Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 86

Θέμα: Αυξησεις Διοδιων ...

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Το βραδυ.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Και γιατι να μην μαζευτουμε καμια χιλιαδα η και παραπανω την κυριακη στα διοδια στον Αγ.Στεφανο , με ενα τυπωμενο φυλλαδιακι και ενα πανο που να γραφει ποσο αδικο ειναι να πληρωνουμε αυτα τα λεφτα , να τα μοιραζουμε στους οδηγους και να κανουμε και κανα τσαμπουκα αμα λαχει να ουμ.
    φυγαμαν !!!!!!!

ΑΝΤΕ ΡΕ ΞΥΠΝΑΤΕ !!!!!!!!!!!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

και 100 να μαζευτούμε και να πάμε με τάξη και σειρά να περάσουμε τα διόδια πληρώνοντας με 100σταρικο, τον ντόρο θα τον κάνουμε!
    φωνάζουμε και τα ΜΜΕ
    βγάζουμε και φυλλάδια
    100 μοιρασμένοι σε 3-4 πύλες και με αργούς ρυθμούς πληρωμής, σε 10 λεπτά, θα δημιουργήσουμε μια ουρά απο την Ελευσίνα μέχρι την ομόνοια

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kerasaki
    Απαραδεκτοι οι καννιβαλοι!
    Απο 2 και 2.5 σε 2.8 για τα αυτοκινητα και
    απο 1 σε 1.9!!! για τις μηχανες? 90% πανω?
    Σιγουρα αν οι αυτοκινητιστες ειχαν τετοια αυξηση θα γινοταν χαμος στα μμε,
    για δρομο που δεν υφισταται κιολας!
    Παρολο που ειμαι αντιθετος στην αφαιρεση πινακιδας, μου φαινεται πως στα ταξιδια μου πλεον θα με συνοδευει πατω απο τη σελα
    Θέλω να ζήσω στ’ αλήθεια
    Έστω μια φορά
    Να ταξιδέψω στ’ αλήθεια
    Έστω μια φορά να δω στα μάτια την τίγρη
    Που όλο με κοιτά
    Μεσ’ απ’ τα φώτα αυτής της πόλης
    Που σκοτώνει για λεφτά
    Που με σκοτώνει από αγάπη
    Όπως με σφίγγει όταν ξυπνά
    Κι ύστερα κλαίει μ’ αγκαλιάζει και μου λέει
    Πάρε με μαζί σου

..πάλι αναβάτης.. Το avatar του/της sotpag
    "Η συγκεκριμένη λύση απαιτεί το ξερίζωμα 55 πεύκων, αλλά, οι υπεύθυνοι διαβεβαιώνουν ότι θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια να περιορισθεί η απώλεια στα 15. Κάθε άλλη λύση, όπως η παράκαμψη, κρίθηκε ότι θα προκαλέσει μεγάλα προβλήματα στο φυσικό περιβάλλον και γι αυτό απορρίφθηκε. "

δεν πιστευω να εχουν προβλημα, μετα τις περσινες φωτιες δεν εχουν μεινει και πολλα
    13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Η κατά 90% αύξηση στα διόδια είναι όντως ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ...

το να συμβαίνει όμως αυτό και στην καρμανιόλα Κορίνθου-Πατρών είναι ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟΤΕΡΑ πράγματα που θα μπορούσα να ακούσω...
    Αν είναι δυνατόν να ζητάνε αύξηση διοδίων για την ντροπή της Ευρώπης... Αν και μέχρι τώρα συνήθως πλήρωνα, από αύριο δεν ξαναπληρώνω ότι και να κάνουν...

Νομίζω ότι ήρθε η ώρα οι μοτολέσχες να ενεργοποιηθούν...Δεν είναι δυνατόν να ανεχόμαστε να αυξάνονται τα διόδια σε έναν δρόμο που σε οποιοδήποτε πολιτισμένο κράτος οι υπεύθυνοι θα είχαν πάει φυλακή για εκατοντάδες δολοφονίες οδηγών...

Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Και γιατι να μην μαζευτουμε καμια χιλιαδα η και παραπανω την κυριακη στα διοδια στον Αγ.Στεφανο , με ενα τυπωμενο φυλλαδιακι και ενα πανο που να γραφει ποσο αδικο ειναι να πληρωνουμε αυτα τα λεφτα , να τα μοιραζουμε στους οδηγους και να κανουμε και κανα τσαμπουκα αμα λαχει να ουμ.
    mesa kai egw pano

θελω να ροτησω......

επειδη δεν πληρωνω ποτε αλλα βλεπω πωσ καποιεσ βλαμενες μολισ βλεπουν μηχανες περνουν ενα μπλοκ και σου γραφουν την πινακιδα ,,,,,αν και πιστευω πωσ δεν μπορουναι να κανουν παλι τπτ με αυτο!!!!

προτηνω,,,,,,,βεβαια δεν ξερω με τουσ μπατσουσ τη γηνεται,,,,,αλλα πρωχτεσ που περνουσαμε απο τα διοδια κοντα στην κατερινη ,,,οι μπατσοι γελουσαν με την τυπησα στα διοδια που πρωσπα8ησε να γραψει ολουσ τουσ αρι8μους!

αρα αμα σταματασ λιγο πριν τα διοδια το κολασ και το ξεκολασ μετα! μονο και μονο για σπασιμο αξηζει να βγαλουμε ενα αυτοκολιτο που να λεει κατι ,,,,,,,,,,,να κατουραει τα διοδια ασ πουμε !

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	dsc00208.jpg 
Προβολές:	148 
Μέγεθος:	64,7 KB 
ID:	141702
    :a36: :a36: http://www.lariseos.webs.com :a36:
    www.husaberg450fe.blogspot.com
    www.fightcolesterol.blogspot.com

η

βγαζουμε ενα αυτοκολιτο με μια πινακιδα τυχαια,,,,,,,και θα γραφουν ολα τα διοδια την ιδια πινακηδα!!!!!

αχαχαχαχαχαχ τι γελιο θα πεσει οταν το παρουν χαμπαρι!!!!!

Να δώσω πινακίδα απο μηχανή Ζητά? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της madox
    AIΣΧΟΣ!

Μετα την επικειμενη επιστροφη των ηλιθιων και αναποτελεσματικων τεκμηριων για τις μοτο,αυξησεις και στα διοδια και μαλιστα περα απο καθε λογικη.Πως ειναι δυνατον ενα οχημα με το 1/4 του ογκου και βαρους ενος μικρου ΙΧ να πληρωνει τα 2/3 του αντιστοιχου τιμηματος και μαλιστα για δρομους που αποτελουν στην πλειοψηφια τους ασφαλτινες εκατομβες?Φανταζομαι οταν το δικτυο της αρπαχτης ολοκληρωθει οι τιμες θα αυξηθουν και αλλο.
    Για να μην αναφερθω στις μηχανολογικες και τοπογραφικες σκατομελετες τους(το μαθαμε εδω και χρονια πια το κολπο συμπιεσης του κοστους που καταληγει να γινει εχοχικο στην μυκονο) οπου οι μπαριερες δολοφονοι ,η μακαβρια τσιμεντουρα και η απουσια πλεγματων για να μην περνανε τα ζωα τον δρομο, παραμενουν ο αγνωστος χ σε μια χωρα που εχει εκσυγχρονιστει ως προς την βιτρινα αλλα παραμενει ιδεολογικα καπου μεταξυ εμφυλιου και χουντας.

Λοιπον το αποφασισα τερμα οι πληρωμες οπως και η πινακιδα.Γιατι εγω να ειμαι νομοταγης την στιγμη που το ιδιο το κρατος με κλεβει στεγνα και με εχει γραμμενο ως δικυκλιστη στα αρχιδια του??Κλεφτες εσεις κλεφτης και εγω.Τοσα χρονια πια το παραμυθι το κανουμε ανετα διπλωματικη.

Αν αποφασιστει κινητοποιηση θα κατεβω απο τα βορεια αμεσως.

ΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΟΟΟ,,,,,,

Μην φοβαστε βρε....Θα πεσει η βενζινη που κατεβηκε στα 100$ το βαρελι και θα μπορουμε να πληρωνουμε διοδια...

Αλλα ξεχασα...Οι τιμες στα βενζιναδικα μονο ανεβαινουν,δεν πεφτουν...

Αντε και καλα τεκμηρια

Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    Η κατά 90% αύξηση στα διόδια είναι όντως ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ...

το να συμβαίνει όμως αυτό και στην καρμανιόλα Κορίνθου-Πατρών είναι ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟΤΕΡΑ πράγματα που θα μπορούσα να ακούσω...
    Αν είναι δυνατόν να ζητάνε αύξηση διοδίων για την ντροπή της Ευρώπης... Αν και μέχρι τώρα συνήθως πλήρωνα, από αύριο δεν ξαναπληρώνω ότι και να κάνουν...

Νομίζω ότι ήρθε η ώρα οι μοτολέσχες να ενεργοποιηθούν...Δεν είναι δυνατόν να ανεχόμαστε να αυξάνονται τα διόδια σε έναν δρόμο που σε οποιοδήποτε πολιτισμένο κράτος οι υπεύθυνοι θα είχαν πάει φυλακή για εκατοντάδες δολοφονίες οδηγών...
    +απειρο σε ολους!

Και που να δεις φιλε Τεο οταν ολοκληρωθουν τα ..."εργα" στην Κορινθου-Πατρων που το αντιτιμο θα παει στα 10 ευρω οπως εμαθα!

Μεσα και εγω για οποιαδηποτε κινητοποιηση.
    Νίκος
    Open Horizons

Π@ΥΤΑΝΑ ΕΥΣΤΡΟΦΙΑ Το avatar του/της S705
    Ποιός θα κανονίσει την συγκέντρωση????
    Η ΚΑΛΗ Η ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ
    ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ...
    ....ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ
    ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ!!!!!

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Νέες τιμές διοδίων από το 2006...
    από Cpt. Haddock στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2005, 18:48
  2. Πληρωμη διοδιων(εσεις ποσο αντεχεται?)
    από AFTER στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 05/06/2005, 17:55
  3. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 05/04/2005, 10:44
  4. αυξηση διοδιων...
    από GST στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 28/03/2005, 06:45
  5. Τροποι Πληρωμησ Διοδιων
    από kalgeorge στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0