Εχουμε μπλεξει τα μπουτια μας με τα συμπερασματα
Byron εγω εχω δηλωσει παλαιοτερα και το ξαναλεω οτι δεν εχω εμπιστοσυνη ουτε στην Ελληνικη δικαιοσυνη ουτε στην αστυνομια.Στο συστημα που εχουν φτιαξει απολυτως καμμια.Και οταν ακουω τετοια περιστατικα απλα νιωθω ακομα πιο <<απροστατευτος>>
Οταν λες κρινονται απο ποιους εννοεις?Απο εμας εδω?Απο τα δικαστηρια?Απο τους προισταμενους τους?Απο τους αλλους μπλεγμενους λειτουργους στην χωρα αυτη?Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
μου φαίνεται ότι το πρόβλημα της κοινωνίας μας δεν είναι οι πράξεις των πολιτών της
αλλά το γεγονός ότι τελικά αυτές κρίνονται κυρίως από την "ιδιότητα" του προσώπου που τις τέλεσε.
και το χειρότερο ... αντιμετωπίζονται πολλές φορές βάσει της ιδιότητας αυτής.
Γιατι τιποτα πιο φυσικο δεν υπαρχει σε μια δημοκρατια καποιος να κριθει πιο αυστηρα απο εναν αλλον οταν εχει εξουσια,παραβιαζει καθηκον,παταει ορκους κτλ κτλ...
Η εξουσια εκτος απο ευθυνες εχει και υποχρεωσεις.Το ιδιο δηλαδη ειναι να κλεψω εγω και το ιδιο ενας βουλευτης?Ενας στρατηγος,ενας υπουργος,ενας αστυνομικος,ενας κατι τελος παντων...
Αν εννοεις βεβαια οτι βαση ιδιοτητας ισως τον καλυπταν καποιοι,οπως και πολλους αλλους,ναι εχεις δικιο και αυτο φυσικα ισχυει...