Στις 8 με 8-30 θα είμε εκεί εχω ενα Α/Τ μαύρο πορτοκαλί και θα φοράω μαύρο δερμάτινο μπουφάν αν τύχει και με δείτε κάντεμου ενα νόημα γιατί δεν ξέρω κανένα παιδί απο την παρέα και δεν ξέρω και που θα κάθεστε.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΩΤΕΡΩΝ
Κάτσε όπου δεις κράνη. Τώρα αν έρθεις και είναι μόνο ο crs-k μπορεί και να μη δεις μιας και αυτός συχνά έρχεται με το αυτοκίνητο.Αρχικά δημιουργήθηκε από frog1
Στις 8 με 8-30 θα είμε εκεί εχω ενα Α/Τ μαύρο πορτοκαλί και θα φοράω μαύρο δερμάτινο μπουφάν αν τύχει και με δείτε κάντεμου ενα νόημα γιατί δεν ξέρω κανένα παιδί απο την παρέα και δεν ξέρω και που θα κάθεστε.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΩΤΕΡΩΝ![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από tdaf
Κάτσε όπου δεις κράνη. Τώρα αν έρθεις και είναι μόνο ο crs-k μπορεί και να μη δεις μιας και αυτός συχνά έρχεται με το αυτοκίνητο.![]()
Η κακια σας περισσευει εδω μεσα ρε!![]()
Την προηγουμενη φορα, με την μηχανη δεν ημουνα?![]()
Χωρια που και σημερα παιζεται ....![]()
Ενα περίεργο πράγμα ρε παιδί μου. Πως στην ευχή είσαι με την μηχανή όποτε δεν σε βλέπουνε. Δεν το καταλαβαίνω. Τέσπα.Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Η κακια σας περισσευει εδω μεσα ρε!![]()
Την προηγουμενη φορα, με την μηχανη δεν ημουνα?![]()
Χωρια που και σημερα παιζεται ....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ποιον είπες λούλη ρε ντ-IDI??????
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
ντ-IDI!!!!!
γαματο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Όταν η πόλη κοιμάται.......
Tous les autres produits chimiques utilisГ©s dans cette Г©tude Г©taient de qualitГ© pharmaceutique, nos chimiques prГ©sentent des activitГ©s nГ©matocides, cytotoxiques et antioxydantes 14,15,16,17.
θες να βγαλεις μια και τo κατω κεφαλι? Λουλη Κληκλη ?Αρχικά δημιουργήθηκε από periklisk
και που να δεις και αυτό! Παραλίγο να καεί η μηχανή!:rotflmao:
ΟΧΙ ΡΕ Μ@Λ@Κ@!Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
θες να βγαλεις μια και τo κατω κεφαλι? Λουλη Κληκλη ?![]()
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!