Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 34 από 34

Θέμα: Πρώτη μηχανή( με μια ''κλίση'' προς Gs500f)

Stops Squeaks!! Το avatar του/της lamoun
    Δεδομένου οτι είναι δικύλινδρο και γυμνό, δε θα σε γδέρνουν κιόλας.

Τώρα για τα λάστιχα μπορείς να παίξεις, αλλά με κάποιους περιορισμούς.
    Να χωράει το λάστιχο στη ζάντα, και άν χωράει να μη βρίσκει πουθενά γύρω-γύρω. (αυτό, συνήθως, δεν αποτελεί πρόβλημα άν θες να ανέβεις μόνο ένα νούμερο)

Αυτό που κάνεις αλλάζοντας λάστιχο όμως (και πρέπει να το προσέξεις) αλλάζεις τη γεωμετρία της μηχανής. Πάλι, άν οι αλλαγές σου είναι μικρές, ή άν φροντίσεις το ύψος του ελαστικού να παραμήνει σχετικά ίδιο, δε θα έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα.

Αλλά βλέπω οτι το μηχανάκι φοράει 120/70-ZR17 μπροστά και 160/60-ZR17 πίσω. Σε αυτές τις διαστάσεις βρίσκεις πολύ καλά λάστιχα. Εκτός και άν μιλάς για θέμα μούρης.
    O lamoun στη βροχή με λάδια είναι μέγας βρόντακας!

Λάμπρος

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από I.George
    Άσχετο αλλά κάπου πήρε το μάτι μου και ένα ΕR με μάσκα Z750. Παίζει τέτοια μετατροπή ή δεν είδα καλά εγώ?Εννοώ χωρίς να απαιτούνται πολλές αλλαγές, μήπως δηλαδή υπάρχει τέτοια συμβατότητα από την kawasaki.
    Μάλλον είδες το er6 f;
    Δε συμφέρει να πάρεις γυμνό το ερ6 και να του βάλεις μάσκα¨θα του χαλάσεις το look και δε θα παρέχει την ίδια προστασία με το φερινγκάτο

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	er-6f.jpg 
Προβολές:	192 
Μέγεθος:	38,5 KB 
ID:	140617

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lamoun
    Δεδομένου οτι είναι δικύλινδρο και γυμνό, δε θα σε γδέρνουν κιόλας.

Τώρα για τα λάστιχα μπορείς να παίξεις, αλλά με κάποιους περιορισμούς.
    Να χωράει το λάστιχο στη ζάντα, και άν χωράει να μη βρίσκει πουθενά γύρω-γύρω. (αυτό, συνήθως, δεν αποτελεί πρόβλημα άν θες να ανέβεις μόνο ένα νούμερο)

Αυτό που κάνεις αλλάζοντας λάστιχο όμως (και πρέπει να το προσέξεις) αλλάζεις τη γεωμετρία της μηχανής. Πάλι, άν οι αλλαγές σου είναι μικρές, ή άν φροντίσεις το ύψος του ελαστικού να παραμήνει σχετικά ίδιο, δε θα έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα.

Αλλά βλέπω οτι το μηχανάκι φοράει 120/70-ZR17 μπροστά και 160/60-ZR17 πίσω. Σε αυτές τις διαστάσεις βρίσκεις πολύ καλά λάστιχα. Εκτός και άν μιλάς για θέμα μούρης.
    Όχι,δεν τίθεται θέμα μούρης...Θα άλλαζα άλλα πράγματα στο μηχανάκι αν ήταν για μούρη...:rotflmao:
    Απλά ενημερωτικά ρώτησα για να ξέρω κανα 2 βασικά θέματα σχετικά με τη μηχανή....

Άλλωστε αρχικά αυτό που με απασχολεί είναι να μάθω τη μηχανή και για αυτό με προβλημάτισε το θέμα του γκαζιού....Η CB500 που έκανα τα μαθήματα ήταν 58 άλογα αν θυμάμαι καλά και με αρκετά μικρότερη ροπή....Την πήγαινα άνετα χωρίς να έχω τινάγματα τόσο στο δρόμο (όσο βγήκα) αλλά και στην πίστα όπου τη δοκίμαζα και λίγο να δω πόσο απότομα ''πετάει''.....Οπότε ελπίζω να μην έχω πρόβλημα ούτε με τη συγκεκριμένη δεδομένης πάντα της σύνεσης που πρέπει να επιδεικνύει ο καθένας σε τέτοιες περιπτώσεις....

Νέο μέλος
    Είδα και το er 6f αλλά μέχρι τώρα δεν το έχω βρει τόσο οικονομικά όσο το n....
    Η αλήθεια είναι ότι το f είναι και πιο σπορ στην εμφάνιση...

Επίσης μια σημαντική απορία σχετικά με την αγορά του....Κοιτώντας στις αγγελίες βλέπω κάποιοι να δίνουν τη μηχανή 3.900 και 4.000 με 6000 χιλιάμετρα (ελάχιστα) και κάποιοι άλλοι να το δίνουν
    4800 και 5000 πάντα σε μοντέλα 06 αναφέρομαι....Δεδομένου ότι όλα περιγράφονται ''σε 'αριστη κατάσταση'' μπορεί κάποιος να μου πει γιατί τόσο μεγάλη απόκλιση στην τιμή?

Είναι πιθανόν κάποιος απλά να το θέλει να το διώξει γρήγορα ώστε να πάρει κάτι άλλο?
    Μήπως έχει φάει καμιά γερή τούμπα?Αλλά σε ένα νέο μηχανάκι δε θα φαινόταν αμέσως αυτό ακόμα και σε κάποιον άπειρο στις μηχανές?

Και από περιέργεια πως μπορεί κάποιος με 6000 χιλιόμετρα να αποφάσισε να το δώσει? Δεν είναι λίγο περίεργο?

Ή απλά αυτές οι διακυμάνσεις είναι φυσιολογικές?

:smilea:

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Πρωτη Μηχανη με μικρο budget?
    από SteriosEnd στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 08/09/2011, 23:19
  2. Για πρώτη μηχανή μια Svουρίτσα...
    από Scandal στο forum Suzuki V2's
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2008, 07:42
  3. «Γίνεται και με μια....»