Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 53

Θέμα: Σ ώ σ τ ε τα λίτρα σας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisvolos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    δεν ξέρω αν φεύγει αλλά ότι και να γίνει εγώ δεν πάω σε μερικά βενζινάδικα που μου έχουν βάλει πάνω απο 10 λίτρα στο ρεζερβουάρ που παίρνει 10.
    Λέτε να τους αδίκησα και να είναι απο την εξάτμηση
    Σε 11 λίτρα ρεζερβουάρ μου ''χώρεσε'' ένας βενζινάς 12 λίτρα βενζίνη μόλις πήρα καινούργια τη
    μηχανή από το μαγαζί που την αγόρασα που μπροστά στα μάτια μου έβαλαν δύο λίτρα βενζίνη για να
    τη βάλουμε μπροστά και δούλεψε τρία το πολύ λεπτά ρελαντί! Πόση βενζίνη να έκαψε με τρία λεπτά της ώρας ρελαντί?

Και μου έβαλε 12 λίτρα έμεινα μ@λ@κ@ς εκείνη την ώρα τον πλήρωσα και δε με ξαναείδε!
    Και φυσικά έγινε και γίνεται η ανάλογη διαφήμιση!

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Ανακτηση ατμων σε Ελληνικα πρατηρια ακομα ΔΕΝ.....

Κατα τα αλλα σηκωνει πολυ συζητηση το θεμα!!

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    'Ηγγικεν το πλήρωμα του χρόνου (και τις μ@λ@κίας) ίνα όπως την κάνουμε γισ "Γενικές" μεριά ...
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    'Ηγγικεν το πλήρωμα του χρόνου (και τις μ@λ@κίας) ίνα όπως την κάνουμε γισ "Γενικές" μεριά ...
    Υπαινίσσεσαι ότι οι "Γενικές" είναι ο χώρος που καταλήγουν οι μαλάκες φιλαράκι;
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    ο καλυτερος τροπος για να ''σωσετε'' τα λιτρα σας ειναι να βαζετε το ρουμπινετο του ντεποζιτου στο οφ καθε φορα που κατεβαινετε απο τη μηχανη.

το κανω παντα και μου εχει γινει συνηθεια...

Παλαιό μέλος
    Λιπών τώρα που έχω λίγο χρόνο να πω και εγώ την μλκια μου

Επειδή είμαι λύγο περίεργος σαν άνθρωπος

Κάποτε είχα την απορία για τους μαγνήτες και σκεφτόμουν ρε λες να

Έτσι για να μου φύγει η απορία αποφάσισα να εφαρμόσω και εγώ την μαγική πατέντα

Αλλά επειδή είμαι λύγο τσιγκούνης και τα 100 ευρω που στοίχιζαν τα μαγικά είναι πολλά

Δεν έβαλα τους συγκεκριμένους μαγνήτες

Την λύση έδωσε ένα πηνίο ηλεκτροβανας 12 V DC που λόγο δουλειάς την είχα σχεδόν τσάμπα

Το προτζεκτ είχε ως εξής, πήρα το πινάκι πέρασα από μέσα το σωληνάκι βενζίνης και μετά συνέδεσα τα καλώδια του πηνίου στο διακόπτη τροφοδοτώντας το με 12 V.

Το πείραμα έγινε σε ένα παπί

Μετρήθηκε η κατανάλωση καυσίμου τουλάχιστον επί 3 μήνες πριν την τοποθέτηση και 2 μήνες μετά την τοποθέτηση.

Το αποτέλεσμα ήταν να έχω αρχικά την αίσθηση ότι η πατέντα κάτι έκανε αφού ένιωθα ότι πήγαινε καλύτερα.

Κατά την πάροδο του χρόνου ώμος και μετά από μέτρηση κατανάλωσης κατέληξα ότι απλά είχα μεγαλύτερη κατανάλωση.

Το συμπέρασμα που έβγαλα είναι ότι απλά λόγο ψυχολογίας άνοιγα παραπάνω το γκάζι μάλλον

Το πινάκι πάντως υπάρχει και όποιος θέλει να κάνει το τεστ ξανά μπορώ να του το δώσω

se R/c thermiko (tilekatefthinomeno me venzina) dixrono fisika yparxi kati antistixo to opio pragmatika dini afxisi ipodinamis esthiti sto aftokinitaki....xoris na katalaveno to giati ....to aftokinitaki metrithike me antistixo prin kai meta i diafora eitane sxedon ena amaxaki parapano :P

bori na akougome poli pedikos aplos sas leo kai ego ti tsekara
    thats my 2 cents pou len ki agli :P
    Opios leei psemata...ton proto xrono xerete

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Υπαινίσσεσαι ότι οι "Γενικές" είναι ο χώρος που καταλήγουν οι μαλάκες φιλαράκι;
    Μπαααα ....

(απλά, το λέω ΕΥΘΕΩΣ ...!!!)
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Παλαιό μέλος
    το fuel ex το έχει χρησιμοποιήσει κανεις παιδιά? σε αμάξι το σκέφτομαι.είδε κανεις έστω κάποιο αποτέλεσμα και αν ναι τι τάξη μεγέθους?
    GSXR 600 K6

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Φοβερό σύστημα..Μιλάμε για τρομερή μείωση κατανάλωσης με ταυτόχρονη αύξηση ιπποδύναμης, χαμηλότερους ρύπους και μακροπρόθεσμα καθαρότερο κινητήρα. Και όλα αυτά με καμιά 60αρία ψωροευρώπουλα....

Αν δεν σε έπεισα... στο άλλο κανάλι έχει γουέστερν...

Παλαιό μέλος
    το έχεις δοκιμάσει?
    GSXR 600 K6

Μούφα.
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Παλαιό μέλος
    βρε παιδιά πείτε εμπειρίες. τα έχετε δοκιμάσει η απλά δεν τα πιστεύετε και λέτε μούφα?
    GSXR 600 K6

Αρχικά δημιουργήθηκε από firefox
    βρε παιδιά πείτε εμπειρίες. τα έχετε δοκιμάσει η απλά δεν τα πιστεύετε και λέτε μούφα?
    Δοκιμάσει!
    Μ Ο Υ Φ Α Α Α Α Α Α Α Α
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Αρχικά δημιουργήθηκε από firefox
    το έχεις δοκιμάσει?
    http://en.wikipedia.org/wiki/Fuel_saving_devices

MythBusters
    The popular U.S. television show MythBusters investigated several fuel-saving devices using both fuel-injected cars and diesel powered cars under very controlled circumstances.

The concept of fuel line magnets, which supposedly align the fuel molecules so they burn better, was tested and they determined it made no difference in the rate of fuel consumption. They also tested the idea that adding a small amount of acetone to gasoline increases fuel efficiency by making the gasoline burn more completely (presumably without damaging the plastic parts of the fuel system.) However, the result was that although there was no apparent damage the fuel system, the efficiency of the fuel actually decreased.

They also tested the theory that a diesel-powered car can run on hydrogen gas alone, which surprisingly, was confirmed as viable, although hydrogen gas itself is very expensive. They also tested a device that supposedly produces sufficient hydrogen to power a car by running an electric current through water (which causes its molecules to split into hydrogen and oxygen). Although some hydrogen was produced, the amount was minuscule compared to the quantity necessary to run a car for even a few seconds.

The show also tested a carburetor that, according to its manufacturer, could improve fuel efficiency to 300 miles per gallon. However, the device actually made the car less fuel efficient.

They also determined that a diesel-powered car can run on used cooking oil though they did not check whether it damaged the engine.

The show noted that out of 104 fuel efficiency devices tested by the EPA, only seven showed any improvement in efficiency, and even then, the improvement was never more than six percent. The show also noted that if any of the devices they tested actually worked to the extent they were supposed to, the episode would have been one of the most legendary hours of television. The show also cited common sense by stating that if there really was a device that dramatically increased fuel efficiency, it would certainly be common knowledge.[2]

Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 62
    Τελευταίο μήνυμα: 24/04/2004, 15:28
  2. Τα φώτα σας
    από frikis στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 19/02/2004, 15:46
  3. Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 04/01/2004, 15:12
  4. Απαντήσεις: 3