Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 45

Θέμα: βοηθεια... Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΜΗΧΑΝΗ..............

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από giannikos
    αληθεια μια ερωτηση... σε εμπορο αν πω για κανα γραματιο για 1000 ευρω υπολοιπο θα το δεχτουν???
    Τα γραμμάτια πέθαναν.. Για τέτοιο ποσό λογικά θα βγάλεις για πλάκα καταναλωτικό.. λέμε τώρα..

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    τωρα δε ξερω σε ποιον να γραψω....στο παλικαρι που κανει ερωτησεις ακυρες η σε οσους απαντατε ???

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

στο παλικαρι που κανει ακυρες ερωτησεις

Τετρακύλινδρος Το avatar του/της Silver_Rider
    Πάρε το R6 φιλαράκη φοβερό εργαλίο το έχω παρη εχω κάνη βόλτα, πάρτο πολλή καλή συνέχια απο το TZR
    Ολυμπιακάρα Αιώνιος πρωταθλητής! Το θέλουν δε το θέλουν μερικοί!
    (Τα Αεκάκια και τα βαζελάκια πότε θα πάρουν κανένα πρωτάθλημα; Μαλλον έχουνε ξεχάσει τι σημένει η λέξη αυτή)

Artificial Spammer Το avatar του/της Elle
    στο παλικαρι που κανει ακυρες ερωτησεις
    Και άκυρες απαντήσεις...
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Silver_Rider
    Πάρε το R6 φιλαράκη φοβερό εργαλίο το έχω παρη εχω κάνη βόλτα, πάρτο πολλή καλή συνέχια απο το TZR
    :a36: Θεσσαλικό κλιμάκιο :a36:
    :a07:Τη λένε Μαίρη
    Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Να σου πω βρε Ασημάκη θες να σου κάνουμε κονέ ν' αγοράσεις καμιά F312 να γουστάρεις;
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Dexter
    Επειδή έθιξες το θέμα των επιδόσεων, το TZR θεωρείς οτι το χεις?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Dexter
    Επειδή έθιξες το θέμα των επιδόσεων, το TZR θεωρείς οτι το χεις?
    Σε 'μενα αναφέρεσαι; Έκανα εγώ κουβέντα για τις οδηγικές μου ικανότητες; Προφανώς όχι. Αλλά άμα μου λες οτι από το TZR χαλαρά πας στο RR μάλλον κάπου τα 'χεις μπλέξει. Και για το αν το 'χω ή όχι μια λεξούλα : NSR
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................

αλλα τα νσρ κ τα τζρ με τα 600 μη συγκρινουμε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
    Σε 'μενα αναφέρεσαι; Έκανα εγώ κουβέντα για τις οδηγικές μου ικανότητες; Προφανώς όχι. Αλλά άμα μου λες οτι από το TZR χαλαρά πας στο RR μάλλον κάπου τα 'χεις μπλέξει. Και για το αν το 'χω ή όχι μια λεξούλα : NSR

φίλε δεν αναφερόμουνα σε σένα,οτι έχεις πει μεχρι τώρα με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο,οπότε δεν υοάρχει λόγος να είσαι επιθετικός...

αλλα τα νσρ κ τα τζρ με τα 600 μη συγκρινουμε...

φίλε μου δεν μου απάντησες. Δεν ξέρεις πόσα 250 έχω δει και το μόνο που κάνουν οι πιλότοι τους είναι παντιλίκια και σούζες. Αμα θες μεγαλύτερο μηχανάκι γαι να κάνεις σούζες ευκολότερα, πες το μας. Αν σε ενδιαφέρει πραγμαικά το θέμα μοτοσυκλέτα, απάντα μου ειλικρινά:

Το χεις το TZR?

Παλαιό μέλος
    Καλά ρε Silver εσύ δεν μου έλεγες ότι τα yamaha έπρεπε να λέγονται yamaπa???

Αρχικά δημιουργήθηκε από Dexter
    φίλε δεν αναφερόμουνα σε σένα,οτι έχεις πει μεχρι τώρα με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο,οπότε δεν υοάρχει λόγος να είσαι επιθετικός...
    Τότε δικό μου λάθος γι' αυτό καλό είναι όταν ρωτάμε κάποιον να αναφέρουμε είτε το όνομα του είτε να κάνουμε μια παράθεση. Συγνώμη δεν ήθελα να είμαι επιθετικός αλλά θεωρώντας οτι απευθύνεσαι σε μενα το μόνο λογικό συμπέρασμα ήταν οτι θεωρείς λογική τη μετάβαση απ' το TZR στο RR. Και το αν το έχω ή όχι δεν κολλούσε αλλά απάντησα ούτως ή άλλως.
    Υπήρξαν πολλοί λόγοι για ν' αφήσω πίσω μου τα δίχρονα, αλλά όσο κι αν θέλω να το πω με άλλα λόγια δε μπορώ κι ελπίζω να μην παρερμηνευτεί, τα 4Τ είναι πολύ περισσότερο μηχανές χωρίς αυτό να σημαίνει οτι και τα 2Τ δεν είναι. Πέρα από το ζουζούνι που παίζει σε δική του κατηγορία (τότε δεν υπήρχαν άλλα δυομισάρια τύπου SS 4Τ) ουσιαστικά η πρώτη μηχανή που καβάλησα και κατείχα ήταν το SF που σαφώς και είναι πιο αργό από ένα δυομισάρι 2Τ αλλά κάπου όλο αυτό το τσιτάρισμα το βαριέσαι, τουλάχιστον εγώ το βαρέθηκα, όπως βαρέθηκα και το να βρωμάω, να μη μπορώ να πάω κάπου τελείως χαλαρά, διότι ακόμα κι αν πας με λίγα χιλιόμετρα κάθε αντίδραση από άνοιγμα γκαζιού μέχρι στρίψιμο είναι κάτι παραπάνω από σβέλτο. Όπως και να έχει δεν έχω κάποια συλλογή εντυπώσεων από SS μηχανές αλλά από τις λίγες που είναι το ζουζούνι, GSXR 600, CBR600 F και δυο που δεν είναι SS αλλά μπορούν να παίξουν στην ίδια κατηγορία αν το θέλει ο αναβάτης K1 Haya, K7 Haya. Επιπλέον εμένα οι πίστες πάντοτε με αφήνανε αδιάφορο, βαριέμαι πολύ εύκολα για να κάθομαι να κάνω γύρους γύρω από ορισμένη διαδρομή. Επομένως έχοντας καβαλήσει απλά αυτές τις μηχανές κι έχοντας την εμπειρία του NSR μπορώ να σου πω οτι η εσφαλμένη εντύπωση που αφήνουν τα 2Τ της κατηγορίας δεν ισχύει για τις SS μηχανές δεν είναι παιχνίδια. Μπορούν να παίξουν αλλά όχι με 'μενα πάνω και ακόμη πιο σίγουρα ούτε με 'σενα. Το παλικάρι που είχε το GSXR 600 όταν κατέβηκα μου έκανε την εξής ερώτηση ''κ@βλα δεν είναι'' κι εγώ πέρα από την επιτάχυνση που μου αρέσει δεν είχα καταλάβει κάτι άλλο και πως να το καταλάβω σε μια μικρή βόλτα χωρίς να ζήσω τη μηχανή; Κι αν δεν τη ζήσεις δεν τη μαθαίνεις. Άποψη μου αν θες να πας στην κατηγορία δοκίμασε το CBR600 F είναι αρκετά σβέλτο και παιχνιδιάρικο αλλά δεν είναι τόσο ζόρικο όσο το GSXR που υποθέτω οτι είναι ανάλογο του RR αλλά ελπίζω να έχεις καλή φυσική κατάσταση γιατί εμένα μου γ@μησε τη μέση η πιο όρθια στάση του.
    Φίλε Dexter και πάλι συγνώμη για την παρερμηνεία από μέρους μου

αυτό που θέλω να πω στον φίλο είναι να μείνει μακριά απο τη παγίδα της ιπποδύναμης. Μια μοτοσυκλέτα είναι κάτι πολύ παραπάνω απο ένα στεγνό νούμερο. Αυτά απο μένα.

Αγαπητε Road καμία παρεξήγηση μεταξύ NSRοβιων....

Re: βοηθεια... Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΜΗΧΑΝΗ..............

(1) παιδια τρελενομαι για της μηχανες.. πραγματικη αγαπη....

(2) πιο μοντελο?? r6 r1 cbr 600rr zxr 6 636 9 10 gsxr 600 750 1000 srad 750 600??......

(3) δε γουσταρω να μου λενε ολοι οι αλλοι τα δικα τους....

(4) 2001 περιπου πανω κατω......
    Να γιατι μας εχει βγει το ονομα εμας τους 20αρηδες.....

Ρε φιλε σορρυ κ ολας αλλα πας καλα??

Λες το (1) και απο την αλλη θες να σου προτεινουμε μια απο τις (2) δηλ ολες τις μηχανες που υπαρχουν σε ss??

Και απο πανω μαρεσει που λες το (3)

Και τελος αγαπας τοσο τις μηχανες που θες μοντελο 8 χρονων σχεδον?

Ελεοςςςςςςς................

Αν αγαπας τοοοοοσο τις μηχανες ξερεις τι θελεις αμεσως...

Δεν ειναι δυσκολο.
    in in in in in in in ....... mpoooou!!!! (ma 50ari me apomonosi???xaxaxa)

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. η πρωτη μου μηχανη...ποια???
    από nirvana_g1 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 02/07/2009, 20:54
  2. βοηθεια... Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΜΗΧΑΝΗ..............
    από giannikos στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 20/10/2008, 20:30
  3. Η πρώτη μου μηχανή?
    από trumpet στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 02/06/2008, 10:27
  4. Η πρώτη μου μηχανή?
    από trumpet στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 01/06/2008, 18:22
  5. βοήθεια για πρώτη μηχανή
    από mpompas στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 40
    Τελευταίο μήνυμα: 30/05/2008, 13:47

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ