Εγω δεν είμαι απο Αθήνα, αλλα ήμουν στο Γκάζι για φαγητό όταν άρχισε να ρίχνει, βασικά ψιλοξενέρωσα γιατί το απόγευμα θα έφευγα για καλαμάτα, όταν ψιλοσταμάτησε ξεκίνησα για πειραια για καφέ σε ενα φίλο, είδα πυροσβεστική και αστυνομία να εχουν κλείσει την Πειραιώς (νομίζω..) και τελικά βγήκα απο Κηφισό..
Στον Πειραια ξενέρωσα ακόμα χειρότερα γιατί ήταν τα πάντα στεγνά, και έκανε και ζέστη! ρωτάω τον φίλο αν έβρεξε και μου λέει, χτές το βράδυ έριξε κάτι..!
Κάτι κάνετε ρε σεις εκει πάνω και γίνονται τέτοια! δεν εξηγείται αλλιώς!!
Υ.Γ. τελικά δεν το γλίτωσα.. έκανα με καταιγίδα Κόρινθος-Καλαμάτα.
Στο μαγαζι μου εξω απο την λαχαναγορα εχω 2 φρεατια τα οποια φυσικα ειναι τιγκα στο σκουπιδι και λειτουργουν κατα 20%.Εχω αδειασει νερα απο το μαγαζι πολλες φορες.
Να μην πω ποσες φορες εχω κανει αιτηση να ερθουν να το καθαρισουν.Οσες φορες εχω κανει αιτηση αλλες τοσες με εχουν γραψει στα παπαρια τους φυσικα.
Πριν λιγες μερες παρκαρε ενα μηχανημα που καθαριζει τα φρεατια εξω και πεταξα απο την χαρα μου!!Μονο που τελικα ηρθε για να πιει καφε απεναντι.
Φυσικα ουτε λογος να το ξεβουλωσει..Με παρεπεμψε στον δημο...Ξανα τηλεφωνο στον δημο του Μοσχατου οπου και ακουσα τα ευχαριστα νεα..Το ΥΠΕΧΩΔΕ τα εδωσε στον δημο απο περυσι.Ο δημος εχει κανει διαγωνισμο μετα απο 8 μηνες, για να τα δωσει σε ιδιωτη..ο διαγωνισμος θα ληξει μετα απο 1-2 μηνες!!Ο ιδιωτης θα αναλαβει δραση δεν ξερω κι εγω ποτε!Δηλαδη γ@μησε τα κι αφησε τα.
2 στενα ποιο κατω ειναι Δημος Ρεντη.Ο δημαρχος του Ρεντη τους εχει γραψει στα @@ του και εχει δικο του μηχανημα που καθαριζει τα φρεατια...Τι να μας πει ο Ρεντης ομως...εμεις εχουμε καλυτερο καρναβαλι!!!!!
cb400sf+R+200-S+4+i=CBR600F4i !my new love..
Αρχικά δημιουργήθηκε από Xenos P.
Στο μαγαζι μου εξω απο την λαχαναγορα εχω 2 φρεατια τα οποια φυσικα ειναι τιγκα στο σκουπιδι και λειτουργουν κατα 20%.Εχω αδειασει νερα απο το μαγαζι πολλες φορες.
Να μην πω ποσες φορες εχω κανει αιτηση να ερθουν να το καθαρισουν.Οσες φορες εχω κανει αιτηση αλλες τοσες με εχουν γραψει στα παπαρια τους φυσικα.
Πριν λιγες μερες παρκαρε ενα μηχανημα που καθαριζει τα φρεατια εξω και πεταξα απο την χαρα μου!!Μονο που τελικα ηρθε για να πιει καφε απεναντι.
Φυσικα ουτε λογος να το ξεβουλωσει..Με παρεπεμψε στον δημο...Ξανα τηλεφωνο στον δημο του Μοσχατου οπου και ακουσα τα ευχαριστα νεα..Το ΥΠΕΧΩΔΕ τα εδωσε στον δημο απο περυσι.Ο δημος εχει κανει διαγωνισμο μετα απο 8 μηνες, για να τα δωσει σε ιδιωτη..ο διαγωνισμος θα ληξει μετα απο 1-2 μηνες!!Ο ιδιωτης θα αναλαβει δραση δεν ξερω κι εγω ποτε!Δηλαδη γ@μησε τα κι αφησε τα.
2 στενα ποιο κατω ειναι Δημος Ρεντη.Ο δημαρχος του Ρεντη τους εχει γραψει στα @@ του και εχει δικο του μηχανημα που καθαριζει τα φρεατια...Τι να μας πει ο Ρεντης ομως...εμεις εχουμε καλυτερο καρναβαλι!!!!!
ρε τι τραβαει ο ανθρωπος!![]()
Και να ταν κι ο μονος...![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
![]()
![]()
![]()
![]()
Που γινανε ολα αυτα ρε σεις??Χαμπαρι λεμε δεν πηρα στο Αιγαλεω ουτε σταγονα (νταξ μερικες) και απο Ν.Σμυρνη που γυρισα κατα τις 17.00 πετυχα βρεγμενη την ασφαλτο στην εθνικη αλλα Ιερα οδος και απο το μπαρουταδικο και πανω ουτε σταγονα λεμε.![]()
![]()
Για πε ρε γείτονα,που μένεις???????![]()
τοτε ειχε γινει απογευμα το παρτυ.... περασαν και χρονια.... ποιος τα θυμαται αυτα τωρα.....
ε αν εξαιρέσεις την ώρα είναι αυτό που λέει
όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν
Ότι είμαστε μπανανία είναι γνωστό αλλά σε περιπτώσεις σαν αυτές ίσως πρέπει να τα βλέπουμε ψυχραιμότερα τα πράγματα... Η Γερμανία είναι μπανανία; Το Ηνωμένο Βασίλειο μπανανία; Η Γαλλία; Η Τσεχία; Το 2002 αν θυμάμαι καλά είχε υπερχειλίσει ο Vtlava και είχε πλημμυρίσει όλη η Πράγα. Τις προάλλες έδειχνε ίδιες εικόνες σε Αγγλία, Σκωτία. Τις εικόνες πρόσφατα από Αυστραλία τις θυμάστε; Άκουγα χτες και στα κανάλια τα γνωστά κλισέ "μπαζωμένα ρέμματα, ακαθάριστα φρέατια, κακοτεχνίες", τα ίδια κάθε φορά. Κανείς όμως δεν ανέφερε πως είχαμε να κάνουμε με ΕΝΑ ΑΚΡΑΙΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ. Μέσα σε 20 λεπτά έριξε σχεδόν 3 φορές περισσότερο νερό από ότι ρίχνει ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΝΑ. ΜΕΣΑ ΣΕ 20 ΛΕΠΤΑ!!! Σε μερικές περιοχές έφτασε να πέσει νερό που αντιστοιχούσε σε 110 τόνους νερού ανά στρέμμα!!! Αντιμετωπίζεται αυτό;