Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 63

Θέμα: ΤΕΝΕre 660

paidia enas filos mou agorase prin 3 mines to ducati to 1100 hypermoto.plirwse 14000 peripou xiliades den thimamai akribws.epese prin kana bdomades me 60km panw katw.entaxei spasan plastika exatmiseis alla to tragiko einai oti kopike o skeletos nai paidia an einai dinaton kai to kako einai oti psaxame kai vrikame alla tria mixanakia me to idio provlima kai den espase apanw stis koliseis espase to monokomato sidero.kai i ducati den to anagnwrisei asta na pane

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από xtz660giannis
    paidia enas filos mou agorase prin 3 mines to ducati to 1100 hypermoto.plirwse 14000 peripou xiliades den thimamai akribws.epese prin kana bdomades me 60km panw katw.entaxei spasan plastika exatmiseis alla to tragiko einai oti kopike o skeletos nai paidia an einai dinaton kai to kako einai oti psaxame kai vrikame alla tria mixanakia me to idio provlima kai den espase apanw stis koliseis espase to monokomato sidero.kai i ducati den to anagnwrisei asta na pane
    Αφου απ οτι καταλαβαινω ειναι καλα ο φιλος τα σιδερα χεστ@.
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

nai kala einai apla thelw na pw oti plirwneis onoma ipotithetai kai finetsa alla stin ousia to mixanaki einai mapa

14,000......

εδω στην ελλαδα βρηκατε αλλα 3 με το ιδιο σπασιμο? εγω πρωσοπικα δεν 8α το αφηνα! θα εστελνα mail στα κεντρικα ελλαδα-εξωτερικο- αλλα και στο e mail adreess θα ειχα και αλλα 2,3 mail απο μοτο περιοδικα στην ευρωπη απλα να βλεπουν τησ απαντησεισ!!!

πριν ενα μηνα πηρα 1500 ευρο πισω απο κινα επειδη το κουριερ εκανε μαλακια και με χρεωσε πολυ ακριβα την παραδοση!! αμεση παραδοση αεροπορικωσ!!!!!

εεε λοιπον απο την κουριερ στην ελλαδα μου ηπανε πωσ τζαμπα κοπο θα κανεισ!! και οτι και αλλοι ηχανε το ιδιο προβλημα αλλα δεν πηρανε λεφτα πισω!!!!

εεε λοιπον τα πηρα και ειμαι ο μοναδικοσ ελληνα που το εκανε! εξυπναδα θελει!!!
    :a36: :a36: http://www.lariseos.webs.com :a36:
    www.husaberg450fe.blogspot.com
    www.fightcolesterol.blogspot.com

Peace brothers….

Φίλε Lariseos ,

Επειδή βλέπω ότι είσαι ταξιδιάρης και χωματερος και επειδή έχεις οδηγήσει το ΧΤΖ ,θα ήθελα να σε ρωτήσω τι ήταν αυτό που σου έλειπε από την μηχανή .
    Αν το ζητούμενο σου είναι η ταχύτητα στην εθνική να είναι σταθερά πάνω από 150 χλμ….ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.

Αν το ζητούμενο σου είναι να κάνει παντός είδους διαδρομές (που βλέπω ότι κανείς) με αξιοπιστία και ευκολία , τότε το κάνει με μεγάλη ευχαρίστηση.

Συμφωνώ για την τιμή του ,είναι υψηλή στην ΕΛΛΑΔΑ ενώ σε όλη την άλλη Ευρώπη κάνει 6500-6900 …Πιστεύω όμως ότι θα πέσει κι εδώ και τότε πραγματικά θα είναι αχτύπητο…

Νομίζω ότι ο πιο αποτρεπτικός παράγοντας για να μην το πάρει κάποιος είναι το ΥΨΟΣ του …είναι πράγματι ψηλό…

Θα σου θυμίσω ότι ΚΑΙ το Africa ήταν ένα μηχανάκι που ΔΕΝ είχε επιδώσεις ,αλλά έχει γίνει θρύλος για τις παντός δρόμου δυνατότητες του.

Επίσης , η τιμή του Africa ήταν πολύ υψηλή σε σχέση με αυτά που πρόσφερε (σου θυμίζω ότι τα τελευταία μοντέλα τα πουλούσαν γύρω στα 9500-10000 ΠΡΟΣΦΟΡΑ !!!!)

φιλε....

καλημέρα βασικά,,,,,, δεν εχεται καταλαβη τι εννοώ αλλα κάπου το ακούμπησες!

με 6000 -6500 θα σου πω πως εμπορικά ειναι σούπερ! θα έλεγα οκ,,,,πληρώνεις ενα all around μηχανιμα. αλλα με 7500 σχεδόν ειναι πολύ ακριβό για να πιάνει με το ζόρι 160 μόνος!

και ο λογοσ που το λεω ειναι ΕΝΑΣ!

Το μηχανάκι ειναι απλά τελειο και όμορφο,,,,και οσο παει το συνηθίζεις και ειναι πολυ όμορφο,,,,αμα το είχανε πιο δυνατό απλα θα gamouse!

κάνεις ενα λάθος για το africa ήτανε στην κατηγορια του ακριβό , ητανε ενα μηχανάκι που παει παντού αλλα για την εποχή του το γκάζι ητανε οκ! οσο θα ζητούσες απο ενα 800 gs τωρα ας πούμε!

ε το tenere μου φαίνεται πηγε πίσω.........δλδ αμα παλιώσει θα θαφτεί !!! ετσι πιστεύω!

εκτός αν πληρώσεις εξατμίσεις μαλακίες και δώσεις αλλα 2000 χιλ να πιάσεις άλλους 10 ιπουσ!

λιγο μαλακία???? νομίζω!

βεβαια πιστεύω παλι πως αν βγει 1000 θα παει καλύτερα απο 1200 που λέγανε! αναμένουμε και βλέπουμε!!!!!

πάντως να διορθώσω δεν ειμαι εναντίον στο μηχανάκι απο την αρχή το υποστηρίζω και το θεωρό το πιο καθαρό on off απο ολα μεχρι στιγμής!!!! αμα ειχε 800 cc θα διαλεγα αυτο αντι για gs!!

Re: φιλε....

Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS

με 6000 -6500 θα σου πω πως εμπορικά ειναι σούπερ! θα έλεγα οκ,,,,πληρώνεις ενα all around μηχανιμα. αλλα με 7500 σχεδόν ειναι πολύ ακριβό για να πιάνει με το ζόρι 160 μόνος!

Το μηχανάκι ειναι απλά τελειο και όμορφο,,,,και οσο παει το συνηθίζεις και ειναι πολυ όμορφο,,,,αμα το είχανε πιο δυνατό απλα θα gamouse!

κάνεις ενα λάθος για το africa ήτανε στην κατηγορια του ακριβό , ητανε ενα μηχανάκι που παει παντού αλλα για την εποχή του το γκάζι ητανε οκ! οσο θα ζητούσες απο ενα 800 gs τωρα ας πούμε!

ε το tenere μου φαίνεται πηγε πίσω.........δλδ αμα παλιώσει θα θαφτεί !!! ετσι πιστεύω!

εκτός αν πληρώσεις εξατμίσεις μαλακίες και δώσεις αλλα 2000 χιλ να πιάσεις άλλους 10 ιπουσ!

λιγο μαλακία???? νομίζω!

βεβαια πιστεύω παλι πως αν βγει 1000 θα παει καλύτερα απο 1200 που λέγανε! αναμένουμε και βλέπουμε!!!!!

πάντως να διορθώσω δεν ειμαι εναντίον στο μηχανάκι απο την αρχή το υποστηρίζω και το θεωρό το πιο καθαρό on off απο ολα μεχρι στιγμής!!!! αμα ειχε 800 cc θα διαλεγα αυτο αντι για gs!!
    Βασικα επειδη ειχα ψαξει και για το gs 800 τα 12.000 που κοστιζει ειναι λιγα??

4.500 παραπανω απο το τενερε.

Παιρνεις ενα μεταχειρο καθαρο.
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

ναι το 800 καινοθριο ειναι ακριβω....

θα περιμενα ενα χρονο μεταχειρησμενο περιπου!

η θα κοιτουσα κανενα αλλο!

Κανα 250 enduro εχει κανένας? λεω να πάρω ενα!

Re: φιλε....

λιγο μαλακία???? νομίζω!

Τελικά , δεν διαφωνούμε …τα πράγματα είναι κάπως έτσι ….όντως και εγώ θα το κοστολογούσα κάτω από 6800 ΑΛΛΑ αυτό είναι μ@λ@κια της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗΣ…όχι της ΥΑΜΑΗΑ….

Ο λόγος που έδωσα εγώ τα 1000 παραπάνω ευρω ,είναι η παράμετρος …κ@υλ@ …και η κ@υλ@ πληρώνεται ….

Άλλωστε , εγώ είμαι άρρωστος με το όνομα ΤΕΝΕΡΕ ….και μιας και μιλάμε για Africa και επιδόσεις , σε σχέση με το SUPER TENERE το Africa ήταν….λίγο…όμως πούλησε πολύ περισσότερο …

η μοτοσικλέτα δεν είναι (μόνο) νούμερα…

Re: ναι το 800 καινοθριο ειναι ακριβω....

θα περιμενα ενα χρονο μεταχειρησμενο περιπου!

η θα κοιτουσα κανενα αλλο!

Κανα 250 enduro εχει κανένας? λεω να πάρω ενα!
    Και το τενερε ενα χρονο μετα μεταχειρο δεν θα εχει 7.500

σηγουρα......

μα εγω εχω το africa τωρα και δεν με τραβαει ακομα τπτ να το αλαξω!!! δεν ξερω γιατι!

θα σου πω,,,,,, αν το tenere ειχε 15 άλογα παραπάνω ισωσ....

αμα το 800gs ήτανε λιγο πιο φτηνό και πέρα απο αυτο,,,,βαλε service ,ανταλακτικα κτλ..?

ίσως να το αλαζα....αλλα βλεπω ολα αυτα που δεν με βολεύουν και λεω ασε ρε μην μπλεκεισ! καλά εισαι με το afrikanaki,,,,,,ισωσ την κανω όπως εσυ ! αμα βγει ενα καινουριο africa...

και ο φίλος μου πηρε το tenere γιατι απο πολυ παλιά yamaha ειχε!!!!!

το θέμα ειναι να νιώσεις καλα με αυτο που έχεις!!!!! και ασ πασ με 130 χλμ,,,,οτι καλυτερο!

αλλα αμα δω κανένα παπάκι α το περνάει,,,,,,,,,,,,

Εμενα παντως με περνανε πολλα παπια... :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
    Δεν είσαι ο μόνος...
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

χεχεχεχεχεχε.........

πάντως ειναι μέρα για λασπουρα σήμερα,,,,,ετσι νομίζω!!!!

αμα ειχα τρακτεροτα λάστιχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δεν εχω μπει ποτε λασπη καλη με το αφρικα!!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos

Εδώ , ο ΧΤBilly περιμένει πότε θα βρέξει γι να βγουν τα σαλιγκάρια να τα πάει καμιά κόντρα και εσύ λες για τα πάπια…

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Smc 660????!!!!
    από xt-free-ride στο forum KTM
    Απαντήσεις: 56
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2006, 09:48
  2. περί βελτιώσεων ο λόγος - ΧΤ 660
    από gspir στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2004, 12:45
  3. KTM LC4 - Duke - 660 service manual
    από darkCount στο forum KTM