Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 43 από 43

Θέμα: Ο δικηγορακος

Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
    που το ξέρεις;; ήσουν παρών;;

αν ήθελε να φύγει θα είχε φύγει από την πρώτη στιγμή, δεν θα σταματούσε ...
    εσύ ξέρεις κάτι αντίθετο;

ήσουν παρών;;;

βεβαίως θα έφευγε κατευθείαν, αλλά δεν ήθελε να το κάνει παρα μόνο με την συγκατάθεση του θύματος ώστε να ξέρει πως το θέμα τελείωσε γι' αυτόν, κορόιδο ήθελε να τον πιάσει τον πεσμένο, να κάνει τουμπεκί και να του πει "καλά ρε φίλε πράγματι, αφού δεν χτύπησα, φύγε..."

στον ίδιο δρόμο (Γαλατσίου) με χτύπησε κάποιος όταν ήμουν με ΙΧ πριν πολλά χρόνια, μετά είπε "τι ν α καλούμε αστυνομία τώρα, η ασφάλειά μου είναι χάλια, δεν θα πάρετε τίποτε έτσι κι αλλιώς..."

και αστυνομία καλέσαμε , και αποζημίωση πήραμε... δεν του πέρασε του λαμόγιου...

όπως δεν πέρασε ούτε τούτου εδώ...

Eφ οσων ο ανθρωπος κατεβηκε και ειδε ο τι ο φιλος ηταν καλα , το φτωχο μου το μυαλο μου λεει οτι ηταν ετοιμος να αναλαβει την οποιαδηποτε ευθυνη αλλα ο συμφορουμιτης ειχε ορεξη να παιξει επειδη δεν του αρεσε οτι του ειπε οτι ηταν δικηγορος και επειδη ειχε καλο αυτοκινητο.
    Τουλαχιστον απο την περιγραφη του εγω αυτο καταλαβα.
    Αλλα ισως να ειναι πολυ φτωχο το μυαλο μου, επειδη ειμαι ντουλαπα και οι ντουλαπες δεν πολυκαταλαβαινουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
    σκέφτηκες το ενδεχόμενο να ήταν αλήθεια αυτό του του είπε, ότι έχει δικαστήριο;;

γιατί η πρώτη αντίδραση πρέπει να είναι το θέατρο;;
    αυτό κατακρίνουμε.
    δεν αμφισβητώ το ενδεχόμενο να είχε όντως δικαστήριο

και δεν έχει ΚΑΜΙΑ σημασία

έκανε την κουτσουκέλα, ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ, δικό ΤΟΥ πρόβλημα η καθυστέρηση

Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
    Eφ οσων ο ανθρωπος κατεβηκε και ειδε ο τι ο φιλος ηταν καλα , το φτωχο μου το μυαλο μου λεει οτι ηταν ετοιμος να αναλαβει την οποιαδηποτε ευθυνη
    θες να μου δείξεις, στο πρώτο ποστ, πού ακριβώς βασίζεις αυτό το συμπέρασμα;

βλέπεις πρόταση για μετρητά για τις υλικές ζημιές και κλείσιμο της υπόθεσης εκεί;

βλεπεις πρόταση για συμπλήρωση φιλικής δήλωσης;

εγώ βλέπω διάθεση να μπει μέσα στην κούρσα και να φύγει

εκτός αν ο συμφορουμίτης μας κρύβει στοιχεία

τι λες;

Σιγουρα κρυβει στοιχεια και τα λεει οπως θελει.
    Απο την περιγραφη βρωμαη η δουλεια.
    Παντως εαν θελετε να περασετε μερικοι το μηνυμα του θεατρου για να βρειτε το δικιο σας, συγχαρητηρια και να θυμαστε οτι μπορει να το λουστητε.
    Σωστες αποψεις ακουστηκαν παρα πανω και ο οποιοσδηποτε νοημων ξερει τι να κανει σε αυτες τις περιπτωσεις.
    Δεν το παω παρα περα γιατι δεν εχει νοημα αλλη αναλυση για μενα.
    Καλους δρομους να εχουμε ολοι μας.

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
    εσύ ξέρεις κάτι αντίθετο;

ήσουν παρών;;;

βεβαίως θα έφευγε κατευθείαν, αλλά δεν ήθελε να το κάνει παρα μόνο με την συγκατάθεση του θύματος ώστε να ξέρει πως το θέμα τελείωσε γι' αυτόν, κορόιδο ήθελε να τον πιάσει τον πεσμένο, να κάνει τουμπεκί και να του πει "καλά ρε φίλε πράγματι, αφού δεν χτύπησα, φύγε..."
    ξέρω αυτό που έγραψε ο easy:
    Αρχικά δημιουργήθηκε από easy
    σταματαει η κινηση βγαινει οτυπος απο το αμαξι
    επίσης ότι
    εγω σηκωθηκα αμεσως μια που δεν ειχα χτυπησει
    άρα αυτό που είπε ο ... "δικηγοράκος" ότι
    απο οτι βλεπω δε χτυπησες
    είναι αλήθεια. Δεν προσπάθησε να το κοροϊδέψει.

Επίσης ξέρω ότι μόλις το είπε αυτό ο ... "δικηγοράκος" ο ... "συνάδελφος" έκανε θέατρο χωρίς να του μιλήσει
    χωρις να του μιλησω
    Επίσης η αντίδραση του ... "δικηγοράκου" στο θέατρο ήταν να ρωτήσει
    -τι επαθες?
    και φυσικά, στην απάντηση ότι τάχα χτύπησε, κάτι που όλοι ξέρουμε ότι δεν είναι αλήθεια, είπε
    -μα πριν λιγο ησουν ορθιος
    Εσένα ποια από τις ερωτήσεις αυτές σου δίνει την εντύπωση ότι ήθελε να φύγει;;
    Τί απο όσα είπε ο ... "δικηγοράκος" ήταν ψέματα;

το μόνο που μπορεί να έπαθε ζημιά ήταν το μηχανάκι. Γιατί δεν του είπε απευθείας για το μηχανάκι και έκανε θέατρο ότι τάχα χτύπησε;;
    δηλαδή αν αντί για το θέατρο του έλεγε ότι όχι δεν χτύπησα, αλλά χάλασε η μηχανή ο ... "δικηγοράκος" θα έφευγε;;
    από που προκύπτει αυτό;;

Παλαιό μέλος
    ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΣΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΝΑΙ ΟΔΗΓΩ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΤΕΙΧΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΕΝΑ .ΠΡΙΝ 16 ΧΡΟΝΙΑ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΟΔΗΓΟΣ ΦΟΡΤΗΓΟΥ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ .ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΩΣΤΗ ΑΠΛΑ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΓΑΜΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΦΟΡΟΥΜ
    http://www.moto.gr/forums/showthread...5&pagenumber=2
    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΛΥΘΟΥΝ ΕΤΣΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΟΡΑΤΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΣΕΙ ΤΗΝ ΒΑΡΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Επίσης είχε και την πινακίδα δε χρειαζόταν όλο αυτό.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
    Επίσης είχε και την πινακίδα δε χρειαζόταν όλο αυτό.
    σ' αυτό πραγματικά δεν ξέρω πώς να απαντήσω, μένω εμβρόντητος

Βρε αγόρι μου ξεκινάμε πάντα βάσει του κειμένου δε μιλάμε γενικά με το συλλογισμό του ιδίου πως δεν είχε πάθει κάτι τουλάχιστον όχι εκείνη τη στιγμή. Εφ' όσον έχει κρατήσει την πινακίδα δεν απαντάει ό,τι κι αν του πει ο άλλος βγάζει το κινητό και παίρνει τους μπάτσους. Τί νομίζεις οτι θα έκανε ο άλλος, θα έφευγε;;;
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................

Νέο μέλος
    βγαινει καποιος για προσπεραση στο αντιθετο ρευμα παταει τη διπλη γραμμη κανει ενα ατυχημα επειδη βιαζεται κ δεν τον νοιαζει αν χτυπησε ο αλλος επειδη σηκωθηκε παρα μονο να φυγει οσο το δυνατον πιο γρηγορα.εγω δεν ειπα οτι δε θα με αποζημιωνε.αν τελειωνε το θεμα κ εφευγε παλι βιαστικος κ πιο κατω ξαναεκανε ατυχημα?ελπιζω μονο να με θυμαται την επομενη φορα που θα βιαστει.εσεις ρε παιδια αν προκαλεσετε ενα ατυχημα κ δειτε τον αλλο να σηκωνετε τι θα του πειτε?δεν θα ενδιαφερθειτε εστω κ λιγο?
    ποτε θα κανει ξαστερια να παρω το ...

εσεις ρε παιδια αν προκαλεσετε ενα ατυχημα κ δειτε τον αλλο να σηκωνετε τι θα του πειτε?δεν θα ενδιαφερθειτε εστω κ λιγο?
    Ναι αλλά εμείς έχουμε μοτοσυκλετιστική παιδεία ή τουλάχιστον έτσι λέμε

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    ελπιζω μονο να με θυμαται την επομενη φορα που θα βιαστει.εσεις ρε παιδια αν προκαλεσετε ενα ατυχημα κ δειτε τον αλλο να σηκωνετε τι θα του πειτε?δεν θα ενδιαφερθειτε εστω κ λιγο?
    ρε φίλε,
    κανείς δεν σου είπε ούτε ότι έφταιγες για το ατύχημα, ούτε ότι δεν έπρεπε να σε αποζημιώσει για όποια ζημιά σου έκανε.
    Για το θέατρο σου την είπαν (όσοι σου την είπαν) και για τίποτε άλλο.

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF