πφφ..αντρες..
ολο μπαλα κ γυναικες...
![]()
![]()
![]()
πφφ..αντρες..
ολο μπαλα κ γυναικες...
![]()
![]()
![]()
Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..
μην εισαι τοσο σιγουρος..Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Sιγουρα πολυ λιγοτερα απο οσο κοστισαν οι γρανιτες κτλ που βαζουν στα ταβανια (χωρις την εργασια) των σταθμων των δικων μας.![]()
καμια φορα τα υλικα για να βγει αυτο το αποτελεσμα κ να διατηρει την μονωση που χρειαζεται
μπορει να ειναι πιο ακριβα..κ απο αποψη εργατικων..
το οτι δεν βαζεις καποιο υλικο δεν σημαινει οτι δεν το αντικαθιστας με κατι αλλο..![]()
και καλα δεν σας αρεσει ε?Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
πφφ..αντρες..
ολο μπαλα κ γυναικες...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.
πως φαινετε ο επαγγελματιας!Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
μην εισαι τοσο σιγουρος..
καμια φορα τα υλικα για να βγει αυτο το αποτελεσμα κ να διατηρει την μονωση που χρειαζεται
μπορει να ειναι πιο ακριβα..κ απο αποψη εργατικων..
το οτι δεν βαζεις καποιο υλικο δεν σημαινει οτι δεν το αντικαθιστας με κατι αλλο..![]()
![]()
![]()
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Ε τώρα, λες κι έχουν κάνα νόημα για τη λίμπιντο οι σταθμοί του ΜετρόΑρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
πφφ..αντρες..
ολο μπαλα κ γυναικες...
![]()
![]()
![]()
![]()
η απαντηση ειναι ΝΑΙ!!! και στους 3 παραπανω κυριους..
ειμαι ευκολη κ πρακτικη..
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ωχ παιδια...ειδος υπο εξαφανιση...
![]()
![]()
![]()
You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.
ωραιο και ασυνηθιστο αλλα σαν τους σταθμους μετρο στη Μοσχα πουθενα.. Πραγματικα κομψοτεχνηματα εχουν κανει![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
http://beeflowers.com/Metro/Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
σταθμους μετρο στη Μοσχα![]()
κανονικό παλάτιΑρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
ωραιο και ασυνηθιστο αλλα σαν τους σταθμους μετρο στη Μοσχα πουθενα.. Πραγματικα κομψοτεχνηματα εχουν κανει![]()
![]()
επιτρεψτε μου να σας ενημερωσω (μια και τεθηκε και ως ερωτηση για το αν ειναι τεχνητο το περιβαλον) οτι το πετρωμα ειναι γρανιτης.το ξερω γιατι εχω περπατησει σε αυτες τις στασεις.
το μονο που χρειαστειτκε ηταν χρωματα και φαντασια.
συνεχιστε...
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
επιτρεψτε μου να σας ενημερωσω (μια και τεθηκε και ως ερωτηση για το αν ειναι τεχνητο το περιβαλον) οτι το πετρωμα ειναι γρανιτης.το ξερω γιατι εχω περπατησει σε αυτες τις στασεις.
γρανίτης που προφανώς υπήρχε και το σκάψανε
εμάς που τα περισσότερα κομμάτια ήταν σαθρά και θέλανε ένα σωρό τσιμεντοενέσεις και δεν ξέρω και τι άλλο για να μην πέσουν να μας πλακώσουν τι έπρεπε να κάνουν; να αφήσουν τους σταθμούς με τα τσιμέντα; ή έπρεπε να πάνε να βρουν γρανίτες να το κάνουν σαν της σουηδίας;
Δηλαδή περπάταγες στη οροφή?Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
![]()
![]()
που πάω ρε μλκες κάθε μεσημέρι? στο άντρο του spiderman? :a53: :a53:
You BETA believe...
Δώστε του κυρίου ένα 0209Ζ0 γιατί τό'καψε...Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Δηλαδή περπάταγες στη οροφή?![]()
![]()
που πάω ρε μλκες κάθε μεσημέρι? στο άντρο του spiderman? :a53: :a53:![]()
![]()
Κάνε το 0209Ζ1 καλύτερα (έχει πάρει... πολύ)Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Δώστε του κυρίου ένα 0209Ζ0 γιατί τό'καψε...![]()
![]()
![]()
![]()
You BETA believe...