μολις 2000 χλμ
απο τον ιουνιο (νομιζω) του 08 καινουργιο τι να κανεις.....βλεπεις το τρικαβαλο απαγορευεται![]()
:rotflmao: :rotflmao: τι μικρης τις αρεσει παντως
μολις 2000 χλμ
απο τον ιουνιο (νομιζω) του 08 καινουργιο τι να κανεις.....βλεπεις το τρικαβαλο απαγορευεται![]()
......''Only a Biker knows why a dog sticks his head out of a car window.'' ............
"μοτοσυκλετα"..
η μαγεια του μεγαλου ρισκου για ενα ονειρο που μονο εσυ βλεπεις......
Αρχικά δημιουργήθηκε από siokatas
μολις 2000 χλμ
......''Only a Biker knows why a dog sticks his head out of a car window.'' ............
"μοτοσυκλετα"..
η μαγεια του μεγαλου ρισκου για ενα ονειρο που μονο εσυ βλεπεις......
19500 apo 8/2005
Με την προσωπική μου Strom μόνο 15000 σε 1,5 χρόνο.
Δεν ξέρω αν μετράει όμως με το Strom της δουλειάς (οδική βοήθεια) 87000 σε 2,5 χρόνια.
Γενικά έχω κάνει πάνω από 100.000 χλμ. οδηγώντας V-Strom και μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα με κανένα από τα δύο (χτύπα ξύλο).
http://clubs.pathfinder.gr/CLUB_V
Γιατί φίλε μου PARKER97 μου δημιουργείς ψυχολογικά προβλήματα....:a028:Αρχικά δημιουργήθηκε από PARKER97
Με την προσωπική μου Strom μόνο 15000 σε 1,5 χρόνο.
Δεν ξέρω αν μετράει όμως με το Strom της δουλειάς (οδική βοήθεια) 87000 σε 2,5 χρόνια.
Γενικά έχω κάνει πάνω από 100.000 χλμ. οδηγώντας V-Strom και μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα με κανένα από τα δύο (χτύπα ξύλο).
50000 και κατι ψιλα και το μηχανακι παει τζι-τζι.
Σκορδα!!!!
Only A Biker Knows Why A Dog Sticks Its Head Out Of A Car Window
Aπο Ιανουαριο του 2007 εχω κανει 18500 χιλ.Προβλημα ουδεν.![]()
![]()
32000ΚΜ απο Σεπ 06 / abs εως σημερα με ενα εξαμηνο off![]()
Απο 22/04/2008 11.700χλμ
ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ.
ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΔΕΣ.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Στο τελευταίο ποστ είναι όλη η αλήθεια. Τα περισσότερα στρομάκια δεν έχουν δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στους ιδιοκτήτες τους....
Απο τη Παρασκευή 26 Αυγούστου 2005 και μέχρι σήμερα (1162 μέρες ή 3 χρόνια, 2 μήνες και 5 μέρες αν προτιμάτε) το V-Strom μου έχει γράψει 58.090 χιλιόμετρα. Οι μόνες φορές που έμεινα ήταν όταν το άφηνα νηστικό...είμαι στο τρίτο ζευγάρι λάστιχα, τρίτη αλυσίδα, τα σέρβις προβλεπόμενα, εκτός απο τα τελευταία που εμπιστεύτηκα τη μηχανή σε δικούς μου ανθρώπους.
Απο Όρος Μπέλες ως Καλαμάτα και απο Ηγουμενίτσα μέχρι Κομοτηνή, ο γιαβριμ δε με προδωσε...
The golden light above you show me where you're from
The magic in your eye bewitches all you gaze upon
You stand upon your hill and behop all around you
They wonder where you're from oh yeah they wonder where I found you
Oh my love it's a long way where you're from, it's a long way
Aμμουλιανη, διακοπές 2007
Ανακοίνωση - προειδοποίηση Υπουργείου Εσωτερικών - Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης
αυτο ειναι σωστο.Αρχικά δημιουργήθηκε από Tsakalaki
Στο τελευταίο ποστ είναι όλη η αλήθεια. Τα περισσότερα στρομάκια δεν έχουν δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στους ιδιοκτήτες τους....
εμενα με προδωσε μονο μια φορα στα τοσα χρονια/χιλιομετρα (απο 10/05/05 με 51000) και αυτο απο μ@λ@κι@ του μηχανικου.
στη τελευταια μου εκδρομη στη πελοποννησο (ειμαι απο κρητη) κατεβαινα απο τριπολη μεσω αχλαδοκαμπου στο ναυπλιο και πανω σε μια προσπεραση φορτηγου και η φουρκετα να πλησιαζει εμεινα απο συμπλεκτη![]()
![]()
![]()
με καρφωτες εκοψα (ηταν κατηφορα,2πλος και πολυφορτωμενος και τα φρενα να την εχουν ακουσει) και μπηκα στη φουρκετα.
με λιγη προσπαθεια το κατεβασα στο επιπεδο της θαλλασας οπου με τη βοηθεια του συνεργειου στο αργος (που τους ευχαριστω και δημοσια,αν και ηταν τελικα της yamaha και κανουν και πωλησεις suzuki) το ανταλακτικο βρεθηκε απο τρακαρισμενο sv650 και ετσι συνεχισα το ταξιδι (ηταν και παρασκευη 8 το βραδυ).
τι ειχε γινει;οταν αλλαξα το 3ο σετ γραναζιων-αλυσιδας για να βγει το εμπρος γραναζι πρεπει να βγει αυτο που δειχνει το βελος,το οποιο συνδεεται η ντιζα του συμπλεκτη και εχει κατι μπιλακια (κατι σαν ρουλεμαν ειναι).απο οτι εμαθα εκ τον υστερον του μηχανικου του ειχαν φυγει οταν αλλαξα αλυσιδα και εβαλε αλλα μπιλακια (βασικα εβαλε οτι τον βολευε) μιας και δεν ειχε το ανταλακτικο και δεν ηθελε να το χρεωθει αυτος.
κατα αλλα ΚΑΝΕΝΑ αλλο προβλημα (φτουφτου μακρια απο μας)
![]()
καλα τι παπαρας μαστορι ηταν παλι αυτος?παιδια η ντιζα του σημπλεκτη οπως την βλεπω ειναι διπλα απ το γραναζι κηνισης,,μεσα απο το πλαστικο καπακι?νομιζω οτι ειναι φαουλ στο σημειο που την βαλανε τα τζαπονιαΑρχικά δημιουργήθηκε από painterakis
αυτο ειναι σωστο.
εμενα με προδωσε μονο μια φορα στα τοσα χρονια/χιλιομετρα (απο 10/05/05 με 51000) και αυτο απο μ@λ@κι@ του μηχανικου.
στη τελευταια μου εκδρομη στη πελοποννησο (ειμαι απο κρητη) κατεβαινα απο τριπολη μεσω αχλαδοκαμπου στο ναυπλιο και πανω σε μια προσπεραση φορτηγου και η φουρκετα να πλησιαζει εμεινα απο συμπλεκτη![]()
![]()
![]()
με καρφωτες εκοψα (ηταν κατηφορα,2πλος και πολυφορτωμενος και τα φρενα να την εχουν ακουσει) και μπηκα στη φουρκετα.
με λιγη προσπαθεια το κατεβασα στο επιπεδο της θαλλασας οπου με τη βοηθεια του συνεργειου στο αργος (που τους ευχαριστω και δημοσια,αν και ηταν τελικα της yamaha και κανουν και πωλησεις suzuki) το ανταλακτικο βρεθηκε απο τρακαρισμενο sv650 και ετσι συνεχισα το ταξιδι (ηταν και παρασκευη 8 το βραδυ).
τι ειχε γινει;οταν αλλαξα το 3ο σετ γραναζιων-αλυσιδας για να βγει το εμπρος γραναζι πρεπει να βγει αυτο που δειχνει το βελος,το οποιο συνδεεται η ντιζα του συμπλεκτη και εχει κατι μπιλακια (κατι σαν ρουλεμαν ειναι).απο οτι εμαθα εκ τον υστερον του μηχανικου του ειχαν φυγει οταν αλλαξα αλυσιδα και εβαλε αλλα μπιλακια (βασικα εβαλε οτι τον βολευε) μιας και δεν ειχε το ανταλακτικο και δεν ηθελε να το χρεωθει αυτος.
κατα αλλα ΚΑΝΕΝΑ αλλο προβλημα (φτουφτου μακρια απο μας)
Απο 20/02/07 24,000χλμ
Zero defects