Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 46

Θέμα: η πτώση ή το τελός μου...

Βρόμικο Μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
    Πρώτα απ' όλα τι θα πει ''χοντρό μπουφάν''; Ήταν ή ΔΕΝ ήταν μπουφάν μηχανής; Γιατί αν δεν ήταν πολύ φτηνά τη γλίτωσες. Αν μαντεύω σωστά σύρθηκες κι ανέβηκε το μανίκι; Αν πρόκειται για απλό μπουφάν.

ΠΟΤΕ όταν ψαρεύει εγώ δεν κλείνω το γκάζι. Τέλος!

το μπουφαν δεν ηταν για μηχανή, και σωστά μάντεψες σύρθηκα αλλα δεν ανεβηκε το μανικι...

καλα να περνάτε παιδιά
    κατεέμ λόβερ φορ έβερ!!!

Εκκολαπτόμενος βρωμιάρης Το avatar του/της johnpan
    Γινε χωμάτινος να βρεις την ησυχία σου φίλε μου! Βγάζει περισσότερη αδρεναλίνη και με πολύ λιγότερα χιλιόμετρα (χαω). Πολύ ασφαλέστερο, οικονομικότερο, διασκεδαστικό. Πέφτεις, σηκώνεσαι, και γελάς! Και οι φίλοι σου σου λένε "τι μαλάκας είσαι ρε" και όχι "με ακούς? είσαι καλά? κρυώνεις?" Μακάβριο αλλά αληθινό
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /
    είναι του δρόμου η χαρά !

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
    Γινε χωμάτινος να βρεις την ησυχία σου φίλε μου! Βγάζει περισσότερη αδρεναλίνη και με πολύ λιγότερα χιλιόμετρα (χαω). Πολύ ασφαλέστερο, οικονομικότερο, διασκεδαστικό. Πέφτεις, σηκώνεσαι, και γελάς! Και οι φίλοι σου σου λένε "τι μαλάκας είσαι ρε" και όχι "με ακούς? είσαι καλά? κρυώνεις?" Μακάβριο αλλά αληθινό
    Αμα πεσεις με τα εντουραδικα μεσα στο καταχειμωνο σε καμια λασπολακουβα και δεν σε ρωτησουν οι φιλοι σου αν κρυωνεις θα ειναι το λιγοτερο αγενεις.:rotflmao:
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Αμα πεσεις με τα εντουραδικα μεσα στο καταχειμωνο σε καμια λασπολακουβα και δεν σε ρωτησουν οι φιλοι σου αν κρυωνεις θα ειναι το λιγοτερο αγενεις.:rotflmao:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

βλέπεις γέλια φίλε μου? Οπως στα 'λεγα! :rotflmao: :rotflmao:

Σκηνικό:
    Παίρνει φόρα ο Σάββας με το DT να ανέβει ένα ''σκαλοπάτι''. Τον βλέπω πηγαίνει, πηγαίνει, και ξαφνικά πριν το σκαλί κολώνει και κόβει δεξιά. "Πέρνα εσύ" μου φωνάζει! "Ού μωρή κότα!" απαντάω. Παίνρω κι εγώ φόρα με το μπεργκ, και όταν βλέπω το σκαλί από κοντά ήταν πολύ πιο όρθιο από ότι φαινόταν από εκεί που το υπολόγισα. Κόβω κι εγώ δεξιά και κοιτάω τον Σαββα ο οποίος από τα γέλια του έχει πέσει το μηχανάκι -δε τον βοηθάει και το ύψος του και δεν το κράτησε. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

"με ακούς? είσαι καλά? κρυώνεις?" Μακάβριο αλλά αληθινό
    πολλές παλίες Ελληνικές ταινίες βλέπεις Δε λέω οτι δεν να τα λες καλά εν μέρει,αλλά άμα ήταν έτσι δεν θα είχε μείνει κανένας μας

Αρχικά δημιουργήθηκε από Fireball400
    πολλές παλίες Ελληνικές ταινίες βλέπεις Δε λέω οτι δεν να τα λες καλά εν μέρει,αλλά άμα ήταν έτσι δεν θα είχε μείνει κανένας μας
    Δε βλέπω ταινίες, το έχω ζήσει ρε γελοίε
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

Παλαιό μέλος
    Βλέπει και ξένες!!!

Δε βλέπω ταινίες, το έχω ζήσει ρε γελοίε
    Χαλάρωσε ρε φίλε,συζήτηση κάνουμε.Αλλά έτσι όπως το είπες ήταν σαν κάτι μαυρόασπρες με τον Κούρκουλο
    Και έτσι όπως τα παρουσιάζεις όποιος οδηγεί κανα street ή supersport είναι δηλαδή τελειωμένος;

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    έτσι όπως το είπες ήταν σαν κάτι μαυρόασπρες με τον Κούρκουλο
    θεός
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Χαλάρωσε ρε φίλε,συζήτηση κάνουμε.Αλλά έτσι όπως το είπες ήταν σαν κάτι μαυρόασπρες με τον Κούρκουλο
    Και έτσι όπως τα παρουσιάζεις όποιος οδηγεί κανα street ή supersport είναι δηλαδή τελειωμένος;
    Οκ φίλε δεν έπρεπε να σε προσβάλω αλλά όπως ξαναπα το έχω ζήσει και με πείραξε που το χλεύασες.
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

Αλλιώς το εννοούσα,αλλιώς το καταλάβες,όλα εντάξει

Βρόμικο Μέλος

φίλε μου και εγώ χωμάτινος είμαι (ή θα ήθελα να ήμουν) τώρα εγώ που βρήκα το cb είναι άλλο παραμύθι!

kTm 525 exc & kTm smr & Husaberg FE-FS 650 & TM 250 & YAMAHA YZF 450: να μερικά τέρατα
    κατεέμ λόβερ φορ έβερ!!!

Talking

(ΈΝΑ YAMAHA JR ΠΟΥ ΠΑΊΖΕΙ ΜΕ ΧΤ ΚΑΙ ΕΝΑ HONDA CB 400 ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΥΝΑΤΌΤΕΡΑ ΠΟΥ ΈΤΥΧΕ ΝΑ ΟΔΗΓΉΣΩ)

τι λες ρε το πιο δυνατο μιχανακι που εχεισ οδυγισι "τι μιχανακι διλαδι μιχαναρα" ειναι το ατελιοτο και δινατοτερο TDRακι μου που ειναι το πιο γριγορο 50ρι "στο Ελλαδα":rotflmao:

το πιο γριγορο TDRακι κερναει lipton ice tea σε buses

ποια λαστιχα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε σαν να κανεισ πατιναζ σε ασφαλτο ιταν καθε φορα που βγεναμε βολτα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε(πουλατο ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε και γινε καλογεροσ σε μοναστιρι....δεν σε παει ρε πιτσιρικα :a5: :a5:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	gusοner006.jpg 
Προβολές:	77 
Μέγεθος:	53,6 KB 
ID:	146976
    2stroke 4 ever
    (exo tdr50 kai oxi 250)

Βρόμικο Μέλος
    φίλε μου GUSακια τα λάστιχα μου (κάπως) κρατάνε... το πατινάζ που περιγράφεις είναι από την ατελείωτη (λέμε τώρα) δύναμη που έχει το cb μου (version r είναι αυτό, οχι οτι να ειναι)

όσο για το tdrακι σου τράβα και βάλε κανα πιστόνι και φτιάξε καμπάνα μπας και σηκώσεις καμια σουζα ή ακόμα καλύτερα μπας κ ξεπεράσεις ποτέ τα 70km\h!!!
    κατεέμ λόβερ φορ έβερ!!!

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Το τελευταίο μου post :(
    από psaroulis στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 24/04/2004, 10:34
  2. απο το ιστορικο μου αρχειο.......
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 22/03/2004, 08:04
  3. Απαντήσεις: 9