Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 95

Θέμα: Misano MotoGP: On the verge of making history....

Διακοσμητικό νανάκι στη "γεφυρόπετρα"...

Vale - Fina...Tora kai se "fetes"

...kai o Stoner "trimmata"...
    Also fart in trams...

ενα αγωνα της προκοπης δε θα δουμε ρε π0&$τh μου.Α ρε Stonerακο παλι χε$τhkes
    Viva Vale

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Το κακο ειναι οτι μετα απ'αυτο μυριζει ασχημα gibernaουμ.

Μετα την τουμπα, lego intiana jones με τον γιο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisdani750
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
    βρέ και με 1 χέρι τέταρτος βγήκε ο dani όσο για το Hayden τι να πούμε ο άνθρωπος 2-3 φορές έχει κάνει Supermoto όλες έχει σακατευτεί ο στόκος, πώς δέν μπορεί να κάνει καλά 60hp και 100kg μηχανάκι και τα καταφέρνει με 230hp εκτός εάν το sm δέν είναι HONDA:a5:
    oxi και στοκος.....http://uk.youtube.com/watch?v=EdjObfzP7ms

για δες τον εδω!
    εγινα suzukakios

CBR600 COROLLA 2.0T WR250 Το avatar του/της marmel.gr
    τελικα ολα δειχνουν οτι ο κτηνιατρος θα το παρει με νυχοκοπτη ουτε καν με σουγιαδακι το πρωταθλημα...

ποσους αγωνες θα νικησει ετσι ο πτωσι?

Αρχικά δημιουργήθηκε από marmel.gr
    οσο υπαρχουν κουλαδια ετσι θα κερδιζει

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    ΒTW ο Πεδρόζας είπε στη Μichelin από χθες, και το HRC απ΄το 2009...

Α ρε γιατρέ...... Την πήρες χαμπάρι νωρίς τη δουλειά και ας έλεγαν όλοι ότι είσαι κουλός και δεν φταίνε τα Michelin
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Το κακο ειναι οτι μετα απ'αυτο μυριζει ασχημα gibernaουμ.
    +1

Πριν τον αγωνα ειχε ενα πλανο του Casey στη σχαρα εκκινησης. Πραγματικα η εκφραση του μου εδινε την εντυπωση οτι ο μικρος ηταν χ@σμενος απο το φοβο του.
    Λιγο αργοτερα εχανε το μπροστινο (ξανα) με το γιατρο στην ουρα του να κατεβαζει το γυρολογιο.

Δεν χαιρομαι ΚΑΘΟΛΟΥ για αυτο διοτι θελω να βλεπω θεαμα και οχι one-man shows, αλλα πολυ φοβαμαι οτι ο Casey πλεον πηρε το δρομο του Max και του Gibbe.

Aπο την αλλη δεν ξερω αν παρατηρησε κανεις τις αντιδρασεις Rossi απεναντι στον Λορενθο το park ferme... Εχω την εντυπωση οτι ο Γιατρος συμπαθει πολυ τον μικρο και ενδεχομενως τον "προοριζει" για αντικαταστατη του μια μερα....:smilea: :smilea:
    Νίκος
    Open Horizons

Παλαιό μέλος Το avatar του/της harvester
    την ευλογια του να χουμε.
    αληθεια που ναι οι στονερικοι να μας εξηγησουν τι εγινε και αυτη την φορα.
    επισης να μας πουν γιατι δεν συνεχισε ο στονερ μιας και η μηχανη μια χαρα φαινοταν?
    να μας πουν επισης γιατι αφου ειχε γλυστριματα στο μπροστινο οπως αναφερει πιεζε και δεν περιοριστικε να μεινει λιγο πιο πισω?

κριμα το κακομοιρο που θα βγαλει το 1 απο την μηχανη.το ονειρο κρατησε πολυ λιγο:rotflmao:
    καλα ο πεντροζα αρχισε τα κλαψουρισματα στην μεση της σεζον και μετα λετε για ντοκτορ.

τουλαχιστον ας περνουσε τον λορενθο και ας του εφταιγε η μισελιν.

μετανοειτε οι απιστοι

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	284833369_566053e00c.jpg 
Προβολές:	266 
Μέγεθος:	64,3 KB 
ID:	140039

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
    +1

Πριν τον αγωνα ειχε ενα πλανο του Casey στη σχαρα εκκινησης. Πραγματικα η εκφραση του μου εδινε την εντυπωση οτι ο μικρος ηταν χ@σμενος απο το φοβο του.
    Λιγο αργοτερα εχανε το μπροστινο (ξανα) με το γιατρο στην ουρα του να κατεβαζει το γυρολογιο.
    ...για να νοιώθεις ασφαλής,πρέπει να έχεις τουλάχιστον 5" διαφορά απ'τον Ρόσσι
    στους 10 τελευταίους γύρους.

Δεν χαιρομαι ΚΑΘΟΛΟΥ για αυτο διοτι θελω να βλεπω θεαμα και οχι one-man shows, αλλα πολυ φοβαμαι οτι ο Casey πλεον πηρε το δρομο του Max και του Gibbe.

Θυμάστε τον ψυχολογικό πόλεμο που έκανε ο "Γιατρός" στο Μπιάτζι και το
    Σεπερνάου.Τους τρέλανε τους ανθρώπους και φύγαν απ'το motoGP.

Aπο την αλλη δεν ξερω αν παρατηρησε κανεις τις αντιδρασεις Rossi απεναντι στον Λορενθο το park ferme... Εχω την εντυπωση οτι ο Γιατρος συμπαθει πολυ τον μικρο και ενδεχομενως τον "προοριζει" για αντικαταστατη του μια μερα....:smilea: :smilea:
    ...αυτή η μέρα θα αργήσει λίγο
    www.prontis.gr

Χρήστος

που ναι ο παναγιωτης να μας βαλει φωτο απο της τουμπες του πρωην παγκοσμιου πρωταθλητη? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από marmel.gr

ο στονερ ειναι ο καταληλοτερος να σου απαντησει :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

εγω λεω πολλους :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Oσο και να γουσταρω Ροσι,δεν μου αρεσει να παιρνει τις νικες ετσι.
    Εχει καποιος τους χρονους??Γιατι εχω την εντυπωση οτι Στοουνερ-Ροσι ειχαν το ιδιο γυρολογιο και οτι αν δεν επεφτε ο Στοουνερ δεν θα τον εφτανε ο Ροσι.Δεν ειδα πουθενα πριν την πτωση τον γιατρο να μαζευει την διαφορα,αντιθετα αυτο που ειδα ηταν οτι σε καποια split μαζευε και σε καποια εχανε.Δεν εγινε ο,τι εγινε στο Brno που οντως ειχε αρχισει και πλησιαζε τον Στοουνερ
    Μπαινω στο merge...
    "Γιαννη αφησε τον δικο μου"
    εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
    μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
    κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
    ---------------------------------------------
    Professor Einstein, does New York stop by this train?

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Μπορεί να μη πολυγουστάρω τον Στόνερ, αλλά κ γω ξενέρωσα με την πτώση. Ήθελα να δω μάχη κ ας την έχανε ο Γιατρός. Με τον ίδιο τρόπο οδηγούσε κ στους προηγούμενους αγώνες, οι πτώσεις του στους 2 τελευταίους ήταν αδικαιολόγητες κ 'παιδικές', δείχνει να μην μπορεί να ανταπεξέλθει στην πίεση. Μου φαίνεται οτι αρχίζει να επιβεβαιώνει ο ίδιος οτι το πρωτάθλημα πέρσι οφείλεται σε πολύ μεγάλο βαθμό στην τελική της Ντουκάτι. Φέτος με τα ίδια λάστιχα κ ένα καλοστημένο yamaha τα βρίσκει σκούρα..
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
    Oσο και να γουσταρω Ροσι,δεν μου αρεσει να παιρνει τις νικες ετσι.
    Εχει καποιος τους χρονους??Γιατι εχω την εντυπωση οτι Στοουνερ-Ροσι ειχαν το ιδιο γυρολογιο και οτι αν δεν επεφτε ο Στοουνερ δεν θα τον εφτανε ο Ροσι.Δεν ειδα πουθενα πριν την πτωση τον γιατρο να μαζευει την διαφορα,αντιθετα αυτο που ειδα ηταν οτι σε καποια split μαζευε και σε καποια εχανε.Δεν εγινε ο,τι εγινε στο Brno που οντως ειχε αρχισει και πλησιαζε τον Στοουνερ
    Ο Ρόσσι κέρδιζε καναδυο δέκατα το γύρο κ ένα γύρο πριν πέσει ο Στόνερ έκανε κ ρεκόρ αγώνα.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	laps.jpg 
Προβολές:	200 
Μέγεθος:	93,5 KB 
ID:	140049
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Επιτέλους!!! Χαίρομαι πάρα μα πάρα πολύ που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ σε ένα ποστ σχετικό με το motogp γράφτηκαν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το ξαναλέω αμερόληπτα και σοβαρά πράγματα. Εννοείται με την απαιτούμενη πλάκα αλλά νομίζω πως οι απόψεις εδώ απηχούν πλήρως την πραγματικότητα και είναι ευτυχώς πολύ μακρυά από αμιγώς οπαδικές γνώμες του στιλ "ο μικρός γαμά και θα το΄πάρει εύκολα" ή "ο γιατρός πάλι θα κάνει περίπατο στο πρωτάθλημα" και πάει λέγοντας.

Για το θέαμα το έχουμε γράψει σχεδόν όλοι στο φόρουμ... ξεχάστε το. Θα έχουμε να λέμε για τη μάχη της Λαγκούνα ας πούμε για πολύ καιρό. Κι όταν θα γίνεται κάτι αντίστοιχο θα λέμε όλοι πωπω τι ήταν αυτό και θα το συζητάμε για μήνες. Τα παλιά καλά με Ντούχαν Σβαντς Ρέινι και σία ή ακόμα και με Μπιάτζι και Ρόσι ξεχάστε τα. Οι αγώνες κινούνται ολοένα και περισσότερο σε αυτό το στιλ το φορμουλικό. Ένας μπροστά και οι άλλοι ακολουθούν. Ξέρετε πως φωνάζουν τον Πεντρόσα στην Ισπανία; Το παρατσούκλι του (ένα από αυτά) είναι "ματάκιας" ή κάπως έτσι. Γιατί έχει την τάση λέει να κάθεται και να παρακολουθεί τι γίνεται μπροστά όταν δεν είναι αυτός πρώτος. Ε αυτή δυστυχώς είναι η λογική πια.
    όσο για τον Στόνερ... μάλλον μερικοί δεν ξέρετε ή δεν είχατε προσέξει ότι ο άνθρωπος ήταν μέγιστος βρόντακας παλιότερα. Ο λόγος είναι για μένα τουλάχιστον ότι του αρέσει να πλαγιάζει υπερβολικά. Πόσες φορές δεν λέγαμε πωπω κοίτα τον πως πάει; Όταν πας έτσι θα έχεις και τις στραβές σου.
    Αλλά έχουν απόλυτο δίκιο όσοι λένε περί φόβου πίεσης του Αυστραλού κλπ. Εγώ θα πω και ανωριμότητας. ΟΚ παίδες 21 είναι μην το ξεχνάτε. Έχει να μάθει πολλά ακόμα.
    Ο Στόνερ την πάτησε πανηγυρικά όχι στο Σαν Μαρίνο ούτε στο Μπρνο. Ο Στόνερ καταπλακώθηκε και γαμήθηκε στην Λαγκούνα. Εκεί ήταν το κρίσιμο σημείο. Είχε σίγουρη την νίκη εκεί είχε πολύ ανεβασμένη ψυχολογία και γνώριζε πολύ καλά όπως και η Ντουκάτι πως με την νίκη στην Λαγκούνα γύριζαν όλα τούμπα και η πίεση πέρναγε στον Ρόσι και τη Γιαμάχα. Δεν τα κατάφερε δεν φάνηκε αντάξιος του γιατρού ο οποίος παρέδωσε μαθήματα εκεί και τέλος. Δεν ξέρω αν το νιώσατε κι εσείς ή θα σας φανεί κουλό αλλά έβλεπα τον αγώνα στο χωριό μου ήταν ο Στόνερ μπροστά και περίμενα πότε θα πέσει! Τόσο βέβαιος ήμουν.
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Illu is on the loose
    από illuminatios στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 08/10/2004, 17:07
  2. the art of Kawasutra...
    από idi στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 31/08/2004, 21:27
  3. The Lord Of The..............GREEKS!Xα!
    από bikersonly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 06/02/2004, 11:45
  4. Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 11/01/2004, 15:59
  5. The Lord Of The Rings......The end...!
    από bikersonly στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 07/01/2004, 22:39

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF