Βρε νέους, μην ανοίγεις νέα θέματα, διάβασε τα παλιά.
http://www.moto.gr/forums/showthread...FC%F4%E7%F4%E1
Βρε νέους, μην ανοίγεις νέα θέματα, διάβασε τα παλιά.
Φίλε με το αρχικό πόστ, δεν έπαιρνες καμιά βόλτα τους φίλους σου με την μηχανή να καταλάβουν τι εστί καύλα (να χεστούν και λίγο πάνω τους) να γλυτώσεις και από τα επιχειρήματα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Chris
Αμάξι ?
Όχι ευχαριστώ…
Φεύγω από την δουλεία στις 2.
Το σπίτι μου απέχει 11 χλμ.
Με την μηχανή ή το παπί κάνω 15 ή 20 λεπτά αντίστοιχα.
Άρα φτάνω σπίτι μου στις 2:15 ή 2:20.
Με αμάξι θα έφτανα στις 2:45.
Το απόγευμα στις 5:30 πρέπει να ανοίξω ξανά το μαγαζί.
Με την μηχανή ή το παπί φεύγω από το σπίτι μου στις 5:10 περίπου.
Με το αμάξι θα πρέπει να φεύγω στις 4:50 το αργότερο.
Κοινός κερδίζω κάθε μεσημέρι 40 με 45 λεπτά για να φάω και να ξεκουραστώ , να δω τους δικούς μου ανθρώπους και να κάνω ότι άλλο θέλω.
Ο χρόνος είναι πολύτιμος πλέων για τους ανθρώπους και το βρίσκω χαζό τον λίγο ελεύθερο μου χρόνο να τον σπαταλώ σφηνωμένος μέσα στο αμάξι.
Υ.Γ. για καμία χειμερινή εκδρομούλα με την κοπελιά ή κάποιο φιλικό ζευγάρι δεν το συζητώ ότι το αμάξι υπερτερεί…… “ πατερά θέλω το αμάξι για ΠΣΚ”
Η ΚΑΛΗ Η ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ
ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ...
....ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ
ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ!!!!!
αντε να βρεις επιχειρηματα
για το αν πρεπει να παντρευτεις
ή να πηδας απο δω και απο κει![]()
Ωχ 2:55 !!!! (1:55)
Ήρθε η ώρα να κλείσω και να πάω σπίτι μου.
Θα ποστάρω μόλις μπω σπίτι.
Για του λόγου το αληθές
Η ΚΑΛΗ Η ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ
ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ...
....ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ
ειμαι σιγουρος οτι θα φτασεις 2,30 αρα θα εχεις γυρισει τον χρονο 30 λεπτα.Αρχικά δημιουργήθηκε από S705
Ωχ 2:55 !!!!
Ήρθε η ώρα να κλείσω και να πάω σπίτι μου.
Θα ποστάρω μόλις μπω σπίτι.
Για του λόγου το αληθές
τυφλα να εχει ο διακτινισμος :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
Έφτασα ……
Και άσε τους υπολοίπους να λειώνουν μέσα στα κάρα τους
Είμαι λίγο ιδρωμένος από το μπουφάν άλλα έχω αρκετό χρόνο να κάνω ένα δροσιστικό ντουζ
Η ΚΑΛΗ Η ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ
ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ...
....ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ
Κακως ψαχνετε επιχειρηματα ''κατα'' των αυτοκινητων.
Δεν μπορεις να ''κερδισεις'' σε μια τετοια κουβεντα. Η οποια γινεται στην πλακα φυσικα αλλα ολα ειναι αληθειες.
Ο πολυ απλος λογος ειναι οτι το αυτοκινητο ειναι βολεμα και το βολεμα δεν εχει αντεπιχειρηματα...
Ο λογος που οδηγαμε ο καθενας εχει τον δικο του.
Οποιος εχει βολευτει για κανα δυο ωρες με αυτοκινητο στην γεφυρα της Πετρου Ραλλη σε ωρα αιχμης ξερει καλα ποσο βολικα ειναι.
Το αυτοκινητο σημερα ειναι μονο για κανενα χειμερινο ταξιδι και παντα οταν ειναι νεκρη περιοδος που δεν βγαινει ολος ο κοσμος στους δρομους. Μιλαω παντα για Αθηνα και Θεσσαλονικη που αντιμετωπιζουν εντονα αυτο το προβλημα.![]()
![]()
Μπορει να βαλει a/c και να ακουει μουσικη. Δεν τον νοιαζει. Αν εχει και κανα gps θα παιξει λιγο και μαζι του και μια χαρα.
Για ολα υπαρχει κατι. Δεν παλευεται το αμαξι σε τετοια. Δυστηχως ευτηχως δεν με απασχολει πολυ. Κουβεντα κανω.
Και εμενα με μανουριαζουν αυτα σε συζητησεις που ολοι εχουμε κανει αλλα ετσι ειναι.
Τα μικρα μηχανακια θα τα παρουν για να πανε στην δουλεια γιατι σε λιγο ολοι οι δρομοι θα γινουν παρκινγκ. Τα μεγαλα ειναι αλλο καπελο.
Ειχα βγει βολτα για ενα καφεδακι μια δοση πιο παλια. Μαζι ενας φιλος με αμαξι. Μου λεει ''μαλακα με το μηχανακι εγω ειμαι μεσα στο αμαξακι μου καπνιζω ακουω μουσικουλα παω και αρχοντικα''.
Και του λεω (ειχε κινηση) ''καλα εγω φευγω (γιατι ολη σχεδον την ωρα καθομουνα μαζι του αλλα μανουριασα) θα παω στην καφετερια θα κατσω κατω απο το a/c στην πολυθροναρα μου θα παρω ενα φραπεδακι θα βλεπω και κανα γκομ****ακι και εσυ κατσε εδω και οταν ερθεις ψαξε να βρεις να παρκαρεις ΟΤΑΝ βρεις και ελα'' Και την εκανα με σουζα μικρης ισχυος.![]()
![]()
Αυτο ειναι απο τις λιγες φασεις που ''κερδιζεις''
ακριβως ρε συ ΚΤΜ...
το μεγαλο πλεονεκτιμα της μηχανης ειναι η ευεληξια της μεσα στην κινηση,οπου δε σε απασχολη αν εχει εντονη κινηση η οχι.Στον ιδιο σχεδον χρονο θα φτασεις ειτε εχει κινηση ειτε δεν εχει.
απλα οπως και να το κανουμε, ειναι πολυ πιο ανετο το αυτοκινητο,πολυ πιο παρειστικο μιας και φορτωνεις και 2-3 φιλους οποτε σου τη βαρεσει και πας μια εκδρομη χωρις να καταλαβεις ταξιδι κλπ...
αλλα για μεσα στην πολη,η μηχανη ειναι μονοδρομος...
Μην το κουράζετε ρε σεις....
Ο μοναδικός και αδήλωτος λόγος που δεν γουστάρουν τα μηχανάκια είναι ένας. Χεζονται πάνω τους και επειδή δεν μπορούν να το παραδεχτούν λένε σάλια.
Καλα ειναι να μην εχουν κανενα λογο.........Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Μην το κουράζετε ρε σεις....
Ο μοναδικός και αδήλωτος λόγος που δεν γουστάρουν τα μηχανάκια είναι ένας. Χεζονται πάνω τους και επειδή δεν μπορούν να το παραδεχτούν λένε σάλια.
Μοτοσυκλετα χρησιμοποιουν μονο στην Αθηνα 300.000 ατομα ( συμφωνα με στοιχεια που ειχα ακουσει στον ΣΚΑΙ )
Εαν καποια μερα αποφασισουν αυτα τα ατομα και παρουν τα αυτοκινητα τους απλα....
Δεν θα κυκλοφορει κανεις τους........
![]()
Βασικα προτιμω την μηχανη και εξω απο την πολη.
3-4 μηχανακια παρεα.
Απλα τα επιχειρηματα της μηχανης ειναι.......... δεν ξερω πως να το γραψω, δεν ξερω αν υπαρχει καν. Υπαρχουν φυσικα αλλα ειναι ολα υποκειμενικα ισως.
Ελευθερια/δεν με νοιαζει
Ευκολια στην μετακινση/μουσικη, καφες, τσιγαρο, τηλεοραση, οτι νανε.....
Μειωμενο εξοδα/δεν πειραζει πληρωνω
Επιδοσεις/φοβαμαι
Παραλια/κλιματισμος
Αρβυλες/τακουνια (για τις γυναικες)
Εδω πρεπει να ξεκινησουμε να λεμε: Το κτμ το 990 (τυχαιο) παει παντου το βγαζω ΚΑΙ εθνικη και εκει που τελειωνει το χωμα μπαινω, δεν σταματαω. Ναι αλλα μια 911 (εγινε το αμαξι του thread) θα παω πιο γρηγορα και θα ακουω μουσικη θα πασπατευω την κοπελια θα, θα, θα, θα...... Ναι αλλα .......... και η βαλιτσα παει μακρια.
Απλο παραδειγμα...περιγραφικο και κυριως εντος πραγματικοτητας ...Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Πες σε εναν οποιονδηποτε φιλο σου, να πατε για μπανιο στην Βορεια Ευβοια Κυριακη μεσημερι.
Εσυ με την μηχανη και την συντροφο σου και αυτος με το αυτοκινητο και την παρεα του.
Αν ερθει φτυσε με.
Συμφωνω 100%![]()
Κυριως ομως δεν μπλεκουμε σε τετοιες συζητησεις γιατι οτι κανουμε το κανουμε για την παρτυ μας
και δεν δινουμε λογαριασμο γιατι και πως
Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)
"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"