χώραγε ο πλανήτης όλος. Εδώ πιστεύω, στο φόρουμ,
    έχεις την ευχέρεια να μιλάς με τα άτομα που είναι για σένα ενδιαφέροντα και να μην ασχολεισε με αυτά που σε ενοχλούν.
    ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΝΑ ΤΗΣ ΑΦΉΣΕΙΣ. ΣΤΟ ΔΈΛΕΑΡ ΚΑΙ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟΣ (με τσιπ εεε Σοκολάτες ):rotflmao: ) ΤΗΝ ΔΕΥΤΈΡΑ

Λοιπον βαρεθηκαμε κιολας..;;
    Απο την αρχη του φορουμ υπηρχαν οι καυγαδες και οι φιλονικιες αλλα υπηρχαν και οι καλες στιγμες.Υπηρχαν οι βολτες και γενικοτερα το παθος για τη μοτοσυκλεττα.
    Ανθρωποι εγιναν φιλοι μεσω αυτου του δικτυακου τοπου,ανθρωποι αποκτησαν γνωση εμπειρια αλλα και πικρια και μερικοι απο αυτους στενοχωριες ανειπωτες!

Αλλα το τελευταιο καιρο εχει οντως παραγινει το κακο και δεν φταει μονο ο Λεωνιδας αλλα λιγο πολυ ολοι παρασυρονται.
    Απαρχης του συγκεκριμενου εδαφιου ολοι στραφηκαν εναντιον του Λεωνιδα αδικα η οχι αυτο ας το κρινει ο καθενας μονος του.
    Αλλα το γεγονος οτι δεν στεκεται ουτε ενα ποστ χωρις να δημιουργηθει ενας νεος καυγας με αλλους πρωταγωνιστες,αυτο πρεπει να μας προβληματιζει.....φθαρηκαμε μερικοι απο εμας εδω μεσα;ισως....!!!!
    Εχουμε καταντησει να μην σηκωνουμε ουτε χιουμορ εστω και αν αυτο ειναι λιγο κρυο,εχουμε καταντησει να ξεκιναμε εμεις το χαβαλε και τελικα να τελειωνουμε εμεις με καυγα και να μενουμε τσαντισμενοι και πικραμενοι και αυτο ειναι κακο
    Ο λεωνιδας εφαγε ολονων τα πυρα απο την κακη του συνηθεια να χωνει τη μυτη του παντου και να προσπαθει με διαφορους κυριως ανορθοδοξους τροπους να βγαλει συμπερασματα,να επιβαλει τη αποψη του

Αλλα αφησουμε τον λεωνιδα στη ακρη.
    Το πιο αστειο(η τραγικο αραγε στην ολη υποθεση ειναι οτι το θεμα δεν ηταν ο λεωνιδας αλλα η γενικοτερη κατασταση που επικρατει τον τελευταιο καιρο εδω μεσα αυτο τουλαχιστον δειχνει το κειμενο του νικου(sniper) και τελικα που κατεληξε;
    Στο
    "κυρια κυρια δεν φταιω εγω ο λεωνιδας σηκωσε τη φουστα της αννουλας"

Δεν νομιζω οτι ειναι τοσο ακριβες αυτο,αλλα απο την αλλη δεν περιμενω απο αυριο να ειμαστε και ευγενικοι με ολους του στυλ

"Παρακαλω περαστε...
    οχι εσεις πρωτα...
    Μα σας παρακαλω προηγηστε"

Απλα μπορουμε ωρες ωρες να βαζουμε και λιγο νερο στο κρασι μας ιδιως εδω μεσα γιατι οι αντιδικιες βγαινουν και στο δρομο και αυτο δεν ειναι καθολου καλο.

Τωρα εαν θελετε να επιτιθεστε στο λεωνιδα ετσι για να ξεσκατε δικαιωμα σας ειναι μεσα στα πλαισια της ελευθεριας λογου του internet γιατι στη πραγματικοτητα ειμαστε πολυ διαφορετικοι .....
    Εαν καταφερναμε να ισοσταθμισουμε την ελευθερια λογου του internet με την πραγματικη ελευθερια λογου αυτη που εχουμε στη εκτος διαδικτυου ζωη μας τοτε θα ειμασταν ολοι πιο σωστοι....Δεν νομιζετε; ._

go copana... copacabana! Το avatar του/της periklisk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Ειλικρινά, δεν ξέρω, αλλά όλα αυτά περί αυτόκλητων διαχωριστών της μαλακίας από την σοβαρότητα μου θυμίζουν άλλες εποχές και καταστάσεις ...

Υ.Γ.
    Και μην αρχίσουν λογίδρια του τύπου " δημοκρατία είναι να σταματάει η ελευθερία σου εκεί που αρχίζει να περιορίζει την ελευθερία του άλλου ", γιατί τα υλοποίησε πριν από εμάς ο Μουσολίνι....
    Αυτόκλητα διαχωριστικά μπορείς να βάλεις όσα θες.... η μαλακία έχει ένα όριο ανεξαρτήτως ηλικίας..... τώρα τι σου θυμίζουν αυτά είναι δικό σου πρόβλημα.....

Εγώ τουλάχιστον δεν τα έβαλα με το Λεωνίδα γιατί δεν είναι αυτός μόνο που φταίει (αν φταίει)..... στην κατάσταση που υπάρχει σε αυτό το δικτυακό τόπο όλοι έχουμε ένα μερίδιο ευθύνης....

....βεβαία θα πεις κανείς: Ωραία τα λες ρε μεγάλε.... στα λόγια καλά τα πας.... στην πράξη?

Απο την αρχη του φορουμ υπηρχαν οι καυγαδες και οι φιλονικιες αλλα υπηρχαν και οι καλες στιγμες.Υπηρχαν οι βολτες και γενικοτερα το παθος για τη μοτοσυκλεττα.
    Ανθρωποι εγιναν φιλοι μεσω αυτου του δικτυακου τοπου,ανθρωποι αποκτησαν γνωση εμπειρια αλλα και πικρια και μερικοι απο αυτους στενοχωριες ανειπωτες!

Αλλα το τελευταιο καιρο εχει οντως παραγινει το κακο και δεν φταει μονο ο Λεωνιδας αλλα λιγο πολυ ολοι παρασυρονται.
    Αυτό το απόσπασμα είναι από το ποστ του Στάθη και μετά από ένα χρόνο και κάτι εδώ πέρα μπορώ να πω πως έχει απόλυτο δίκιο....

Αυτά για τώρα.....
    ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της milaber
    Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
    RE MIPOS 8ELETE NA APOXORISO APO TO FORUM?
    Nαι!

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Εφυγα νωρις σημερα γιατι επρεπε να παρω τους βαθμους της κορης μου και ξαναμπηκα σχετικα αργα.
    Σε μια αλλη περιπτωση θα ελεγα "ρε πουστη μου τι εχασα".
    Τωρα ομως προβληματιζομαι υπερβολικα.

Το ποστ εξελιχτηκε στην "Δικη του Αφρο".
    Εβαλε κι αυτος το χερακι του βεβαια σ' αυτο ...

Επειδη τα διαβασα ΟΛΑ μαζεμενα, μπορω να πω οτι σχεδον ολοι εχουν σε καποιο βαθμο δικιο (με τα δικα μου κριτηρια παντα). Αλλοι περισσοτερο κι αλλοι λιγοτερο. (Ξερω σαν τον Χοτζα το κανω τωρα ...)

Το θεμα για μενα ειναι οτι στην ζωη ΔΕΝ υπαρχει ασπρο ή μαυρο. ΜΟΝΟ αποχρωσεις του γκρι.
    Εδω δυστυχως το γυρισαμε στο ασπρομαυρο μονο ...

Αλλα ας ξαναγυρισω στην "δικη" ...
    Εχουν λοιπον δικιο κι αυτοι που τους ενοχλει το υφος του "Αφρου" αλλα και αυτος απο την μερια εχει πει και πολλα σωστα πραγματα ...
    Συμφωνω οτι μια "ειρωνια" ή ενας "χλευασμος" σε θολωνει και περνας κατ' ευθειαν στην αντεπιθεση...
    Αλλα ποσοι ειναι αυτοι που εκαναν τον κοπο (και την υπομονη) να κοιταξουν ΠΙΣΩ απο αυτα, μηπως και υπηρχε κατι σωστο που επρεπε να "παρουν"?

Ειχα κι εγω μια "αντιπαραθεση" με τον Αφρο πριν απο μερικες μερες. Ειναι αληθεια οτι ενοχληθηκα απο τον τροπο που μου απευθυνθηκε. Το θεμα ομως ηταν οτι ειχε δικιο γι' αυτα που ελεγε, οπως (πιστευω) οτι ειχα κι εγω απο την μερια μου (μιας και στην πραγματικοτητα μιλουσαμε για διαφορετικα πραγματα). Το ζητημα εληξε και (θελω να) πιστευω οτι βγηκαμε κι οι δυο κερδισμενοι απο αυτο.

Υπαρχουν καποιοι ανθρωποι που για καποιον (ανεξηγητο για μενα) λογο, θελουν να πουν την τελευταια κουβεντα (βλεπε: periklisk, Afrotwin, freerider ). Εγω εχω μαθει να σεβομαι αυτην την "ιδιαιτεροτητα" και να σταματαω καπου.
    Τι γινεται ομως οταν υπαρξει "συγκρουση" δυο τετοιων ατομων?
    Οπως ειδαμε (δυστυχως) αυτες τις μερες, ολεθρια αποτελεσμετα.
    ΒΕΝΤΕΤΑ !

Εγω τυχαινει και ξερω και τους δυο της τελευταιας βεντετας.
    ΔΕΝ εχει κανεις τους ΚΑΜΜΙΑ σχεση με οτι φαινεται εδω μεσα.

Στεναχωριεμαι αφανταστα που αισθανεται τοσο ασχημα ο Χρηστος (freerider) σε βαθμο που να θελει φυγει απο το forum, αλλο τοσο οσο ΔΕΝ θα 'θελα ΠΟΤΕ να φυγει (με οποιονδηποτε τροπο) ο Λεωνιδας (AfroTwin) που δινει (σε ενα μεγαλο βαθμο) ζωη στο forum.

Δεν μπορουμε ΟΛΟΙ να κανουμε μια καινουργια αρχη (τι κοινοτυπο, θα πειτε) βαζοντας νερο στο κρασι μας?
    Εεεε ... Στην σοκολατα μας ηθελα να πω.

Για μενα χρειαζονται ΟΛΕΣ οι αποψεις.
    Ακομα κι αυτες οι "κακες" ή οι "χαζες" (για να ξερεις τι να ΜΗΝ κανεις).
    Εξ' αλλου αυτο ειναι και το νοημα του forum.
    Ενας τοπος ανταλλαγης αποψεων.
    Οταν καποιος γραφει κατι, αυτοματως "εκτιθεται".
    Μετα ο καθενας μπορει να βγαλει τα συμπερασματα του.
    Απλως ας προσεχουμε ποιον "εαυτο" μας δειχνουμε.
    Μεγαλα παιδια ειμαστε (Καρελη εσυ τ' αγγλικα σου, μην ακους! ) και κρινουμε και κρινομαστε.

Να ΜΗΝ λειπει κανεις αυριο plz!

Πειτε ΟΧΙ στους Βαρβαρους Αποκλεισμους!!!

:rotflmao:
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

αλεπού καμπίσια Το avatar του/της GST
    και να προσθεσω οτι επειδη εδω ειναι μοτο φορουμ.........
    η μοτοσυκλετα πρεπει να μας ενωνει και οχι να μας χωριζει:smilea:
    FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.

OLA OSA DIABASA PARAPANW EINAI O KALYTEROS LOGOS GIA NA MAS PEISEI NA PROSPATHISOUME NA PARABRETHOYME OLOI STH KOPH THS PITAS TOU MOTO.GR TH PARASKEYH.

PISTEYW PWS ME MIA DIASTAYRWSH MATIWN LEGONTAI KAI APOKWDIKOPOIOYNTAI PRAGMATA KAI STOIXEIA TOY KATHENA MAS STON ALLO POY DE GINETAI OYTE ME 1 EKATOMYRRIO POSTS.

OTAN GNWRIZEIS TOYS ANTRWPOUS APO KONTA , TOTE PLEON TOYS GNWRIZEIS!

STO FORUM , EISAI ESY KAI O YPOLOGISTHS SOY, KALWS H KAKWS.

KAI EPITELOYS OLO MPLA MPLA EIMASTE, ANTE NA ANOIJEI O KAIROS NA BGOYME MIA BOLTA OLOI MAZI ME TA MHXANAKIA, KALA TO EXETAI FANTASTEI?

χεχεχε , μιλάμε για τρελό γέλιο.

σε επαρχιακό ορεινό δίκτυο να πηγαίνουμε ο ένας πίσω απο τον άλλο, μπροστά, πίσω , και σκορπισμένοι στη μέση οι αφρικάνες (οι αφρικάνες, όχι οι αφρικάνοι
    )
    τα στρητάκια να τρέχουνα και αυτά , να ανοίγουν στις ευθείες και να ξανακόβουν στις κλειστές στροφές, τα πιτσιρίκια όλα με τα cbf και λοιπά μικρού κυβισμού να ακολουθούν τους εμπειρότερους, οι V κινητήρες να μπουμπουνίζουν σημαίνοντας τον ερχομό μας στο χωριουδάκι που θα μας περιμένει για να φάμε σε ένα στρογγυλό τραπέζι όλοι μαζί στη πλατεία κάτω απο τον πλάτανο.

ΩΡΑΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝΕ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΑΚΙΑ

Ε ρε γλέντια!!!! Το avatar του/της DoctorS
    Ίσως να είμαι ο πλέον ακατάλληλος να μιλήσω γι’αυτό το θέμα αλλά θέλω να τολμήσω να πω τη γνώμη μου από τη σκοπιά ενός καινούριου!!!
    Εγώ, λόγω ιδιοσυγκρασίας ίσως, το στυλ του φόρουμ όταν πρωτομπήκα δεν με ξένισε καθόλου, αντιθέτως προσαρμόστηκα ευκολότατα μπορώ να πω!!!
    Η υποτηθέμενη χυδαιολογία ή οι μικροτσακωμοί μου φάνηκαν ως δείγματα ανθρώπων που έχουν αναπτύξει μια οικειότητα μεταξύ τους, πράγμα που διαπίστωσα και με τα ίδια μου τα μάτια τη Δευτέρα που γνώρισα τα παιδιά στο δέλεαρ, και το χάρηκα πάρα πολύ, μου πηγαινε ρε παιδί μου!
    Τώρα οσον αφορά την ιδιομορφία της έκφρασης του Άφρο, τον οποίο δεν ξέρω προσωπικά, αλλά τον εκτιμώ όπως εκτιμώ τον καθένα εδώ μέσα γιατί μοιράζεται την ίδια αγάπη για τους 2 τροχούς με όλους μας, δεν με ξένισε και δεν την παρεξήγησα εγώ προσωπικά! Η μοναδική αντίρρηση αν μπορεί να την πει κανείς δική μου, εναπόκειτε στο γεγονός ότι αυτό το στυλ μπορεί να ξενίσει και να αποτρέψει καποιους ανθρώπους από το να είναι μέλη σε αυτή την παρέα, η οποία το ξέρουμε όλοι μας δεν έχει μοναχά σαν ρόλο να μας κάνει να ξεχνιόμαστε λίγο από την καθημερινότητα μας και να λέμε χαχαχα χουχουχου και 3 πουλάκια κάθονταν, αλλά δίνει αρκετές λύσεις σε πολλά ζητήματα του μοτοσυκλετισμού!!
    Από την άλλη θα συμφωνήσω με τον φίλο μου τον tai ότι μπορεί να μην συμφωνώ με τη γνώμη σου αλλά θα κάνω ότι είναι δυνατόν για να μπορείς να τη λες, εμένα όταν κάποιος μου τη ‘δίνει’ απλά δεν τον ‘κάνω παρέα’!!
    Προς θεού είναι άδικο κάτι που δημιουργήθηκε για να μας ενώσει να καταλήξει να μας χωρίσει!!!

Η διαφορετικότητα είναι δικαίωμα του καθενός!
    Ας προσπαθήσουμε να μην προσβάλλουμε την αισθητική κανενός και ας βάλουμε λίγο νερό στο κρασί μας!!!
    Εγώ γουστάρω πολύ να είμαι εδώ μέσα!

Υ.Γ. μας χρειάζονται μερικές βόλτες…..καθαρός αέρας…..you know!!!!

ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ.....!!!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Ημουνα απολυτα σιγουρος, οτι κατα ενα μεγαλο βαθμο, εφταιγε και ο κωλοκαιρος.

Θα δειτε, καποια στιγμη θα ξεχαστουνε ολες αυτες οι αηδιες.
    Σταυρο, σχετικα με την μεγαλη βολτα που προανεφερες, i have a dream! που λεει και ο IDI.

Οσο για τον Λεωνιδα, θελω να ξερει, οτι αυτη η εξεταστικη θα ηταν πολυ πιο ζορικη, χωρις το χιουμορ του,(ΧΑΧΑ μπετοβεργα)!

Αντε καλημερα!
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k

Αλλα ας ξαναγυρισω στην "δικη" ...
    Εχουν λοιπον δικιο κι αυτοι που τους ενοχλει το υφος του "Αφρου" αλλα και αυτος απο την μερια εχει πει και πολλα σωστα πραγματα ...

ΟΠΟΤΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑ ΟΣΟ ΠΕΤΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΣΩΣΤΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ...

αλλο τοσο οσο ΔΕΝ θα 'θελα ΠΟΤΕ να φυγει (με οποιονδηποτε τροπο) ο Λεωνιδας (AfroTwin) που δινει (σε ενα μεγαλο βαθμο) ζωη στο forum.

ΩΡΑΙΑ....ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΡΛΑΝΤΕΣ,ΜΙΑ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΡΑΦΙΚΗ ΜΑΣΚΩΤ...

Δεν μπορουμε ΟΛΟΙ να κανουμε μια καινουργια αρχη (τι κοινοτυπο, θα πειτε) βαζοντας νερο στο κρασι μας?
    Εεεε ... Στην σοκολατα μας ηθελα να πω.

ΣΩΣΤΑ...ΕΙΜΑΙ Ο DIRTY,ΕΧΩ ΜΟΤΟΣΑΚΟ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ...

Να ΜΗΝ λειπει κανεις αυριο plz!

ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ !!!
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ....ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΙ ΟΡΚΟ...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΧΡΗΣΤΑΚΟ...ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΣΕ ΦΟΡΜΑ..!!!
    να κοιτας εκει που θες να
    πας,αλλοιως θα πας εκει που
    κοιτας....

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtymoto
    ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ,Η ΣΤΟ ΑΛΚΟΟΛ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΟΜΟΡΦΑ..

ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ Σ'ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ..
    Ο ΑΦΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ,ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
    ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
    ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ,Η ΕΣΤΩ ΤΟΝ "ΤΡΑΚΑΡΑΜΕ" ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ,ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ,ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ.
    ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ,ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΑΤΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΥ,ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΗ.
    ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΑΛΛΟΙΩΣ....ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ,Η ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ' ΠΑΡ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΤΡΕΨΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΚΙ'ΑΛΛΟΙΩΣ.
    ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΗ..
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΝΟΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ.
    ΓΙΑΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΤΑΠΩΣΕΙ,Η ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ...ΑΣ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ,ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΑΦΡΟ ΕΔΩ!!
    ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΦΟΒΕΡΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ Η ΣΤΑΣΗ,ΠΡΟΤΡΟΠΗ,ΤΟΥ ΦΡΗΡΑΙΝΤΕΡ..
    ΕΧΕΙ ΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΟΜΑ "ΠΑΙΖΟΥΜΕ" ΤΟΝ ΑΦΡΟ..
    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΩ..
    ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ,ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΤΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΓΛΥΦΕΙ,ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ (ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ) ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ !!

ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ...

RE DIRTY SE PARAKALO MIN TO KANIS AFTO
    DEN AKSIZI TON KOPO..
    KE MIN KSEXNAS OTI ISE EPAGKELMATIAS KE PREPI NA DOULEPSIS MERIKI APO EDO INE PELATES SOU
    EGO FOVAME GIA AFTON TON LOGO TO NA ME IPERASPIZESE

ASE GIATI MERIKI INE POLI KOLIMENOI KE 8A POUN DIAFORA

KE TORA MPERDEFTIKA..

ERROR
    ERROR
    ERROR
    :hypnotize
    ERROR
    ERROR
    ERROR
    HELPPPPPPPP
    ERROR
    ERROR
    ERROR
    ERROR GAM0 TIN PSIXOSIN8ESI MOU ERROR!!!
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtymoto
    ....................
    ΧΡΗΣΤΑΚΟ...ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΣΕ ΦΟΡΜΑ..!!!
    Πολυ πιθανον ...
    Ηταν και 12 η ωρα και νυσταζα ...
    Αιφνιδιαστηκα κι απ' το ολο θεμα ... :wacko:

Τι λες ρε παπαρα?
    Τι φορμα θελει για να πεις την γνωμη σου ?
    Η αληθεια ειναι οτι με δυσκολια μου εβγαινε γιατι ηθελα να μιλαω (γραφω) ωρες για το θεμα, ενω προσπαθησα να ειμαι λιγολογος.
    Προβληματιστηκα πολυ, γιατι προσπαθησα να μπω στην θεση και των ΔΥΟ διαφορετικων μερων ...

Αν τωρα απο το κειμενο μου φαινεται ενα υφος, του στυλ "να παιζετε ολα μαζι τα παιζακια" ή "κρατηστε τον Αφρο γιατι τι θα κρεμαμε στο δεντρο τα Χριστουγεννα", να 'σαι σιγουρος πως ΔΕΝ ηταν ο σκοπος μου.

Παντως οι "πιτσιρικαδες" μαλλον εχουν πιο πολυ δικιο ...
    Μαλλον μας εχει φαει η κλεισουρα ...

... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    Afro
    Διαφωνώ με πολλά από αυτά που λες (και κυρίως με τον τρόπο που τα λες) αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμα να το λες. Και δεν το κάνω για συνηγορία. (δεν το χρειάζεσαι.) Αλλά αν στο απαγορεύσουν, θα μου το απαγορεύσουν και εμένα αύριο. Για το καλό μου λοιπόν, υπερασπίζομαι έναν (κακό για μένα ) τρόπο έκφρασης.
    Free αν για κάθε άνθρωπο που η έκφραση και ο τρόπος του μας στενοχωρούσε, μας νεύριαζε, φεύγαμε, δεν θα μας χώραγε ο πλανήτης όλος. Εδώ πιστεύω, στο φόρουμ,
    έχεις την ευχέρεια να μιλάς με τα άτομα που είναι για σένα ενδιαφέροντα και να μην ασχολεισε με αυτά που σε ενοχλούν.
    ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΝΑ ΤΗΣ ΑΦΉΣΕΙΣ. ΣΤΟ ΔΈΛΕΑΡ ΚΑΙ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟΣ (με τσιπ εεε Σοκολάτες ):rotflmao: ) ΤΗΝ ΔΕΥΤΈΡΑ
    RE SI TAI TI IME RE KANENA ATOMIKO SOU DIKEOMA?
    PANTOS MOU ARESI O TROPOS POU IPERASPIZESE TIS IDEES SOU
    ILIKRINA PANTOS ISE AND FUCK
    ALA AFTO ISOUNA PANTA
    DEN MOU KANI ENRIPOSI
    THANKS TAI MAN!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
    Λοιπον βαρεθηκαμε κιολας..;;

Απαρχης του συγκεκριμενου εδαφιου ολοι στραφηκαν εναντιον του Λεωνιδα αδικα η οχι αυτο ας το κρινει ο καθενας μονος του.
    Αλλα το γεγονος οτι δεν στεκεται ουτε ενα ποστ χωρις να δημιουργηθει ενας νεος καυγας με αλλους πρωταγωνιστες,αυτο πρεπει να μας προβληματιζει.....φθαρηκαμε μερικοι απο εμας εδω μεσα;ισως....!!!!
    Εχουμε καταντησει να μην σηκωνουμε ουτε χιουμορ εστω και αν αυτο ειναι λιγο κρυο,εχουμε καταντησει να ξεκιναμε εμεις το χαβαλε και τελικα να τελειωνουμε εμεις με καυγα και να μενουμε τσαντισμενοι και πικραμενοι και αυτο ειναι κακο
    Ο λεωνιδας εφαγε ολονων τα πυρα απο την κακη του συνηθεια να χωνει τη μυτη του παντου και να προσπαθει με διαφορους κυριως ανορθοδοξους τροπους να βγαλει συμπερασματα,να επιβαλει τη αποψη του

Αλλα αφησουμε τον λεωνιδα στη ακρη.
    Το πιο αστειο(η τραγικο αραγε στην ολη υποθεση ειναι οτι το θεμα δεν ηταν ο λεωνιδας αλλα η γενικοτερη κατασταση που επικρατει τον τελευταιο καιρο εδω μεσα αυτο τουλαχιστον δειχνει το κειμενο του νικου(sniper) και τελικα που κατεληξε;
    Στο
    "κυρια κυρια δεν φταιω εγω ο λεωνιδας σηκωσε τη φουστα της αννουλας"

Δεν νομιζω οτι ειναι τοσο ακριβες αυτο,αλλα απο την αλλη δεν περιμενω απο αυριο να ειμαστε και ευγενικοι με ολους του στυλ

"Παρακαλω περαστε...
    οχι εσεις πρωτα...
    Μα σας παρακαλω προηγηστε"

Απλα μπορουμε ωρες ωρες να βαζουμε και λιγο νερο στο κρασι μας ιδιως εδω μεσα γιατι οι αντιδικιες βγαινουν και στο δρομο και αυτο δεν ειναι καθολου καλο.

Τωρα εαν θελετε να επιτιθεστε στο λεωνιδα ετσι για να ξεσκατε δικαιωμα σας ειναι μεσα στα πλαισια της ελευθεριας λογου του internet γιατι στη πραγματικοτητα ειμαστε πολυ διαφορετικοι .....
    Εαν καταφερναμε να ισοσταθμισουμε την ελευθερια λογου του internet με την πραγματικη ελευθερια λογου αυτη που εχουμε στη εκτος διαδικτυου ζωη μας τοτε θα ειμασταν ολοι πιο σωστοι....Δεν νομιζετε; ._
    imaste pediaaaaaaaaaaaaa
    san mia sintrofiaaaaaaa toteeeeeeee
    ke i mousikiiiiiiii mas arese poliiiiiiiiii toteeeeeeee
    avanti nto fa fa fa nto fa nto si nto si nto

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Για λάμπες που πάμε;
    από emilio στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 09/04/2008, 14:38
  2. Πού πάμε όταν...