Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 37 από 37

Θέμα: Απολογισμός

Ε ρε γλέντια!!!! Το avatar του/της DoctorS
    όταν είχα πρωτομπεί, μετά από προτροπή του tai, είχα γράψει με πμ στο φίλο, πλέον για μένα, crs-k ότι κάτι μου λέει ότι εδώ περνάτε καλά!!!!

μέτα από τον λίγο καιρο που είμαι εδώ το διαπίστωσα και κάτι μου λέει ότι δεν έχω δει τίποτα ακόμα!!!!

το έχω ξαναγράψει......το γουστάρω πολύ που είμαι εδώ μέσα!!!!
    με εσάς τους γνωστούσ άγνωστους φίλους μου!!!

free rider.... χρήστο καλως ήρθες ξανά!!!!

ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ.....!!!!!!

μμμμμμμμμμμμμμ!!!!! Το avatar του/της petridist

Γιώργο...

πολύ καλή προσπάθεια..

respect man!

Φαίνεται λοιπόν οτι οι σκληροί δίτροχοι είναι και άνθρωποι πάνω απ'ολα και παρόλες τις διαμάχες, βρισίματα κλπ έχουν το θάρρος και να ανακαλέσουν και να κανουν απολογισμούς, και να μιλήσουν για τον εαυτό τους για να λυθούν παρεξηγήσεις.. μπράβο σε όλους. αυτη η συζήτηση δίνει πρόσωπο, σάρκα και οστά στο φόρουμ και το μετατρέπει απο μία απρόσωπη cyber επικοινωνία σε ζωντανό οργανισμό, σκεφτόμενο και αντιδρών.

Όσο για μένα, μπήκα εδώ τυχαία ψάχνοντας το περιοδικό ΜΟΤΟ .. και λέω που θα είναι στο www.moto.gr θα είναι... ελα όμως που δεν ήταν!!! και ήταν κατι πολυ καλύτερο... μια κοινωνία ανθρώπων με ενδιαφέροντα γύρω απο το δικό σου έτοιμη να σε δεχτεί!!! για λίγο και καιρό παρακολουθούσα και πραγματικά βοηθήθηκα σε τεχνικα κλπ αλλα και γέλασα με την ψυχή μου.. οπότε έκανα κι εγώ την είσοδο μου κάπως, που ούτε καν θυμάμαι τώρα πως...

αν και ήμουν στην Πάτρα και δεν μπορούσα να βρίσκομαι συχνά με τον κόσμο στο φόρουμ, αντίκρυζα πάντα πολύ καλή αντιμετώπιση στις βόλτες που κανονίζονταν, και μέσα απο αυτές τις συναντήσεις έχω κερδίσει (αν και απο απόσταση) 4-5 άτομα με τα οποία προσπαθώ πάντα να βρίσκομαι και να τα λέμε όταν είμαι αθήνα.. αυτό δεν πίστευα οτι θα συνέβαινε ποτέ μέσα απο ιντερνετικό χώρο.. να όμως που συνέβει!!

Έχω στεναχωρηθεί με την απουσία μελών πιο παλιών απο εμένα τα οποία λείπουν ήδη καιρό... ολα όμως είναι προσωπικές επιλογές και σεβαστές πάντα.

έχω παραπονεθεί σε κάποιους ότι γενικά το φόρουμ έχει αλλάξει σε σχέση με παλιά προς κάτι ανούσιο, μόνο για πλάκα, βρισίματα, κόντρες κλπ... έκανα λάθος.. διότι τότε τα μέλη ήταν λιγότερα, τώρα είναι πολύ περισσότερα και εννοεόται οτι θα γίνεται ένας ψιλοχαμός... με τα καλά του και τα κακά του... δεν θα ήθελα να υπάρχουν τόσα πολλά μέλη και να μιλάνε μόνο λίγοι πχ και να επικρατεί ηρεμία...

με λίγα λόγια το φόρουμ μου έχει δώσει χαρά, λύπη, γνώση, αλλα πάνω απ'όλα ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ που όποτε θελήσω μπορώ να πάρω ένα τηλέφωνο... και αυτό είναι υπέροχο!!!

να 'στε καλά και να χαιρόμαστε τα καλά και τα στραβά μας

και για να κλέισω έτσι με χιούμορ..

υ.γ. ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΟΞΩ ΟΡΕ???????

Μια μέρα παιδιά μου....,, μου φέρνουν ένα κομμάτι τιτάνιο ναααααααα!!!! Τι να το κάνω σκέφτομαι????????

FZ6 RULEZ!!!

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin

Re: Γιώργο...

Αρχικά δημιουργήθηκε από petridist
    πολύ καλή προσπάθεια..

respect man!

υ.γ. ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΟΞΩ ΟΡΕ???????

ama vris pou ine to okso petagomaste ke moni mas...
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ke emis afto psaxnoume to okso exoume piksi stin bebelac
    ke stis panes edo mesa.....
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Ελαιόψυκτο Μέλος Το avatar του/της free rider
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DoctorS
    όταν είχα πρωτομπεί, μετά από προτροπή του tai, είχα γράψει με πμ στο φίλο, πλέον για μένα, crs-k ότι κάτι μου λέει ότι εδώ περνάτε καλά!!!!

μέτα από τον λίγο καιρο που είμαι εδώ το διαπίστωσα και κάτι μου λέει ότι δεν έχω δει τίποτα ακόμα!!!!

το έχω ξαναγράψει......το γουστάρω πολύ που είμαι εδώ μέσα!!!!
    με εσάς τους γνωστούσ άγνωστους φίλους μου!!!

free rider.... χρήστο καλως ήρθες ξανά!!!!

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΑ ΣΥΓΓΡΑΨΩ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΣΤΟ ΦΟΡΥΜ MOTO.GR....

thanks man.....

a na min ksexaso ..
    eixes dikio gia to apo poy proerxetai to moydiasma sto xeri poy eleges sto delear...

telika ,
    to ecaja kai brika tropo na to epanafero ...
    koynontaw ton omo thn stigmh poy tha nioso oti moydiazei...

thanks againg

και η ζωή συνεχίζεται...

Στην κοπή της πίτας ένα από τα χάπενικ θα είναι το ανέβασμα του έργου «ΜΆΝΑ ! ΤΗΝ ΑΓΑΠΩ ΜΑΝΑ!» με την Μάρθα Βούρτση και τον Νικο Ξανθόπουλο. Ψάχνουμε εθελοντές για το ανέβασμα του έργου.
    Παρακαλούμε να καταθέσετε της αιτήσεις σας έως τη 8η βραδινή.

Έτσι να το βαμήσω λίγο, γιατί με συγκινησατε και δεν το μπορώ.
    Α! να χαθείτε.

Ε ρε γλέντια!!!! Το avatar του/της DoctorS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    Στην κοπή της πίτας ένα από τα χάπενικ θα είναι το ανέβασμα του έργου «ΜΆΝΑ ! ΤΗΝ ΑΓΑΠΩ ΜΑΝΑ!» με την Μάρθα Βούρτση και τον Νικο Ξανθόπουλο. Ψάχνουμε εθελοντές για το ανέβασμα του έργου.
    Παρακαλούμε να καταθέσετε της αιτήσεις σας έως τη 8η βραδινή.

Έτσι να το βαμήσω λίγο, γιατί με συγκινησατε και δεν το μπορώ.
    Α! να χαθείτε.
    καλέ κύριε να κάνω εγώ τον ξανθό.....πούλο αλλά στο μελαχρινό του....??????

εεεεεεεεεεεε????

είμαι πολύ καλός αλήθεια...στο δημοτικό είχα παίξει και το σταχτομπούτο!!!! αμέ αμέ!!!

:rotflmao: :rotflmao:
    ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ.....!!!!!!

Φιλε Γιωργο η" IDI, η" οπως αλλιως γουσταρεις φιλε μου,μπραβο σου και συγχαρητηρια....ανοιξες ενα πολυ καλο post !!!!!!!!!

Πραγματικα με κανατε να ζηλεψω που ειμαι τοσο μακρια.
    Για πρωτη φορα ενοιωσα οτι θα ηθελα να εμενα στην Αθηνα.
    Ευτυχως ομως δεν κρατησε για πολυ.. ..δεν θα μπορουσα να ζησω στην ζουγκλα της μεγαλουπολης,αλλα θα μπορουσα να ζησω αναμεσα σε τετοιους ανθρωπους....σαν και σας.

Θα ηθελα παρα πολυ να ημουν κοντα σας στην κοπη της πιτας.
    Θα μου φυλαξετε κανα κομματι ?....

Οντως η κοινωνια των μοτοσυκλετιστων η" μηχανοβιων, πεστε τους οπως θελετε,διαθετει κατι πολυ μεγαλο...( εκτος απο αυτο που θα σκεφτει το πονηρο μυαλο σας.. ) ,εχει ανθρωπια και αλληλεγγυη.Κατι που γενικα σπανιζει στις μερες μας.

Οι κοντρες και οι αντιπαραθεσεις δειχνουν απολυτη υγεια....

Νοιωθω την υποχρεωση, να σας γραψω μια εμπειρια μου,για την συμπεριφορα των μοτοσυκλετιστων............Παραδειγμα προς μιμηση...

Πριν λιγο καιρο,εκανα ενα ταξιδι στην γειτονικη Τουρκια,αρκετα μεγαλο,μια και εμεινα 5 εβδομαδες.Τα ειχα σκεφτει και προγραμματισει ολα...........νομιζα !!!
    Φευγοντας απο το σπιτι μου,η κοπελια μου και συνεπιβατης και ταιρι μου..και ολα,μου αναφερει οτι πηρε εναν αριθμο τηλεφωνου απο καποια μοτοσυκλετιστικη λεσχη της Τουρκιας σε περιπτωση που χρειαστουμε κατι.....εγω γελασα.....Μεγα λαθος..!!!!!
    Καπου στην Ανατολια,στην μεση του πουθενα,παθαινω μια ζημια,σπαει ο σταυρος του αξονα......
    Απελπισμενος θυμηθηκα εκεινο το τηλεφωνο...........
    Αν και δεν πιστευα οτι θα μπορουσε να βοηθησει σε κατι......αυτο που περιμενα να ακουσω ηταν.....φιλε μου ,καλη τυχη !!!!!!
    Λοιπον παιδια, αυτο που συνεβη την επομενη ωρα, ηταν πραγματικα απιθανο οσο και απιστευτο.....
    Κινητοποιηθηκε ολη η Τουρκια.....μου τηλεφωνουσαν απο παντου..
    Κωνσταντινουπολη,Σμυρνη,Αγκυρα,Κονυα,Μουλα..απο παντου...ακομη το πιστευετε η" οχι απο......Ιορδανια !!!!!!
    Μην τα πολυλογω,η μηχανη σε τρεις μερες ηταν ετοιμη να συνεχισω το ταξιδι μου.........Στον αντιποδα αυτου του συμβαντος....ειμαστε τρεις μοτοστυκλετες....ο ενας μας παρατησε και εφυγε....εφυγε βραδυ....ουτε γεια δεν μας ειπε...οταν εμεις πηγαιναμε να παρουμε την μηχανη....
    Του εμεινε ομως το ονομα......Η ντροπη των μοτοσυκλετιστων....
    Για την αναφορα σε αυτους τους ανθρωπους που ξεσκιστηκαν να με βοηθησουν,ανηκουν στην λεσχη.....ΕΜΟΚ.....
    Δεν θα τους ξεχασω ποτε......

Λοιπον φιλοι μου....μακαρι να ειμαστε ετσι ενωμενοι παντα με τα καλα μας και τα στραβα μας......

Σας ευχομαι στην κοπη της πιτας να περασετε οσο πιο καλα μπορειτε....θα ηθελα πολυ να ημουν και εγω αναμεσα σας,καπου εκει σε μια γωνια,να σας βλεπω και να σας θαυμαζω......

Θελω να πω και δημοσια και να ευχαριστησω τον ΤΑΙ για το ενδιαφερον του στο ατυχημα που ειχε η σκυλιτσα μου....
    Φιλε μου για αλλη μια φορα σε ευχαριστω απο βαθη καρδιας.
    Στο χωριο μου λενε ** Ο λογος σου με χορτασε,και το ψωμι σου φατο **..............φιλε ,σε ευχαριστω πολυ...

Να στε ολοι καλα............

Και καντε μου,μια χαρη......
    Πιειτε ενα ποτηρακι στην αναμνηση εκεινων που δεν ειναι πια κοντα μας..

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Βόλτα 15/5 - Απολογισμός !
    από Nik0s στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 158
    Τελευταίο μήνυμα: 26/04/2012, 14:37
  2. απολογισμος
    από geotriada στο forum Χωμάτινο τερέν
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 21/04/2008, 08:36
  3. Σημερινος απολογισμος
    από mats8282 στο forum Στραβά κι ανάποδα