Σελίδα 3 από 28 ΠρώτοΠρώτο 1234567813 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 411

Θέμα: Τεκμήρια Διαβίωσης

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Αρχικά δημιουργήθηκε από doomantia
    Εντάξει wire. Ευτυχώς που έχουμε ανάπτυξη και δημόσια έργα. Επειδή όμως κι εγώ ήμουν στη Ρώμη πέρσι, ρώτησα ποιος είναι ο κατώτατος μισθός στην Ιταλία και έπαθα ζημιά. Παντού γκρινιάζουν για την οικονομία. Όμως δεν έχουν ιδέα από Ελληνική Πραγματικότητα. Τώρα αν εσύ θεωρείς τα Harvand kai Yale παραδείγματα βιώσιμης εκπαίδευσης τι να σου πω; 100000 $ δίδακτρα το χρόνο. Προς τα εκεί φυσικά κινούνται και οι αξιότιμοι κύριοι Καραμανλής και Στυλιανίδης, και ικανοποιούν ανθρώπους σαν εσένα, παραμυθιάζοντάς τους με δήθεν ανάπτυξη και "μεταρρυθμίσεις". Κι αν δεν τους ψηφίζεις και απλά τους υπερασπίζεσαι, ξαναμπράβο. Ξεχνάς όμως και την ανικανότητά τους, αλλά και την αποδεδειγμένη αναξιοπιστία τους. Αλλά μπροστά στην "ανάπτυξη" αυτά είναι ψηλά γράμματα, έτσι;
    Πόσο είναι ο κατώτατος στην Ιταλία? (μήπως 1100? Και η ανασφάλιστη εργασία πάει σύνεφο?Και τα νοίκια από 600-700 το μήνα για κάτι απολύτως βασικό? Η σύζηγος είναι ιταλίδα και με παρακαλάει να πάμε να ζήσουμε εκεί. Για την ακρίβια με παρακαλούσε μέχρι πριν 2-3 χρόνια γιατί τις τελευταίες 5-6 φορές που έχουμε πάει....)

Τα Harvard και Yale σε ποιόν ανήκουν ρώτησα. Τιποτα παραπάνω.

Τώρα το αν υπερασπίζομαι το γεγονός ότι θα πληρώσουν φόρους κάποιοι οι οποίοι φοροδιαφεύγουν είναι κατακριτέο.....

Οσο για την ανάπτυξη, ξαναδιάβασε την απάντηση μου και διόρθωσε την δικιά σου.

Και μην ξεχνάμε και κάτι βασικό. Οπως τότε έτσι και τώρα υπάρχουν και τα δικαστήρια και λύνεις την διαφορά σου για τα τεκμήρια. Από Μ@λακίες το νομοσχέδιο τίγκα και δεν διαφωνεί κανείς. Αλλά από την άλλη κάποιοι θα βάλουν το χέρι λίγο παραπάνω στην τσέπη. Και όχι τόσο οι συνήθεις ύποπτοι, μισθωτοί και συνταξιούχοι. (Και δεν νομίζω ότι το 20% στα τέλη κυκλοφορίας αποτελεί και τρομερή θυσία για τους περισότερους.)
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

άσχετο μέλος Το avatar του/της fethry
    εγώ πάω να πουλήσω τα πάντα και να φύγω για αλάσκα... into the wild...
    δε θα συνεχίσω τη συζήτηση το βράδυ γιατί θα έχω πουλήσει το pc και το router...

ps. εδώ θα αποτελεί τεκμήριο η νοσοκόμα... δηλαδή αν (χτύπα ξύλο) τη χρειαστεί κανείς στο σπίτι να φροντίζει έναν άρρωστο επειδή ο ίδιος εργάζεται, θα πρέπει να πλερώνει...
    ΕΛΕΟΣ
    if it's stupid and it works, it ain't stupid

ΕΠΕΙΔΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑ, ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 72
    ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ, ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ
    ΕΠΕΙΔΗ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΑ, ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΣΤΑ 75

Solomostrongos Το avatar του/της byron

ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ

Οι αποδείξεις, που μαζεύουμε από την 1η Αυγούστου του 2007 για να εξασφαλίζουμε έκπτωση από το φόρο, προτείνεται να χρησιμοποιηθούν ως στοιχείο για τον υπολογισμό και την επιβολή τεκμηρίου. Το συγκεκριμένο τεκμήριο θα περιορίσει και τα φαινόμενα δήλωσης υπερβολικών δαπανών αυτής της κατηγορίας, που καταγράφηκαν στις φετινές δηλώσεις.

Eíναι θεοί οι άνθρωποι λέμε :rotflmao: :rotflmao:
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
    Εδώ ετοιμαζόμαστε να δώσουμε κώλο και πάντα θα βρεθούνε οι έλληνες που θα τσακωθούν μεταξύ τους επί παντός επιστητού .....

και ετσι στο τελος τον δινουμε.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Είναι εντυπωσιακό ότι υπάρχουν άνθρωποι που ακόμα πιστεύουν ότι οι κυβερνήσεις «πασχίζουν» να πατάξουν την φοροδιαφυγή με καραγκιοζιλίκια…

Είναι εντυπωσιακό που υπάρχουν άνθρωποι που συγκρίνουν το βιοτικό επίπεδο ενός εργαζόμενου στην Ελλάδα και ενός στην Ευρώπη και θεωρούν τον Έλληνα ότι είναι «άρχοντας»…ο βασικός μισθός στην Ελλάδα ειναι 560 ευρω καθαρά αδερφεεεεε…όσο για τα νοίκια …μάλλον ζεις σε δικό σου σπίτι….

Ο καθένας ζει στο δικό του μικρόκοσμο και νομίζει ότι «αφού εγώ ζω έτσι ,δεν μπορεί , όλοι έτσι ζούνε…»

Τα παιδιά και τα εγγόνια μας θα είναι πολύ «υπερήφανα» που η δικιά μας γενιά (μεταξύ 30 – 50) κατάφερε να απολέσει τόσα και τόσα δικαιώματα που με πολύ κόπο και αίμα κάποιοι παλιότεροι τα είχαν κερδίσει…
    Αλλά είπαμε , εμείς έχουμε ανάπτυξη , είμαστε executives , έχουμε stock options, και ανακαλύψαμε το …mojito …άντε στην υγειά μας ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    Είναι εντυπωσιακό ότι υπάρχουν άνθρωποι που ακόμα πιστεύουν ότι οι κυβερνήσεις «πασχίζουν» να πατάξουν την φοροδιαφυγή με καραγκιοζιλίκια…

Είναι εντυπωσιακό που υπάρχουν άνθρωποι που συγκρίνουν το βιοτικό επίπεδο ενός εργαζόμενου στην Ελλάδα και ενός στην Ευρώπη και θεωρούν τον Έλληνα ότι είναι «άρχοντας»…ο βασικός μισθός στην Ελλάδα ειναι 560 ευρω καθαρά αδερφεεεεε…όσο για τα νοίκια …μάλλον ζεις σε δικό σου σπίτι….

Ο καθένας ζει στο δικό του μικρόκοσμο και νομίζει ότι «αφού εγώ ζω έτσι ,δεν μπορεί , όλοι έτσι ζούνε…»

Τα παιδιά και τα εγγόνια μας θα είναι πολύ «υπερήφανα» που η δικιά μας γενιά (μεταξύ 30 – 50) κατάφερε να απολέσει τόσα και τόσα δικαιώματα που με πολύ κόπο και αίμα κάποιοι παλιότεροι τα είχαν κερδίσει…
    Αλλά είπαμε , εμείς έχουμε ανάπτυξη , είμαστε executives , έχουμε stock options, και ανακαλύψαμε το …mojito …άντε στην υγειά μας ...
    Ειναι εντυπωσιακό πόσοι ανθρωποι εξακολουθούν να πιστεύουν στην ποιότητα ζωής του μέσου ευρωπαίου. Ας κάνει κανείς αλλοδαπός συμφορουμίτης μια σύγκριση της ζωής στας Ευρώπας πριν 6-7 χρόνια με την σημερινή.

Ειναι εντυπωσιακό πόσοι άνθρωποι εξακολουθούν να επεξεργάζοντε τα πάντα με πολιτικο κομματικά πιστεύω και μόνο.

Ειναι εντυπωσιακό πόσοι άνθρωποι πιστεύουν ότι ήταν δικαιώματα όλα αυτά τα "κεκτημένα" (με κόπο και αίμα) που κατάφεραν να διώξουν τις (όποιες) επενδύσεις από την Ελλάδα, και να στηρίξουν την παραοικονομία και την ψήφο των ανέργων προς τον κάθε πουλημένο.

Είναι εντυπωσιακό να μην έχει καταλάβει κάποιος στην Ελλάδα του 2008 ότι με 300€ το μήνα δόση αγοράζεις σπίτι. Επίσης είναι εντυπωσιακό ότι η αγορά είναι γεμάτη αγγελίες για ξενοίκιαστα σπίτια 20ετίας με πολύ χαμηλά ενοίκια ενώ τα νεόκτιστα νοικιάζονται στην διπλάσια τιμή.

Και είναι εντυπωσιακό 2 άνθρωποι να μου την λένε γιατί γράφω (αρνητικά) ότι όποια ανάπτυξη έχουμε είναι κρατικοδίαιτη.

Το πόσο είναι ο βασικός στην Ελλάδα το γνωρίζω. Επίσης γνωρίζω ότι είναι (σχεδόν πάντα) στο χέρι και τις επιλογές του καθενός να παίρνει 560 ή 1560 ή 2560. Οι πακιστανοί εργάτες που έβαψαν την πολυκατοικία 120€ την ημέρα λόγω σκαλωσιάς.

Παλαιουρας :) Το avatar του/της Lazio
    Δεν ξερουμε τι μας ξημερωνει με τον Αλογομουρη ... αλλα εχουμε και εμεις το μεριδιο ευθυνης για την καταντια αυτου του κρατους

Αν το μαυρο χρημα ηταν 5 τωρα θα γινει 15 γιατι ο Ελληνας εχει τον τροπο του .......

KTM ως το κοκκαλο Το avatar του/της OzZzZzY
    Νομιζω οτι η λυση βρισκεται σε αυτο το τραγουδι !

Σε λιγο καιρο (αν οχι ηδη) θα το αφιερωνουμε στον εαυτο μας
    Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος ) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!

Κομμένο μέλος Το avatar του/της dimokritos
    την απίστευτη ατάκα την είχε πει ο λαζόπουλος..

παλιά οι έλληνες πάσχιζαν με κάθε τρόπο να βρουν και να βάλουν ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι τους, και τώρα ανεβαίινουν στην σκεπή και βαράν το κεφάλι τους στο κεραμίδι..

Βάλτο καλά στο κεφάλι σου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Είσαστε απίστετοι.
    Τι μπορεί να νοιάζει εμάς σαν μοτοσυκλετιστές το τεκμήριο?
    Οσοι έχουν αμάξια σκάφος πισίνες μοτοσυκλέτες ελικόπτερα φιλιπινέζες μεζονέτες ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΠΟΡΟΙ ας ανυσηχήσουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Είσαστε απίστετοι.
    Οσοι έχουν αμάξια σκάφος πισίνες μοτοσυκλέτες ελικόπτερα φιλιπινέζες μεζονέτες ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΠΟΡΟΙ ας ανυσηχήσουν.
    εμένα φίλε μου με ανησυχεί γιατί μετά από καιρό κατάφερα να πάρω μια μοτοσυκλέτα ενώ είμαι φοιτητής χωρίς δουλεία και αν επιστρέψουν τα τεκμήρια είναι πρόσθετα έξοδα για μένα που ήδη είμαι πιεσμένος από τα standard έξοδα που έχει μια μοτοσυκλέτα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dimokritos
    εμένα φίλε μου με ανησυχεί γιατί μετά από καιρό κατάφερα να πάρω μια μοτοσυκλέτα ενώ είμαι φοιτητής χωρίς δουλεία και αν επιστρέψουν τα τεκμήρια είναι πρόσθετα έξοδα για μένα που ήδη είμαι πιεσμένος από τα standard έξοδα που έχει μια μοτοσυκλέτα.

Υπάρχει αφορολόγητο οριο το οποίο δύσκολα να περάσεις με μια μοτο μόνο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Είσαστε απίστετοι.

Στέφανε .... αν το κάνουν όπως την προηγούμενη δεκαετία με πάτωμα τα 500 κυβικά για τις μοτό μας νοιάζει όλους ....

Εγώ θυμάμαι πολύ καλά πως άνθιζαν οι πωλήσεις στα τετρακοσαράκια και πεντακόσια κυβικά και ψηλότερα τίποτα ... κοιτούσαμε τις μεγάλες μηχανές σαν διαστημόπλοια ...

πάντως αυτή η λογική που λέει ότι "έχω τρύπα στον προυπολογισμό σα μουνί πουτάνας και θα γαμίσω τον χαμηλόμισθο με μαγειρικές του τύπου τεκμαρτό εισόδημα ", μόνο στην ουγκάντα γίνονται .... σε χειρότερη φοροδιαφυγή θα οδηγήσουν τον κόσμο οι τυχάρπαστοι καριόληδες ...

εντάξει δεν το έχω ψάξει ενδελεχώς το θέμα αλλά σαυτή τη φάση της ζωής μου και μόνο η λέξη τεκμήριο είναι αρκετή για να με ταράξει.

Σελίδα 3 από 28 ΠρώτοΠρώτο 1234567813 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Aλλα επίπεδα διαβίωσης...
    από guzzistas στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 04/09/2011, 12:08
  2. Ερώτηση για τα νέα ΤΕΚΜΗΡΙΑ
    από trumpet στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 09/09/2008, 16:40

Κανόνες δημοσιεύσεων