Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 59

Θέμα: ΝΑΡΚΟΜΑΝΗΣ (καλύτερα)

για να ειμαι στο forum σημαινει οτι οδηγω μοτοσυκλετα

εχω τρακαρει κοσμακη και με εχουν τρακαρει

κανω συχνα βλακειες αν και ξερω οτι δεν ειναι ολες οι ωρες ιδιες

κι ομως δεν εχει περασει ποτε απο το μυαλο μου να πουλησω το μασινι και να παρω κομπολοι

αυτα για να μην παρεξηγουμε μερικα πραγματα.

δεν εχει σημασια η αιτια που θα πεσει καποιος

αλλα το γεγονος οτι μπορει να σπασεις το ποδι σου ακομα και σταματημενος αν χασεις την ισοροπια σου

το εχετε παθει πολλοι αυτο και ξερετε οτι δεν ειναι απιθανο/κουλαμαρα(δεν το εχω παθει αλλα εχω δει πολλους ξαπλωμενους μπροστα στο κοκκινο φαναρι,δεστε και κανενα κορδονι).

τυχον σκεψεις οτι η μηχανες ειναι ασφαλεστερες απο το αυτοκινητο ειναι λιγο αγαθες και πιστευω οτι δεν υπαρχει ανθρωπος ο οποιος να πιστευει κατι τετοιο.

εννοειται οτι το αυτοκινητο δεν ειναι το οχημα με το οποιο θα βγεις ζωντανος απο ολες της καταστασεις

ομως μια μικρη στουκα με αυτοκινητο ισως να εχει σαν αποτελεσμα ενα σπασμενο φαναρι ή μια γρατζουνια στον προφυλακτηρα

με μηχανη; εστω και με παπακι 50αρι δεν ξερεις τι μπορεις να παθεις μπορει και τιποτα μπορει και χοντρη ζημια.

τωρα παραδειγματα τυπου "οι οδηγοι των αυτοκινητων παθαινουν αρτηριοσκληρωση ενω εμεις οχι" ειναι αγαθα γιατι με αυτη την λογικη εμεις παθαινουμε καρδιακες προσβολες καθε φορα που βλεπουμε αυτοκινητο.

να πεις μερικα πραγματα στο παιδι σου;
    τι να του πεις;
    να του δειξεις τα σπασμενα πλευρα που αποχτησες οταν μια ωραια πρωια εκει που πηγαινες ανεμελος ενα παρκαρισμενο αυτοκινητο ξεκινησε αποτομα και σε εβαλε μαζι με τα μυγακια που εχει στο παμπριζ;

αν ξεραμε απο που θα μας ερθει δεν θα ειχαμε μοτοσυκλετιστες να τρεχουν με την πλατη στην καλογυαλισμενη ασφαλτο.

τι αλλο να του πεις; να προσεχει στα στενακια;

αντε και σταματαει ακομα και στην περιπτωση που εχει προτεραιοτητα αν του ερθει κανενας απο πισω και τον κανει ελικοπτερο εκει τι να του διδαξεις;

γα την εθνικη οδο το να του διδαξεις;

δεξια εχει λαδια και κομενα λαστιχα απο νταλικες

στην μεση βλαμενους που κανουν σφηνες....με νταλικες και νταλικες

αριστερα μπαρες που νομιζουν οτι ειναι νυστερια

για διδαξτε και εμενα τι να κανω ρε παιδια.

τα εχετε μπερδεψει λιγο τα πραγματα
    δεν ειναι θεμα μοτοσυκλετας/αυτοκινητου αλλα θεμα υποδομης/παιδειας.

ΣΑΝ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟΥΚΑΡΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΟΥΚΑΡΩ ΠΟΤΕ

ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΔΑΞΕΤΕ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΘΩ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ

ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΜΟΥ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΜΕΤΡΗΣΤΕ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΦΛΑΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΝΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ

ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ...ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΔΑΞΕΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ.

δεν ειπα οχι στις μηχανες
    μην τυφλωνεστε
    μην φορατε παρωπιδες

ειπα οτι θα αφηνα το παιδι μου να οδηγαει μονο σε πιστα

γιατι το παιδι μου ισως και να το εμπιστευομαι τους αλλους με ΤΙΠΟΤΑ.

το παιδι σας το μαθατε 5 πραγματα αλλα ο αλλος που θα το εκτοξευσει δεν ξερει τιποτα.

τι να ξερει η βλαμενη σε δρομο ταχειας κυκλοφοριας η οποια απο τελειως δεξια πιανει αριστερα και μετα κεντρο και πως να την ψυχολογησεις αφου η αιτια για την πορεια της ηταν επειδη βαφοταν στον καθρεφτη του αυτοκινητου;

αληθεια εκει τι μαθημα θα του κανετε;
    να πηγαινει σιγα; να δω μετα πως θα τον ξεκολησετε κατω απο την νταλικα

να πηγαινει αριστερα και γρηγορα;
    αυτο το μαθημα το πηρε και ενας γνωστος που τον εκλεισε ενας βλαμενος και τον απλωσε πανω στις μπαρες.

οσο δεν υπαρχει παιδεια και υποδομη εγω θα οδηγω μοτοσυκλετες και θα σηκωνω ποδι για να παιρνω σβαρνα καθρεφτες για να δειξω την παρουσια μου και οτι την αλλη φορα να κοιταει καλυτερα και θα στελνω το παιδι μου να οδηγαει μονο σε πιστες και αφου το εχω πει 5 πραγματα

αυτα σαν υποκειμενο που ειμαι

εσεις δεν ξερω τι θα κανετε καντε οτι θελετε εξαλλου δεν σας ειπε κανενας τι να κανετε

ΚΑΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ;
    Ε;

APANTHSH

APORO ME THN UPOMONH SOU NA GRAJEIS OLOI AYTHN THN PIPA EYGE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

.KA.R.E.L.I..S
    lefkadaaaara gia panta reeee

Ελαιόψυκτο Μέλος Το avatar του/της free rider
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sotosfz6
    κυριε πολισμαν εαν οι μηχανες ειναι drag(ster)s να παρω?????
    μόνο αν είναι με μοτέρ yamaha...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

τι κάνεις βρε ψυχή??

και η ζωή συνεχίζεται...

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από CREμμυδια
    ............................
    δεν ειπα οχι στις μηχανες
    μην τυφλωνεστε
    μην φορατε παρωπιδες

ειπα οτι θα αφηνα το παιδι μου να οδηγαει μονο σε πιστα
    ............................

Ρε φιλαρακο ...

Δεν εχεις αδικο στο οτι οι μηχανες ειναι πιο επικινδυνες απο τα κουτια.
    Δεν υπαρχει κανεις που να ΜΗΝ συμφωνει σ' αυτο.
    Μην "σκοτωνεσαι" λοιπον να κανεις μια τετοια αναλυση. ΟΛΟΙ το ξερουμε!

Απο αυτο το σημειο ομως, μεχρι να συγκρινονται με τα Ναρκωτικα, η αποσταση ειναι τεραστια !!!
    Σ' αυτο το ΤΡΑΓΙΚΟ ολισθημα υπεπεσε ο Αρχιμπατσος και τον κραζουν!

Για το θεμα των παιδιων τωρα που λες τωρα εχεις μεγαλο αδικο.
    Δεν μπορουμε να "παραβλεπουμε" την προοδο επειδη εχει ΚΑΙ τα κακα της.
    Τοτε να ΜΗΝ ταξιδευουμε ΟΥΤΕ με κουτι γιατι μπορει να εχουμε κανα ατυχημα.
    Να περνουμε τον γαϊδαρο και να κοβουμε απ' τα χωραφια, φτανοντας στο χωριο μας σε ΤΡΕΙΣ μερες, αλλα ΑΣΦΑΛΕΙΣ !

Απο την αλλη, ας "κοψουμε" και την μπαλα απ' τα παιδια μας, διοτι "ξερεις ποσα σπασμενα ποδια εχω δει εγω?"

ΔΕΝ ειναι λογικη αυτη!
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

πρωην μελος Το avatar του/της idi

Re: APANTHSH

Αρχικά δημιουργήθηκε από karelis
    APORO ME THN UPOMONH SOU NA GRAJEIS OLOI AYTHN THN PIPA EYGE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    .KA.R.E.L.I..S

:rotflmao:

Μέλος απο...τότε... Το avatar του/της powerphot

ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΔΑΞΕΤΕ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΘΩ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ

εσεις δεν ξερω τι θα κανετε καντε οτι θελετε εξαλλου δεν σας ειπε κανενας τι να κανετε

ΚΑΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ;
    Ε;
    Το ότι είσαι στο φόρουμ δεν σημαίνει ότι είσαι υποχρεωμένος
    να οδηγείς μοτοσυκλέτα κι ούτε σου απαγορεύει κανείς
    να είσαι στο φόρουμ αν τελικά δεν οδηγείς.
    Αυτό (το να οδηγείς μοτό) είναι επιλογή ζωής και
    δεν "Διδάσκεται" ούτε στο παιδί σου όσο κι αν προσπαθήσεις
    λέγοντας του να οδηγεί σε πίστες. Άμα θέλει σιγά μη σε
    ρωτήσει.
    Δεν βλέπω τον λόγο που διαφωνείτε όλοι σχετικά με το
    αρχικό θέμα που μπήκε στο ποστ.
    Έπειδή κάποιος υψηλά ιστάμενος δεν είχε την κομψότητα
    να πεί ανοιχτά ότι δεν γουστάρει τους δύτροχους κι έβγαλε
    την αποστροφή του βάζοντας μπροστά την διαπαιδαγώγηση
    του παιδιού του τσιμπίσατε μερικοί μερικοί.
    Ο άνθρωπος Τροχαίος είναι και μισεί τους μηχανόβιους, τα
    ναρκωτικά τα έβαλε σε 2η μοίρα, κι είπε στο γιό του...
    ...μη! τζίζ... οι μηχανές.
    Αν ήταν της δίωξης ναρκωτικών θα έλεγε στο γιό του...
    ...μη ! τζίζ...στα drags, και χέστηκε για τις μηχανές.

Και τώρα εσύ κάθεσαι και ψάχνεις ποιός και γιατί
    σου την είπε. Κοιτάς το δένδρο...κι έχασες το δάσος...
    Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad

να το δεντρο να το και το δασος

να το κειμενο αλλα που ειναι η κατανοηση αυτων που διαβαζουμε;

δεν βλεπω iq

και αναρωτιομουν μια ζωη πως γινονται οι μετωπικες με τα μηχανακια

τωρα καταλαβα.

σε λιγο θα μου πειτε οτι πιστευετε κι αυτα που γραφουν τα μοτο-περιοδικα.

οσο για σενα καρελι η πιπα ειναι μαλλον στο μυαλο σου,κριμα

για να πω και τα τελευταια μου λογια

1. συμφωνα με εσας ολοι οι τροχαιοι μισουν της μηχανες

συμφωνα με τους μπατσους ολοι οι μαλλιαδες ειναι πρεζακηδες

συμφωνα με της γριουλες ολοι οι μοτοσυκλετιστες ειναι τσαντακιδες

μπραβο ειστε στο ιδιο επιπεδο με τους ασχετους.

2. σας φαινεται περιεργο που καποιος εκανε περισσοτερη προπαγανδα στον γιο του για της μοτοσυκλετες παρα για τα ναρκωτικα

λες και εσεις δεν ακουσατε ποτε γκρινια για της μηχανες

δεν μπορειτε να καταλαβατε οτι στο μυαλο των γονιων τα ναρκωτικα τα παιρνουν οι αλητες κι οτι η απειλη βρισκεται μεσα στην αυλη/γκαραζ γιατι την βλεπουν καθε μερα;

για ποιο πραγμα σας σκοτισαν πιο πολυ τα συκωτια; για την μηχανη ή για τα ναρκωτικα;

δεν μπορειτε να καταλαβετε οτι αυτα ηταν λογια ενος ασχετου που φοβαται της μηχανες;

ομως οι περισσοτεροι εδω μεσα δεν μπορειτε να κανετε μια σοβαρη συζητηση αυτα τα ψιλα γραμματα θα χαμπαριασετε;

3. το γραμμα που εστειλε σε περιοδικο ο βλαμενος υπαλληλακος της εθνικης τραπεζας με το οποιο κατηγορουσε και εριχνε ευθηνες στα ισα στους μοτοσυκλετιστες για το ατυχημα στον Μαλιακο δεν το σχολιασε κανενας

δεν μπορειτε να ξεχωρισετε τον εχθρο απο τον ασχετο

αυτον τον π(*&^^τη ναι να τον κραξουμε γιατι κατι τετοιοι ειναι εχθροι και μαλιστα δεν εχει καμια σχεση με την τροχαια που τοσο πολυ μας μισει

μηπως,λεω μηπως οι εχθροι των μοτοσυκλετιστων ειναι εκτος τροχαιας καμια φορα; και μαλιστα χειροτεροι;
    εχθροι χωρις λογο γιατι αυτοι δεν κοβουν κλησεις ουτε ειναι η δουλεια τους

τι διαολο; τοσο δυσκολο ειναι να το καταλαβετε; με τον Μπαμπη τον Σουγια συζηταω; τι συζηταω δηλαδη ανοησιες διαβασα διχως νοημα

γιατι η ικανοτητα στην συζητηση ειναι μηδαμινη.

APORO ME THN UPOMONH SOU NA GRAJEIS OLOI AYTHN THN PIPA EYGE
    ναι,ειχε περισσοτερες λεξεις απο οσες μπορεις να αναγνωρισεις.

αλλη φορα θα σου τα ζωγραφιζω για να τα καταλαβαινεις ακομη και εσυ γιε ενος κατωτερου θεου.

για να σε βοηθησω θα στα εγραφα στα μωρουδιστικα αλλα εχουν περασει παρα πολλα χρονια απο τοτε που ημουν σε αυτη την ηλικια και τα ξεχασα sorry ε!

ayta htan ta teleytaia soy logia? de tha se janadiabasoyme!

h gnwmh moy einai pws:

file synenteyjiazomene arxitroxaie,

otan soy pernoyn synenteyjh kai se rwtane diafora

de se dialejan gia na milhseis epeidh

eisai wraios,

epeidh eisai poly ejypnos,

epeidh koimhthikes me ton enan h me ton allo.

se dialejan dioth exeis mia thesh - kai tis apopseis sthn ousia ths theshs rwtane na mathoyn kai oxi tis proswpikes soy empeiries.

gnwmh moy pws tha mporouse na pei oti hthele ean anaferotan h synenteyjh sto onoma toy sketo, xwris thn idiothta toy.

den noeitai me thn idiothta pou katexeis na deixneis poso kontofthalma blepeis ta pragmata.

dioth h parejhghsh einai moiraia.

tha eprepe na einai pio prosektikos

apla o anthrwpos mperdeythke, nomizei pws h thesh toy einai aytos o idios.

elpizw na mperdeythke kai na mhn einai stash zwhs!

kalhmera sas kai PANTA ORTHIOI

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    ......................
    τι συζηταω δηλαδη ανοησιες διαβασα διχως νοημα
    γιατι η ικανοτητα στην συζητηση ειναι μηδαμινη.
    ......................
    Ευτυχως που βγαζεις νοημα εσυ απο τα δικα σου ...
    Οι "αλλοι" (οι ανικανοι προς συζητηση), βλεπουμε απλως μια εμμονη σε θεσεις, μερικες απο τις οποιες (κατα την αποψη μας) λανθασμενες, ενω ΔΕΝ υπαρχει πουθενα απαντηση σε αυτα που εγραψαν αλλοι ....

Αν ειναι "συζητηση" αυτο, τοτε τζαμπα εφαγα τοσα χρονια στα θρανια ...
    Λαθος μου τα μαθανε!

Μιας και δεν θελω κι εγω να "επαναλαμβανω απλως τις θεσεις μου ...

Να 'σαι παντα καλα ...
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    φιλε CREμμυδια...

1. τα ναρκωτικά ειναι μάστιγα.+_

2. η μοτοσυκλετα ειναι 1000 πραματα θετηκα 1 αρνητικο (αν εισαι μαλακας, απροσεκτος ή ατυχος την εκατσες)

πως μπορεις να συγκρινεις τα 2 παραπανω?

δε βλεπω το λογο αναλυσω τη σκεψη μου ειναι φως φαναρι...

εισαι και παρεξηγιαρης... ελα να πιουμε καμια μπυρα στο Δελεαρ και μη μας αποπαίρνεις μαζι σου ειμαστε και εμεις... ολοι θυματα της κωλοκαταστασης...

να'σαι παντα καλα

Γιωργος

Ε ρε γλέντια!!!! Το avatar του/της DoctorS
    φίλε CREμμυδια πολλέ ςφορές το νόημα αυτών που λέμε χάνεται λόγω του τρόπου που το λέμε!!!!

μην υποβιβάζεις και μην κρίνεις χαρακτήρες και προσωπικότητες ανθρώπων που γνωρίζεις μόνο από κάποια μαύρα σημαδάκια σε μια οθόνη υπολογιστή!!!

όπως είπε και ο φίλτατος (καλό εεεε???) IDI έλα καμιά μέρα από το δέλεαρ να συζητήσουμε όσο θες και για ότι θες. από κει θα καταλάβεις αν είναι σε θέση κάποιος να μετάσχει σε μια συζήτηση!!!

όντως είμαστε όλοι από την ίδια πλευρά!!

τα σέβη μου!!

ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ.....!!!!!!

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    FILE CREMIDIA
    8A PROTIMOUSA NA DIAVAZIS PERISOTERO APO OTI GRAFIS
    KE PREPI NA KSERIS OTI PISO APO KA8E LOGO IPARXI MIA NOOTROPIA KE MIA FILOSOFIA APO TON KA8E ENA MAS OSO DIAVGIS I OXI AN INE
    DILADI IPARXOUN TA EFKOLOS ENOOUMENA POU DEN XRIA ZETE PERETERO EKSIGISI GIA AFTA

I TASIS SOU NA XORISIS SE KASTES TOU AN8ROPOUS TOU FORUM GIATI DEN SOU DINOUN IKANOPIOITIKI APANTISI INE ENA MEGALO LA8OS OPOS EPISIS TO NA SIMERIZESE TA LOGIA ENOS 14XRONOU PERI PIPAS

POU MPORI NA MIN INE KE TOSO OUT TO SXOLIO TOU ALA AS TO PARAVLEPSOUME

PROSOPIKA SE VRISKO ANTIDRASTIKO KATALAVENIS ME PIA ENIA FANTAZOME
    KE SINEXISTI AFTIS TIS MIZERIAS POU ANTIPA8IS SE OTI EXI NA KANI ME TIS PROTROPES KE TIS IPODIKSIS-APOSPIS TIS MITERAS SOU GIA TIS MIXANES

EDO DEN MPORIS NA APODIKSIS TIPOTA SE KANENA
    IMASTE OLI XRISTES KE PA8ONTES ME MEGALES I MIKRES EMPIRIES
    MIN ES8ANESE MONOS SOU.....
    TI MAS LES LIPON?
    OTI 8A PA8OUME MEGALO KAKO KAVALONTAS KE INE ANISI MIA SINGROUSI ME MOTOSIKLETA ENANTIA STIS LAMARINES I TO ODOSTROMA?
    ALI8IA?:rotflmao: :rotflmao:

NOMIZO OTI 8A SIMFONISOUME OLOI ME AFTO
    OREAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    KE LIPON?
    KE TORA?
    KITA NA DIS TORA POS KOLAI EDO TO SXOLIO TOU 14XRONOU

MIROLATRIKOS LIPON O CREMIDIAS
    DEN NOMIZIS OTI EDO KOLAI TO:TA EFKOLOS ENOOUMENA PARALIPONTE
    INE KOURASTIKO NA SOU APANTISO PRAGMATIKA

ISOS MERIKA APO AFTA POU SOU IPA EPIGRAMATIKA NA 8ELIS ANTIPARA8ESI DEN GINETE APO EDO AFTO
    KE DEN 8ELO EGO PROSOPIKA NA ASXOLI8O ME MIROLATRIKA ATOMA AN MPENI KAPIOS ALOS STON KOPO

EGO 8A SOU PO MONO KITA MIPOS STO TELOS META APO OLA AFTA POU LES PE8ANIS APO VA8IA GERAMATA KE ANAROTIESE TI MALAKIES ELEGA TOSA XRONIA GIA TIS MIXANES
    :rotflmao: :rotflmao:

LIPON STATISTIKA TA PERISOTERA 8ANATIFORA PERISI EGINAN ME POULMAN KE FISIKA ME AFTOKINITA
    ETSI PLIROFORIAKA

TORA TI NA MA8IS STO PEDI SOU
    KATARXIN POS NA PEFTI INE MIA POLI KALI TEXNIKI
    8A TON PAO ME TO KA8AROEMO STA XOMATA KE 8A TON PETAO KATO EGO ENA XERI ENA PODI 8A TO SPASI KANA KATAGMA
    KE TI EGINE DIKO MOU 8A INE....:rotflmao: :rotflmao:

TRELA8IKES E?
    POPO TI 8A PA8I 8A SPASI ENA XERI KATASTROFI MEGALI E?

O PASTRANA ME TA SUPER CROSS KSERIS POSA SPASIMATA EXI
    TO PALIKARI EXI DIKO TOU DOMATIO STO NOSOKOMIO

O ROSSY KSERIS POSE TOUMPES EXI FAI ME 200
    MIPOS STA ARXIDIA TOU?

VLEPIS MIA SIMANTIKI DIAFORA EDO
    DEN GINETE TIPOTA APO AFTA STON DROMO

AN TA KANIS AFTA STON DROMO ISE EPIKINDINOS KE OXI MONO GIA SENA

KE META I EMPIRIA MOU 8A TON MA8I NA DIAVAZI TON DROMO KE ME PERIFERIAKI ORASI KE TIN PIOTITA TOU DROMOU POU MAS PERNI TI

AFTA STA LEO GIA NA PERNAI I ORA

STO PEDI MOU MPORO NA MA8O POLA KE NA EXI TO EVNASMA NA MA8I AKOMA PERISOTERA APO PIO IDIKOUS KE NA FTASI STO ORIO TIS GNOSIS TOU KE TIN ASFALIA TOU

AFTON TON MPATSO PIOS 8A TOU DIKSI POSO MALAKAS INE?
    POU PROTIMAI NA MINI ME ENA EGKEFALIKO KITARO O GIOS TOU KE NA KATANTISI FITO
    APO TO NA KSEFIGI STIN ZOI APO OLA TA DISARESTA ME ENA GKAZI STA XERIA NA EKTONO8I NA GNORISI TOPOUS NA EROTEFTI NA ZISI PERISOTERO ME ENA GKAZI STA XERIA

KE EPIDI INE GROUSOUZIA TO MIROLOI SE PARAKALO VRES TIPOTA PAPOUDES KE PITE TA PERI EPIKINDINOTITAS
    EDO DEN LEME TETIA EDO TA EKSORKIZOUME ME GNOSI KE EMPIRIA

GIA AFTO SE PARAKALO MIN SINEXIZIS AFTO TO TRAGOUDI
    KE EGO SOU EFXOME NA PAS APO KARDIAKI ANEPARKIA STA 100 SOU XRONIA KE OXI APO KAPIO ATIXIMA PANO SE MIA MIXANI
    AFOU SOU ARESI KALITERA ETSI
    SOU EFXOME TON 8ANATO POU SOU ARESI
    EMAS DEN MAS SONI TIPOTA
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

ανέ Μελος
    Και για να καταλάβεις και στην πράξη φίλε
    CREμμυδια τι θέλει να πει ο afro man πριν λίγα χρόνια κατέβαινα από Περιστέρι για Αθήνα και προσπερνόντας θέλοντας να προσπεράσω ένα φορτηγό που δεν ξεκινούσε ενώ το φανάρι ήταν πράσινο με χτύπησε στο πλάι ένα αμάξι που έβγαινε από στοπ και έβλεπε ότι του έλεγε ο φορτηγατζής. Εγώ βέβαια ήμουν πάνω στην διπλή διαχωριστική αλλά αν ήθελα άνετα θα μπορούσα να ήμουν νόμιμος. Για να μην το ψάξεις παραπάνω και ο οδηγός και ο φορτηγατζής μου ζήτησαν συγνώμη και το δικαστήριο με έβγαλε αθώο. Το πρόβλημα ήταν οτι είχα και ένα φιλαράκι μαζί μου που δεν γούσταρε να φοράει κράνος. Αποτέλεσμα να σκίσει όλο το κούτελο το μπροστά και να έχουμε ανατριχιαστικές στιγμές (ευτυχώς έγινε καλά).
    Όταν εγώ έβγαλα το κράνος και έτρεξα να τον δω που είχε πέσει κάτω και δεν κουνιόταν έλεγα από μέσα μου (πάει ο φίλος μου μας άφησε) μάρτυρας που ήταν εκεί μου είπε οτι άλλαξα σε χρόνο dt χρώμα (δεν σου κρύβω οτι τα θυμάμαι και έχω δακρύσει) σε κίτρινο και πάταγα στο κινητό άλλα ντι άλλων για να καλέσω το 166.
    .....
    (να πάρω μια ανάσα)
    ....
    έρχεται το ασθενοφόρο και παίρνει τον φίλο μου που μίλαγε αλλά εγώ δεν ηρεμούσα με τίποτα αν δεν έβλεπα ακτινογραφία.

Έρχεται και το ΤΟΤΑ!!!!
    Βγαίνει ο αστυνομικός να ρωτήσει τι έγινε και με βάζουν στο φορτηγάκι να μου πάρουν κατάθεση. Με το που αρχίζω να μιλάω έρχεται ο ΜΑΛΑΚΑΣ ο μπαρμπαστρουμφ (συγνώμη για το μπαρμπαστρουμφ) και με αρχίζει σε κάτι φωνές για το οτι έτρεχα και δεν πρόσεχα και και και....Τα παίρνω τελείως με την κατάσταση που βρισκόμουν και του ρίχνω ένα ξεχέσιμο (χωρίς να τον βρίσω!!!!) που κοκκίνησε και έφυγε αμέσως έξω. Μας άκουγαν από χιλιόμετρο. Το ωραίο της υπόθεσης ήταν οτι ο πατέρας μου είναι και αυτός της οικογενείας (στρουμφ) και μάλιστα φίλος. Να τον δείτε πως φαιρόταν όταν τον είδε μετά από λίγες μέρες!!! Αηδία σκέτη η φάρα τους, ευτυχώς που το σώμα έχει και συνηδειτοποιημένους όπως τους ζητάδες.

Συμπέρασμα. Ακούνε τα αμάξια ότι τους πούνε και τα ΠΑΙΔΙΑ (που είναι και "αδύναμα" να απαντήσουν) που οδηγάνε μηχανάκια τα θεωρούν σκουπίδια!! Αλλά τι περιμένεις όταν μέσα στο ΤΟΤΑ βλέπεις φωτογραφίες στους τοίχους με μηχανάκια καρφωμένα σε διάφορα αμάξια και για ηλίθιους αδηγούς τίποτα. ΚΑΘΑΡΗ ΠΛΎΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ και σας μιλάω με αρκετή πείρα γιατί έχω μεγαλώσει μέσα σε αυτούς τους χώρους. Ευτυχώς που ο father μου έρχεται από άλλη ράτσα!!!

Αυτά τα ολίγα φίλε (το εννοώ) CREμμύδια. Αν θέλουμε καλλίτερη συμπεριφορά να προσπαθούμε να στήσουμε ΕΜΕΙΣ καλλίτερη υποδομή γιατί οι άλλοι μας έχουν γραμμένους στα @@ τους. Μια μικρή "επανάσταση" πάντα με αξιοπρέπεια σε κάθε τι που μας γυρίζει αιώνες πίσω. Πόσο μάλλον για χωριάτες που βρήκαν εξουσία στα χέρια τους αλλά παιδεία μηδέν. Άνθρωποι είμαστε και εμείς με χέρια και με πόδια και θέλουμε να τα κρατήσουμε.

Αλήθεια τι θα προτιμούσες σε ένα καλό τρακάρισμα; LADA χωρίς ζώνες ή μηχανή που πιθανότητα να πεταγόσουν στον δρόμο και να σουρνώσουν για λίγο ;

Όλα είναι πιθανά είτε οδηγάς αεροπλάνο έιτε μηχανή. Η κακιά η ώρα και τίποτε άλλο!

ειπα "τελευταια λογια" γιατι δεν βγαζουμε ακρη

μπλεξαμε τα μπουτια μας

απλα....

δεν ειμαι υπερ της τροχαιας.

ο καθε γονιος εχει τις δικες του φοβιες και στην περιπτωση του τροχομπατσου ηταν οι μοτο.

με λιγα λογια αυτο ειναι το ζουμι.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

αυτοι που κανουν πολεμο στα μοτο δεν ειναι η τροχαια αλλα καποιοι αλλοι που στεκονται απο πισω

οπως πισω απο τα προστιμα για τα κρανη κρυβονται οι ασφαλιστικες μιας και τα σπασμενα κεφαλια τους κοστιζουν πολυ

ετσι και πισω απο καποιες δηλωσεις κρυβονται αλλα ατομα τα οποια δυστηχως δεν ξερω τον λογο που ενεργουν οπως ενεργουν.

η δηλωση του υπαλληλακου της εθνικης τραπεζας ηταν η πραγματικη ασχημη και καπως ετσι ξεκιναει το κυνηγι της μαγισσας (οποιος δεν την γνωριζει μπορω να σας την δειξω απο εδω για να γελασετε/κλαψετε/αναρωτηθητε).

μην υποβιβάζεις και μην κρίνεις χαρακτήρες και προσωπικότητες ανθρώπων που γνωρίζεις μόνο από κάποια μαύρα σημαδάκια σε μια οθόνη υπολογιστή!!!
    δεν εκρινα σημαδακια αλλα απαντησεις οι οποιες απεχουν χιλιομετρα απο της απαντησεις που ειδα τωρα.

se dialejan dioth exeis mia thesh - kai tis apopseis sthn ousia ths theshs rwtane na mathoyn kai oxi tis proswpikes soy empeiries.
    οπως πολυ σωστα ειπες του πηραν συνεντευξη λογω θεσης γιατι αν επαιρναν απο εσενα/εμενα/τον διπλα δεν θα την διαβαζε κανενας και φυσικα δεν θα εδινε κανενας τοσο βαση σε οτι ειπε.

η μοτοσυκλετα ειναι 1000 πραματα θετηκα 1 αρνητικο
    η μοτο ειναι μονο θετικα τα αρνητικα ερχονται απο τον αναβατη.

εισαι και παρεξηγιαρης...
    εξαρταται....οταν εχεις μια αποψη και αντι για απαντηση δεχεσαι βροχη βλακειας που δεν ειναι καν απαντησεις στα λεγομενα σου..........δεν πηρα και τα χαπια μου σημερα

στην συζητηση ειμαι ανοιχτος για ολα τα θεματα

στην βλακεια συμπαθατε με προτιμω να με γραψουν για θορυβο μπρρρρρρ!!

όντως είμαστε όλοι από την ίδια πλευρά!!
    ειμαστε και εμεις... ολοι θυματα της κωλοκαταστασης...
    εδω συμφωνω κι εγω απολυτα

ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΙ ΕΓΩ ΑΡΤΕΜΗ

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΚΟΝΤΕΣ εξατμήσεις: που αποδίδουν καλύτερα?
    από SeNNinhA στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 23/02/2010, 11:51
  2. Από τα καλύτερα... Εστάλει με e-mail
    από Ora_Nihil στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 08/06/2004, 14:07
  3. Ακόμα καλύτερα νέα για τον κο Ζαν
    από superfour στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 29/04/2004, 13:20
  4. Εκδρομη 25/4 αποηχος......αποβροχο θα ηταν καλυτερα!
    από hornet στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 41
    Τελευταίο μήνυμα: 27/04/2004, 16:11
  5. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 10/12/2003, 14:37

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ