Ναι, αλλα στην καρντασουπολη με τ'αλαφρύ το κρανος θα πηγαινει ζουμπιτος! (zubitos?):rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από iatrodikastis
ΚΟΙΤΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ...:rotflmao:
Ναι, αλλα στην καρντασουπολη με τ'αλαφρύ το κρανος θα πηγαινει ζουμπιτος! (zubitos?):rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από iatrodikastis
ΚΟΙΤΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ...:rotflmao:
Ναι. "Μια φανατικη θαυμαστρια σου".Αρχικά δημιουργήθηκε από zapmaria
p.s. θέλεις και αφιέρωση πάνω στην πέτρα???
Αρχικά δημιουργήθηκε από mpou
Ναι. "Μια φανατικη θαυμαστρια σου".
Να γράψω και Mpou από κάτω? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
Φίλτατε συνδιαχειριστά ...
Να σφαχθεί στο γόνατο σύμπαν αυθωρεί και παραχρήμα ή να αποβιώσει αφ' εαυτού ???
(για "καθάρισμα" ούτε λόγος ...)![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Παρακαλώ αγαπητέ, πράξτε όπως νομίζετε...Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
![]()
![]()
![]()
Φίλτατε συνδιαχειριστά ...
Να σφαχθεί στο γόνατο σύμπαν αυθωρεί και παραχρήμα ή να αποβιώσει αφ' εαυτού ???
(για "καθάρισμα" ούτε λόγος ...)![]()
![]()
![]()
μήπως κατάλαβα την πρώτη επιλογή?![]()
![]()
You BETA believe...
Του γ@μ@ω την μάνα ολόκληρου in this very moment ...!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
μήπως κατάλαβα την πρώτη επιλογή?![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
ααααα.....:o :oΑρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Του γ@μ@ω την μάνα ολόκληρου in this very moment ...!!!![]()
![]()
![]()
για το σταμπιλιζατέρ που κάνει κόντρα στη φωλιά του πάνω ρουλεμάν σΕ είπα? stay tuned![]()
![]()
You BETA believe...
Το καινουριο ε? Λιμα καλη εχεις?Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
ααααα.....:o :o
![]()
![]()
για το σταμπιλιζατέρ που κάνει κόντρα στη φωλιά του πάνω ρουλεμάν σΕ είπα? stay tuned![]()
![]()
πλεον αφου πληρωσαμε για τη συμμετοχη θα λαβουμε μερος στον πανελληνιο αγωνα του μοθ και απ οτι μου ειπανε απο το σειχ σου θα μας κοψει τον τσαμπουκα .πολυ μονοπατι λεμε .αντε καλο αγωνα να εχουμε και οπως θα μπουμε να βγουμε![]()
DOMINATOR 250 ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΑΝΤΑΛΛΑΣΕΤΕ ΜΕ ΧR 250 Η ΤΤ-R 250
Αρχικά δημιουργήθηκε από nantin
και οπως θα μπουμε να βγουμε![]()
πάντα όρθιοι φίλε μου! Πάντα όρθιοι!![]()
![]()
![]()
ευχομαι να το διασκεδάσετε (συνηθως βεβαια αυτο το καταλαβαινεις 5-6 ωρες μετά τα σιχτήρια που ρίχνεις μεσα απο το κράνος που στάζει και τα θολωμένα googles)
![]()
Καλό αγώνα και το νου σουΑρχικά δημιουργήθηκε από nantin
πλεον αφου πληρωσαμε για τη συμμετοχη θα λαβουμε μερος στον πανελληνιο αγωνα του μοθ και απ οτι μου ειπανε απο το σειχ σου θα μας κοψει τον τσαμπουκα .πολυ μονοπατι λεμε .αντε καλο αγωνα να εχουμε και οπως θα μπουμε να βγουμε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
ευχαριστω για τις ευχες ελπιζω εγω και ο νασος να κρατησουμε τη σημαια του φορουμ ψηλα![]()
![]()
Πρόσεχε τι λες....Αρχικά δημιουργήθηκε από nantin
ευχαριστω για τις ευχες ελπιζω εγω και ο νασος να κρατησουμε τη σημαια του φορουμ ψηλα![]()
![]()
Είναι βαριά η σημαία του forum. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
εσυ το μονο μελημα που εχεις ειναι να βρεις μια καλη θεση στις ειδικες γιατι την κυριακη δεν σκοπευουμε να βγουμε μια υγιεινη βολτα :rotflmao: :rotflmao: για τον πρωτο γυρο μιλαω γιατι στον δευτερο θα κανω προσευχες να αντεξω να τερματισω .οι αθεοφοβοι μεχρι τον τερματισμο μονοπατι εχουν .θα μας βγει ο πατοςΑρχικά δημιουργήθηκε από zapmaria
Πρόσεχε τι λες....
Είναι βαριά η σημαία του forum. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
ΥΓ τα νουμερα τα ξερετε το σαββατο βραδυ θα δωσουμε πληροφοριες για τους χρονους εκινησης παρακαλειστε να μας δωσετε ωθηση με τη συμπαρασταση σας η διαδρομη ειναι![]()
![]()
Εγώ θέλω να δω πως θα βγείτε από την ΧΑΝΘ στον Χορτιάτη. Βέβαια κυριακή πρωί σιγά την κίνηση που θα έχει.Αρχικά δημιουργήθηκε από nantin
εσυ το μονο μελημα που εχεις ειναι να βρεις μια καλη θεση στις ειδικες γιατι την κυριακη δεν σκοπευουμε να βγουμε μια υγιεινη βολτα :rotflmao: :rotflmao: για τον πρωτο γυρο μιλαω γιατι στον δευτερο θα κανω προσευχες να αντεξω να τερματισω .οι αθεοφοβοι μεχρι τον τερματισμο μονοπατι εχουν .θα μας βγει ο πατος
ΥΓ τα νουμερα τα ξερετε το σαββατο βραδυ θα δωσουμε πληροφοριες για τους χρονους εκινησης παρακαλειστε να μας δωσετε ωθηση με τη συμπαρασταση σας η διαδρομη ειναι![]()
![]()
επίσης, χάρτη θεατών θα έχει μόνο στην εκκίνηση??? κανένα καλό σημείο σε απλή υπάρχει??? Τα νούμερα όλων των αναβατών που θα τα βρούμε???
( έχουμε και μια αποστολή να εκτελέσουμε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: )
όλο απορίες είμαι τελικά....![]()
![]()