Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 98

Θέμα: Μήπως έχω χάσει κάπια επισόδια?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    και δε γαματε πισωκολλητο γιατι απαξιωνεται τη γυναικα ετσι..

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

κλαιω ρπμ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    οπα τι εγινε παλι εδω μεσα παιδια...πλακωσανε οι κοκακηδες????

εγω λεει δε προσπερναω ποτε απο δεξια..

.αχ αχ
    αχ
    αχ αχ
    αχ
    αχαχ
    αχ αχ αχ

ρε ασταδιαλαααα...

και δε κανετε και σφηνες αναμεσα απο τα αυτοκινητα...και δε περνατε τα ορια ταχυτητας...
    και δε γαματε πισωκολλητο γιατι απαξιωνεται τη γυναικα ετσι..

τι πολιτισμος τι ηθος τι κοινωνια αυτη των μηχανοβιων..ευγε...
    εμεις θα σωσουμε το κοσμο.
    :rotflmao:

Να'σαι καλα...μου 8υμισες τον Αφρο...
    Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

Παλαιό μέλος
    Όπως κατάλαβες, παραπονέθηκες για κάτι που όλοι κάναμε/κάνουν (ορισμένοι κατά κανόνα), ξέρουμε πως είναι λάθος, παράνομο και επικίνδυνο αλλά η διαφορά είναι πως εσύ δεν το ήξερες! Τουλάχιστο δε ρώταγες;

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sober

Να'σαι καλα...μου 8υμισες τον Αφρο...

Σε ποιο σημείο ακριβώς; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
    ....... αλλά η διαφορά είναι πως εσύ δεν το ήξερες! Τουλάχιστον δε ρώταγες;
    Ρε παίδες έλεος. πιό πάνω ένας άλλος φίλος με κατηγόρησε οτι ενδεχομένως λάδωσα για να πάρω το δίπλωμα. Πώς είναι δυνατόν να μην γνωρίζει κάποιος για το εάν είναι νόμιμο να προσπερνάς απο δεξιά. Τι είναι αυτά που λέτε. Πότε είπα εγώ κάτι τέτοιο. Το ότι υπάρχει περίπτωση να διατύπωσα τις εμπειρίες μου λίγο βαρύγδουπα και χοντροκομμένα να το δεχτώ αλλά έχουμε αναγάγει όλο το post μου στο κατά πόσο γνωρίζει κάποιος εδω μέσα εάν είναι νόμιμη η παράνομη η προσπέραση απο δεξιά!!

Και στο φανάρι όταν περνάμε ανάμεσα απο τα αυτοκίνητα για να βγούμε μπροστά παράνομο είναι, έχετε δεί κανέναν να περιμένει πίσω απο 20 αυτοκίνητα? Δηλαδή ο τρόπος οδήγησης του Πάνου (Panos RG) ο οποίος είναι και ο δικός μου στους Εθνικούς είναι αλήτικος?

Με αυτα που λέτε τότε επισήμως κατηγορείτε ότι όλες οι μηχανές απο όλα τα γκρούπ στην ετήσια εκδρομή του moto.gr στις 22/06 ώσπου να βγούμε στην έξοδο για την Θήβα παρανόμησαν/ είχαν λαδώσει για να πάρουν το δίπλωμα/ δέν έχουν διαβάσει τον ΚΟΚ, έχουν άγιο που ζουν κτλ κτλ.

Δηλαδή το TDM εάν είχε μπει στην μεσαία λωρίδα πριν φτάσει πίσω μου και συνέχιζε με τα 150 του σταθερά θα είχε γίνει κάτι παράνομο (πέρα από την ταχύτητα)? Πιστέψτε με ο λόγος που είχε έρθει από πίσω μου και μου έπαιζε τα φώτα ήταν γιατί τον φόβιζε η αλλαγή λωρίδας γιατί στην επόμενη καμπή (γιατί στροφή δεν ήταν) της Αττικής Οδού έπεσε στα 90. Ο συγκεκριμένος πήρε μια μηχανή που ανέβαζε χιλιόμετρα εύκολα, πήγε να βρει μια ευθεία και τέλος. Ότι και να σας πως δεν θα με πιστέψετε ρε παιδιά. Ο δρόμος ήταν άδειος κυριολεκτικά!!

Η παραπάνω ιστορία μπορεί να είναι περιττή και να μην χρειάζεται και όλα να ήταν καλά εάν ρώταγα την μια και μοναδική ερώτηση που με ενδιαφέρει να μου πείτε την άποψη σας «μπας και γεμίσαμε μηχανόβιους που δεν έχουν την αίσθηση τι οδηγούν»? Μήπως τα καγκούρια δεν είναι μόνο το πρόβλημα της δυσφήμησης των δικύκλων?

Έχετε μήπως αντιληφθεί πόσοι οδηγοί πρόσφατα έχουν αγοράσει κάτι τέρατα αυτόματα 500 κυβικών για να αποφύγουν την κίνηση και οδηγούν λές και έχουν νταλίκα? Έχετε αντιληφθεί μήπως πόσοι χάροι με μηχανές μεγάλου κυβισμού κυκλοφορούν στους εθνικούς και επαρχιακούς δρόμους στα πλαίσια του αυξημένου αγροτουρισμού μας? Έχω βαρεθεί πια να βλέπω οδηγούς παντός είδους δικύκλου να βρίζουν απορημένους οδηγούς αυτοκινήτων για ασήμαντους λόγους (δεδομένου του κυκλοφοριακού χάους των δρόμων μας). Δεν δικαιολογώ κανέναν τυφλό τρελαμένο ανάπηρο οδηγό αυτοκινήτου που μιλάει όλη την ώρα στο κινητό, προσοχή. Αλλά μήπως πρέπει να κοιτάξουμε τα δικά μας πρώτα?

Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
    Ρε παίδες έλεος. πιό πάνω ένας άλλος φίλος με κατηγόρησε οτι ενδεχομένως λάδωσα για να πάρω το δίπλωμα. Πώς είναι δυνατόν να μην γνωρίζει κάποιος για το εάν είναι νόμιμο να προσπερνάς απο δεξιά. Τι είναι αυτά που λέτε. Πότε είπα εγώ κάτι τέτοιο. Το ότι υπάρχει περίπτωση να διατύπωσα τις εμπειρίες μου λίγο βαρύγδουπα και χοντροκομμένα να το δεχτώ αλλά έχουμε αναγάγει όλο το post μου στο κατά πόσο γνωρίζει κάποιος εδω μέσα εάν είναι νόμιμη η παράνομη η προσπέραση απο δεξιά!!
    δεν ειπα ΠΟΤΕ οτι λαδωσες....απλα ειπα οτι εκεινη την περιοδο ειχες/ειχαμε μονο ενα βιβλιο 20 σελιδων που μαθαινες παπαγαλια για να περασεις τα σηματα(ασχετα αν και παλι πολλοι κοβοντουσαν)....αρα απο ΚΟΚ και οδηγηγικη συμπεριφορα καμμια επαφη....αλλα και παλι αρκετοι τα εσκαγαν....

οταν ομως μας γραφεις οτι εχεις χασει επεισοδια οσο αφορα του ''παραλογου της επιμονης'' να κανει προσπεραση απο αριστερα μια μηχανη με φλας....λες και οι μηχανες εχουν αλλο ΚΟΚ.....και οτι το ειπες και επανελλημενα....δεν σημαινει οτι λαδωσες....

ειπα η δεν εμαθες ποτε το σωστο η το ξεχασες...

ολοι οι οδηγοι ολων τον οχηματων κανουν καθε μερα παρανομιες....το θεμα ειναι ποσοι το γνωριζουν....

Ρακόμελος Το avatar του/της bZrOo

Re: Μήπως έχω χάσει κάπια επισόδια?

Μήπως έχουμε μαζέψει πολλούς πρώην αυτοκίνηστες οι οποίοι δεν θέλουν να είναι στην κίνηση και αγόρασαν μια μηχανή για να γλυτώσουν αλλά δεν έχουν συναίσθηση τι οδηγούν? Μέρα με την μέρα βλέπω όλο και περισσότερους οδηγούς μηχανών να συμπεριφέρονται λές και οδηγούν αυτοκίνητο!!! Εγώ είμαι τρελός και βλέπω φαντάσματα? …..
    Εγώ είμαι ένας από αυτούς που λες , έχω υποστεί το βασανιστήριο πέρα δώθε στην Καβάλας με αμάξι για 8 χρόνια, και επειδή δεν θέλω να σαλέψω πήρα μια μηχανή να κάνω την ζωή μου εύκολη. Είναι κατακριτέο αυτό ; Δεν μ αρέσει αυτή η λογική που υπάρχει ότι και καλά όσοι οδηγούσαν αμάξι και πήραν μηχανή είναι το ένα, είναι το άλλο κλπ.

Το οτι εσυ και πολοι αλλοι δεν έχουμε συναίσθηση τι οδηγούμε , δηλαδή κάτι που σε αφήνει εκτεθειμένο στα πάντα , δεν κάνει αυτόν που συμπεριφέρεται με την μηχανή σαν να έχει νταλίκα λάθος, αλλά όσο γελοίο και να σου ακούγετε πολύ πιο σωστό μοτοσικλετιστή από εσένα και έμενα που περνάμε από δεξιά και κάνουμε παράνομες σφήνες.
    I make good milkshake !!!

ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ !!!

Στην εθνική και στην Αττική οδό ,όταν έχω διάθεση να πάω γρήγορα, κάποιον που πηγαίνει στην αριστερή λωρίδα με 110-120 τον περνάω όχι απλώς από δεξιά, αλλά από τη δεξιά λωρίδα!! Αφήνω και μία λωρίδα αέρα για την μ@λ@κί@ του.....

Δεν ισχυρίζομαι ότι είναι νόμιμο, αλλά τελικά όλοι νόμιμοι είστε εδώ ρε παιδιά?

Κάποιος που δεν αισθάνεται άνετα όταν κινείται με υψηλές ταχύτητες στην Ε.Ο. ας ακολουθήσει την τακτική "ανάβω φώτα, φλας και περιμένω το ΙΧ να κάνει άκρη".

Δεν είναι κακό, ίσα ίσα που πρέπει να οδηγάμε όπως αισθανόμαστε και όχι όπως πρέπει...

Μου κάνει εντύπωση πάντως η κατακραυγή στον φίλο που τόλμησε να κάνει μια οδηγική ερώτηση.

παιδιά_είναι_πολύ_επικίνδυνο_για_
    εμάς_πρώτα_από_όλα_να_προσπερνάμε_από_
    δεξιά....Με_προσπέρασε_από_δεξιά_
    μηχανάκι_την_ώρα_που_τραβιόμουν_K_εγώ_
    δεξιά_με_το_λεωφορείο_για_να_δώσω_δρόμο_σε_άλλο_μηχανάκ ι_
    που_προσπέρναγε_από_αριστερά_k_
    όλα_αυτά_στα_τέμπη.

ήταν_k_τα_δυο_
    πράσινα("kwasaki")_και_πολύ_πιθανόν_να_ήταν_και_παρέα.
    Κατά τον δαίμονα εαυτού

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vagtav
    ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ !!!

Στην εθνική και στην Αττική οδό ,όταν έχω διάθεση να πάω γρήγορα, κάποιον που πηγαίνει στην αριστερή λωρίδα με 110-120 τον περνάω όχι απλώς από δεξιά, αλλά από τη δεξιά λωρίδα!! Αφήνω και μία λωρίδα αέρα για την μ@λ@κί@ του.....

Δεν ισχυρίζομαι ότι είναι νόμιμο, αλλά τελικά όλοι νόμιμοι είστε εδώ ρε παιδιά?
    Εδω μεσα ειναι οσους συναντας καθημερινα στον δρομο(στραβοι-κουλοι-καλοι-πιλοτοι κτλ.) και βεβαια θα ισχυριστουμε το νομιμο.Το τι κανω εγω και σει δεν εχει καμια σημασια με το τι υσχιει νομικα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Οταν στην Αττική οδό πηγαίνεις με 120 στην δεξιά η στην μεσαία και κάποιος κοιμάται στην αριστερή με 60 φυσικά δεν είναι παράνομο περάσεις και φυσικά επιτρέπεται και φυσικά δεν θεωρείται παράβαση.
    Παράβατης είναι αυτός που κινείται στην αριστερή λωρίδα ενώ η μεσαία είναι άδεια, και αυτός που κινείται στην μεσαία ενώ η δεξιά είναι άδεια.

Παλαιό μέλος
    Ρε παίδες έλεος. πιό πάνω ένας άλλος φίλος με κατηγόρησε οτι ενδεχομένως λάδωσα για να πάρω το δίπλωμα. Πώς είναι δυνατόν να μην γνωρίζει κάποιος για το εάν είναι νόμιμο να προσπερνάς απο δεξιά. Τι είναι αυτά που λέτε. Πότε είπα εγώ κάτι τέτοιο. Το ότι υπάρχει περίπτωση να διατύπωσα τις εμπειρίες μου λίγο βαρύγδουπα και χοντροκομμένα να το δεχτώ αλλά έχουμε αναγάγει όλο το post μου στο κατά πόσο γνωρίζει κάποιος εδω μέσα εάν είναι νόμιμη η παράνομη η .....................

.............μπλα μπλα μπλα..............

................... απορημένους οδηγούς αυτοκινήτων για ασήμαντους λόγους (δεδομένου του κυκλοφοριακού χάους των δρόμων μας). Δεν δικαιολογώ κανέναν τυφλό τρελαμένο ανάπηρο οδηγό αυτοκινήτου που μιλάει όλη την ώρα στο κινητό, προσοχή. Αλλά μήπως πρέπει να κοιτάξουμε τα δικά μας πρώτα?
    Αλοίμονο, δε σε κατηγόρησα ούτε για άγνοια, ούτε για τίποτα! Καταρχήν από τη στιγμή που το έχω κάνει και συνεχίζω να το κάνω, όταν κάποιος θεωρεί πως τα 50-80 που πηγαίνει είναι ταχύτητα που αποκλείεται να την υπερβεί κάποιος, για να επιχειρήσει να τον προσπεράσει και απολαμβάνει το δρόμο σαν πιλότος της F1, ακούγοντας στη διαπασών το topgun anthem. Απλώς το μόνο που ξένισε στο post σου ήταν η αυτοπεποίθησή σου, πως είμαστε μια κάστα ή μια αίρεση που αλληλοϋποστηριζόμαστε ακόμη και στην παρανομία! Θα πεις δεν είναι αδόκιμο να κάνεις κάτι και να το κατακρίνεις; Είναι! Αλλά χρήζει κοινωνιολογικής ανάλυσης το θέμα
    Πάντως το προηγούμενο ήταν για να σε πειράξω και όχι για να σου την πω!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    ΡΕ ΛΑΔΩΣΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΔΙΠΛΩΜΑ

Παλαιό μέλος
    Πω-πω! Πολύ κράξιμο... Το έχουμε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Εδω μεσα ειναι οσους συναντας καθημερινα στον δρομο(στραβοι-κουλοι-καλοι-πιλοτοι κτλ.) και βεβαια θα ισχυριστουμε το νομιμο.Το τι κανω εγω και σει δεν εχει καμια σημασια με το τι υσχιει νομικα.
    Σωστό, αλλά εδώ είναι ένα μοτοσυκλετιστικό φόρουμ και όχι δικηγορικό.

Όταν κάποιος ρωτάει λοιπόν εάν είναι λογικό να οδηγείς με τον Α ή Β τρόπο, τότε πρέπει να απαντάμε μοτοσυκλετιστικά, αλλιώς θα έστελνε email στην τροχαία για να πάρει την απάντηση του

Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μια βοήθεια γιατί έχω χάσει την μπάλα
    από PARANOMMOS στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 11/06/2010, 09:22
  2. Εχω μερικές ερωτήσεις...
    από almalibera στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 18/01/2004, 17:55
  3. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 16/12/2003, 13:37