ο ΣΑΜΕ παιδιά δεν εχει σχέση με τα αθλητικά σωματεία κ την ομοσπονδία .Τα μέλη του ανήκουν σε κάποιο αθλητικό σωματείο κ ασχολείται μόνο με αγώνες εντούρο .
ο ΣΑΜΕ παιδιά δεν εχει σχέση με τα αθλητικά σωματεία κ την ομοσπονδία .Τα μέλη του ανήκουν σε κάποιο αθλητικό σωματείο κ ασχολείται μόνο με αγώνες εντούρο .
Αρχικά δημιουργήθηκε από mavrofidi
δεν εχω πληροφορηση, αλλα δεν νομιζω οτι θα αποκλειστουν οι αναβατες που συμμετεχουν σε ανεξαρτητα πρωταθληματα enduro (πχ attica).
σε τελικη αναλυση, αυτου του τυπου οι αγωνες ειναι σαν αυτον της κατηγοριας ΕΒ του ΠΠΕ.Θόδωρε και τα δύο παραπάνω είναι δικά σου.Αρχικά δημιουργήθηκε από mavrofidi
η καλυτερη τοποθεσια και ο καλυτερος χρονος ειναι ο τοπος και η ημερομηνια των αγωνων του ΠΠΕ.
δεν νομιζω να διαφωνει κανενας μ' αυτο.
Κατ’ αρχή από την μία δεν έχεις πληροφόρηση αλλά δεν νομίζεις ότι θα αποκλειστούν οι αναβάτες που συμμετέχουν σε ανεξάρτητα πρωταθλήματα enduro. Και από την άλλη θεωρείς καλύτερη τοποθεσία για εκλογές την ημερομηνία των αγώνων του ΠΠΕ στους οποίους αγώνες συνήθως δεν συμμετέχουν οι αναβάτες αυτοί. Ε αυτόματα δεν αποκλείονται? Η θα πρέπει να πληρώσει κάποιος τα έξοδα για να πάει στην Βέροια για να ψηφίσει?? Θα βάλουν πούλμαν??
Πάντως να σου πω την μαύρη αλήθεια Σ.Α.Μ.Ε. και να κάνει κάτι δεν βλέπω γιατί δυστυχώς και λυπάμαι που το λέω αυτό, στην πράξη δεν θα τον λάβει κανείς υπ’ όψιν. Αν έχω ή όχι δίκιο θα το δούμε εν καιρό.
Πάντως αν και για το θέμα αυτό έχω γράψει σε 3 forum και έχει εμφανιστεί σαν ανακοίνωση και σε ιστοσελίδα, μόνο εδώ είδα κάποια κίνηση. Πράγμα που ίσως φανερώνει ότι έχω δίκιο.
Πάντως άσχετα με το «αθλητικό» της ομοσπονδίας, πιστεύω ότι τα πράγματα θα παραμείνουν ως έχουν, απλά δεν θα τσακώνονται στην κεφαλή. Οι αγώνες θα παραμείνουν στο ίδιο επίπεδο όπως είναι τώρα έως ότου ανέβει το επίπεδο των ανθρώπων της διοίκησης.
Πιστεύω ακράδαντα ότι η καλή διοργάνωση γίνεται από καλή λέσχη ή καλό διοργανωτή. Η «ομοσπονδία» ποτέ δεν έκανε και ποτέ δεν πρόκειται να κάνει κάτι. Μόνο αν ξαφνικά εμφανιστούν από κάπου «φράγκα» ή δημοσιότητα. Τότε θα ξυπνήσει το Ελληνικό δαιμόνιο μέχρι να φαγωθούν τα φράγκα και να φύγουν οι κάμερες.
Καλές βόλτες και καλούς και ασφαλείς αγώνες![]()
GET SERIOUS HAVE FUN!
συμφωνω οτι ειναι πολυ μακρια για να ψηφισουν οι Αθηναιοι.Αρχικά δημιουργήθηκε από Berg2
Κατ’ αρχή από την μία δεν έχεις πληροφόρηση αλλά δεν νομίζεις ότι θα αποκλειστούν οι αναβάτες που συμμετέχουν σε ανεξάρτητα πρωταθλήματα enduro. Και από την άλλη θεωρείς καλύτερη τοποθεσία για εκλογές την ημερομηνία των αγώνων του ΠΠΕ στους οποίους αγώνες συνήθως δεν συμμετέχουν οι αναβάτες αυτοί. Ε αυτόματα δεν αποκλείονται? Η θα πρέπει να πληρώσει κάποιος τα έξοδα για να πάει στην Βέροια για να ψηφίσει?? Θα βάλουν πούλμαν??
αλλα, αν γινοτανε στην Αθηνα δεν θα ηταν πολυ μακρια για να ψηφισουν οι ΒορειοΕλλαδιτες?
και μην ξεχνας οτι αριθμητικα ειναι πολυ περισσοτεροι απο τους Αθηναιους. (και σαφως γρηγοροτεροι...)
νομιζω οτι κανεις λαθος.Αρχικά δημιουργήθηκε από Berg2
Πάντως να σου πω την μαύρη αλήθεια Σ.Α.Μ.Ε. και να κάνει κάτι δεν βλέπω γιατί δυστυχώς και λυπάμαι που το λέω αυτό, στην πράξη δεν θα τον λάβει κανείς υπ’ όψιν. Αν έχω ή όχι δίκιο θα το δούμε εν καιρό.
φετος ο ΣΑΜΕ (για πρωτη φορα στην ιστορια της μοτοσυκλεττας στην Ελλαδα), καθορισε το ποιος θα κανει το "επισημο" πρωταθλημα.
κατι δεν ειναι κι αυτο?
το θεμα τωρα της ομοσπονδιας ειναι πολυ μεγαλο, οσο και απλο.Αρχικά δημιουργήθηκε από Berg2
Πάντως άσχετα με το «αθλητικό» της ομοσπονδίας, πιστεύω ότι τα πράγματα θα παραμείνουν ως έχουν, απλά δεν θα τσακώνονται στην κεφαλή. Οι αγώνες θα παραμείνουν στο ίδιο επίπεδο όπως είναι τώρα έως ότου ανέβει το επίπεδο των ανθρώπων της διοίκησης.
απλο, γιατι μια ομοσπονδια για νομιμοποιηθει πρεπει το καταστατικο της να ειναι συννομο με τον ν.2725.
γι αυτο και γινονται τις τελευταιες ημερες διαβουλευσεις (παρασκηνιακες ?) για να αλλαξουν τα καταστατικα καποιων ομοσπονδιων, που δεν ειναι συμφωνα με τον νομο.
οποια παντως ομοσπονδια (ΑΜΟΤΟΕ ή ΠΟΜ-ΟΜΕ) και να αναγνωριστει, καθε σωματειο που κανει αγωνες εχει δικαιωμα να γινει μελος της.
ετσι μπορει τελικα να εχουμε αναγνωριση της ΠΟΜ-ΟΜΕ (πχ) και προεδρο της, μελος της ΑΜΟΤΟΕ ή και το αντιστροφο.
το εχεις φανταστει αυτο?
Έχεις μία δικιά σου άποψη για την πραγματικότητα.Αρχικά δημιουργήθηκε από mavrofidi
αλλα, αν γινοτανε στην Αθηνα δεν θα ηταν πολυ μακρια για να ψηφισουν οι ΒορειοΕλλαδιτες?
και μην ξεχνας οτι αριθμητικα ειναι πολυ περισσοτεροι απο τους Αθηναιους. (και σαφως γρηγοροτεροι...) [/B]
Πάντως θα σε βοηθούσε να δεις το πλήθος των συμμετοχών του ΑΤΤΙΚΑ και να το συγκρίνεις με άλλα τοπικά κύπελλα, πόσο μάλλον να βγεις μία βόλτα στα πέριξ κάποιο ΣΚ.
Το 'γρηγορότεροι' , έτσι συνολικά όπως το θέτεις (και που δεν έχει καμμία σημασία...) τι σημαίνει?
Που κολλάει? Δεν βλέπω κάποια λογική σύνδεση.
Όσον αφορά το θέμα της ψηφοφορίας, ίσως να μπορούσαν να βοηθήσουν και τα διαδικτυακά μέσα που διαθέτει ο χώρος... (ανοικτή ονομαστική ψηφοφορία π.χ.)
You BETA believe...
Επίσης να υπενθυμίσω....
Πρώτος φέτος αγώνας Καλαμπάκα... 160 περίπου συμμετοχές (με πολλές να προέρχονται από τα τοπικά κύπελλα).
Μετά τα Γρεβενά και ότι έγινε εκεί... βία 80.
Σε ένα πρωτάθλημα που ξεκίνησε έχοντας την πλήρη υποστήριξη όλων των αγωνιζομένων αλλά ΚΑΙ των αντιπροσωπιών που εμπλέκονται.
Καλή φάση... περιμένω εναγωνίως να δω τις γνωστές φάτσες να καλύπτουν τις διοικητικές θέσεις της νέας ομοσπονδίας....
![]()
![]()
![]()
You BETA believe...
δεν νομιζεις οτι ειναι υγιες σε εναν χωρο να υπαρχουν πολλες αποψεις?Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Έχεις μία δικιά σου άποψη για την πραγματικότητα.
Πάντως θα σε βοηθούσε να δεις το πλήθος των συμμετοχών του ΑΤΤΙΚΑ και να το συγκρίνεις με άλλα τοπικά κύπελλα, πόσο μάλλον να βγεις μία βόλτα στα πέριξ κάποιο ΣΚ.
κουβεντα να γινεται....
για το πληθος των αναβατων σε νοτια και βορεια Ελλαδα, νομιζω οτι κανεις λαθος.
ξερεις τι πουλαει η ΚΤΜ (σε καθαροαιμα) στην νοτια και τι στη βορεια Ελλαδα?
ρωτησε και θα καταλαβεις γιατι υποστηριζει την ΑΜΟΤΟΕ....![]()
να πουμε και κανενα αστειο....Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Το 'γρηγορότεροι' , έτσι συνολικά όπως το θέτεις (και που δεν έχει καμμία σημασία...) τι σημαίνει?
Που κολλάει? Δεν βλέπω κάποια λογική σύνδεση.
αν και μελετωντας τα αποτελεσματα των αγωνων (του ΠΠΕ) βλεπεις οτι οι βορειοΕλλαδιτες υπερεχουν.
ευχης εργον θα ηταν, αλλα δεν μπορεις να κατηγορεις ενα σωματειο που δεν εχει την τεχνολογικη ικανοτητα να κανει ενα τετοιο εγχειρημα.Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Όσον αφορά το θέμα της ψηφοφορίας, ίσως να μπορούσαν να βοηθήσουν και τα διαδικτυακά μέσα που διαθέτει ο χώρος... (ανοικτή ονομαστική ψηφοφορία π.χ.)
Aκριβώς. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να διαφωνούμε.Αρχικά δημιουργήθηκε από mavrofidi
δεν νομιζεις οτι ειναι υγιες σε εναν χωρο να υπαρχουν πολλες αποψεις?
κουβεντα να γινεται.....
Λες να'ναι έτσι?Αρχικά δημιουργήθηκε από mavrofidi
ρωτησε και θα καταλαβεις γιατι υποστηριζει την ΑΜΟΤΟΕ....![]()
Κοίτα εδώ και το ξανασυζητάμε....:o
You BETA believe...
Δεν χρειάζεται ο εξοπλισμός της ΝΑΣΑ για να κάνεις μια ονομαστική ψηφοφορία στο διαδίκτυο.Αρχικά δημιουργήθηκε από mavrofidi
ευχης εργον θα ηταν, αλλα δεν μπορεις να κατηγορεις ενα σωματειο που δεν εχει την τεχνολογικη ικανοτητα να κανει ενα τετοιο εγχειρημα.
Όλο και κάποιοι μπορούν να σου δανείσουν χώρο τους![]()
Είναι πιστεύω η πιο δίκαιη λύση![]()
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
Για δές και εδώ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Berg2
Πάντως αν και για το θέμα αυτό έχω γράψει σε 3 forum και έχει εμφανιστεί σαν ανακοίνωση και σε ιστοσελίδα, μόνο εδώ είδα κάποια κίνηση. Πράγμα που ίσως φανερώνει ότι έχω δίκιο.
Πάντως άσχετα με το «αθλητικό» της ομοσπονδίας, πιστεύω ότι τα πράγματα θα παραμείνουν
http://www.trailride.gr/forum/viewth...&thread_id=665
φιλε dirtbird,
ειχα γραψει:
ρωτησε και θα καταλαβεις γιατι υποστηριζει την ΑΜΟΤΟΕ....
και μου απαντησες:
στο παραπανω λινκ αναφερονται οι συνολικες πωλησεις της εταιρειας στην Ελλαδα.
το ποσα πουλαει στην Αθηνα και το ποσα στη Θεσσαλονικη, μπορει να στο δωσει μονο η ιδια εταιρεια.
μονο αυτη εχει τα στοιχεια αυτα.
Τότε εσύ πως τα ξέρεις?Αρχικά δημιουργήθηκε από mavrofidi
το ποσα πουλαει στην Αθηνα και το ποσα στη Θεσσαλονικη, μπορει να στο δωσει μονο η ιδια εταιρεια.
μονο αυτη εχει τα στοιχεια αυτα.![]()
![]()
![]()
Anyway....
Sorry wrong link...:o :oΑρχικά δημιουργήθηκε από mavrofidi
φιλε dirtbird,
ειχα γραψει:
ρωτησε και θα καταλαβεις γιατι υποστηριζει την ΑΜΟΤΟΕ....
και μου απαντησες:.......
στο παραπανω λινκ αναφερονται οι συνολικες πωλησεις της εταιρειας στην Ελλαδα.
Here is the right one...
You BETA believe...
Μόλις μίλησα με τον Δ. Χελιώτη ο οποίος μετά από συνάντηση που είχε με μέρος των νέων αναβατών που συμμετέχουν στο ΠΠ Enduro σχετικά με την επικείμενη ψηφοφορία για το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΑΜΕ, μου ζήτησε - ως παλαιό μέλος του ΣΑΜΕ- να μεταφέρω τα ακόλουθα.
Η ψηφοφορία για την ανάδειξη του Δ.Σ. θα γίνει στον αγώνα της Βέροιας, ΑΛΛΑ η κάλπη με την ΙΔΙΑ εφορευτική επιτροπή θα μεταφερθεί και στον αγώνα του
ΑΤΤΙΚΑ Cup και σε όποιον άλλο αγώνα τοπικού κυπέλλου έχει κοντινή ημερομηνία διαργάνωσης έτσι ώστε να έχουν την δυνατότητα να
ψηφίσουν και αναβάτες που πιθανόν δε συμμετέχουν συστηματικά στο ΠΠΕ αλλά θέλουν να είναι μέλη του ΣΑΜΕ.
Επίσης η εγγραφή -και συμμετοχή στη ψηφοφορία- στον ΣΑΜΕ θα γίνεται με απλή καταγραφή των προσωπικών στοιχείων και ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ παράβολο εγγραφής (δηλαδή θα είναι ΑΝΕΥ πληρωμής).
Ο Σύνδεσμος σκοπεύει να στραφεί σε άλλες δραστηριότητες με κοινοφελή - για το σπορ- σκοπό, από όπου θα μπορεί να καλύπτει τα έξοδα των δραστηριοτήτων του.
Αναλυτική ανακοίνωση θα δημοσιευθεί τις επόμενες μέρες στο Enduro.gr
Τα μεταφέρω με όποια επιφύλαξη όσον αφορά πιθανή λάθος διατύπωση εκ μέρους μου αν και νομίζω ότι δεν έχω κάνει κάποιο ουσιαστικό λάθος.
----------------------------------------------------------------
Προσωπικά δεν μπορώ παρά να επικροτήσω τις παραπάνω προτάσεις που δείχνουν ότι ο Σύνδεσμος θέλει όλους όσους αγαπούν το σπορ να είναι ενεργά μέλη του.
![]()
![]()
![]()
You BETA believe...
Θετικό βήμα προς την σωστή κατευθυνσηΑρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Μόλις μίλησα με τον Δ. Χελιώτη ο οποίος μετά από συνάντηση που είχε με μέρος των νέων αναβατών που συμμετέχουν στο ΠΠ Enduro σχετικά με την επικείμενη ψηφοφορία για το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΑΜΕ, μου ζήτησε - ως παλαιό μέλος του ΣΑΜΕ- να μεταφέρω τα ακόλουθα.
Η ψηφοφορία για την ανάδειξη του Δ.Σ. θα γίνει στον αγώνα της Βέροιας, ΑΛΛΑ η κάλπη με την ΙΔΙΑ εφορευτική επιτροπή θα μεταφερθεί και στον αγώνα του
ΑΤΤΙΚΑ Cup και σε όποιον άλλο αγώνα τοπικού κυπέλλου έχει κοντινή ημερομηνία διαργάνωσης έτσι ώστε να έχουν την δυνατότητα να
ψηφίσουν και αναβάτες που πιθανόν δε συμμετέχουν συστηματικά στο ΠΠΕ αλλά θέλουν να είναι μέλη του ΣΑΜΕ.
Επίσης η εγγραφή -και συμμετοχή στη ψηφοφορία- στον ΣΑΜΕ θα γίνεται με απλή καταγραφή των προσωπικών στοιχείων και ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ παράβολο εγγραφής (δηλαδή θα είναι ΑΝΕΥ πληρωμής).
Ο Σύνδεσμος σκοπεύει να στραφεί σε άλλες δραστηριότητες με κοινοφελή - για το σπορ- σκοπό, από όπου θα μπορεί να καλύπτει τα έξοδα των δραστηριοτήτων του.
Αναλυτική ανακοίνωση θα δημοσιευθεί τις επόμενες μέρες στο Enduro.gr
Τα μεταφέρω με όποια επιφύλαξη όσον αφορά πιθανή λάθος διατύπωση εκ μέρους μου αν και νομίζω ότι δεν έχω κάνει κάποιο ουσιαστικό λάθος.
----------------------------------------------------------------
Προσωπικά δεν μπορώ παρά να επικροτήσω τις παραπάνω προτάσεις που δείχνουν ότι ο Σύνδεσμος θέλει όλους όσους αγαπούν το σπορ να είναι ενεργά μέλη του.
![]()
![]()
![]()
Enduro Republic, Prime Minister
Μια ερώτηση και από μένα που πιθανώς να μπορεί να απαντηθεί.
Κάποιοι που θα ήθελαν να ψηφίσουν όπως πχ εδώ στη Κρήτη, άτομα που παίρνουν μέρος σε τοπικά scramble, θα μπορούσαν να ψηφίσουν άραγε?
Επίσης από ότι έχω δει γίνονται αγώνες σε Κέρκυρα και Μυτιλήνη από εκεί λέσχες με τοπικούς συμμετέχοντες.
Αυτοί θα έχουν τη δυνατότητα να ψηφίσουν (πχ ακόμα και τηλεφωνικά, αν δε νοιάζει κάποιους η μυστικότητα της ψήφου) ή θα πρέπει να έρθουν Αθήνα ή Βέροια?
![]()
Αυτό παραμένει ένα θέμα Μαικ....Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Μια ερώτηση και από μένα που πιθανώς να μπορεί να απαντηθεί.
Κάποιοι που θα ήθελαν να ψηφίσουν όπως πχ εδώ στη Κρήτη, άτομα που παίρνουν μέρος σε τοπικά scramble, θα μπορούσαν να ψηφίσουν άραγε?
Επίσης από ότι έχω δει γίνονται αγώνες σε Κέρκυρα και Μυτιλήνη από εκεί λέσχες με τοπικούς συμμετέχοντες.
Αυτοί θα έχουν τη δυνατότητα να ψηφίσουν (πχ ακόμα και τηλεφωνικά, αν δε νοιάζει κάποιους η μυστικότητα της ψήφου) ή θα πρέπει να έρθουν Αθήνα ή Βέροια?
![]()
Νομίζω ότι με την βοήθεια του διαδικτύου, θα μπορέσουμε να το λύσουμε (το έχω ξανα-αναφέρει παραπάνω), αλλά πιθανόν να χρειαστεί να είναι -έστω σε αυτή την περίπτωση- ανοικτή ψηφοφορία.
Πιστεύω ότι υπάρχει η διάθεση να βρεθεί η λύση.
You BETA believe...