Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 45

Θέμα: Ερευνα λιπαντικων..Προσοχη

Παλαιό μέλος
    εχω μιλησει με την bel ray εχω και τα email δεν τον ξερει κανεις εχω και τα mail. απο περυσι

Αρχικά δημιουργήθηκε από GhostTakis

επισης ειναι δυνατον ρε παιδια να φερνει φτηνοτερα λαδια απο Αμερικη απο οτι ο αντιπροσωπος που τα παιρνει απο την επισημη αντιπροσωπια στην Ευρωπη που ειναι νομιζω στο Βελγιο μιας που ολοι 3ερουμε οτι ολα τα εισαγωμενα προιοντα απο τριτες χωρες συμπεριλαμβανομενου και της Αμερικης ! εχουν επιπλεον δασμους κατι που δεν εχουν τα Ευρωπαικα προιοντα και ακριβος γι αυτο το λογο πολλες Ιαπωνικες εταιριες μοτοσυκλετων και αυτοκινητων εχουν εργοστασια στην Ευρωπη και συναρμολογουν εδω τα αυτοκινητα και τις μοτοσυκλετες τους για να γλιτωσουν τους δασμους αυτους και ετσι να βγουν στην Ευρωπαικη αγορα με πιο ανταγωνιστικες τιμες ειναι ανοησια να λες οτι αγοραζει με δολαρια και του ερχονται φτηνοτερα αν σκεφτεισ τα μεταφορικα και τους επιπλεον δασμους που εχουν ολα τα προιοντα που εισαγονται απο Αμερικη !!!

λογικότατο ακούγεται!

εαν γλιτώνει εναν, δυο ή περισσοτερους μεσαζοντες ειναι φυσικο να εχει ανταγωνιστικότερη τιμη αφου ψωνιζει ΑΠ'ΕΥΘΕΙΑΣ απο το εργοστασιο.
    ειναι ενας απο τους βασικου νομους του εμποριου!

τωρα τα μεταφορικα που λες ειναι μηδαμινά εαν ερθουν με καραβι γυρω στα 20$ το μ³ -αν δε κανω λαθος-

απ'την αλλη πιστευεις οτι οι δασμοι που πληρωνει η μπελ ρει βελγιου δε θα τους μετακυλιει στη τελικη τιμη?
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

Aπό το συγκεκριμένο κατάστημα πάντως αγοράζω λάδια 3 χρόνια τώρα και στα 4 οχήματα που χρησιμοποιώ. (2 αυτοκίνητα και 2 μηχανάκια μέχρι πρότινος)
    Ουδεποτε είχα οποιοδήποτε πρόβλημα μηχανικό στα 100.000 κμ που έχω κάνει περίπου από τότε.
    Αγοράζω torco και castrol.
    Run, rabbit run

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ktmakis
    Aπό το συγκεκριμένο κατάστημα πάντως αγοράζω λάδια 3 χρόνια τώρα και στα 4 οχήματα που χρησιμοποιώ. (2 αυτοκίνητα και 2 μηχανάκια μέχρι πρότινος)
    Ουδεποτε είχα οποιοδήποτε πρόβλημα μηχανικό στα 100.000 κμ που έχω κάνει περίπου από τότε.
    +990

Ρε ΄σεις κάντε και ένα search πριν αρχίσετε τα σενάρια. Πάρα πολλοί αγοράζουν από ΄κει. :hypnotize
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Μια απο τα ιδια!Και castrol kai torco πλεον σε ολα τα οχηματα της οικογενειας (3 τουτου 3 μοτο) απο το 2005 που το ανακαλυψα το μαγαζι απροβληματιστα.
    Keep spamming!!!:a13:

Αποσυντονισμένο Μέλος Το avatar του/της Desperado
    Κι εγώ είμαι πελάτης του συγκεκριμένου μαγαζιού εδώ και αρκετά χρόνια. Ψωνίζω λάδια για 2 αυτοκίνητα , 2 μοτοσυκλέτες και 1 εξωλέμβια. Όλα λειτουργούν απροβλημάτιστα. Τώρα τελευταία αποφάσισα να δοκιμάσω τα amsoil που φέρνει ο τύπος, έβαλα στο αμάξι και θα βάλω και στο XTR το 20/50 ARO. Παρεπιπτόντως δείτε στο ιντερνετ τιμές που έχουν τα λάδια στην Αμερική, πόσο μας τα ταίζουν εδώ, σκεφτείτε πόσο τα αγοράζει φτηνότερα από το εργοστάσιο, βάλτε και την συναλλαγματική διαφορά και θα καταλάβετε ότι βγάζει ένα σημαντικό κέρδος και πουλάει και πολύ φτηνότερα από τους υπόλοιπους.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ARISPEED1
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από apsogos
    τελος παντων..οκ!τα thumper ειναι τα πιο κορυφαια λαδια στο ειδος τους 20/50 για μονοκυλινδρα.!αλλο το θεμα ομως ειναι....ας απαντησει καποιος που εχει καποια εμπειρια! [/QUOT

Πολύ δυνατό προϊόν το συγκεκριμένο αλλά υπάρχει κ η δυνατή επιλογή της MOTUL 7100 20W50 ESTER 100% συνθετικό ! Οσο για τα μαρκετίστικα κόλπα των εταιρειών .........................υμισυνθετικά ,συνθετικά ,συνθετικά 100 %,semisynthetic,synthetic blend,συνθετικής βάσης ............προσοχή τι πληρώνεις κ τι αγοράζεις .............

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros
    Λαμπριανίδης Rules!10 χρόνια 7 μηχανές και κανένα μα κανένα πρόβλημα.... όταν η MOTUL χρέωνε το λάδι 12-14/λίτρο και ο Λαμπριανίδης το έδινε 5? κάτω,ε,στα 4 λίτρα 20? είναι υπόθεση!
    Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από ARISPEED1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από apsogos
    τελος παντων..οκ!τα thumper ειναι τα πιο κορυφαια λαδια στο ειδος τους 20/50 για μονοκυλινδρα.!αλλο το θεμα ομως ειναι....ας απαντησει καποιος που εχει καποια εμπειρια! [/QUOT

Πολύ δυνατό προϊόν το συγκεκριμένο αλλά υπάρχει κ η δυνατή επιλογή της MOTUL 7100 20W50 ESTER 100% συνθετικό ! Οσο για τα μαρκετίστικα κόλπα των εταιρειών .........................υμισυνθετικά ,συνθετικά ,συνθετικά 100 %,semisynthetic,synthetic blend,συνθετικής βάσης ............προσοχή τι πληρώνεις κ τι αγοράζεις .............
    αν δε γράφει 100% συνθετικό είναι απλά ημισυνθετικό...αλλά υπάρχει το "παραθυράκι "του νόμου που σου λέει άπαξ και αναγράφεται "συνθετικής βάσης",ή "συνθετικού μείγματος " κλπ,ένα λάδι μπορεί να το πουλάει ως συνθετικό....όχι ότι αναγκαστικά είναι χειρότερο το ημι από το πλήρες,απλα,να ξέρουμε τι πλερώνουμε....

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Και τα synthetic blend νομίζω ημισυνθετικά είναι.
    Ούτε καν ...

Οι κατασκευαστές (και μόνο αυτοί) τα ορίζουν σαν "Συνθετικής Βάσης", κατηγορία που δεν υπάρχει (ακόμη, από όσο ξέρω..) από κανένα επίσημο φορέα τυποποίησης ...!!!

(τώρα, θα μΕ πείτε: Γιατί, τα Semi-synthetic είναι Ημισυνθετικά ...??? - και θα μπλέξουμε ...)
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

http://www.youtube.com/wa
    Μάγκες ο τυπάκος ( Γάλλος ) είναι φανταστικός πετάει , όσοι δεν τον έχετε δεί αξίζει να τον δείτε

http://www.youtube.com/watch?v=KCy9nrchqFI

επειδη έπεσα πάνω στο ξεθαμενο θρεντακι και το εχω φρεσκότατο:

Πηγαίνω εχθές το μηχανακι σε εναν γνωστο εξουσιοδοτημενο μηχανικο για αλλαγη λαδιων, και του βγαζω απο τη τσαντα 3 μονολιτρα motul5100!

Με το που τα βλεπει μου λέει με στομφο: " Με αυτά τα λάδια φίλε μου το μηχανακι σου χαλασε ΕΧΘΕΣ όχι ΣΗΜΕΡΑ! "

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

βεβαια δεν ήξερε οτι τα λάδακια ηταν της αποκλειστικης αντιπροσωπείας ίσως και της ίδιας παρτίδας με εκεινα που είχε στο ράφι του , απλα έκανε εικασίες οτι τα έχω προμηθευτεί απο τον γνωστό Λχχχχχχχδη! Θεώρησε πιό σωστο λοιπόν να διαιωνησει μια φήμη για κάτι που δεν μπορει να αποδείξει παρα να μου πέι ευθέως πώς στο μαγαζι του βάζει μόνο λάδι απο το ράφι του!

Υ.Γ. Μηχανικός με καλό όνομα στην αγορά και καλό feedback στα φόρουμ! (απλα για την ιστορία)

Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Ούτε καν ...

Οι κατασκευαστές (και μόνο αυτοί) τα ορίζουν σαν "Συνθετικής Βάσης", κατηγορία που δεν υπάρχει (ακόμη, από όσο ξέρω..) από κανένα επίσημο φορέα τυποποίησης ...!!!

(τώρα, θα μΕ πείτε: Γιατί, τα Semi-synthetic είναι Ημισυνθετικά ...??? - και θα μπλέξουμε ...)
    Κάπου είχα διαβάσει ότι δεν υπάρχει κάποιος νόμος που να ορίζει επακριβώς τις αναλογίες για να θεωρηθεί ένα λάδι σαν ημισυνθετικό. Το αποτέλεσμα είναι ότι εάν κάποιος φτιάξει ένα λάδι με 1% συνθετικό και 99% ορυκτέλαιο μέσα μπορεί να το πλασάρει σαν ημισυνθετικό....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Desperado
    Κάπου είχα διαβάσει ότι δεν υπάρχει κάποιος νόμος που να ορίζει επακριβώς τις αναλογίες για να θεωρηθεί ένα λάδι σαν ημισυνθετικό. Το αποτέλεσμα είναι ότι εάν κάποιος φτιάξει ένα λάδι με 1% συνθετικό και 99% ορυκτέλαιο μέσα μπορεί να το πλασάρει σαν ημισυνθετικό....
    Και βέβαια μπορεί!σε παλιότερο πόστ του Όλντμαν είχε αναφερθεί το θεμα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από nassosxlvbros
    Και βέβαια μπορεί!σε παλιότερο πόστ του Όλντμαν είχε αναφερθεί το θεμα...
    Σωστός, εκεί το είχα δει!!!!

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. ΠΡΟΣΟΧΗ!! το ξαναλεω ΠΡΟΣΟΧΗ!!
    από almalibera στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 31/12/2003, 12:27
  2. ΠροσοΧη ΠροσοΧη!!!!!!!!
    από DIT στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 23/12/2003, 19:32
  3. Νεοσ Ιοσ!!προσοΧη!!!