Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 46

Θέμα: Δωρεαν μετακινησεις σημερα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
    αρχηγέ, βλέπεις να γράφω πουθενά πως ΟΛΟΙ όσοι οδηγούν μοτό το κάνουν γιατί τα ΙΧ έχουν πληθύνει ή γιατί θέλουν να αποφύγουν το διπλοπαρκάρισμα;

ακόμη και για μένα αυτός ήταν ΕΝΑΣ μόνο από τους λόγους
    ε,μαλλον δεν καταλαβα εγω καλα.

αλλα το εχουμε πει χιλιαδες φορες.
    για ολα φταιει η αστικοποιηση.
    λυση ειναι η αποκεντρωση.

η αποκέντρωση είναι ΠΟΛΥ δυσκολώτερο πρόβλημα από το κυκλοφοριακό και απαιτεί δεκαετίες προσπαθειών

το κυκλοφοριακό λύνεται με επιβολή των υφιστάμενων νόμων σε διάστημα λίγων μηνών

ή τουλάχιστον είμαι βέβαιος πως μπορεί έτσι να λυθεί

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    η αποκέντρωση είναι ΠΟΛΥ δυσκολώτερο πρόβλημα από το κυκλοφοριακό και απαιτεί δεκαετίες προσπαθειών

το κυκλοφοριακό λύνεται με επιβολή των υφιστάμενων νόμων σε διάστημα λίγων μηνών

ή τουλάχιστον είμαι βέβαιος πως μπορεί έτσι να λυθεί
    εχε υπ'οψιν σου οτι οι νομοι πρεπει να εχουν ρολο διευκολυντικο...και οχι τρομοκρατικο.

αν οι Αθηναιοι συνεχιζουν να αγοραζουν τουτου με την συχνοτητα που βρεχει στο Λονδινο τοτε οτι και να κανεις, κυκλοφοριακο θα υπαρχει.

εδω δεν εχουν καταφερει να βρουν λυση στο κυκλοφοριακο σε πολεις που υπαρχουν τεραστιες υποδομες απο μετρο,συγκοινωνιες κλπ (βλ. Νεα Υορκη, Λονδινο, Χονγκ Κονγκ κα)

ο υπερπληθυσμος σε νικιεται. εκτος και αν απο την επεκταση θεωρηθουν πλεον προαστια η Χαλκιδα και η Κορινθος.

ας ειμαστε καλα και ας συνεχισουμε να καβαλαμε τις μοτο μας και ας πηξει το μ0υνι ολων με τα αμαξια.

στη ΝΥ 7 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ εργαζόμενοι μπαινοβγαίνουν στο μανχάταν κάθε μέρα με τα ΜΜΜ

http://www.usatoday.com/news/nation/...ctransit_x.htm

έχεις οδηγήσει στη ΝΥ να δεις διπλοπαρκαρισμένα;; εγώ έχω, και δεν είδα

στο λονδίνο βάλανε διόδια και μάλιστα ακριβά

τι συγκρίνεις κάνεις;

beer drinker Το avatar του/της nakedorange
    "Την προτίμησή τους στο αυτοκίνητο έδειξαν και χθες, Ευρωπαϊκή Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο, οι κάτοικοι του Λεκανοπεδίου της Αττικής αφού κινήθηκαν με τα οχήματά τους και δεν χρησιμοποίησαν τις Αστικές Συγκοινωνίες, ακόμη και αν η μετακίνηση ήταν δωρεάν!

Την αποτυχία του φετινού εγχειρήματος αναγνώρισε και ο ίδιος ο ΥΜΕ Κωστής Χατζηδάκης , ο οποίος και την απέδωσε στη νοοτροπία των πολιτών, ενώ παραδέχτηκε πως η αιτιολογία των οδηγών ότι «τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς δεν τους εξυπηρετούν στη δουλειά τους» δεν είναι τελείως αβάσιμη.

«Ασφαλώς, η πολιτεία πρέπει να κάνει πολλά, και κάνει, για τον εκσυγχρονισμό των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, ιδιαίτερα για την επέκταση των Μέσων σταθερής τροχιάς» πρόσθεσε ο υπουργός και διευκρίνισε ότι η δικαιολογία των οδηγών για την αδυναμία των Αστικών Συγκοινωνιών να τους εξυπηρετήσουν δεν είναι πάντα αληθείς.

Οι συγκοινωνιολόγοι πάντως προειδοποιούν ότι το 55% των βασικών αξόνων της πρωτεύουσας είναι κορεσμένοι και αν δεν ληφθούν άμεσα μέτρα σε λίγο καιρό όλα τα αυτοκίνητα θα κινούνται με ρυθμό χελώνας."

πηγη--->http://www.naftemporiki.gr/news/stat...23/1566851.htm

i love you 80's Το avatar του/της zoropatra
    τέτοιες μαλακίες λένε τα κανάλια και μπήκε η γρια προχτές στο ταξί και ήθελε να την πάω δωρεάν!!!!!
    Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....

μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....

όταν έγινε χαμός πριν κανα χρόνο σχετικά με την απαγόρευση εισόδων των ταξί στις λεωφορειολωρίδες, άκουσα στο ράδιο/τιβί πολλούς εκπροσώπους του ΣΑΤΑ να επιμενουν πως και τα ταξί είναι Μέσα Μαζικής Μεταφοράς άρα ΠΡΕΠΕΙ να μπαίνουν στις ΛΛ

άρα ορθώς σου ζήτησε να την πάς δωρεάν

i love you 80's Το avatar του/της zoropatra
    όταν έγινε χαμός πριν κανα χρόνο σχετικά με την απαγόρευση εισόδων των ταξί στις λεωφορειολωρίδες, άκουσα στο ράδιο/τιβί πολλούς εκπροσώπους του ΣΑΤΑ να επιμενουν πως και τα ταξί είναι Μέσα Μαζικής Μεταφοράς άρα ΠΡΕΠΕΙ να μπαίνουν στις ΛΛ

άρα ορθώς σου ζήτησε να την πάς δωρεάν
    ειμαστε μεσα μαζικης μεταφορας!

εγω εχω νοικιασει την βαρδυα μου,την ημερα κανω περιπου 25-30 κουρσες αν ολες αυτες τις παω δωρεαν θα πρεπει απο την τσεπη μου να βαλω 120-130 ευρω.

δεν εχω κανενα προβλημα αν ερθουν και μου που ξερεις?αυριο οτι κουρσες πας δεν θα παρεις λεφτα
    και θα ερθεις σε μια βδομαδα με τις αποδειξεις να παρεις τα λεφτα σου......ετσι δεν θα ειχα κανενα προβλημα!!!!

στην πατρα δεν εχουμε λεωφοριλοριδες!
    Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....

μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zoropatra
    ....την ημερα.... 120-130 ευρω.

....

Δεν τα τρωγα στραγάλια.....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Μεταλλικό Μέλος! Το avatar του/της id12586
    Και μιας και το έφερε η κουβέντα, χθές στην Πάτρα είχε διαολεμένη κίνηση...
    Λες και τους πλήρωσαν για να πάρουν τα αυτοκίνητα τους!

Αρχικά δημιουργήθηκε από zoropatra
    ειμαστε μεσα μαζικης μεταφορας!
    προφανώς δίνεις στη λέξη "μαζικής" μια εντελώς δικιά σου ερμηνεία...

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    προφανώς δίνεις στη λέξη "μαζικής" μια εντελώς δικιά σου ερμηνεία...
    μαζικης μεταφορας ειναι με τοσους που στριμωγνουν μεσα στα οχηματα ανα κουρσα!

:a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

όσο "μαζικής" είναι τα ταξί, τόσο είναι και τα ΙΧ

απλά μπλέκουν το "δημόσιας" με το "μαζικής"

Παντως, ο gdevelek εχει δικιο ή τουλαχιστον συμφωνει μαζι του ενας (ολιγον αιρετικος) απο τους γνωστους συγκοινωνιολογους (του οποιου τ ονομα δε θυμαμαι). Στην πραγματικοτητα η ιδεα ειναι πολυ απλη και λειτουργικη: Εαν δεν υπηρχαν παρανομα (γενικα, οχι μονο 2πλοπαρκαρισμενα) παρκαρισμενα αυτοκινητα στο ευρυτερο κεντρο της πολης, σκεφτειτε το, θα κυκλοφορουσαν ΠΟΛΥ λιγοτερα αυτοκινητα στους δρομους. Γιατι? Επειδη πολυ απλα δε θα εβρισκαν να παρκαρουν. Το μετρο αυτο, σε συνδυασμο με καλυτερη φρουρηση των λεωφορειοδρομων (οι οποιοι θα πρεπε ν ανηκουν αποκλειστικα και μονο στα λεωφορεια) και αυξηση των κομιστρων των ταξι, θα ελυνε μεγαλο μερος του κυκλοφοριακου.

Τα ταξι ουδεποτε θα πρεπε ν αποκτησουν δικαιωματα ΜΜΜ και θα πρεπε να θεωρουνται ειδος πολυτελειας (εξ ου κι η αυξηση των κομιστρων), οπως θεωρουνται σε πολλες ευρωπαικες χωρες.

Μπηκα κι εγω χτες στο μετρο (οπως και πολλες αλλες μερες) και αντι να δω πολυ κοσμο λογω δωρεαν μετακινησης, ειδα... μειωμενα δρομολογια (το ειχα φανταστει).

Τωρα οσο για απαγορευση κυκλοφοριας αυτοκινητων 1 μερα της εβδομαδας, ειναι επιεικως αστειο...

Αρχικά δημιουργήθηκε από dez
    Παντως, ο gdevelek εχει δικιο ή τουλαχιστον συμφωνει μαζι του ενας (ολιγον αιρετικος) απο τους γνωστους συγκοινωνιολογους (του οποιου τ ονομα δε θυμαμαι).
    ένας συγκοινωνιολόγος ονόματι Παρασκευόπουλος έλεγε χθες προτάσεις στο ράδιο, πρώτη είχε την πάταξη του παράνομου παρκαρίσματος, τη βελτίωση των ΜΜΜ την είχε δεύτερη

Τα ταξι ουδεποτε θα πρεπε ν αποκτησουν δικαιωματα ΜΜΜ και θα πρεπε να θεωρουνται ειδος πολυτελειας (εξ ου κι η αυξηση των κομιστρων), οπως θεωρουνται σε πολλες ευρωπαικες χωρες.
    ακριβώς

φυσικά μπαινοβγαίνουν στις ΛΛ ασύδοτα, έχουν γραμμένους κυβέρνηση, δήμους, λεωφορεία, δικυκλιστές, κα-νο-νι-κά

Τωρα οσο για απαγορευση κυκλοφοριας αυτοκινητων 1 μερα της εβδομαδας, ειναι επιεικως αστειο...

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. "Super Motocross" game ΣΗΜΕΡΑ ΔΩΡΕΑΝ
    από slacker στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 11/10/2009, 10:06
  2. Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2003, 15:34
  3. Απο Σημερα.................
    από sozos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2003, 08:16