Ρε harvester π@υτανα τα χεις κανει.
Μιλαμε για το fazer της γενιας 01-05 ή για το καινουργιο, για να καταλαβουμε ναουμ.
Θειο να πεις τον χασαπη σου.![]()
Ρε harvester π@υτανα τα χεις κανει.
Μιλαμε για το fazer της γενιας 01-05 ή για το καινουργιο, για να καταλαβουμε ναουμ.
Θειο να πεις τον χασαπη σου.![]()
οχι ρε σιγα μην μενει στα 98 χμ.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Πολύ.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
:a029:
![]()
δεν το υπονοησα,ειναι στανταρΑρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Υπονοείς ότι λέω ανακρίβειες;![]()
![]()
Μετέφερα τις εντυπώσεις του περιοδικού ΜΟΤΟ. Αν είναι off δεν το ξέρω. Αυτό συζητάμε εδώ.Αρχικά δημιουργήθηκε από TDM900KOL
δεν το υπονοησα,ειναι στανταρ![]()
Εσένα πόσο σου καίει δλδ;
δεν εχω φιλαρακι μου εγω,φιλος μου εχει κ εχουμε ταξιδεψει κ μαζι,ειδα οτι σταματησαμε για βενζινη στα 230χμ με ταχυτητες 140-160 κστιγμιαια ανοιγματα κ πρεπει να χε κανα 2 λτ ακομα μεσα,τωρα απο κει κ περα τι να σου πω!οτι ειδα λεω!![]()
φιλαράκι, με 140-160 το δικό μου βγάζει 250+ αλλά σπανίως πάει κάποιος με τέτοιες ταχύτητες ταξίδι..... Αν το ανοίξω πολύ, στα 100χλμ είναι στεγνό....Αρχικά δημιουργήθηκε από TDM900KOL
δεν εχω φιλαρακι μου εγω,φιλος μου εχει κ εχουμε ταξιδεψει κ μαζι,ειδα οτι σταματησαμε για βενζινη στα 230χμ με ταχυτητες 140-160 κστιγμιαια ανοιγματα κ πρεπει να χε κανα 2 λτ ακομα μεσα,τωρα απο κει κ περα τι να σου πω!οτι ειδα λεω!![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
fz1 exeις?μοντελο??ε ενταξει μιλαμε για ταχυτητες τετοιες,δεν ειπα τεζα κ αυτονομια 250+Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
φιλαράκι, με 140-160 το δικό μου βγάζει 250+ αλλά σπανίως πάει κάποιος με τέτοιες ταχύτητες ταξίδι..... Αν το ανοίξω πολύ, στα 100χλμ είναι στεγνό....![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
15 lt είναι εξωφρενικό νούμερο. Ούτε Cayenne δεν καίει τόσο.![]()
κι όμως...η τούρμπο φτάνει εύκολα τα 30-35λτ/100χλμ
ΜΠΟΡΕΛΙ.Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
Εδω η murcielago εχει καταναλωση 14.8 lt / 100 Km....
ησύχασε μωρέ...τίποτε δεν σου καίει. Παπί.Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
Και εγώ που νόμιζα πως είναι πολύ το 9l/100km που καίει το δικό μου..![]()
(αλλάξτε κ τον τίτλο σε: ''γιατί καίνε τόσο τα 1000'')
Όχι.... αλλά δεν εχει να κάνει.... όλα τα 1000 με inj πάνω-κάτω τα ίδια καίνε....Αρχικά δημιουργήθηκε από TDM900KOL
fz1 exeις?μοντελο??ε ενταξει μιλαμε για ταχυτητες τετοιες,δεν ειπα τεζα κ αυτονομια 250+![]()
τι να σου πω ρε αδερφε παντως εγω το ψαχνω γιατι το γουσταρω κ ελεγα να το παρω,να δωσω κ το toudoumou,τωρα ξερω γω τι να πω αλλοι λενε ετσι αλλοι αλλιως,παντως για μοντελα πριν το 07 το χα ακουσει κ γω οτι καινε τον κολο τους!![]()
Ό,τι και ν' αποφασίσεις.... Δώσε το TDM.. Είναι μια καλή αρχή.Αρχικά δημιουργήθηκε από TDM900KOL
τι να σου πω ρε αδερφε παντως εγω το ψαχνω γιατι το γουσταρω κ ελεγα να το παρω,να δωσω κ το toudoumou,τωρα ξερω γω τι να πω αλλοι λενε ετσι αλλοι αλλιως,παντως για μοντελα πριν το 07 το χα ακουσει κ γω οτι καινε τον κολο τους!![]()
![]()
καλησπερα εχω fazer 1000 07και εχω κανει 16000χλμ σε ενα χρονο. η καταναλωση φετος λογου ακριβειας βενζινης επεσε στα 6-6.5λ, συνηθως καιει 7-8 λ και μεγιστα εχω φτασει 13λ
gogogo!!!
Γεία σου φίλε. Τι εννοείς λ; Με μπέρδεψε το "λόγου ακριβειας βενζινης έπεσε"Αρχικά δημιουργήθηκε από laryfz1
καλησπερα εχω fazer 1000 07και εχω κανει 16000χλμ σε ενα χρονο. η καταναλωση φετος λογου ακριβειας βενζινης επεσε στα 6-6.5λ, συνηθως καιει 7-8 λ και μεγιστα εχω φτασει 13λ