Δεν είναι δυνατόν ....![]()
ποιος αφήνει παρατημένο ένα MG , ένα De Tomaso , μια Ferrari , Porsche , Lambo και ένα σορό άλλα οχήματα που κανονικά θα είχαν θέση μόνο σε εκθέσεις ;;;;;;
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν είναι δυνατόν ....![]()
ποιος αφήνει παρατημένο ένα MG , ένα De Tomaso , μια Ferrari , Porsche , Lambo και ένα σορό άλλα οχήματα που κανονικά θα είχαν θέση μόνο σε εκθέσεις ;;;;;;
![]()
![]()
![]()
![]()
Ναι.... ναι.....Αρχικά δημιουργήθηκε από TATAR
θλιβερές εικόνες!!άραγε τι σόι άνθρωποι αφήνουν αυτοκίνητα τα οποία γράψανε ιστορία σε τέτοια χάλια?![]()
![]()
Αφού να φανταστείς, εγώ δάκρυσα!
![]()
Μ' αρέσουν τα εμβόλιμα ποστ που ρίχνεις ρε φίλε .... πάντα on topic είσαι λέμε ....Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
Ναι.... ναι.....Αφού να φανταστείς, εγώ δάκρυσα!
![]()
![]()
ποιοί τα παρατάνε;... εκείνοι που δεν μπορούν να τα συντηρήσουν πια ίσως;
Γιατί για να συντηρήσεις/ανανεωσεις μια ferrari η μια SLK σαν αυτές που είδα , θες τα τριπλάσια χρήματα απο οτι θα πάρεις ενα νέο superlux μοντέλο σήμερα.
Γενικά τέτοια οχήματα για αναπαλαιώσεις κτλ.. θέλουν τα κέρατα τους απο χρήματα και χρόνο ακόμα και στο εξωτερικό.
Εδώ θυμάμαι έψαχνα 4 ζάντες ακτινωτές για μια Morgan που έκανε αναπαλαίωση ο θείος μου και κατέληξε να κοστίζει 450? η μία ( !!!!! ) σαν χειροποιήτες που είναι. Και με έρευνα μιας εβδομάδας που καταλήξαμε σε ενα κατάστημα Online στην Γαλλία , που μας άφησε και 2 μήνες στην ουρά , μιας και είχε παραγγελίες και για άλλες!!!
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
![]()
![]()
Αν ειναι δυνατον! http://www.lamborghiniregistry.com/L...ayHussein.html
![]()
Νίκος
Open Horizons
...εεε δικιο εχεις αλλα για τα μηχανακια μιλανε αλλοι και σωστα τα λενε και στα πλαισια της Γενικης Κατηγοριας πεταω τα ... γνωστα που ομως νομιζω σπανε και λιγο την μονοτονια ...Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
Μ' αρέσουν τα εμβόλιμα ποστ που ρίχνεις ρε φίλε .... πάντα on topic είσαι λέμε ....
![]()
Παντως εαν ενοχλουν σεβαστο και θα υπακουσω αμεσα στην επιθυμια του κοινου![]()
βρεεε, δεν λέει για εσένα!Αρχικά δημιουργήθηκε από SpeakeasyBlues
...εεε δικιο εχεις αλλα για τα μηχανακια μιλανε αλλοι και σωστα τα λενε και στα πλαισια της Γενικης Κατηγοριας πεταω τα ... γνωστα που ομως νομιζω σπανε και λιγο την μονοτονια ...
Παντως εαν ενοχλουν σεβαστο και θα υπακουσω αμεσα στην επιθυμια του κοινου![]()
![]()
:o ετσι ακριβως οπως το λεει ο Gandalf , εγω κρατησα μια Lancia Fulvia coupe 1.3 δεκα χρονια και εφτυσα αιμα για να την συντηρησω.Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
ποιοί τα παρατάνε;... εκείνοι που δεν μπορούν να τα συντηρήσουν πια ίσως;
Γιατί για να συντηρήσεις/ανανεωσεις μια ferrari η μια SLK σαν αυτές που είδα , θες τα τριπλάσια χρήματα απο οτι θα πάρεις ενα νέο superlux μοντέλο σήμερα.
Γενικά τέτοια οχήματα για αναπαλαιώσεις κτλ.. θέλουν τα κέρατα τους απο χρήματα και χρόνο ακόμα και στο εξωτερικό.
Εδώ θυμάμαι έψαχνα 4 ζάντες ακτινωτές για μια Morgan που έκανε αναπαλαίωση ο θείος μου και κατέληξε να κοστίζει 450? η μία ( !!!!! ) σαν χειροποιήτες που είναι. Και με έρευνα μιας εβδομάδας που καταλήξαμε σε ενα κατάστημα Online στην Γαλλία , που μας άφησε και 2 μήνες στην ουρά , μιας και είχε παραγγελίες και για άλλες!!!
Gandalf
αλλα?Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
βρεεε, δεν λέει για εσένα!![]()
![]()
Μη δίνεις σημασία! Παίζουν με τον πόνο μας..Αρχικά δημιουργήθηκε από SpeakeasyBlues
αλλα?![]()
![]()