Ας το σηκώσει ένας σε torrent ή σε κάποιο ftp.![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
ΦΕΡ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΝΑ ....
αυτή την στιγμή υπάρχουν τρεις κόπιες του «πακέτου» που μου εμπιστεύθηκε ο γέροντας Στέφανος Πετερανσέλιος ,στο σακίδιο μου .
Η εντουροβόλτα διεξάγεται στην «κήλη γη» ….οι οδηγοί των 660 είναι Ελοχιμ και των souper tenere ,Νεφελιμ .
Ο οδηγός με την κόκκινη tenere είναι ο ΠΟΥΤΙΝ στα νιατα του !!!!!
Σηκωθείτε ΤΩΡΑ από κρεβάτια , καρέκλες , ντιβάνια , πολυθρόνες , γραφεία , καφετέριες και καλέστε τώρα στο γνωστό τηλ.
Ο ΚΑΙΡΟC ΓΑΡ ΕΓΓΥC….
άψογος
:rotflmao::rotflmao:
Ξέρω από βέσπα!
Επειδης ειμαι λιγο της παλιας σχολης και εχω αγνοια σε πολλα κομπιουτεριστικα πραγματα αν μπορει καποιος να με καθοδηγησει η αλλιως υπομονη μεχρι να βρω το ρεμαλι τον ανηψιο μου να το σιαξει...Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Ας το σηκώσει ένας σε torrent ή σε κάποιο ftp.![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Μην τα "παίρνεις" ρε μάστορα......Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Εντάξει …τι να λέμε….οι άνθρωποι αυτοί είναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ με ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ …
Με χιλιάδες ώρες προπόνηση , με συμβόλαια , με χορηγούς και, ,φυσικά , με ταλέντο…
Μεγαλώσανε σε χώρες που ο μηχανοκίνητος αθλητισμός είναι ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ και τον υποστηρίζει το κράτος και η οικογένεια εδώ και πολλές δεκαετίες …
Εδώ , ακόμη υπάρχει η νοοτροπία του «καμικάζι –τσαντάκια» προς τους μοτοσικλετιστές…
Πάντως , άμα θέλουμε να ξύσουμε τα «μπιμπίκια» από τα λάστιχα , δεν χρειάζεται να πάμε στην έρημο της Σενεγάλης ….μπορούμε να το κάνουμε και σε μια ώρα από το σπίτι μας (σίγουρα όχι τόσο εντυπωσιακά και γρήγορα όπως αυτοί ,αλλά θα γεμίζουμε με πολλές όμορφες εικόνες και εμπειρίες… )![]()
Για την κουλαμάρα μου μιλούσα.....![]()
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
Όχι …λάθος κατάλαβες ….δεν τα παίρνω…Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Μην τα "παίρνεις" ρε μάστορα......![]()
Για την κουλαμάρα μου μιλούσα.....![]()
Κι εγώ κάθομαι και τους χαζεύω και τους γουστάρω αφάνταστα…
Έτσι κι αλλιώς ,βλέποντας αυτούς , συνειδητοποιείς ότι ΟΛΟΙ είμαστε ΚΟΥΛΟΙ….
Απλώς λέω , ότι παρ όλη την κουλαμάρα μας , μπορούμε να πηγαίνουμε ΧΑΛΑΡΕΣ και ΑΣΦΑΛΕΙΣ (ΟΝ ή ΟΦΦ) βολτουλες σε πολλά πανέμορφα μέρη που υπάρχουν στον τόπο μας και πολλές φορές και δίπλα μας .
![]()
Το ρεμαλι ο ανηψιος ειπε οτι μεχρι το Σ/Κ θα το φτιαξει να το δει ο λαος...![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Κι εγώ σ'αγαπάω φίλε!!Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Δηλαδη αν καταλαβα καλα θα βαλεις το κουστουμακι σου τα σκαρπινακια σου θα καβαλησεις το καλογυαλισμενο ΧΤακι σου θα το παρκαρεις σε μια καφετερια και μολις μαζευτειτε ολοι θα δειτε τι κανουν οι χωματεροι με τα τενερε???:smilea: :smilea::rotflmao: :rotflmao:
![]()
Είσαι πολύ τυχερός. Κάθε φορά που αποφασίζω να στα χώσω, πέφτει το Ίντερνετ![]()
Άντε να δούμε καμιά έρημο να φτιαχτούμε...![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Μπρρρρ, τωρα φοβηθηκα..Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Είσαι πολύ τυχερός. Κάθε φορά που αποφασίζω να στα χώσω, πέφτει το Ίντερνετ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το ανηψουδι μου ειπε οτι ειναι σχεδον ετοιμο και θα το βαλει στο gamato.gr γιατι ειναι περιπου 1,5 giga και δεν μπαινει στο youtube.
Οταν θα ειναι ετοιμο θα ενημερωσω.:smilea:
Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Το ανηψουδι μου ειπε οτι ειναι σχεδον ετοιμο και θα το βαλει στο gamato.gr γιατι ειναι περιπου 1,5 giga και δεν μπαινει στο youtube.
Οταν θα ειναι ετοιμο θα ενημερωσω.:smilea:
Οκ. Ευχαριστώ!
![]()
μπράβο στο ανήψιΑρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Οταν θα ειναι ετοιμο θα ενημερωσω.:smilea:(πινει μπυρες ή ειναι μικρός ???)
Εννοείται ότι επειδή το έβαλα στην κατηγορία ΧΤ δεν σημαίνει ότι οποίος θέλει το DVD πρέπει να έχει ΧΤ….για να μην παρεξηγηθώ από τους συμφορουμιτες ….όποιος το θέλει π.μ.
Ο τσογλανος ειναι 20 χρονωνανε και πινει τα παντα..Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
μπράβο στο ανήψι(πινει μπυρες ή ειναι μικρός ???)
Εννοείται ότι επειδή το έβαλα στην κατηγορία ΧΤ δεν σημαίνει ότι οποίος θέλει το DVD πρέπει να έχει ΧΤ….για να μην παρεξηγηθώ από τους συμφορουμιτες ….όποιος το θέλει π.μ.
Ακομα και καθαρη βενζινη να του βαλεις θα την καταφερει..:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Για οσους δεν βρεθουνε με τον ggs και δεν μπορει να τους δωσει το δισκακι ειναι στο gamato.gr
http://www.gamato.info/torrents.php?...&submit=Search
![]()
![]()
![]()
Katebainei me torent
Μπρε το κατεβασε κανεις η να πλακωσω το ανηψι στις σφαλιαρες και να του ζητησω τα λεφτα για τον καφε που τον κερασα???
Όλα μια χαρά!Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Μπρε το κατεβασε κανεις η να πλακωσω το ανηψι στις σφαλιαρες και να του ζητησω τα λεφτα για τον καφε που τον κερασα???
![]()