Bale kai 2 psygeia kai poula kai pagoto !!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Riders on the storm......
If the facts don't fit the theory..... change the facts....
Οποιος αμφιβαλει αν στριβει το Βαραντερο ας ερθει με ενα μηχανακι της κατηγοριας να δουμε αν στριβει ή οχι και απο εκει και περα..Τωρα old man ασε να ξερω αν η αλυσιδα ειναι καλη ή οχι μονο που τη βλεπω, μιας και εχω περασει και κατι χρονια στα συνεργεια..αλλα εχω φορεσει και την ιδια σε αλλα μηχανακια..δεν ξερω αν εσυ θελεις 7 τεστ και 2 εργαστηρια για να αποφασισεις...Και το μηχανακι μπορει να πεφτει βαρυ στα χερακια αλλων και ναι ειναι 250 κιλα αλλα ελα που δεν τα καταλαβαινεις..
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Οποιος αμφιβαλει αν στριβει το Βαραντερο ας ερθει με ενα μηχανακι της κατηγοριας να δουμε αν στριβει ή οχι και απο εκει και περα..
δηλαδη το στηνεις κιολας
Τωρα old man ασε να ξερω αν η αλυσιδα ειναι καλη ή οχι μονο που τη βλεπω, μιας και εχω περασει και κατι χρονια στα συνεργεια..
ως μηχανικος η ωσ απλος καταναλωτης
αλλα εχω φορεσει και την ιδια σε αλλα μηχανακια..δεν ξερω αν εσυ θελεις 7 τεστ και 2 εργαστηρια για να αποφασισεις...
δηλαδη στα ποσα χλμ την αλλαξες .....για να καταλαβουμε και το λογο
Και το μηχανακι μπορει να πεφτει βαρυ στα χερακια αλλων και ναι ειναι 250 κιλα αλλα ελα που δεν τα καταλαβαινεις..
εχει χαμηλο κεντρο βαρος ,,,γιαυτο σου φαινεται ελαφρυ.........δεν μας λες και τις διαστασεις σου.....
![]()
FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.
Για αρχη οπως λεγαμε και στο Γαλαξιδι, δεν με νοιαζει το να κανω κοντρες, τωτα το να κανουμε ενα γρηγορο βολτι να δουμε πως πανε τα μηχανακια οποτε θελεις..Τωρα, καταναλωτες ειμαστε ολοι και οχι δεν αποκαλουμε μηχανικος γιατι σεβομαι τη λεξη απο εκει και περα ναι εχω περασει καιρο μεσα σε συνεργειο να ξερω 5 πραγματακια..Τη αλυσιδα την ειχα βαλει σε αλλο μηχανακι για περιπου 10 χιλιαδες χιλιομετρα και μετα το πουλησα αλλα μεχρι τοτε ηταν πολυ καλη και την εχω δει σε μηχανακια με πολλα παραπανω να κρατιετε καλα..Ειμαι 1.90 82 κιλα..ενδιαφερεσε??
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
oχι ρε φιλε δεν εισε ο τυπος μου![]()
....απλα τα χλμ ειναι λιγα για να τα αλλαξεις..εκτος αν υπαρχει συγκεκριμενος λογος.....τωρα να στριβει η οχι...ολα σχετικα ειναι...το θεμα ειναι να το φχαριστιεσε εσυ...........α τι σου καναν τα ducati δεν μου ειπες
........................
πλακιτσα κανουμε εδω δεν νομιζω να παρεξηγιεσε....![]()
![]()
FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.
μαγκες ολα στριβουν, θεμα οδηγου ειναι
Δε θα ξεχασω ποτε μια φορα που ανεβαινα την πεντελη με το αμαξι και με περασαν 2 supersport βολιδα.kοιταζω στον καθρεπτη και βλεπω πισω μου ενα africa με απιστευτη κλιση, παει λεω επεσε...
ο τυπος περναει μπροστα μου και ριχνει το μηχανακι κατω για την επομενη, επαθα την πλακα μου.
ηταν και οι 3 παρεα και ανεβαιναν στον ιδιο ρυθμο
ελα ρε Spike αστρωτο ειναι ακομα
γερμανικων μπρικιων συνεχεια....
Στα καινουρια τα κανε μανταρα η bmw οσο αφορα τα ηλεκτρονικα και το κιβωτιο
τα μεταλλα ομως αντεχουν.Ενα search στο google φτανει.Τα μηχανακια περπατουν για πολλα χλμ
Το μοττοραντ ειχε κανει τεστ 50000χλμ το92(ολα δημοσιογραφικα δηλ σκισιμο) στην παλαιοτερη Κ1
Οτα το εκαναν κομματια δεν το πιστευαν.Το μηχανακι ηταν σχεδον καινουριο
Και πως να μην ειναι οταν θεωρειται οτι στρωνει στα 30000χλμ
Πολλα εχουν κανει 300.000χλμ χωρις επισκευη
αλλο φρουτο η bmw.
Οι ιαπωνες ειναι μαιτρ στην αξιοπιστια
γιαπωνεζοι βρυκολακες με καλωδια στο αιμα που λεει κι ο Πανουσης
File xifias , exo ena binteo pou mou steilane apo tin australia pou deixnei ena pragmatiko test ride tis 1200 stin afriki pou egine kai me to mixanima kanane 75,000 xlm kai to mono pou zitise itan frena kai lastixa..
An theleis mporo na sto antigrapso se DVD kai den tha to pisteueis ... !!!!
An to deis pos estribe kai sto xoma alla kai stin asfalto (apo epagelmaties odigous bebaia oi opoioi striboun kai patini me ayta ta xiliometra) tha entyposiasteis pragmatika. Auto to video eixa dei otan itan na alaxo mixani kai peistika....
Sou milao gia thermokrasies mexri 50 'Celcium kai o typos na pigainei tin mixani sta kokkina KAI ektos dromou.
Gia bale to VARADERO pou leei to palikari se 35 Celcium na douleuei se aytes tis synthikes tis afrikis kai meta pes mou gia liomena plastika kai antoxi ylikon.... kai akoma kalytera na deis gia pote pairneis tin "alysida" sto xeri !!!!
Tora an thelei o kathenas na katigoriopoiei ta pragmata einai kathara thema goustou....
auta ...
![]()
σπικε..
και εγώ ξερω μελος του φορουμ μας..το οποιο εχει παει στη Σαχαρα και πισω..με 55 βαθμους..με ενα ΚΤΜ 640 LC!!
KAI ΔΙΚΑΒΑΛΟ ΚΑΙ ΜΕ 5 ΤΣΑΝΤΕΣ..ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΠΟΣΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΙΛ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΑΘΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ!
ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ.??ΟΤΙ ΤΟ ΚΤΜ 640 ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΑΠΟ ΤΟ BARADERO ??????
ΓΙΑ ΠΕΣ ΓΙΑ ΠΕΣ..
Κυκλοφορεί με VTR εδώ και 3-4 μέρες πάντωςΑρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
σπικε..
και εγώ ξερω μελος του φορουμ μας..το οποιο εχει παει στη Σαχαρα και πισω..με 55 βαθμους..με ενα ΚΤΜ 640 LC!!
KAI ΔΙΚΑΒΑΛΟ ΚΑΙ ΜΕ 5 ΤΣΑΝΤΕΣ..ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΠΟΣΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΙΛ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΑΘΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ!
ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ.??ΟΤΙ ΤΟ ΚΤΜ 640 ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΑΠΟ ΤΟ BARADERO ??????
ΓΙΑ ΠΕΣ ΓΙΑ ΠΕΣ..![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
ΝΑΙ ΝΙΚΟ..ΑΛΛΑ ΣΑΧΑΡΑ ΜΕ ΤΟ VTR ...ΔΕ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Κυκλοφορεί με VTR εδώ και 3-4 μέρες πάντως![]()
ΚΤΜ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ...
Exeis brethei pote se 50 bathmous Celcium Duke ???
Epidi apo ekei katagomai (johannesburg) mporo na sou po oti opoios filos mou agoraze giaponeziko mixanaka to ebgaze mono me broxi giati ta perissotera emfanizan problimata ... logo zestis !!!!
Oso gia ta KTM ta ylika pou xrisimopoioun (kai einai gnosto ayto) einai para poly kala kai pisteuo kalytera apo ta giaponezika. To thema einai omos oti ta KTM apo oti exo dei exoun problima se ilektrika kai epidi einai polystrofa kai prepei na douleuoun psila gia na apodidoun exoun megales fthores ...
Esy to xrisimopoieis kathimerina opote mporeis na xereis kalytera apo emena ..
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
..Ειμαι 1.90 82 κιλα..ενδιαφερεσε??![]()
![]()
![]()
Θα παλαίψουμε ???
:hypnotize :hypnotize :hypnotize
Όσο για το αν και πόσο έχεις κάνει σε συνεργεία....
Όλοι οι "μάστορες" που αλλάζουν λάδια και κλωτσάνε τις βόλτες από την βίδα (ή, φοβούμενοι το παραπάνω την βιδώνουν χαλαρά με αποτέλεσμα σε μερικά χλμ να σου φύγει μαζί με τα λάδια), σε συνεργεία δουλεύουν!!!!
![]()
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...