Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
μουΝικοΑρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
πιανεστε απο τις λεξεις
Αλλου το πηγαινα...![]()
μουΝικοΑρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
πιανεστε απο τις λεξεις
Αλλου το πηγαινα...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
κρατιόμουν τόση ώρα, κρατιόμουν, λεω ασε μη μπω μέσα και αρχίσω...
πολυ κρατιεσαι Γιαννο!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
![]()
Ρε Τασο... ασε μας ρε συ τωρα και με ολο το θαρρος δλδ!
ή που οταν καποιος μαλακας τους το ριξει κατω απο ενα υψος της ταξης των 2+μετρων ενω εκεινοι το εχουν μονιμως σαν τα ματια τους για να κανει σωστα τη δουλεια του οταν χρειαστει!
Κάτι μου λέει ότι κάποιος έχει κάνει μαλακία εδώ...Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
κρατιόμουν τόση ώρα, κρατιόμουν, λεω ασε μη μπω μέσα και αρχίσω...![]()
Μαζί κοιμάστε τα βράδια ρε ;![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Κάτι μου λέει ότι κάποιος έχει κάνει μαλακία εδώ...![]()
Μαζί κοιμάστε τα βράδια ρε ;![]()
ναι, λες και δεν ξερεις!![]()
Σταμάτα πια να δουλεύεις παρά τέταρτο ! πλάκα σας κάνω !Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ναι, λες και δεν ξερεις!![]()
![]()
![]()
![]()
έλα, ρε!Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Ρε Τασο... ασε μας ρε συ τωρα και με ολο το θαρρος δλδ!
μην μου παρεξηγιέσαι...![]()
Ωστόσο, ένα ερώτημα έχω για όλους αυτούς που έχουν ένα ακριβό -καλό- κράνος, και ένα φθηνό:
--όταν πέσετε, πιό από τα δύο θα θέλατε να φοράτε...?![]()
Η ερώτηση είναι ρητορική.![]()
έλα, ρε!
Ωστόσο, ένα ερώτημα έχω για όλους αυτούς που έχουν ένα ακριβό -καλό- κράνος, και ένα φθηνό:
Η φτήνια τρώει τον παρά.... στην δική μας περίπτωση το κεφάλι μας....
Ο καθένας από κεί και πέρα κάνει ότι καταλαβαίνει.....
Απλά να επισημάνω ότι τα αστικά κέντρα όπου κάνουμε το 90% των οδηγικών μας ΩΡΩΝ έχει πολύ περισσότερα ΣΤΑΘΕΡΑ εμπόδια παρά η εθνική ή το βουνό....
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
έλα, ρε!
Εχω την ΕΛΠΙΔΑ οτι ενα κράνος των 300-400 ευρώ, ΟΤΑΝ ΚΟΥΓΙΑ Η ΩΡΑ χρειαστει στον οποιονδηποτε θα κανει την ιδια δουλεια με το "καλό" των 700+ (που στανταρ πληρωνεις και τον τιτλο replica + τα γραφικα) ΑΝ και ΕΦΟΣΩΝ ειναι σωστων προδιαγραφων!
Δεν αναφερθηκα ουτε εχω σκοπο ποτε να παρω-φορεσω CABERG, NOFEAR, NO, YES, MAYBE!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Η φτήνια τρώει τον παρά.... στην δική μας περίπτωση το κεφάλι μας....
Ο καθένας από κεί και πέρα κάνει ότι καταλαβαίνει.....
Απλά να επισημάνω ότι τα αστικά κέντρα όπου κάνουμε το 90% των οδηγικών μας ΩΡΩΝ έχει πολύ περισσότερα ΣΤΑΘΕΡΑ εμπόδια παρά η εθνική ή το βουνό....
Ωχου ρε σεις!!!!!! Ημαρτον!
Δηλαδη ενα Arai replica Που εχει 879 ευρω ειναι καλυτερο απο το Arai ΧΩΡΙΣ γραφικα που εχει 400?
![]()
Κυριοι αμα δεν διευκρινισετε τι εννοειτε φθηνο και δεν το συσχετισετε με τα επιμερους χαρακτηριστικα που κανουν ενα κρανος ασφαλες δουλεια δεν κανουμε.![]()
Γιατι με ολο τον σεβασμο το να σουλατσερνεις ολη την μερα με ρνα κρανος 800 ευρω μαλακια δεν ειναι, αλλα σιγουρα δεν ειναι και οτι καλυτερο.
Βεβαια απο την αλλη ολοι ξερουμε οτι μια μοτοσυκλετα με καλα φρενα και αναρτησεις παρεχει μια ασφαλεια,αλλα οι μισοι με παπια βεσπες και (ακομα χειροτερα) σκουτερ κυκλοφορουμε.
"Φθηνο".
Ακουω.
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
δε μπορώ να καταλάβω το κόλλημα με τα φτηνά κράνη. Εχει γραφτεί και το έχουμε πει παρα πολλές φορές στο φόρουμ, ότι η τιμή δεν είναι προϋπόθεση για την ασφάλεια. Ότι ένα κράνος των 200 ευρώ μπορεί να είναι εξίσου ασφαλές - τηρώντας τις προδιαγραφές - με το rx7 μου, των 800 ευρώ... Ότι τα παραπάνω χρήματα αγοράζουν ποιότητα βαφής, ποιότητα εσωτερικών υλικών (αντι-ιδρωτική επένδυση κλπ), καλύτερο εξαερισμό, καλύτερη ζελατίνα, καλύτερη εργονομία κλπ κλπ...
προσωπικά μιλώντας, όταν καβαλάω για ώρες (ταξίδι, εκδρομή, ολη μέρα πίστα) τότε βάζω το ... "ακριβό", επειδή θέλω να έχω άνεση στο κεφάλι μου. Όταν όμως κάνω διεκπεραιωτικές διαδρομές σπιτι-δουλεία (15') δεν θα με ενοχλήσει που πχ το κράνος δεν έχει τον καλύτερο εξαερισμό. Βάζω το φθηνό αλλά ξέρω ότι είμαι καλυμένος.
on topic, το γέλιο θα έχει τα κράνη που μοιράζονται δωρεάν να είναι "επώνυμα" μέκαψες (κάνα οκαζακι τσόφλι κλπ κλπ) χωρίς προδιαγραφή ΕΕ 2205. Μπράβο στην τροχαία ? δεν με πείθει οτι η τροχαία είναι ο ηθικός αυτουργός της κίνησης...
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Κυριοι αμα δεν διευκρινισετε τι εννοειτε φθηνο και δεν το συσχετισετε με τα επιμερους χαρακτηριστικα που κανουν ενα κρανος ασφαλες δουλεια δεν κανουμε.![]()
Γιατι με ολο τον σεβασμο το να σουλατσερνεις ολη την μερα με ρνα κρανος 800 ευρω μαλακια δεν ειναι, αλλα σιγουρα δεν ειναι και οτι καλυτερο.
Βεβαια απο την αλλη ολοι ξερουμε οτι μια μοτοσυκλετα με καλα φρενα και αναρτησεις παρεχει μια ασφαλεια,αλλα οι μισοι με παπια βεσπες και (ακομα χειροτερα) σκουτερ κυκλοφορουμε.
"Φθηνο".
Ακουω.
εχεις ενα δικιο στο διαχωρισμο που ζητας, συμφωνω αλλα η απαντηση διαφερει για τον καθενα μας!
![]()
Εγώ πάντως συνέχεια ένα κράνος έχω και όταν δώ ότι δεν με ικανοποιεί πιά το αλλάζω με ένα καινούριο το οποίο το φοράω και αυτό συνέχεια και παντού.Το παλιό συνήθως το πετάω...
Έχω κρατήσει μόνο ένα το οποίο το έχω όταν για κάποιο απρόβλεπτο λόγο πάθει κάτι το κανονικό να το έχω να πάω μέχρι το κατάστημα να πάρω το επόμενο ή να περιμένω να έρθει απο κανα fc-moto με courrier...
Αν είχα ένα ARAI των 700€ μόνο και μόνο για τα λεφτά που θα είχα δώσει και λόγο του ότι μετα απο καμιά 5ετία και καθόλου να μην το έχω φορέσει τα πλαστικά όσο ναναι γηράσκουν, θα το είχα σκίσει και μέσα και έξω απο την πόλη...(μήν σας πώ και μές στο σπίτι..):smilea:
Προσωπική άποψη όλα αυτά ε..![]()
Ωχου ρε σεις!!!!!! Ημαρτον!
Δηλαδη ενα Arai replica Που εχει 879 ευρω ειναι καλυτερο απο το Arai ΧΩΡΙΣ γραφικα που εχει 400?
![]()
Tα ίδια είναι.... αλλά και τα 400 ορισμένοι τα βρίσκουν υπερβολικά για κράνος..... για τους δικούς τους λόγους ο καθένας.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.