ΜΕ ΚΟΥΡΑΖΕΤΕ!
![]()
![]()
![]()
ΜΕ ΚΟΥΡΑΖΕΤΕ!
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
θα έχει πάλι από'κείνα τα ωραία κεικ ;![]()
Και πιθανότατα με νέο ¨τρόπο¨σερβιρίσματος....
πάνε-έρχονται, πάνε-έρχονται...
![]()
![]()
![]()
You BETA believe...
εξαρτάτε .... ίσως ναιΑρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
οχι ρε φιλε, δε λεω αυτο!
![]()
![]()
![]()
Παλι δε με καταλαβες!
ΑΝ ΒΡΕΘΕΙΣ ΣΕ ΕΥΘΕΙΑ ΜΕ 4.000 ΣΑΛ ΠΧ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ 120 ΧΑΩ ΜΕ ΤΗΝ 6Η ΣΟΥ...
ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΕΘΕΙΣ ΣΕ ΑΝΗΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΜΕ 120 ΣΤΑΘΕΡΑ, ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΛΙ 4.000 ΣΑΛ ΣΤΗΝ 6Η ΣΟΥ Ή ΟΧΙ?????
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΑΝ ΣΤΙΣ 4400 ΣΤΡΟΦΕΣ ΕΧΩ 120 ΧΙΛ...ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΕΙΑ..ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΩΣΕΙ ΕΜΕΝΑ...ΚΑΙ ΣΗΚΩΘΩ ΟΡΘΙΟΣ ΣΤΑ ΜΑΡΣΠΙΕ...ΘΑ ΕΧΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΡΕ ΦΙΛΕ?ΚΑΙ ΑΝ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΧΩ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ?Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ΜΕ ΚΟΥΡΑΖΕΤΕ!
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
όσο σας βρίσει old.....
Κάντε επί 10 από μένα....
ναχετεναχαιρεστε......![]()
![]()
![]()
δλδ?
![]()
Δηλαδή θες να μας πείσεις ότι υπάρχει Κινητήρας Εσωτερικής Καύσης που παράγει περισσότερο έργο (ανηφόρα) με σταθερή ενέργεια (στροφές –γκάζι)......Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
οχι ρε φιλε, δε λεω αυτο!
![]()
![]()
![]()
ΑΝ ΒΡΕΘΕΙΣ ΣΕ ΕΥΘΕΙΑ ΜΕ 4.000 ΣΑΛ ΠΧ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ 120 ΧΑΩ ΜΕ ΤΗΝ 6Η ΣΟΥ...
ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΕΘΕΙΣ ΣΕ ΑΝΗΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΜΕ 120 ΣΤΑΘΕΡΑ, ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΛΙ 4.000 ΣΑΛ ΣΤΗΝ 6Η ΣΟΥ Ή ΟΧΙ?????
![]()
![]()
![]()
![]()
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ΑΝ ΣΤΙΣ 4400 ΣΤΡΟΦΕΣ ΕΧΩ 120 ΧΙΛ...ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΕΙΑ..ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΩΣΕΙ ΕΜΕΝΑ...ΚΑΙ ΣΗΚΩΘΩ ΟΡΘΙΟΣ ΣΤΑ ΜΑΡΣΠΙΕ...ΘΑ ΕΧΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΡΕ ΦΙΛΕ?ΚΑΙ ΑΝ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΧΩ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ?![]()
αφου ειπες οτι δε μου ξαναμιλας?
![]()
![]()
![]()
αν θες απαντηση ομως... οχι δε θα εχεις τα ιδια χλμ αλλα δε θα εχεις πλεον και τις ιδιες στροφες!
Θα εχεις τις στροφες που θα ειχες στα χλμ που εχεις πεσει!
![]()
πιστευω ακριβως οτι λεει και ο μπιμπικος απλα νομιζω πως δεν γινεται αισθητη η διαφορα σε ανηφορες και κατηφορες εξαιτιας της ροπης και των ιπποδυναμεων σε μεγαλες μηχανες
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Ας πέσει καθημερινή... ας πέσει καθημερινή...Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Και πιθανότατα με νέο ¨τρόπο¨σερβιρίσματος....
πάνε-έρχονται, πάνε-έρχονται...
![]()
![]()
![]()
:a13:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Δηλαδή θες να μας πείσεις ότι υπάρχει Κινητήρας Εσωτερικής Καύσης που παράγει περισσότερο έργο (ανηφόρα) με σταθερή ενέργεια (στροφές –γκάζι)......![]()
στη μανα σου το πες?
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
δε καταλαβαινω απο τετοια! στη Γεωγραφια ημουν σκραπας!
![]()
![]()
![]()
Εγω το βλεπω πρακτικα και στα 2 μου μηχανακια ρε παιδια αυτο που λεω!
Οπου με 5η (ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ) εχω 5.000 σαλ τοτε δε χρειαζεται να δω κοντερ, στανταρ θα εχω 120 χαω!
ΤΕΛΟΣ!
![]()
Ρε Παλιομ@λ@κες ...!!!![]()
![]()
![]()
(μηχανάκια καβαλάτε, όχι χόβερ-κράφτ - αν και για μερικούς δεν είμαι σίγουρος...)
Εφόσον δεν υπάρχει καμία "ελαστικότητα" στο σύστημα μετάδοσης και υποπολλαπλασιασμού (κοινώς αλυσίδα-γρανάζια ή άξονας και σασμάν) και υποθέτουμε ότι δεν πατινάρουν οι δίσκοι μας (και δεν κάνουμε burn-out), τότε η σχέση μετάδοσης παραμένη ΣΤΑΘΕΡΗ !!
(αν τα μπουρδέλα σας "ψοφάνε" στην ανηφόρα, είναι δικό σας ζήτημα ...)![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Είσαι σίγουρος ότι δεν γυρνάς τον δεξί καρπό προς τα μέσα.....Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Εγω το βλεπω πρακτικα και στα 2 μου μηχανακια ρε παιδια αυτο που λεω!
Οπου με 5η (ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ) εχω 5.000 σαλ τοτε δε χρειαζεται να δω κοντερ, στανταρ θα εχω 120 χαω!
![]()
![]()
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Ρε Παλιομ@λ@κες ...!!!![]()
![]()
![]()
(μηχανάκια καβαλάτε, όχι χόβερ-κράφτ - αν και για μερικούς δεν είμαι σίγουρος...)
Εφόσον δεν υπάρχει καμία "ελαστικότητα" στο σύστημα μετάδοσης και υποπολλαπλασιασμού (κοινώς αλυσίδα-γρανάζια ή άξονας και σασμάν) και υποθέτουμε ότι δεν πατινάρουν οι δίσκοι μας (και δεν κάνουμε burn-out), τότε η σχέση μετάδοσης παραμένη ΣΤΑΘΕΡΗ !!
(αν τα μπουρδέλα σας "ψοφάνε" στην ανηφόρα, είναι δικό σας ζήτημα ...)![]()
ελα να σε κερασω μια λουλουδου οποτε θες!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε μάγκες η σχέση Στροφές κινητήρα - ταχύτητα έχει ώς εξής: Στροφές κινητήρα - κιβώτιο - γρανάζια - περίμετρος τροχού.
Αφόσον κάτι απο αυτά ΔΕΝ αλλάζει τότε δεν αλλάζει ούτε η σχέση Στροφές - ταχύτητα.
(Τώρα άν μου πείτε οτι αλλάζει η ακτίνα και άρε η περίμετρος του ελαστικού σε ανηφόρα - κατηφόρα, αλλάζει το θέμα... )
Edit: Με πρόλαβε ο master..![]()
O lamoun στη βροχή με λάδια είναι μέγας βρόντακας!
Λάμπρος
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ή εγω είμαι μαλακας ή εσεις δεν...
![]()
![]()
![]()
![]()