Κατευθείαν γιατρό. ΑΝ ειναι τενοντίτιδα και την αγνοήσεις θα σε βασανίζει σε όλη σου την ζωη. (Σε μένα ήταν ρε γμτ)
Κατευθείαν γιατρό. ΑΝ ειναι τενοντίτιδα και την αγνοήσεις θα σε βασανίζει σε όλη σου την ζωη. (Σε μένα ήταν ρε γμτ)
voithia..
zalistika me ta ellinika soy.......................................
...................................
...............![]()
:rotflmao:
γλυκια μικρη μου μανιβελα....
μια βολτα στον τζωτρτζοπουλο θα σε βοηθησει..
υπαρχουν αρκετα κ καλα επικαρπια...
για οσο καιρο μπορεις ξεκουρασε το..
βρες μια καλυτερη θεση οδηγησης οπως ειπαν κ τα παιδια..
κ παρε κ κανα ελαστικο επικαρπιο να το φορας..
αν δεν οδηγησεις μια βδομαδα κ συνεχιζει να σε ποναει
χρειαζεσαι οπωσδηποτε ορθοπαιδικο
θελω moter 250 για xt του 82
κ manual για rf 400
με 1η αδεια το 97
aderfe eyxaristw gia tin voitheia..ayto to syndromo an katalava kala to eixes telika?k an nai sou perase?ti ekanes??Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
Μια περίοδο αν και δεν ήταν δικό μου οδηγούσα ένα gsxr 600 και μάλιστα όχι απλά για μια βόλτα αλλά όλη την ημέρα αναγκαστικά. Από ένα σημείο και μετά ξύπναγα τα πρωινά με φριχτούς πόνους στον καρπό και στη φυσική συνέχεια του προς το κέντρο της παλάμης. Κάποια στιγμη ενώ οδηγούσα άρχισε να μυοδιάζει το χέρι μου. Πέρασε το σκηνικό και δεν έδωσα κι άλλη σημασία γιατί εκείνη την περίοδο είχε σπάσει ένα ποτήρι στο χέρι μου. Καιρό μετά ξαναέκανα για μια περίοδο την ίδια δουλειά αυτή τη φορά με το xmax που δεν έχει συμπλέκτη και ξεκίνησε το ίδιο σκηνικό ενώ κι όποτε οδηγούσα το fazer με το που άγγιζα το συμπλέκτη άρχιζε το πάρτυ του μουδιάσματος κι ο πόνος κάθε πρωί σταθερός. Τελικά πήγα σε γιατρό φοβούμενος για τενοντίτιδα αλλά τελικά ήταν κάτι άλλο που ίσως πρέπει να το ελέγξεις : σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα.
Δε θέλω να σε στεναχωρίσω αλλά 90% έχεις τενοντίτιδα...Αν την αφήσεις θα γίνει χρόνια...Το πιο απλό που μπορείς να κάνεις είναι 3-4 φορές την ημέρα πάγο από 10 λεπτά και μετα λίγη κρέμα voltaren. Τον πάγο τυλιχτό μέσα σε μία πετσέτα γιατί αλλιώς δε θα το αντέχεις. και επιπλέον ενα επίδεσμο για να μειώνει την πιέση στο ασκείς στο χέρι. Περαστικά..