Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 40 από 40

Θέμα: Help για VFR! (μην βαρατε!)

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από theodosisv
    με τη βεφα ειμαι ερωτευμενος, δεν προκειται να τη δωσω. ντρεπομαι που το λεω αλλα αν ειχα οδηγησει varadero πριν, αυτο θα ειχα αγορασει... :a24:

το εξηγεις αυτο λιγο?

τι σου φανηκε καλυτερο?για ποιο λογο θα το προτειμουσες?

(απο περιεργεια ρωταω)

κρυφοκουδουνίστρα χοντάκια..

χα,χα make my day xa,xa

α! κ που εισαι νικο?δεν εχεις γευτει τιποτα ακομα απο αυτον τον πειρασμο που ακουει στο ονομα honda...
    rc30=respect

από VFR800 σε Κ1200S... Το avatar του/της theodosisv
    το εξηγεις αυτο λιγο?

τι σου φανηκε καλυτερο?για ποιο λογο θα το προτειμουσες?

(απο περιεργεια ρωταω) [/B][/QUOTE]
    εκτος του οτι ειμαι 1.90 , στη μεσσηνια οπου θα μενω απο τον αλλο μηνα δεν εχουμε δρομους για να χαρει κανεις οδηγηση μοτοσυκλετας το στανιο μου!!!
    ως εκ τουτου αν ειναι να εχω μεσο μεταφορας, τι θα επελεγα?? ασε που εχει πιο ελαφρια αισθηση. και λιγοτερο στιβαρη βεβαια αλλα δε μπορουμε να τα εχουμε ολα σε αυτη τη ζωη....

οπως και να χει.... HONDA FOR EVER!!
    Τα καλά πράγματα κρατάνε λίγο, καλύτερα από το να μην έρθουν ποτέ...

ΠΑΛΑΙΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της trifonas
    kalo to varadero aneto ,,,polu aneto. taksidiariko alla den exei thn ais8hsh ths sport odhghshs.
    kai den einai omorfo oso mia vfr.
    VFR

Για VFR

To 750 μου φαινεται πια πολύ παλιομοδιτικο…μονο εάν το πετυχεις σε καποιο καλο χρωματακι.

Γενικως θα ελεγα το 800 και λογω ψεκασμου(οικονομια, αξιοπιστια, ρυθμίσεις..)

Για αισθητικούς λογους υπερ του RC36 .
    Όποιο κι αν πάρεις να εχεις υπ όψη σου οτι ειναι μεν εξαιρετικές ταξιδιάρες αλλα δεν εχουν καμια σχεση μεσα στην πολη με τον τρανσαλπη σε χρηστικότητα. Σκεψου και ενα πιο τσιμπημένο κόστος χρήσης.

Επισης δε θα εχεις καταλληλο μηχανακι για πολη, χωματοδρομο ,βουνο ,νησι.Μικρο το κακο
    Αφου εχεις μπει στη διαδικασια να αλλαζεις μηχανακια σα τα πουκαμισα , κανε παιχνιδι.

that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
    Για αισθητικούς λογους υπερ του RC36 .
    Όποιο κι αν πάρεις να εχεις υπ όψη σου οτι ειναι μεν εξαιρετικές ταξιδιάρες αλλα δεν εχουν καμια σχεση μεσα στην πολη με τον τρανσαλπη σε χρηστικότητα. Σκεψου και ενα πιο τσιμπημένο κόστος χρήσης.

Επισης δε θα εχεις καταλληλο μηχανακι για πολη, χωματοδρομο ,βουνο ,νησι.Μικρο το κακο
    Αφου εχεις μπει στη διαδικασια να αλλαζεις μηχανακια σα τα πουκαμισα , κανε παιχνιδι.

Ειμαι στη διαδικασια ψαξιματος της καταλληλης συντροφου αδερφε Κωστη! ΑΝ τελικα το παρω το VFR θα μεινω εκει.
    Το Transalp μου αρεσει παρα πολυ αλλα η αληθεια ειναι οτι ζοριζομαι αρκετα να το πατησω κατω και γενικα να το κουμανταρω σε επιτοπιες μανουβρες...

Οσο για την κινηση μεσα στην πολη δεν τιθεται θεμα μιας και στην πολη -για δουλεια- μετακινουμαι αποκλειστικα και μονο με τα ΜΜΜ.
    Νίκος
    Open Horizons

Φίλε Ταξιδευτή είχα μπει και γω σ'αυτό το δίλημμα πριν από τρία χρόνια, μόνο που εγώ ήθελα απλά να παρω VFR και το πρόβλημα μου ήταν τα χρήματα. Τελικά έβαλα κάτω λογική και συναίσθημα και έσκασα περισσότερα χρήματα για το VFR 800 FI του 98 (είναι το μοντέλο RC46 που βγήκε την περίοδο 1998-2001). http://www.moto.gr/forums/showthread...&pagenumber=14

Δεν μπορώ να σου δώσω πληροφορίες για το RC45, αλλά μόνο εντυπώσεις για το RC46).
    Προσωπικά έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος.
    Αν και δεκαετίας, τεχνολογικά είναι σύγχρονη μηχανή. Αν και χωρίς ABS, τα φρένα του είναι πολύ καλά (Dual CBS).
    Εντός πόλης είναι κουραστικό (όπως όλα τα VFR), αλλά κάνεις άψογο ταξίδι και φορτωμένος. Πρόσφατα τροποποίησα την σέλα (χαμήλωμα) και είναι ακόμη πιο άνετο στην οδήγηση.
    Είναι πολύ αξιόπιστο: μάλιστα το σύστημα του εκκεντροφόρου με γρανάζια δεν χρειάζεται ρυθμίσεις και συντήρηση και αν δεν κάνω λάθος πρέπει να το έχουν βγάλει από το V-TEC.
    (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=9039).
    Γενικά, είναι μηχανή που μπορεί να λειτουργεί άψογα για όσο θέλεις. Έχω δει RC46 με 150000km σε άριστη κατάσταση.
    Η συντήρηση δεν κοστίζει ακριβά. Εγώ το συντηρώ μόνος μου και πηγαίνω στο συνεργείο μόνο για ό,τι δεν μπορώ να κάνω μόνος μου ή για ό,τι δεν έχω κατάλληλο εξοπλισμό.
    Σε γενικές γραμμές πιστεύω πως είναι το μοντέλο που μπορείς να έχεις τα περισσότερα πλεονεκτήματα ενός VFR στην καλύτερη τιμή αγοράς και συντήρησης. Άσε που είναι και κούκλα.

Αν μπορείς, πάρε το μοντέλο του 2000-2001 που έχει κάποιες βελτιώσεις σε σχέση με το 1998-1999. Το 2000-2001 έχει καταλύτη, καλύτερους καθρέφτες και κάτι ψηλά στο κεντρικό κλέιδωμα αν δεν κάνω λάθος. Μπορείς να το βρεις (και σίγουρα να το παζαρέψεις, αφού δυστυχώς δεν ήταν ποτέ από τα εμπορικά μοντέλα στην Ελλάδα) με 3500-4000? σε μαγαζί ή σε αγγελία. Αν θυμάμαι καλά, είχα δει ένα μπλε του 2000 προς πώληση στον Πειραιά στο Intermoto.
    Αν αποφασίσεις τελικά για το RC46, προτίμησε το σε μαύρο ή κίτρινο.

Νέο μέλος
    Να ενημερώσω την παρέα ότι τελικά ο φίλος έφερε από έξω ένα VFR 750 (RC36) σε απίστευτα καλή κατάσταση και πλέον είναι στα μέλια μαζί της.

Άλλος ένας βρήκε το δρόμο του

Συγχαρήτήρια στον Ταξιδευτή. Και φωτογραφίες παρακαλώ.

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Το "για να μην ξεχνιωμαστε" Δελεαρ
    από crs-k στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 06/04/2005, 18:11
  2. Για Να Μην ΞεΧναμε
    από tai στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 73
    Τελευταίο μήνυμα: 24/11/2004, 22:45
  3. Για Να Μην ΞεΧνιομαστε
    από kalgeorge στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 18/10/2004, 14:36
  4. 10+1 Ηλιθιοι Λογοι Για Να Μην Κοψετε Το Καπνισμα!!!
    από milaber στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 06/10/2004, 01:20
  5. Για να μην ξεχνιομαστε μερικοι μερικοι.....
    από YZF-R1 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 04/01/2004, 23:11

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF