Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 92

Θέμα: Πόσα Χλμ. έχετε κάνει με το V-strom?

μολις 2000 χλμ
    απο τον ιουνιο (νομιζω) του 08 καινουργιο τι να κανεις.....βλεπεις το τρικαβαλο απαγορευεται :rotflmao: :rotflmao: τι μικρης τις αρεσει παντως
    ......''Only a Biker knows why a dog sticks his head out of a car window.'' ............
    "μοτοσυκλετα"..
    η μαγεια του μεγαλου ρισκου για ενα ονειρο που μονο εσυ βλεπεις......

Αρχικά δημιουργήθηκε από siokatas
    μολις 2000 χλμ
    απο τον ιουνιο (νομιζω) του 08 καινουργιο τι να κανεις.....βλεπεις το τρικαβαλο απαγορευεται :rotflmao: :rotflmao: τι μικρης τις αρεσει παντως
    ......''Only a Biker knows why a dog sticks his head out of a car window.'' ............
    "μοτοσυκλετα"..
    η μαγεια του μεγαλου ρισκου για ενα ονειρο που μονο εσυ βλεπεις......

19500 apo 8/2005

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kalamaria
    7/07 εχω κανει 20000 απροβληματιστα χλμ
    ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!

Ταξιδιάρης
    Με την προσωπική μου Strom μόνο 15000 σε 1,5 χρόνο.
    Δεν ξέρω αν μετράει όμως με το Strom της δουλειάς (οδική βοήθεια) 87000 σε 2,5 χρόνια.
    Γενικά έχω κάνει πάνω από 100.000 χλμ. οδηγώντας V-Strom και μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα με κανένα από τα δύο (χτύπα ξύλο).
    http://clubs.pathfinder.gr/CLUB_V

Παλαιό μέλος Το avatar του/της pepes1gr
    Αρχικά δημιουργήθηκε από PARKER97
    Με την προσωπική μου Strom μόνο 15000 σε 1,5 χρόνο.
    Δεν ξέρω αν μετράει όμως με το Strom της δουλειάς (οδική βοήθεια) 87000 σε 2,5 χρόνια.
    Γενικά έχω κάνει πάνω από 100.000 χλμ. οδηγώντας V-Strom και μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα με κανένα από τα δύο (χτύπα ξύλο).
    Γιατί φίλε μου PARKER97 μου δημιουργείς ψυχολογικά προβλήματα....:a028:

Παντα ορθιος Το avatar του/της mhtsorodas
    50000 και κατι ψιλα και το μηχανακι παει τζι-τζι.

Σκορδα!!!!
    Only A Biker Knows Why A Dog Sticks Its Head Out Of A Car Window

Aπο Ιανουαριο του 2007 εχω κανει 18500 χιλ.Προβλημα ουδεν.

εν δυναμει guzziste

ΕΡΩΤΑΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΕΙ

32000ΚΜ απο Σεπ 06 / abs εως σημερα με ενα εξαμηνο off

Παλαιό μέλος
    Απο 22/04/2008 11.700χλμ

ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ.
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΔΕΣ.

Πρόεδρος ΠΑ.ΣΥ.ΣΠΑ Το avatar του/της Tsakalaki
    Στο τελευταίο ποστ είναι όλη η αλήθεια. Τα περισσότερα στρομάκια δεν έχουν δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στους ιδιοκτήτες τους....

Απο τη Παρασκευή 26 Αυγούστου 2005 και μέχρι σήμερα (1162 μέρες ή 3 χρόνια, 2 μήνες και 5 μέρες αν προτιμάτε) το V-Strom μου έχει γράψει 58.090 χιλιόμετρα. Οι μόνες φορές που έμεινα ήταν όταν το άφηνα νηστικό...είμαι στο τρίτο ζευγάρι λάστιχα, τρίτη αλυσίδα, τα σέρβις προβλεπόμενα, εκτός απο τα τελευταία που εμπιστεύτηκα τη μηχανή σε δικούς μου ανθρώπους.

Απο Όρος Μπέλες ως Καλαμάτα και απο Ηγουμενίτσα μέχρι Κομοτηνή, ο γιαβριμ δε με προδωσε...
    The golden light above you show me where you're from
    The magic in your eye bewitches all you gaze upon
    You stand upon your hill and behop all around you
    They wonder where you're from oh yeah they wonder where I found you
    Oh my love it's a long way where you're from, it's a long way
    Aμμουλιανη, διακοπές 2007
    Ανακοίνωση - προειδοποίηση Υπουργείου Εσωτερικών - Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης

Ahmadinejad Το avatar του/της painterakis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tsakalaki
    Στο τελευταίο ποστ είναι όλη η αλήθεια. Τα περισσότερα στρομάκια δεν έχουν δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στους ιδιοκτήτες τους....
    αυτο ειναι σωστο.
    εμενα με προδωσε μονο μια φορα στα τοσα χρονια/χιλιομετρα (απο 10/05/05 με 51000) και αυτο απο μ@λ@κι@ του μηχανικου.
    στη τελευταια μου εκδρομη στη πελοποννησο (ειμαι απο κρητη) κατεβαινα απο τριπολη μεσω αχλαδοκαμπου στο ναυπλιο και πανω σε μια προσπεραση φορτηγου και η φουρκετα να πλησιαζει εμεινα απο συμπλεκτη
    με καρφωτες εκοψα (ηταν κατηφορα,2πλος και πολυφορτωμενος και τα φρενα να την εχουν ακουσει) και μπηκα στη φουρκετα.
    με λιγη προσπαθεια το κατεβασα στο επιπεδο της θαλλασας οπου με τη βοηθεια του συνεργειου στο αργος (που τους ευχαριστω και δημοσια,αν και ηταν τελικα της yamaha και κανουν και πωλησεις suzuki) το ανταλακτικο βρεθηκε απο τρακαρισμενο sv650 και ετσι συνεχισα το ταξιδι (ηταν και παρασκευη 8 το βραδυ).
    τι ειχε γινει;οταν αλλαξα το 3ο σετ γραναζιων-αλυσιδας για να βγει το εμπρος γραναζι πρεπει να βγει αυτο που δειχνει το βελος,το οποιο συνδεεται η ντιζα του συμπλεκτη και εχει κατι μπιλακια (κατι σαν ρουλεμαν ειναι).απο οτι εμαθα εκ τον υστερον του μηχανικου του ειχαν φυγει οταν αλλαξα αλυσιδα και εβαλε αλλα μπιλακια (βασικα εβαλε οτι τον βολευε) μιας και δεν ειχε το ανταλακτικο και δεν ηθελε να το χρεωθει αυτος.
    κατα αλλα ΚΑΝΕΝΑ αλλο προβλημα (φτουφτου μακρια απο μας)

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	dsc00021.jpg 
Προβολές:	507 
Μέγεθος:	39,2 KB 
ID:	146717

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από painterakis
    αυτο ειναι σωστο.
    εμενα με προδωσε μονο μια φορα στα τοσα χρονια/χιλιομετρα (απο 10/05/05 με 51000) και αυτο απο μ@λ@κι@ του μηχανικου.
    στη τελευταια μου εκδρομη στη πελοποννησο (ειμαι απο κρητη) κατεβαινα απο τριπολη μεσω αχλαδοκαμπου στο ναυπλιο και πανω σε μια προσπεραση φορτηγου και η φουρκετα να πλησιαζει εμεινα απο συμπλεκτη
    με καρφωτες εκοψα (ηταν κατηφορα,2πλος και πολυφορτωμενος και τα φρενα να την εχουν ακουσει) και μπηκα στη φουρκετα.
    με λιγη προσπαθεια το κατεβασα στο επιπεδο της θαλλασας οπου με τη βοηθεια του συνεργειου στο αργος (που τους ευχαριστω και δημοσια,αν και ηταν τελικα της yamaha και κανουν και πωλησεις suzuki) το ανταλακτικο βρεθηκε απο τρακαρισμενο sv650 και ετσι συνεχισα το ταξιδι (ηταν και παρασκευη 8 το βραδυ).
    τι ειχε γινει;οταν αλλαξα το 3ο σετ γραναζιων-αλυσιδας για να βγει το εμπρος γραναζι πρεπει να βγει αυτο που δειχνει το βελος,το οποιο συνδεεται η ντιζα του συμπλεκτη και εχει κατι μπιλακια (κατι σαν ρουλεμαν ειναι).απο οτι εμαθα εκ τον υστερον του μηχανικου του ειχαν φυγει οταν αλλαξα αλυσιδα και εβαλε αλλα μπιλακια (βασικα εβαλε οτι τον βολευε) μιας και δεν ειχε το ανταλακτικο και δεν ηθελε να το χρεωθει αυτος.
    κατα αλλα ΚΑΝΕΝΑ αλλο προβλημα (φτουφτου μακρια απο μας)
    καλα τι παπαρας μαστορι ηταν παλι αυτος?παιδια η ντιζα του σημπλεκτη οπως την βλεπω ειναι διπλα απ το γραναζι κηνισης,,μεσα απο το πλαστικο καπακι?νομιζω οτι ειναι φαουλ στο σημειο που την βαλανε τα τζαπονια

Απο 20/02/07 24,000χλμ

Zero defects

Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Tι μηχανή έχετε και πόσα χλμ διανύετε με 1lt βενζίνη (κατανάλωση);
    από ΙΠΠΕΑΣ στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 248
    Τελευταίο μήνυμα: 27/08/2017, 09:26
  2. Απαντήσεις: 57
    Τελευταίο μήνυμα: 21/05/2012, 13:06
  3. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 12/08/2009, 20:17
  4. Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 02/12/2005, 11:32
  5. Θεμα: Ποσα Χιλιομετρα ΕΧετε Κανει??
    από bikersonly στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2003, 23:01