πριν απαντήσεις σε ένα μήνυμα, ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟΑρχικά δημιουργήθηκε από Silver_Rider
κι εσύ που ξέρεις αν παίζου αύθονα λευτά έχεις καμιά πηγή με λεφτα πουθενά και δε μας λες;
πριν απαντήσεις σε ένα μήνυμα, ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟΑρχικά δημιουργήθηκε από Silver_Rider
κι εσύ που ξέρεις αν παίζου αύθονα λευτά έχεις καμιά πηγή με λεφτα πουθενά και δε μας λες;
Για να μην τα πολύλογουμε με λίγα λογια:
Αν πετάξουμε όλα τα λεφτά σε δίπλομα χαρτιά εξοπλισμό και κράνος τότε μας μένουν λίγα χρήματα, σε αυτήν την περίπτωση πάμε σε R6 '95 με '96 μοντέλο αρκετά παλλιό αλλά μου είπε ένας μάστορας οτι μπορώ να βρω με 2.500-3000 πολλή καλή κατάσταση.
Αλλά παλιό.Θα αγοράσουμε πρώτα τη μηχανή για να δούμε τι θα μας μίνει και τα υπόλοιπα σιγά σιγά έρχοντε! Και μην αρχιζετε να γαβγήζετε εδώ μέσα! Ο καθένας κάνει ότι πιστεύει και ότι μπορέι.
χμμ, δλδ αν αντι για μοντέλο 05 που λες, πας σε μοντέλο 03, η τιμή δε θα πέσει κανα χιλιάρικο, χοντρικά?Αρχικά δημιουργήθηκε από Silver_Rider
Αν πετάξουμε όλα τα λεφτά σε δίπλομα χαρτιά εξοπλισμό και κράνος τότε μας μένουν λίγα χρήματα, σε αυτήν την περίπτωση πάμε σε R6 '95 με '96 μοντέλο αρκετά παλλιό αλλά μου είπε ένας μάστορας οτι μπορώ να βρω με 2.500-3000 πολλή καλή κατάσταση.
Αλλά παλιό.Θα αγοράσουμε πρώτα τη μηχανή για να δούμε τι θα μας μίνει και τα υπόλοιπα σιγά σιγά έρχοντε! Και μην αρχιζετε να γαβγήζετε εδώ μέσα! Ο καθένας κάνει ότι πιστεύει και ότι μπορέι.
και δε φτάνει ενα χιλιάρικο για εξοπλισμό?
ή θέλουμε top of the line dainese αλλιώς δεν?
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
R6 1995; :hypnotizeΑρχικά δημιουργήθηκε από Silver_Rider
Αλλά παλιό.Θα αγοράσουμε πρώτα τη μηχανή για να δούμε τι θα μας μίνει και τα υπόλοιπα σιγά σιγά έρχοντε! Και μην αρχιζετε να γαβγήζετε εδώ μέσα! Ο καθένας κάνει ότι πιστεύει και ότι μπορέι.![]()
:hypnotize
Γιατί δεν πας σε R6 του 1973 για να σου βγει και 400 ευρώ;
Υπάρχουν και GSXR του 1780 από 2 ευρώ εώς και 2,80 σε πολύ καλή κατάσταση.
Ρίξε μια ματιά στην παρακάτω φωτογραφία. GSXR 1783 σε άριστη κατάσταση!
Αν ΔΕΝ έχεις χρήματα για την μοτοσυκλετα καλύτερα να μη την αγοράσεις.
![]()
:a36:Θεσσαλικό κλιμάκιο
:a36:
:a07:Τη λένε Μαίρη
Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8
Ρε silver bullet προσεχε γιατι κατι μου λεει οτι οι μοντερατορες εχουν ηδη αναψει το θερμοσυφωνα για παρτη σου...
![]()
![]()
![]()
Αν θεωρείς ότι ρίχνοντας λ7 σε εξοπλισμό τα πετάς,μου δίνεις ξανά το δικαίωμα να σου πω ότι για άλλη μια φορά ότιΑρχικά δημιουργήθηκε από Silver_Rider
Αν πετάξουμε όλα τα λεφτά σε δίπλομα χαρτιά εξοπλισμό και κράνος τότε μας μένουν λίγα χρήματα,
.........
λες ΜΑΛΑΚΙΕΣ.-
ε μα βέβαια, ο φίλος σου ΠΡΕΠΕΙ να πάρει 600άρι σούπερσπορτ 120 ίππων για αρχή...Αρχικά δημιουργήθηκε από Silver_Rider
σιγά μην κάνει τη μαμακία να ξεκινήσει με κάνα σούπερ4 όπως έκανα εγώ και ένα σωρό άλλοι βλάκες που δεν είχαμε κάποιον σαν κι εσένα για συμβουλάτορα...
και Ρ6 δεν υπήρχε το '95 και το '96
πλάκα έχει πάντως.
εγώ λέω να κάνει η μάνα
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Και γιατί να κάνει η μάνα;;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
πλάκα έχει πάντως.
εγώ λέω να κάνει η μάνα![]()
![]()
![]()
Να κάνει ο TOLISTOLAROS:rotflmao:
α δεν ξέρω!
αν ο τολιςτολαρος καβαλάει σκούτερ τότε μπορεί και να μην κρίνεται ικανός για να κάνει
Να την κάνω εγώ τη μάνα;Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
α δεν ξέρω!
αν ο τολιςτολαρος καβαλάει σκούτερ τότε μπορεί και να μην κρίνεται ικανός για να κάνει![]()
ε άμα το'χεις μαράζι κάντηνα ρε παιδάκι μου,στις λεπτομέρειες θα κολήσουμε τώρα?
εδώ λέμε έχουμε δίλημμα.να είναι 04 ή 06 το Ρ6.
αν και τώρα που το σκέφτομαι το 04 δεν ηταν εκείνη η μούφα με το συμβατικό μπροστινό?
ασταναπαν στο διαλο σου λεω
Ναι ναι αυτό ήταν!Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
ε άμα το'χεις μαράζι κάντηνα ρε παιδάκι μου,στις λεπτομέρειες θα κολήσουμε τώρα?
εδώ λέμε έχουμε δίλημμα.να είναι 04 ή 06 το Ρ6.
αν και τώρα που το σκέφτομαι το 04 δεν ηταν εκείνη η μούφα με το συμβατικό μπροστινό?
ασταναπαν στο διαλο σου λεω
Αλλά κάτσε βρε γάβρε!
Και γιατί να πάρει του '04;
Εδώ λέει να πάρει 1995!
Μη με ρωτήσεις τώρα αν έβγαινε R6 το 1995!
Γιατί αν εγώ σου πω όχι δεν έβγαινε,
τότε θα πει αυτός και για τι να μην έβγαινε;
Να πω μετά εγώ εβγαίνε και GSXR 1870!???
Άστα να πάνε! Να κάνει τελικά η μάνα! Να κάνει! Δίκιο έχεις!
Ρε σεις! Γιατι ειστε υποκριτες και φαρισαιοι; Το φαγατε το παιδι.
Νομιζετε οτι ειναι λιγοι αυτοι που σκεφτοντε και πρατουν οπως ο Silver Rider;
Οι περισοτεροι σαρανταρηδες εδω μεσα πως ημασταν πιτσιρικαδες;
Με εξοπλισμους και καραγκιοζιλικια;
Με αφανες σορτσακια και παντοφλες καβαλαγαμε.
Μπηκατε ολοι αναθεμα σας στην μοδα της ασφαλειας και μου κουνιεστε και κρινετε οποιον δεν σας λεει το ποιημα.
Silver, μην μασας ρε. Οποιου του μελει να πνιγει, ποτε του δεν πεθαινει!
Κανε οτι γουσταρης προσεχε και αμα κανει κρυο η μαθαινεις για κανενα μπλοκο φορα κανενα κρανος.
Θα μπορουσα να σου πω ολα αυτα που πρεπει σε σχεση με την ασφαλεια και την λογικη αλλα επειδη σε πηρανε απ τα μουτρα με ειρωνιες και δεν βρεθηκε ενας να σου μιλησει με ωραιο τροπο γι αυτα που επρεπε, καλα θα κανεις να τους γραψεις στ @ρχιδι@ σου και να πας να σκοτωθεις με τον δικο σου τροπο, και να παρεις και τον φιλο σου στο λαιμο σου.![]()
![]()
![]()
φίλε όλα ωραία και καλά αλλά έχω την εντύπωση ότι ίσως πρέπει να ξέρουμε πότε μας δουλεύουν...Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Ρε σεις! Γιατι ειστε υποκριτες και φαρισαιοι; Το φαγατε το παιδι.
Νομιζετε οτι ειναι λιγοι αυτοι που σκεφτοντε και πρατουν οπως ο Silver Rider;
Οι περισοτεροι σαρανταρηδες εδω μεσα πως ημασταν πιτσιρικαδες;
Με εξοπλισμους και καραγκιοζιλικια;
Με αφανες σορτσακια και παντοφλες καβαλαγαμε.
Μπηκατε ολοι αναθεμα σας στην μοδα της ασφαλειας και μου κουνιεστε και κρινετε οποιον δεν σας λεει το ποιημα.
Silver, μην μασας ρε. Οποιου του μελει να πνιγει, ποτε του δεν πεθαινει!
Κανε οτι γουσταρης προσεχε και αμα κανει κρυο η μαθαινεις για κανενα μπλοκο φορα κανενα κρανος.
Θα μπορουσα να σου πω ολα αυτα που πρεπει σε σχεση με την ασφαλεια και την λογικη αλλα επειδη σε πηρανε απ τα μουτρα με ειρωνιες και δεν βρεθηκε ενας να σου μιλησει με ωραιο τροπο γι αυτα που επρεπε, καλα θα κανεις να τους γραψεις στ @ρχιδι@ σου και να πας να σκοτωθεις με τον δικο σου τροπο, και να παρεις και τον φιλο σου στο λαιμο σου.![]()
![]()
![]()
εγώ προσωπικά ούτε ηθικοπλάστης θέλω να το παίξω ούτε δάσκαλος.
λίγο χαβαλέ κάνω με αυτά που διαβάζω και τελικά καταλήγουμε ότι ναι,πρέπει να κάνει η μάνα.
τελος.