Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 37 από 37

Θέμα: Xtx ΜΕ ΨΥΓΕΙΟ Ktm???

Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
    ΕΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΧΩ ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΣΤΡΟΦΟΜΕΤΡΟ...ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ!!!ΤΟ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ 2007!ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ Η ΥΑΜΑΗΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ!ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ?ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΤΑΣ?ΕΣΥ ΤΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΠΤ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ?
    Και το δικό μου 2007 είναι και όπως σου είπα ψιλοκομπιάζει στις ΠΟΛΥ χαμηλές στροφές με σταθερό γκάζι, αλλά δεν σβήνει.

Υπάρχουν κάποιοι συνδυασμοί πατώντας ταυτόχρονα κάποια δευτερόλεπταμε τα κουμπιά του πολυοργάνου που αλλάζεις την ώρα, τις ρυθμίσεις καυσαερίων, μίξεις κλπ. Εκεί σου δείχνει και τις στροφές. Αλλά με το που το σβήσεις, επιστρέφει στο ταχύμετρο.

ΜΗΝ δοκιμάσεις να πειραματιστείς μόνος σου με τις ρυθμίσεις γιατί....... ξέρεις!

Ο μάστορας που την πάω (μεγάλη πείρα στα ΧΤ), μου ελέγχει τις ρυθμίσεις σε κάθε σέρβις. Καθώς δεν έχω τεχνικές γνώσεις δεν έχω ασχοληθεί περαιτέρω.
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

The Firestarter Το avatar του/της jimtarasxt660x
    ΔΛΔ ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΩ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΤΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΕ ΣΤΡΟΦΟΜΕΤΡΟ?

ΒΡΗΚΑ ΕΝΑ SITE ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΤΧ
    http://www.yam-xt.com/diag.html

Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
    ΔΛΔ ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΩ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΤΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΕ ΣΤΡΟΦΟΜΕΤΡΟ?

ΒΡΗΚΑ ΕΝΑ SITE ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΤΧ
    http://www.yam-xt.com/diag.html
    Γι' αυτό γκρινιάζω, γιατί δεν μπορείς να το αλλάξεις εν κινήσει. Εκτός αν έχεις τρία χέρια...
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

The Firestarter Το avatar του/της jimtarasxt660x
    ΤΟ ΡΕΛΑΝΤΙ ΣΟΥ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ?ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 1300-1500!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ TPS ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΝ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ 3 ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΕΝΩ ΑΜΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ 4 ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΚΑΛΟ"...:a31:
    ΒΑΣΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΜΑΣΤΟΡΑ!!!ΑΜΑ ΤΟ ΠΑΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!!!
    ΤΟ ΒΕΝΤΙΛΑΤΕΡ ΠΩΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ???ΣΤΟ ΕΠΙΑΣΕ Η ΕΓΓΥΗΣΗ Η ΜΠΑ???

Μου την έκανε το ρημάδι!! Διάβασε το στόρυ στο υπο-φορουμ των ΧΤ

Έκατσε σε μένα... τι να κάνουμε? Και έθαψα την ΚΤΜ γιατί νόμιζα ότι είναι πακέτο με το ψυγείο

Μου το άλλαξαν στην εγγύηση, δεν πλήρωσα δραχμή. Θα σου πρότεινα να πας κάποια στιγμή σε ένα βιρτουόζο εξουσιοδοτημένο μάστορα που έχει φάει τα ΧΤ με το κουταλάκι.

Σου στέλνω ΠΜ με τα στοιχεία.

XR
    XTR
    XJR

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
    Μου την έκανε το ρημάδι!! Διάβασε το στόρυ στο υπο-φορουμ των ΧΤ

Έκατσε σε μένα... τι να κάνουμε? Και έθαψα την ΚΤΜ γιατί νόμιζα ότι είναι πακέτο με το ψυγείο

Μου το άλλαξαν στην εγγύηση, δεν πλήρωσα δραχμή. Θα σου πρότεινα να πας κάποια στιγμή σε ένα βιρτουόζο εξουσιοδοτημένο μάστορα που έχει φάει τα ΧΤ με το κουταλάκι.

Σου στέλνω ΠΜ με τα στοιχεία.
    Μαρτυριαρηηη..
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
    Μαρτυριαρηηη..

XR
    XTR
    XJR

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Πρόβλημα με ψυγείο
    από sniper στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 22/04/2013, 09:31
  2. Ταξιδι με μονοκυλινδρο ktm
    από eurotreno2002 στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 16/12/2011, 12:56
  3. Κυριακή 19/11 - Βόλτα με το KTM Club
    από Nik0s στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 16/11/2006, 18:03
  4. XTx 660.........KTM??
    από lampros_fazer στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 13/03/2006, 21:04

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF