Βγαίνουν 120/70/17 και 190/50/17 με τακούνια ρε μάγκες; Μου βάλατε ιδέες λέμε....Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Όσο για τα κιλά ….είναι βαρυκόκαλο
![]()
![]()
DUKASII
Γέρασες.. άλλαξες 1000+ μηχανάκια και ακόμα μυαλό δεν έχεις βάλει..
ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ... θέμα μεγάλο και έχει να κάνει πρώτα με τον αναβάτη και μετά με την μηχανή. Επειδή όμως το θίγεις.. το ΧΤ τι σου λέει (προ 2004) σαν αξιοπιστία;..χμμ
TPS...Δεν στα έχουν πεί καλά.. δεν χαλάει.. ήταν προβληματική κατασκευή μέχρι και το 05 όπου και ανακλήθηκαν όλα τα μοντέλα για να διορθωθεί. Πλέον δεν υφίσταται σαν πρόβλημα.
Βάρος... 215 κιλά;... με τον αναβάτη μαζί ίσως..
Για ιπποδύναμη δεν ξέρω.. αλλά μάλλον αναφέρεσαι στο ΧΤ-X/R και οχι στο Tenere. Γιατί αυτό αν θυμάμαι καλά αναφέρει τα 40-43 σαν ιπποδύναμη.
Α... και για να το τελειώνουμε.. το Paris Dakar ... τα πρώτα.. τα κέρδιζε εκείνο το Tenere με το τεράστιο ντεπόζιτο.. το θυμάσαι;.. που ήταν και μπλέ-κίτρινο.. όταν τα ΚΤΜ δεν υπήρχαν καν ακόμα στον χάρτη.
πάντως το θέμα το κόβω ίσα με 40 σελίδεςς....χαχαχαχα..
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
έχεις 43 τροχόΑρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Βγαίνουν 120/70/17 και 190/50/17 με τακούνια ρε μάγκες; Μου βάλατε ιδέες λέμε....![]()
![]()
![]()
Είναι Βύρωνα είναι....Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Mπορείτε να ξεκατινιαστείται με ευπρέπεια εδώ....![]()
ΥΓ: Ρε γιαμαχαίοι βεδουϊνοι, 210 φεύγα κιλά σαν πολλά δεν ακούγονται ???![]()
Ποιό βαρύ απ΄το Tuono μου γεμάτο είναι ρε ΄σεις....![]()
και με αρκετά ψηλά το κέντρο βάρους (η σέλα είναι στους 90 πόντους).
Δεν είναι να ξεκαβαλάς χωρίς ανοιγμένο σταντ....![]()
Γιαυτό τρωγώμαστε με την μεγάλη που έρχεται το άλλο μήνα.
Πόσο ψηλή θα την κάνουν με 19ρι τροχό μπροστά και USD?...και πόσα κιλά...?
Ανάθεμα τους αν μπουν στο τριπάκι με τα ποταμόπλοια, και χαλάσουν το στυλ (όπως αυτό της μικρής)
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
mpa 17 exei....Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
έχεις 43 τροχό![]()
![]()
![]()
![]()
You BETA believe...
strofallo?Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
mpa 17 exei....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
roda lemeeeeeeΑρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
strofallo?![]()
![]()
![]()
You BETA believe...
ΚΑΛΑ ΕΓΩ ΓΕΡΑΣΑ ΑΛΛΑΞΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΤΟ ΝΑ ΧΩ ΝΑ ΛΕΩ..ΤΑ ΣΚΙΣΑ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΛΕΩ.Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
DUKASII
Γέρασες.. άλλαξες 1000+ μηχανάκια και ακόμα μυαλό δεν έχεις βάλει..
ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ... θέμα μεγάλο και έχει να κάνει πρώτα με τον αναβάτη και μετά με την μηχανή. Επειδή όμως το θίγεις.. το ΧΤ τι σου λέει (προ 2004) σαν αξιοπιστία;..χμμ
TPS...Δεν στα έχουν πεί καλά.. δεν χαλάει.. ήταν προβληματική κατασκευή μέχρι και το 05 όπου και ανακλήθηκαν όλα τα μοντέλα για να διορθωθεί. Πλέον δεν υφίσταται σαν πρόβλημα.
Βάρος... 215 κιλά;... με τον αναβάτη μαζί ίσως..
Για ιπποδύναμη δεν ξέρω.. αλλά μάλλον αναφέρεσαι στο ΧΤ-X/R και οχι στο Tenere. Γιατί αυτό αν θυμάμαι καλά αναφέρει τα 40-43 σαν ιπποδύναμη.
Α... και για να το τελειώνουμε.. το Paris Dakar ... τα πρώτα.. τα κέρδιζε εκείνο το Tenere με το τεράστιο ντεπόζιτο.. το θυμάσαι;.. που ήταν και μπλέ-κίτρινο.. όταν τα ΚΤΜ δεν υπήρχαν καν ακόμα στον χάρτη.
πάντως το θέμα το κόβω ίσα με 40 σελίδεςς....χαχαχαχα..
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Gandalf
ΕΣΥ?
ΤΟ ΧΤ ΜΕ ΤΑ 30 ΑΛΟΓΑ ΤΙ ΖΗΜΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ?
ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΠΙ ΤΟ 6ΒΟΛΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΒΓΑΖΕΙ ΑΥΤΟ ΠΑΡΤΕ..
ΤΟ ΤΕΝΕΡΕ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 215 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΟΣΣΣΣΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΥΤΟ ΡΕ ΜΑΣΤΟΡΑ.ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ?ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.ΜΕ ΑΝΑΒΑΤΗ ΠΑΕΙ ΣΤΑ 300 ...
43 ΑΛΟΓΑ ΡΟΔΑ ΜΕΤΗΡΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ..ΤΕΣΠΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ 48???ΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ?![]()
ΚΑΙ ΝΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝΕ ΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟ??ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΛΕΤΕ.ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ.ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΒΑΛΑΜΕ ΔΕ ΝΟΜΙΖΕΙΣ?
Re DUKAS.....
Den kanoyn ta aloga ton odigo....![]()
![]()
You BETA believe...
ουτε τα ρασσα το παπα...ασχετο αλλα τι μας κοφτει αυτο ρε Σωτο μου?Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Re DUKAS.....
Den kanoyn ta aloga ton odigo....![]()
![]()
Astona re gia ton Byron to leei...Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ουτε τα ρασσα το παπα...ασχετο αλλα τι μας κοφτει αυτο ρε Σωτο μου?![]()
![]()
![]()
το ξερω το ξερω πως δαγκωνεται τοση ωρα για να μη μου τη "πει"Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Εσένα όχι, αλλά τον βρωμόπουλο τον κόφτει αφού καβαλάει XTR. :rotflmao:![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
ελα νταξει ρε πλακιτσα εκανα εγω γιατι βαριεμαι στη δουλεια..