Και τη γέφυρα του καλατράβα να βάλει, πάλι βάρκα θα είναι :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Κανένας
Η μηχανή κουνάει στα πολλά?
Γέφυρα στο πιρούνι έχει ?
![]()
![]()
Apsoge πήγαινε για το fazer χαλαρά και άσε το ΧΤάκι στην ησυχία του.![]()
Και τη γέφυρα του καλατράβα να βάλει, πάλι βάρκα θα είναι :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Κανένας
Η μηχανή κουνάει στα πολλά?
Γέφυρα στο πιρούνι έχει ?
![]()
![]()
Apsoge πήγαινε για το fazer χαλαρά και άσε το ΧΤάκι στην ησυχία του.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από apsogos
αν δεν κανω ανακατασκευη....με βλεπω παλι για yamaha....
αλλα κατι που αρχιζει απο f....και εχει 4 κυλινδρους...στα ιδια κυβικα.. και τελιωνει με r
χμμμ ,μηπως εννοεις ενα μηχανακι που κυνηγαει τα TDM ( κ τα περναει στο τελος) κ το χει η μιση αθηνα???? χμμμμ μηπως εννοεις ενα μηχανακι που τα κανει ολα κ ειναι κ γ@μω στη μεσαια κατηγορια? μηπως εννοεις ενα μηχανακι που σε μαυρο χρωμα κ σπ2 εκδοση ειναι μουν@ρ@???
αντε με γεια σου !!!!!![]()
Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
και να 'χω πάντοτε παρέα
σου λέω θέλω να με πας
Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
όλους τους πόνους μου να΄πάρει
να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
εκεί για πάντα να με πας
fazer....!εννουσα....
θα δειξει..! τι θα κανω...γιατι και το χτ εχει τα καλα του...θα ζω!
κ γω φιλε μου αυτο εκανα! εδωσα το χτ600 μου κ ειμουν αναμεσα σε fazer600 k cbr600f ....
τελικα πηρα το cbr αλλα κ το αλλο ειναι πολυ καλο μηχανακι.
πσιτ κ που σαι ..... μαυρο λεμε οκ???? +5 αλογα!!!!
![]()
και να 'χω πάντοτε παρέα
σου λέω θέλω να με πας
Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
εκεί για πάντα να με πας
Αρχικά δημιουργήθηκε από pilotos_xtreme
κ γω φιλε μου αυτο εκανα! εδωσα το χτ600 μου κ ειμουν αναμεσα σε fazer600 k cbr600f ....
τελικα πηρα το cbr αλλα κ το αλλο ειναι πολυ καλο μηχανακι.
πσιτ κ που σαι ..... μαυρο λεμε οκ???? +5 αλογα!!!!
![]()
και το χτ μου μαυρο ειναι !! +5 χαχαχα
![]()
θα κρατησω το χτ.ειμαι αλητης !!![]()
ανοιγω μοτερ...για να το κανω καινουριο
Αρχικά δημιουργήθηκε από apsogos
θα κρατησω το χτ.ειμαι αλητης !!![]()
ανοιγω μοτερ...για να το κανω καινουριο
ετσι!!!!! αμα το φτιαξεις στειλε πμ να παρω κ γω το δικο μου απο το φιλο που το πουλησα να παμε βολτουλα φιλαρακι,αμα θες!!!!
καλη αρχη!!!
και να 'χω πάντοτε παρέα
σου λέω θέλω να με πας
Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
εκεί για πάντα να με πας
σε ευχαριστω γοα την ηθικη δυναμη pilot!!Αρχικά δημιουργήθηκε από pilotos_xtreme
ετσι!!!!! αμα το φτιαξεις στειλε πμ να παρω κ γω το δικο μου απο το φιλο που το πουλησα να παμε βολτουλα φιλαρακι,αμα θες!!!!
καλη αρχη!!!
θα εχεις νεα μου συντομα!![]()
παλικαρια...τωρα που θα ανοξω μοτερ...εκτος απο δισκους συμπλεκτη,ελατηρια ,πιστονι,καδενα,φλαντζεσ...πρεπει να αλλαξω μπιελα και στροφαλο ή και κατι αλλο? για πειτε...θελω να ειναι τελειο!
Αλλαξε και ρουλεμαν
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
ειναι αναγκαιο....που βρισκονται αυτα? σημερα το αφησα στο μαστορα....να του το πω στανταρ?μην βαρατε...δεν γνωριζωΑρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Αλλαξε και ρουλεμαν![]()
Δεν βαραμε ρε φιλε(μονο κατι παληογερμανους).Αν ζορισεις το μοτερ κι αφου το ανοιγεις ,πες στο μαστορα να τσεκαρει τα ρουλεμαν κι αν θελουν αλλαγη να βαλει βιομηχανικου τυπου.
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
αυριο θα του το πω...!!ειναι ακριβα αυτα?
Φίλε μια είναι η λύση.XT660!!!Αξιοπιστία και γενικά οτι ζητήσεις όλα σε ένα![]()
Oι κόντρες δεν είναι ένας εύκολος τρόπος για να κερδίσεις λεφτά είναι ένας εύκολος τρόπος για να χάσεις τη ζωή σου!!!
αστο φιλε το εψαξα...θα τα πουμε σε 10 μερες,,.,!που θα εχω το χτ 600 ετοιμο...και ασπαστο!και θα θεριζει....Αρχικά δημιουργήθηκε από VALAS V-STROM
Φίλε μια είναι η λύση.XT660!!!Αξιοπιστία και γενικά οτι ζητήσεις όλα σε ένα![]()