V-STROM 650 ABS στο στρωσιμο με 90χιλ 400+ και μιση ρεζερβα διαθεσημη.
Τωρα με 170+ 250χιλ οταν παω120-140μωτ 300χιλ χωρις ρεζερβα 4 λιτρα ολα αυτα εκτος
εντος 280 περιπου, εγω ειμαι 140κιλα
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΑΣ
Το καλύτερο αποτέλεσμα ever από τίγκα γεμάτο ρεζερβουάρ (19lt το τίγκαρα 19,230lt) 330χλμ χωρίς ρεζέρβα. Με ταχύτητες 70-125χ.α.ω. μέχρι 7000rpm και πίστα 100χλμ στα Σέρρας με τις ίδιες ταχύτητες, δεν πάτησα πουθενά φρένο.
Το χειρότερο 210χλμ όλο το ρεζερβουάρ.
Σε ποιό πρόσφατα τέστ που έκανα, από τίγκα πάλι ρεζερβουάρ 19lt πάντα 100άρα, 315χλμ άνετα με 110-140χ.α.ω. σε βόλτα μέχρι να αδειάσει.
Στην πόλη με άνετη οδήγηση και ελάχιστο καγκουριλίκι, ελάχιστο όμως και αρκετές φορές να το αφήνω να ζεσταθεί το πρωί πήγε 289χλμ. και έμεινα απο βενζίνη. Με πήγε ένα αμάξι στο βενζινάδικο........![]()
Φταίει που είναι κούφιο χαμηλά το Fazer και δεν καίει κιόλας......αλλά και η εκνευριστική υπομονή για να κάνεις κάτι τέτοιο. Ρεαλιστικά, 250-260χλμ πόλη και 280-300χλμ ταξίδι.
Μα πόσο τη γουστάρω αυτή τη μηχανή τελικά....
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
Με ταχύτητες στρωσίματος γύρω στα 120km εθνική και ποολλά χλμ ανάβαση με 2α και 3η
έκαψα 15lt στα 285km που έκανα και το ρεζερβουάρ είναι 24lt , παρόλαυτα το λαμπάκι βενζίνης είχε ανάψει απο τα 220km και σύμφωνα με το trip computer θα έπρεπε να είχα μείνει κάποια χλμ πρίν ξαναγεμίσω το ρεζερβουάρ.![]()
αντε ρε λαλακα ουτε τις ενδειξεις δεν μπορεις να δεις!Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
Με ταχύτητες στρωσίματος γύρω στα 120km εθνική και ποολλά χλμ ανάβαση με 2α και 3η
έκαψα 15lt στα 285km που έκανα και το ρεζερβουάρ είναι 24lt , παρόλαυτα το λαμπάκι βενζίνης είχε ανάψει απο τα 220km και σύμφωνα με το trip computer θα έπρεπε να είχα μείνει κάποια χλμ πρίν ξαναγεμίσω το ρεζερβουάρ.![]()
![]()
![]()
![]()
καλοριζικο ρεεεεεεεεεε
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Δέν το περίμενα να είναι τόσο υπερστριφτοροπακυριλοάνετο, έχω αρχίσει και την ερωτεύωμαι λέμε την ΓερμανίδαΑρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
αντε ρε λαλακα ουτε τις ενδειξεις δεν μπορεις να δεις!
![]()
![]()
![]()
καλοριζικο ρεεεεεεεεεε![]()