Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 59

Θέμα: Ρε την παλεύουν...???

Μέλος Το avatar του/της tsofras
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AntoD
    Ξερω παρα πολλους...π.χ. ο φιλος μου ο Λευτερης...

Αν και μενει διπλα στο μετρο Χαλανδριου....παει πειραια καθε μερα 1 ωρα κ 30 λεπτα με το αυτοκινητο και το γραφειο του ειναι διπλα στον ηλεκτρικο..αλλα βλεπεις στο μετρο θα πληρωσει 80 λεπτα απο την τσεπη του ενω το εταιρικο καρο ειναι τζαμπα...

Εχεις σκεφτει να παρεις τον ηλεκτρικο απο το Φαληρο - μοσχατο εως νερατζιωτισα...

Μια γραμμη 35 λεπτα...!!!

Θα μπορουσες...αλλα δεν βαριεσαι...

Αυτοι ειμαστε...οι "δε βαριεσαι" της Ευρώπης...
    Δεν θα μπορούσα φίλε AntoD
    γιατί δεν μένω στο Νέο Φάληρο αλλα στο Π. Φάληρο.
    Με τον δικό σου τρόπο θέλω
    1) Λεωφορείο μέχρι Ν. Φάληρο για ΗΣΑΠ
    2) Στάση μέχρι Νερατζιώτισα
    3) Γύρω στα 25 λεπτά περπάτημα

Αν θεωρείς ότι βαριέμαι τότε πάω πάσο και είμαι υπερβολικός.
    Αλλά δεν με θεωρώ στους " οι δε βαριέσαι της Ευρώπης"
    http://tsofras.blogspot.com

Και παλι γρηγοροτερα θα πηγαινες...

και εχεις και ωραια θεα την παραλιακη!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Ξεχνατε ολοι σας οτι οι μισοι και παραπανω εργαζομενοι (τουλαχιστον οσους ξερω εγω) δεν εχουν μια 8ωρη In-House δουλεια....αλλα πρεπει να βγαινουν εξω και να τρεχουν σε διαφορους πελάτες σε ολη την αττικη.
    Με τα ΜΜΜ θα πηγαινουν ?

Να παρουν σκουτερ να μην πηζουν...οσοι μπορουν...
    ειπαμε δεν ειναι για ολους...

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    PortisHead.. και λοιποί

Αν θυμάμαι καλά απο έρευνα που είχε κάνει το Μετσόβειο, ενα ποσοστό 35% των ανθρώπων που παίρνουν το όχημα τους για το κέντρο δεν πάνε για δουλειά ή για κάτι αναγκαίο.. είναι απλά για βόλτα/ψώνια και διαδρομή προς κάτι μη αναγκαίο!!!!!!!(αν το ανασύρω απο κάπου που είναι... όλο τα χάνω γμτ μου... θα το βάλω και εδώ)

Δηλαδή οι 35 στους 100 κάθε μέρα που βλέπουμε στους δρόμους με Ι.Χ. κινούνται άσκοπα.. για να μην φτάσουμε το τι γίνεται στο κέντρο που ούτως ή άλλως έχει θέση για 10.000 ΙΧ και κατεβαίνουν καμιά κατοστή χιλιάδες (θεωρητικό νούμερο)ψάχνοντας φυσικά όλοι θέση για parking ενώ θα μπορούσαν να κάνουν χρήση άλλου μέσου.

Όσο για τους "επαγγελματίες" που κινούνται με Ι.Χ. οι περισσότεροι πλέον λόγω του ασύμφορου της μετακίνησης κάνουν χρήση δικύκλων ή μέσων αν το όχημα δεν είναι εταιρικό. Που στην πλειονότητα τους τα εταιρικά δεν κινούνται εντός άστυ, αλλά εκτός Αττικής. (βλ. πωλήσεις, μεταφορές κτλ. ).

Γεγονός είναι λοιπόν , οτι το Ι.Χ. το έχουν αρκετοί (οχι όλοι σίγουρα) απλά σαν καθημερινό μέσο διαδρομής σπίτι-δουλειά-σπίτι ενώ κάλλιστα μπορούν να κάνουν χρήση άλλου μέσου.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    Εντάξει φίλε ,ότι πεις ….θα τα ξέρεις καλύτερα εσύ που ζεις στην Αθήνα τόσα χρόνια γιατί εγώ εδώ στο μικρό χωριό των Ελβετικών Άλπεων που είμαι δεν έχω και πολύ ενημέρωση με την πατρίδα…
    τουλαχιστον δε χανουμε το humor μας

Πάντως , η τελευταία φράση σου
    «Η αλλαγή νοοτροπίας είναι περισσότερο θέμα του καθενός απο εμάς, παρά του κράτους. Αν το καταλαβαίναμε αυτό...»
    είναι πολύ καλή δικαιολογία και κάλυψη γι αϊτούς που πραγματικά ευθύνονται…
    οχι ρε συ, απλα πραγματα: δεν εχουμε μαθει να θεωρουμε τα ΜΜΜ ως 1η επιλογη. Το ξαναλεω, μια χαρα ειναι τα ΜΜΜ μας και πλεον ειναι σχετικα συγκρισιμα με τ αντιστοιχα της υπολοιπης Ευρωπης (Αγγλια, Γαλλια, Βελγιο, Ολλανδια, Φινλανδια, Αυστρια κλπ...). Η διαφορα μας ειναι οτι πολλοι απο εμας χρησιμοποιουμε τα ΜΜΜ ως εσχατη λυση! Παρολ αυτα, πιστευω οτι ειναι θεμα χρονου

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

Αν θυμάμαι καλά απο έρευνα που είχε κάνει το Μετσόβειο, ενα ποσοστό 35% των ανθρώπων που παίρνουν το όχημα τους για το κέντρο δεν πάνε για δουλειά ή για κάτι αναγκαίο.. είναι απλά για βόλτα/ψώνια και διαδρομή προς κάτι μη αναγκαίο!!!!!!!

για να μην φτάσουμε το τι γίνεται στο κέντρο που ούτως ή άλλως έχει θέση για 10.000 ΙΧ και κατεβαίνουν καμιά κατοστή χιλιάδες (θεωρητικό νούμερο)ψάχνοντας φυσικά όλοι θέση για parking...

Γεγονός είναι λοιπόν , οτι το Ι.Χ. το έχουν αρκετοί (οχι όλοι σίγουρα) απλά σαν καθημερινό μέσο διαδρομής σπίτι-δουλειά-σπίτι ενώ κάλλιστα μπορούν να κάνουν χρήση άλλου μέσου.
    Gandalf
    πολυ σωστα!!

επισης, Portishead, to 50%+ που αναφερεις φαινεται μεγαλη υπερβολη

Αρχικά δημιουργήθηκε από tsofras
    Δεν θα μπορούσα φίλε AntoD
    γιατί δεν μένω στο Νέο Φάληρο αλλα στο Π. Φάληρο.
    Με τον δικό σου τρόπο θέλω
    1) Λεωφορείο μέχρι Ν. Φάληρο για ΗΣΑΠ
    2) Στάση μέχρι Νερατζιώτισα
    3) Γύρω στα 25 λεπτά περπάτημα

Αν θεωρείς ότι βαριέμαι τότε πάω πάσο και είμαι υπερβολικός.
    Αλλά δεν με θεωρώ στους " οι δε βαριέσαι της Ευρώπης"

τραμ η αυτοκινητακι μεχρι Π.Φαληρο,και μετα το 550 (Π.Φαληρο-Κηφησια)...10 λεπτα περπατημα...ισως και λιγοτερο (φανταζομαι δηλαδη)....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nefos
    Έχει απεργία το μετρό......αλλιώς το κέντρο είναι ονειρικό.....
    τον 15αυγουστο???

η ζεις στην Βαρκελωνη???

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

δεν το πουλαω το ζετακι Το avatar του/της veletzas
    αυτοκινητο δεν εχω, οδηγουσα καποτε, αλλα ατυχεσ περιστεσεις με πηγαιναν σε καθημερινη βαση στο αιγαλεω, οταν η πετρου ραλλη κ η καβαλας ηταν εργοταξια,
    εκτοτε οδηγω, μονο οταν τρωω hose απο την δουλεια,
    περισι λοιπον, μια παρασκευη μεσημερι, (νομιζω οτι ειναι η χειροτερη μερα κ ωρα απο θεμα κινησης στους δρομους)
    κ αφου εκανα την αποσταση κατεχακη απο μεσογειων- κατεχακη κηφησιας 50 λεπτα, σκεφτηκα οτι "μαλλον" για αυτο χωριζουν ενα στα δυο ζευγαρια που παντρευονται σε αυτη τη χωρα:hypnotize
    panta vromikoi panta laspomenoi

το κομπλεξ του αυτοκινητου που εχει ο Ελληνας αποδειχτηκε ΠΕΡΙΤΡΑΝΟΤΑΤΑ την ημερα που εληξε η απεργια των βυτιοφορων....γιατι οσο υπηρχε ο κινδυνος να μεινουν απο βενζινα κατι κουνιοταν στην Αθηνα....την ημερα που εληξε και απο το πρωι κανανε refueling....

ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΟΣΟ ΖΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ.....ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ ΑΚΙΝΗΤΗ....

και ειχα και εξωτερικες δουλειες εκεινη την ημερα και γυρισα αρκετες περιοχες......ουτε με τα ποδια δεν περναγες....

τωρα τι λεει ο καθενας τα ακουω βερεσε....

Αμετανόητος Κριός... Το avatar του/της Manalishi
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Για να ακούσω τους συγκοινωνιολόγους του φόρουμ πώς πάνε σε λιγότερο απο 1 ώρα Μεταμόρφωση-Βούλα και θα το κάνω κάθε μέρα...Δεν είναι τίποτα, 35 χλμ μόνο...
    Θέλετε βοήθεια;
    - Πρόσβαση σε ΗΣΑΠ Ν.Ιωνία, είτε με αμάξι είτε με λεωφορείο, τουλ 20 λεπτά.
    - Τρένο απο Ν.Ιωνία - Φάληρο, 40 λεπτά
    - Τραμ Φάληρο Βούλα χχχ λεπτά, ανάλογα τον Ερμή εαν ειναι ανάδρομος...

Κόστος, ελάχιστο...
    Ταλαιπωρία : Απροσδιόριστη....
    I’ve got the bike every middle-aged dude dreams of!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Manalishi
    Για να ακούσω τους συγκοινωνιολόγους του φόρουμ πώς πάνε σε λιγότερο απο 1 ώρα Μεταμόρφωση-Βούλα και θα το κάνω κάθε μέρα...Δεν είναι τίποτα, 35 χλμ μόνο...
    Θέλετε βοήθεια;
    - Πρόσβαση σε ΗΣΑΠ Ν.Ιωνία, είτε με αμάξι είτε με λεωφορείο, τουλ 20 λεπτά.
    - Τρένο απο Ν.Ιωνία - Φάληρο, 40 λεπτά
    - Τραμ Φάληρο Βούλα χχχ λεπτά, ανάλογα τον Ερμή εαν ειναι ανάδρομος...

Κόστος, ελάχιστο...
    Ταλαιπωρία : Απροσδιόριστη....

γιατι λιγοτερο απο 1 ωρα???και δηλαδη το κανεις τοσο με αυτοκινητο???

Παλαιό μέλος
    Εγώ θα διαφωνήσω με αυτούς που λένε πως την κίνηση την δημιουργούν αυτοί που κάνουν άσκοπες βόλτες και θα δώσω και ένα παράδειγμα:

Ο κηφισός και η Κηφισίας κολλάνε από τις 7.30 ως τις 10.30 το πρωί και από τις 3.30 ως τις 7.00 το απόγευμα, δηλαδή από ανθρώπους που πάνε ή επιστρέφουν από τις δουλειές τους. Το αν θα μπορούσαν να χρησιμοποιούν τα ΜΜΜ ή όχι είναι άλλη ιστορία. Πάντως όσοι δουλεύουν από το ύψος της Μεταμόρφωσης και πάνω όπως εγώ, δεν έχουν άλλη επιλογή από το δικό τους μεταφορικό μέσο.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Εχετε αφήσει έξω απ΄την εξίσωση τον παράγοντα ΤΑΧΙ....

Προσωπικά πιστεύω ότι βγάζουν το ψωμί τους εκμεταλλευόμενοι το χάος που οι ίδιοι προκαλούν. Το κέντρο της Αθήνας σας φαίνεται ανυπόφορο όταν απεργούν ?
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. δεν την παλεύουν κάστανο στο bollywood
    από road spirit στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 25/01/2011, 23:25
  2. καλά ρε την παλέυουν???
    από la_villa στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 14/07/2008, 23:18
  3. Ρε την Λίτσα!!!!
    από powerphot στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ