Πόσο είναι ο κατώτατος στην Ιταλία? (μήπως 1100? Και η ανασφάλιστη εργασία πάει σύνεφο?Και τα νοίκια από 600-700 το μήνα για κάτι απολύτως βασικό? Η σύζηγος είναι ιταλίδα και με παρακαλάει να πάμε να ζήσουμε εκεί. Για την ακρίβια με παρακαλούσε μέχρι πριν 2-3 χρόνια γιατί τις τελευταίες 5-6 φορές που έχουμε πάει....)Αρχικά δημιουργήθηκε από doomantia
Εντάξει wire. Ευτυχώς που έχουμε ανάπτυξη και δημόσια έργα. Επειδή όμως κι εγώ ήμουν στη Ρώμη πέρσι, ρώτησα ποιος είναι ο κατώτατος μισθός στην Ιταλία και έπαθα ζημιά. Παντού γκρινιάζουν για την οικονομία. Όμως δεν έχουν ιδέα από Ελληνική Πραγματικότητα. Τώρα αν εσύ θεωρείς τα Harvand kai Yale παραδείγματα βιώσιμης εκπαίδευσης τι να σου πω; 100000 $ δίδακτρα το χρόνο. Προς τα εκεί φυσικά κινούνται και οι αξιότιμοι κύριοι Καραμανλής και Στυλιανίδης, και ικανοποιούν ανθρώπους σαν εσένα, παραμυθιάζοντάς τους με δήθεν ανάπτυξη και "μεταρρυθμίσεις". Κι αν δεν τους ψηφίζεις και απλά τους υπερασπίζεσαι, ξαναμπράβο. Ξεχνάς όμως και την ανικανότητά τους, αλλά και την αποδεδειγμένη αναξιοπιστία τους. Αλλά μπροστά στην "ανάπτυξη" αυτά είναι ψηλά γράμματα, έτσι;
Τα Harvard και Yale σε ποιόν ανήκουν ρώτησα. Τιποτα παραπάνω.
Τώρα το αν υπερασπίζομαι το γεγονός ότι θα πληρώσουν φόρους κάποιοι οι οποίοι φοροδιαφεύγουν είναι κατακριτέο.....
Οσο για την ανάπτυξη, ξαναδιάβασε την απάντηση μου και διόρθωσε την δικιά σου.
Και μην ξεχνάμε και κάτι βασικό. Οπως τότε έτσι και τώρα υπάρχουν και τα δικαστήρια και λύνεις την διαφορά σου για τα τεκμήρια. Από Μ@λακίες το νομοσχέδιο τίγκα και δεν διαφωνεί κανείς. Αλλά από την άλλη κάποιοι θα βάλουν το χέρι λίγο παραπάνω στην τσέπη. Και όχι τόσο οι συνήθεις ύποπτοι, μισθωτοί και συνταξιούχοι. (Και δεν νομίζω ότι το 20% στα τέλη κυκλοφορίας αποτελεί και τρομερή θυσία για τους περισότερους.)