Σελίδα 3 από 11 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 162

Θέμα: Τι θα γίνει με τα κινητά επιτέλους?

Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
    Τότε δεν πρέπει να μιλάς ούτε με τον συνοδηγό ε?
    ιδανικά ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν πρέπει να μιλας με τον συνοδηγό

ΩΣΤΟΣΟ όταν βρεθείς σε μια κρίσιμη διασταύρωση ή κάποια άλλη κατάσταση που απαιτεί την πλήρη σου προσοχή, ο συνοδηγός θα το καταλάβει όπως κι εσύ, και θα σταματήσει η κουβεντούλα

επίσης θα έχεις ΚΑΙ τα δικά του μάτια να προσέχουν την κίνηση και έτσι να σε βοηθούν

μη συγκρίνεις λοιπόν το κινητο με το συνοδηγό

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    το κακο ειναι οτι στην Ελλαδα δεν εχουμε (ΓΕΝΙΚΑ και οχι ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ) κανενος ειδος ΑΓΩΓΗ ποσο μαλλον ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΑΓΩΓΗ....

χειροτερος απο αυτον που οδηγαει με το κινητο ειναι ο οδηγος που βγηκε να οδηγησει μετα απο 2ωρες υπνο..και ενω ειχε ΡΕΖΕΡΒΕ στα μπουζουκια λιγες ωρες πριν...
    Accipere quam facere praestat injuriam

την περασμένη κυριακή έξω από το σπίτι μου βρισκόταν αμάξι παρκαρισμένο με τους δύο τροχούς πάνω στο πεζοδρόμιο (πράγμα που δεν κανει κανείς ποτέ, ο δρόμος επιτρέπει κανονικό παρκάρισμα)

κατά 99% είχε επιστρέψει σπίτι του τη νύχτα μεθυσμένος/η

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisvolos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
    ιδανικά ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν πρέπει να μιλας με τον συνοδηγό

ΩΣΤΟΣΟ όταν βρεθείς σε μια κρίσιμη διασταύρωση ή κάποια άλλη κατάσταση που απαιτεί την πλήρη σου προσοχή, ο συνοδηγός θα το καταλάβει όπως κι εσύ, και θα σταματήσει η κουβεντούλα

επίσης θα έχεις ΚΑΙ τα δικά του μάτια να προσέχουν την κίνηση και έτσι να σε βοηθούν

μη συγκρίνεις λοιπόν το κινητο με το συνοδηγό
    Φίλε μου και πάλι δεν έχεις καταλάβει κάτι! Που είδες να λέω εγώ ότι είναι καλό να μιλάς με το κινητό
    όταν οδηγάς που?
    Εγώ είπα ότι όταν συμβαίνει αυτό δεν απασχολώ ούτε το μικρό μου δαχτυλάκι γιατί χρησιμοποιώ
    car kit bluetooth! Και κάτι άλλο πάντα τουλάχιστον όταν με πάρει κάποιος όταν οδηγάω (δεν το
    συζητώ καν να καλέσω εγώ) μιλάω λακωνικά αν αυτό σου λέει κάτι! Το πολύ δέκα δευτερόλεπτα
    και δε μου καίγεται καρφί για το αν με πιστεύεις ή όχι σ' αυτό!

Όσο γι' αυτό που λες για τον συνοδηγό κάπου είσαι άκυρος (σκέψου η συνοδηγός να είναι γυναίκα
    και φυσική ξανθιά--δεν έχω τίποτα με τις ξανθές έτσι?-- ) και να μη βάζει γλώσσα μέσα για σκέψου
    το αυτό λίγο!

Επίσης για το GPS δεν είπες τίποτα, αυτό είναι ακίνδυνο? Έχω δει πολλούς να οδηγάνε και να
    κοιτάνε την οθόνη του GPS ή ακόμα και να προσπαθούν εν κινήσει να το ρυθμίσουν!
    Αυτό κατατάσσεται στα ακίνδυνα?

Επίσης πολλοί μακάκες κουτάκηδες ( αλλιώς ήθελα να το γράψω το μακάκες
    αλλά ο byr0n μετά......... ........καταλαβαίνετε ε? και θα είχε και δίκιο) αφαιρούν το όποιο ράδιο
    ραδιοσιντί ή ότι είχαν για να ακούν μουσική και βάζουν άκουσον άκουσον DVD με ενσοματωμένη
    τηλεόραση και μιλάμε για μπροστά στην κονσόλα στο ταμπλό εκεί που ήταν το ράδιο και το
    χειρότερο η τηλεόραση αυτή παίζει εν κινήσει αυτό και αν αποσπάει την προσοχή του οδηγού!
    Και κανείς επίσης δεν κάνει κάτι γι' αυτό και είναι και αυτό πολύ επικίνδυνο!

Έκανα παράθεση στα λεγόμενα σου απλά γιατί μου απάντησες και μου έδωσες την ευκαιρία να
    πω την γνώμη μου πάνω σ' αυτό το θέμα! Και ΔΕΝ έχω ΟΥΤΕ είχα κάτι μαζί σου οκ?
    Τέλος να εξηγηθώ ότι κι εγώ διαφωνώ κάθετα μα κάθετα με τη χρήση κινητού στο αυτοκίνητο!
    Ναι στο GPS αλλά πάντα με τις φωνητικές οδηγίες (είναι η καλύτερη περίπτωση)!
    Όχι όχι και πάλι όχι στην τηλεόραση-DVD όταν είναι μπροστά!

Φιλικά καλησπέρα!

Honda XL1000V Varadero Το avatar του/της the_passenger

Re: Τι θα γίνει με τα κινητά επιτέλους?

[i]

...

ΥΓ: Την προηγούμενη Πέμπτη στην Αττική οδό (αμέσως μτά τα διόδια του Μαρκόπουλου) μέτρησα 6 στους 10 ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ και χωρίς καμμία υπερβολή με αφορμή το μαλάκα που πήγαινε με πάνω από 150 χωρίς χέρια και πλησίασε το διάζωμα αριστερά απ' όπου τον προσπερνούσα! [/B]
    Αρχικά ΚΑΙ γίνε εσύ νόμιμος. Μήν πηγαίνεις με πάνω από 150+, και μήν προσπερνάς από το διάζωμα! !

Μετά έλα να τα ξαναπούμε
    georgE

http://www.moto.gr/arthra/00034.php

Σκεπτόμενο Μέλος

Re: Re: Τι θα γίνει με τα κινητά επιτέλους?

Αρχικά δημιουργήθηκε από the_passenger
    Αρχικά ΚΑΙ γίνε εσύ νόμιμος. Μήν πηγαίνεις με πάνω από 150+, και μήν προσπερνάς από το διάζωμα! !

Μετά έλα να τα ξαναπούμε
    Ήμαρτον! Παραδίνομαι! Θα κάτσω με τη μηχανή δεξιά να με προσπερνάνε ακόμα και τα φορτηγά! Έλεοοοοος...
    never ride faster than your angels can fly

Μέλος
    Καλησπέρα, σήμερα ήταν η διεθνής μέρα ανεκτικότητας κατά το αγγλικό "World Day of Remembrance for Road Traffic Victims" το διάβασα σε ημερολόγιο και το μεταφέρω.

Ηράκλειο, Κρήτη Το avatar του/της mikios400
    προσωπικά έχω βαρεθεί να βλέπω άχρηστους οδηγούς να έχουν το ένα χέρι στο κινητό και να περιμένουν να περάσουν παράνομα διασταύρωση ή με κόκκινο ακόμα κ όλη την ώρα να μη σταματάνε την κουβέντα...

κάτσε ρε φίλε, τόσο σημαντική είναι η κοβέντα σου που δεν μπορείς να την αφήσεις ούτε για 15'' να περάσεις ένα επικύνδυνο σημείο;;; διαολίζομαι πραγματικά γιατί υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι όταν οδηγάνε έχουν πιο σημαντικά πράγματα να κάνουν απ'το να προσέχουν ένα μάτσο σίδερα 1 και 2 τόνους που κινούνται με φόρα, κ πιο σημαντικά πράγματα έχουν απ'το να ανησυχούν αν θα σκοτώσουν κάποιον σήμερα!

μια μέρα "θα βγάλω τη μπερέτα" που λένε κ οι φίλοι το Σοφοκλή!

Αρχικά δημιουργήθηκε από mikios400
    προσωπικά έχω βαρεθεί να βλέπω άχρηστους οδηγούς να έχουν το ένα χέρι στο κινητό και να περιμένουν να περάσουν παράνομα διασταύρωση ή με κόκκινο ακόμα κ όλη την ώρα να μη σταματάνε την κουβέντα...

φίλε μου οι μόνοι που δεν έχουν βαρεθεί να βλέπουν τέτοια ρεμάλια είναι οι μπατσοι

αυτοί προτιμούν να στήνουν μπλόκα για κράνος

ή μάλλον προτιμούν δουλιτσα γραφείου, δημοσιουπαλληλίκι καθαρό

in standby mode Το avatar του/της liakaros
    φίλε μου οι μόνοι που δεν έχουν βαρεθεί να βλέπουν τέτοια ρεμάλια είναι οι μπατσοι

Eισαι λαθος...

φιλαράκο οι σοβαρές και επικίνδυνες παραβάσεις όπως το μπλαμπλά στο κινητό και ΚΥΡΙΩΣ το πέρασμα με ΒΑΘΥ κόκκινο και το γκάζι στο πάτωμα οργιάζουν άρα δεν είμαι ΚΑΘΟΛΟΥ λάθος

στάσου λοιπόν να σου κουνήσω κι εγώ το δαχτυλακι, κοίτα: (μια φορά φτάνει)

οι μπάτσοι έχουν επικεντρωθεί στο κράνος και αφήνουν τα άλλα ασύδοτα

πρόσφατα γνωστός έφαγε κλήση γιατί έστριψε από χαλκοκονδύλη στην πατησίων, δεξιά

έχουν βάλει εκεί απαγορευτικό, πολύς κόσμος δεν το προσέχει και στρίβει

κι έτσι βρήκαν ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ τρόπο να βγάλουν κλήσεις

το πέρασμα με κόκκινο σε ΚΑΘΕ διασταύρωση, που έχει πάρει διαστάσεις επιδημίας, το αφήνουν ασύδοτο

μάλιστα άκουσα ταξίαρχο της τροχαίας να καυχιέται στο ράδιο πως το 95% των μηχανόβιων φοράνε
    κράνος

στην κοσμάρα του ο τύπος

in standby mode Το avatar του/της liakaros
    φιλαράκο οι σοβαρές και επικίνδυνες παραβάσεις όπως το μπλαμπλά στο κινητό και ΚΥΡΙΩΣ το πέρασμα με ΒΑΘΥ κόκκινο και το γκάζι στο πάτωμα οργιάζουν άρα δεν είμαι ΚΑΘΟΛΟΥ λάθος

στάσου λοιπόν να σου κουνήσω κι εγώ το δαχτυλακι, κοίτα: (μια φορά φτάνει)

οι μπάτσοι έχουν επικεντρωθεί στο κράνος και αφήνουν τα άλλα ασύδοτα

πρόσφατα γνωστός έφαγε κλήση γιατί έστριψε από χαλκοκονδύλη στην πατησίων, δεξιά

έχουν βάλει εκεί απαγορευτικό, πολύς κόσμος δεν το προσέχει και στρίβει

κι έτσι βρήκαν ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ τρόπο να βγάλουν κλήσεις

το πέρασμα με κόκκινο σε ΚΑΘΕ διασταύρωση, που έχει πάρει διαστάσεις επιδημίας, το αφήνουν ασύδοτο

μάλιστα άκουσα ταξίαρχο της τροχαίας να καυχιέται στο ράδιο πως το 95% των μηχανόβιων φοράνε
    κράνος

στην κοσμάρα του ο τύπος
    Tι να σου πω...

Εδω κατω τουλαχιστον οση αυστηροτητα υπαρχει με το κρανος αλλη τοση υπαρχει και με τα κινητα...και το λεω επειδη ετυχε σε μπλοκο που με σταματησαν...να σταματησουν και δυο αυτοκινητα και να κοβουν κληση επειδη μιλουσαν στο τηλεφωνο...

Οσο για το κοκκινο στην Αθηνα...οταν εγω καθε φορα που ερχομαι πανω φοβαμαι να σταματησω στο πορτοκαλι γιατι στην καλυτερη θα φαω μουτζα και βλαστημιδια...στην χειροτερη θα μου την φορεσει ο απο πισω....ο μπατσος φταιει εκει??που δεν ειναι απο ενας σε καθε φαναρι??

δεν φταίει που δεν είναι ένας σε κάθε φανάρι

αλλά που δεν είναι ΚΑΝΕΝΑΣ σε ΚΑΝΕΝΑ φανάρι

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    αυτό που είπε ο gdevelek... και το οτι επικρατεί μια επιλεκτική μεταχείριση στην ερμηνεία νόμων τόσο απο την αστυνομία όσο και απο τους οδηγούς εδώ προκαλέι τα ατυχήματα.

Θέλω να δώ όλους εκείνους που δεν θα περιμένουν κόκκινο γιατί το θεωρούν ασφαλές να το περάσουν, ... εκείνους που μιλάνε σε κινητό , κτλ...

Να τα κάνουν σε άλλη χώρα (π.χ. Αυστρία ή Γαλλία ή Ελβετία ή Γερμανία ή UK) και να αρχίσουν να βλέπουν τα ευρώ τους να μετακομίζουν απο την τσέπη τους (στην καλύτερη) και το όχημα τους να το παίρνει γερανός επιτοπου (στην χειρότερη ... και ναι συμβαίνει σε χώρες που είναι προηγμένες).

Δεν είναι οτι δεν κάνουμε παρανομίες εδώ... φυσικά και κάνουμε όλοι μας... έστω και το στιγμιαιο 80-100χ.α.ω που έχουμε εντός άστυ είναι παράνομο. Η διαφορά δεν είναι εκεί όμως κύριοι... είναι στο οτι πάμε να βγούμε και απο πάνω και λέμε οτι ήταν "ασφαλές"!!! .. για να το κάνουμε.

Το κάναμε;;;;... οκ... ας πληρώσουμε τότε και ας αφήσουμε τις δικαιολογίες για αγρίους. (Κυριολεκτικά για αγρίους όμως).

Ο ΚΟΚ είναι νόμος και ερμηνεύεται κατά γράμμα και οχι επιλεκτικά. Θες να κάνεις την παρανομία κύριος;... σαφώς και είναι επιλογή σου... εκείνο που δεν είναι επιλογή σου είναι να το παίζεις "άδικημένος-αγαναχτησμένος" όταν θα πέσει η καμπάνα.

Κατανοητό;

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 700_Thespieis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    αυτό που είπε ο gdevelek... και το οτι επικρατεί μια επιλεκτική μεταχείριση στην ερμηνεία νόμων τόσο απο την αστυνομία όσο και απο τους οδηγούς εδώ προκαλέι τα ατυχήματα.

Θέλω να δώ όλους εκείνους που δεν θα περιμένουν κόκκινο γιατί το θεωρούν ασφαλές να το περάσουν, ... εκείνους που μιλάνε σε κινητό , κτλ...

Να τα κάνουν σε άλλη χώρα (π.χ. Αυστρία ή Γαλλία ή Ελβετία ή Γερμανία ή UK) και να αρχίσουν να βλέπουν τα ευρώ τους να μετακομίζουν απο την τσέπη τους (στην καλύτερη) και το όχημα τους να το παίρνει γερανός επιτοπου (στην χειρότερη ... και ναι συμβαίνει σε χώρες που είναι προηγμένες).

Δεν είναι οτι δεν κάνουμε παρανομίες εδώ... φυσικά και κάνουμε όλοι μας... έστω και το στιγμιαιο 80-100χ.α.ω που έχουμε εντός άστυ είναι παράνομο. Η διαφορά δεν είναι εκεί όμως κύριοι... είναι στο οτι πάμε να βγούμε και απο πάνω και λέμε οτι ήταν "ασφαλές"!!! .. για να το κάνουμε.

Το κάναμε;;;;... οκ... ας πληρώσουμε τότε και ας αφήσουμε τις δικαιολογίες για αγρίους. (Κυριολεκτικά για αγρίους όμως).

Ο ΚΟΚ είναι νόμος και ερμηνεύεται κατά γράμμα και οχι επιλεκτικά. Θες να κάνεις την παρανομία κύριος;... σαφώς και είναι επιλογή σου... εκείνο που δεν είναι επιλογή σου είναι να το παίζεις "άδικημένος-αγαναχτησμένος" όταν θα πέσει η καμπάνα.

Κατανοητό;

Gandalf
    ασχετο--Σε δρομο οπως η Μεσογειων,με ποσα μπορω να πηγαινω?Απο τη μια ειναι ταχειας κυκλοφοριας,απο την αλλη ειναι μεσα σε κατοικημενη περιοχη..

Σελίδα 3 από 11 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τι θα γινει με τους καγκουρες με τα αυτοκινητα;
    από OrEsTiS82 στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2007, 09:17
  2. Τι θα γινει με τους Βενζιναδες?
    από Lazio στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 10/08/2005, 12:21
  3. Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 26/06/2005, 14:45