Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 53

Θέμα: Σήμερα έχω Μηχανή, Αύριο θα έχω;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Πόσο έχει δλδ η ασφάλεια κλοπής; 270? το χρόνο;
    Εμένα για το SV(μοντ.'99) μου ζήταγε η Inter***(μην κάνω και διαφήμιση )240? όλες οι καλύψεις(εκτός από μικτή)+κλοπή.
    Είμαι όμως Ρόδο όπου η επικινδυνότητα(άρα και τ'ασφάλιστρα)είναι μικρότερη.
    Τώρα για πιο καινούρια μηχανάκια και ειδικά Αθήνα προφανώς θα'ναι παραπάνω.Δε νομίζω πάντως να ξεπερνάει το ετήσιο κόστος ενός γκαράζ.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Γιατι έχω την εντύπωση πως έχουν αναφέρει κανένα 600άρι για κλοπή;
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    γιατί τόσο έχει.....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Το ότι τα κλεφτρόνια αν δουν κλειδαριά στην δίσκοπλακα τρέχουν μακρυά δεν το είδες;
    Σιγά μηντρέχουν μακριά! Απλά το ξανασκέφτονται και πιθανόν να πουν "άστο,πάμε γι'άλλη".
    Ο κλέφτης προτιμά περιπτώσεις όπου θα κινδυνέψει λιγότερο να τον δουν,θα ιδρώσει λιγότερο και θα τελειώσει γρηγορότερα.

Για ποιό μηχανάκι;Σε ποιά περιοχή;

Όχι ασφάλεια δεν κάνω! Το Enfield καινούργιο έχει 5500 και εγω το πήρα 3500 με 4000 χιλ. η ασφάλεια σου πληρώνει όσο θεωρεί ότι αξιζει το μηχανάκι όταν εκλάπη. Δηλαδή αν πλήρώνω 2 χρόνια και μετά μου το κλέψουν.... τι θα μού δώσουν; (εδώ απαντήσετε με πολύ φαντασία)...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Anastassios
    Όχι ασφάλεια δεν κάνω! Το Enfield καινούργιο έχει 5500 και εγω το πήρα 3500 με 4000 χιλ. η ασφάλεια σου πληρώνει όσο θεωρεί ότι αξιζει το μηχανάκι όταν εκλάπη. Δηλαδή αν πλήρώνω 2 χρόνια και μετά μου το κλέψουν.... τι θα μού δώσουν; (εδώ απαντήσετε με πολύ φαντασία)...
    Πόσο σου είπαν για ασφάλεια;Ρώτησες ή κάνεις εικασίες;
    Καταρχήν όσο παλιώνει το μηχανάκι τόσο μειώνονται και τ'ασφάλιστρα.
    Αν δες σου πουν συγκεκριμένα νούμερα και αν δεν πάρεις χαρτί και μολύβι δουλειά δε γίνεται...
    ΑΝ λέμε αν κλαπεί σε 1 μήνα(ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΓΕΝΙΚΑ ΜΙΛΑΩ,φτου σκόρδο).Κανείς δεν ξέρει πότε θα πέσει(μακάρι ποτέ) και πότε θα του την κλέψουν(μακάρι ποτέ).

Και σε 2 χρόνια να στην κλέψουν τουλάχιστον θα πάρεις παραπάνω απ'όσα έδωσες στα ασφάλιστρα.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Το ότι τα κλεφτρόνια αν δουν κλειδαριά στην δίσκοπλακα τρέχουν μακρυά δεν το είδες;
    Αυτό δεν το ήξερα:smilea: Μια φορά πέτυχα κάτι κλέφτες που είδαν κλειδαριά στη δισκόπλακα, αλλά έφυγαν με αερότουμπες

original Mελος Το avatar του/της nic mor
    λοιπον 80 εουρος λουκετο για δισκοφρενο αμπους(απο την καλη σειρα)
    και 120 κουλουρα αμπους που "υποτιθεται" οτι κωβονται μονο με τροχο
    εστι ξεμπερδευεις με τα κλεφτρονια και μενουν μονο οι επαγγελματιες που οτι και να κανεις
    αν στη βαλουν στο ματι ξεχνα τη..

φυσικα καλοριζικη και καλοταξιδη
    και προσοχη στο δρομο
    no one will judge me..

Μ.Γ.Δ

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Anastassios
    Τελικά παιδιά, την έβαλα στο γκαράζ. 45 ευρουδάκια το μήνα.

Τουλάχιστον θα κοιμάμε ήσυχος...

Όσο για το όταν βρίσκομαι στην δουλειά και θα την αφήνω από κάτω μαζί με των άλλων συναδέλφων, θα πάρω μια καλή κλειδαρία/αλυσίδα.

Όσο για τα "πειραχτικά" σχόλια δεν τρέχει τίποτα, χαβαλές να γίνεται, απλά εμείς οι "νέοι" στις μηχανές ψάχνουμε για ολίγη βοήθεια που ουσιαστικά μόνο εδώ μέσα μπορούμε να την βρούμε...

Η Enfield μου είναι SUPER!!! Την καραγουστάρω! Τώρα ότι και να λένε όλοι, καλήτερη μηχανή για εμένα δεν υπάρχει...

Όσο για ανταλακτικά υπάρχει αντιπροσωπία/service στην καλλιρόης, κάποια άκρη θα βγάλω...

Θα κάνω post photos το συντομότερο δυνατόν.
    αν έμενες Ν.Κόσμο ίσως να σου ερχόταν φτηνότερο το πάρκιν...(πάντα κλειστό και με κάμερα εννοείται...)
    Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

Ρακόμελος Το avatar του/της bZrOo
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nic mor
    ... και 120 κουλουρα αμπους που "υποτιθεται" οτι κωβονται μονο με τροχο
    εστι ξεμπερδευεις με τα κλεφτρονια και μενουν μονο οι επαγγελματιες που οτι και να κανεις
    αν στη βαλουν στο ματι ξεχνα τη..
    Μόνο με τροχό ναι σίγουρα

http://www.youtube.com/watch?v=Cpf35C7wu6Q

I make good milkshake !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από bZrOo

Στο βίντεο σπάνε αλυσίδες χρησιμοποιώντας τεράστιους κόφτες.Δικαιώνομαι λοιπόν που έλεγα
    τα εξής:

Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
    Καλύτερα λουκέτο δισκοφρένου,πολύ πιο δύσκολα σπάει και κυρίως δε δίνει εύκολα χέρι στον κλέφτη να τη σπάσει.Άσε που τον αναγκάζεις να σπάσει δισκόπλακα οπότε το ματαξανασκέφτεται.
    Aπόλυτη ασφάλεια δεν υπάρχει.Ακόμα και οι τύποι που σπάγαν τις αλυσίδες δε το καταφέρανε με τη μία,ιδρώσανε και πέσανε απ'την προσπάθεια.Μ'ένα καλό λουκέτο δισκοφρένου θα'ταν ακόμα δυσκολότερο,το λουκέτο δε δίνει λαβή σα την αλυσίδα...ακόμα και αν ξαπλώσουν τη μηχανή κάτω!

Εγώ πάντως θα προτιμούσα να την έχω κλεισμένη σε ένα γκαράζ και αλυσοδεμένη παρά στον δρόμο και ασφαλισμένη.Κάλλιο γαϊδουρόδενε παρά γαϊδουρογύρευε.Το ψυχολογικό σοκ αν μου κλέβανε την μηχανή θα ήταν μεγάλο ακόμα και αν αποζημιωνόμουν πλήρως...
    Fortis Fortuna Adiuvat

Μην ανησυχείς τόσο πολύ, οι enfield θέλουν γκαράζ μόνο για να μη λερώνονται.

Τη δικιά μου την έχω αφήσει πολλάκις με τα κλειδιά πάνω και φυσικά δεν έγινε τίποτα.

Ο λόγος είναι απλός: Δεν μπορούν να την κάνουν τίποτα, δεν υπάρχει περίπτωση να την κάνουν ανταλλακτικά και να μη το καταλάβεις καθώς δεν υπάρχουν αγγελίες για ανταλλακτικά enfield επομένως αν δεις καμία θα είναι τα δικά σου. Το ξέρουν αυτό οι επαγγελματίες του είδους.
    Επομένως δεν μπορούν να τα σπρώξουν πουθενά εκτός από την επίσημη αντιπροσωπία η οποία εύκολα ενημερώνεται και προσέχει.
    Αυτό σημαίνει επίσης ότι service πρέπει να κάνεις μόνο στην επίσημη αντιπροσωπεία (θωμάς*), σχεδόν κανένας άλλος δεν αναλαμβάνει και όποιος το κάνει το πιθανότερο είναι να στη κάνει χειρότερη.
    Φιλική συμβουλή, βρές το manual και το parts catalog και μάθε τα της βασικής συντήρησης (λάδια, φίλτρα, μπουζί, ντίζες, ηλεκτρικά) και ανταλλακτικά και αξεσουάρ μπορείς να βρίσκεις στο www.hitchcocksmotorcycles.com/

Έπρεπε πάντως να πάρεις κάνα παλιότερο μοντέλο που έχει και την extra αντικλεπτική προστασία του ότι δεν μπορεί να την οδηγήσει κανείς άλλος εκτός από εσένα και τους υπόλοιπους κατόχους (αποσυμπιεστής-μανιβέλα-ανάποδες ταχύτητες κ.λ.π).

*έχει σημασία
    A Noisy Tappet is a Happy Tappet!

original Mελος Το avatar του/της nic mor
    Αρχικά δημιουργήθηκε από bZrOo

το δεχωμαι,αλλα δεν ειδα την κουλουρα μου στο βιντεο.ειναι στρογκυλη και με διαμετρο τουλαστιχον 25-30mm ο κρυκος της αλυσιδας ειναι 5-10mm(ξαναλεω "υποτιθεται" οτι κωβεται μονο με τροχο)
    και μην ξεχναμε οτι "για οτι υπαρχει κλειδι υπαρχει και αντικλειδι" και μην μου πειτε οτι ακομα και ο πιο αμπαλος που εχει δουλεψει σαν κλειδαρας δεν μπορει να ανοιξει οποιαδηποτε κουλουρα εστω και σε 10 λεπτα
    απλα λεμε οτι με αυτες θα αποθαρρυνεις τα κλεφτρονια.
    και για να μην παρεξηγηθω ξαναλεω αμα στην βαλουν στο ματι απλα διαλεξε τι θα παρεις μετα..
    no one will judge me..

Μ.Γ.Δ

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. αν βαλω μπροστινο 120/60 αντι 120/70 θα εχω θεμα?
    από gianhs8 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2011, 11:15
  2. Έχω μια αλοιφή, θα γίνει τζάμι!
    από georgio στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 26/04/2011, 16:53
  3. Τι θα εχω σε 2 μηνες ???
    από EKEINOS στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 22/10/2007, 13:38
  4. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 30/06/2007, 14:16
  5. Άυριο θα παραγγείλω μηχανή !
    από ManolisK74 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 21/04/2005, 10:30

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF