έχεις δίκιο αμ σορρυ!Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
![]()
εδω μιλαμε για το μωρο
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
έχεις δίκιο αμ σορρυ!Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
![]()
εδω μιλαμε για το μωρο
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Υποστηριζω Ομπαμα γιατι ειναι μαυρος και αν τον βαλεις να κοιμηθει πανω σε ψαθα, θα δειχνει αναθρακονηματινος για κανα μισαωρο...:rotflmao:
![]()
:rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Υποστηριζω Ομπαμα γιατι ειναι μαυρος και αν τον βαλεις να κοιμηθει πανω σε ψαθα, θα δειχνει αναθρακονηματινος για κανα μισαωρο...
Σχόλια ...................
α) Oronero = Χρυσόμαυρο
Κατανοητό το Μαύρο .................. το χρυσό που το είδανε ;;;![]()
![]()
![]()
β) Αν αντί για D έγραφε S, Y ή και Η θα με άρεσε περισσότερο !!! (όχι ότι δε μ' αρέσει .... κούκλα είναι αλλά ....)
γ) Να μην ρωτήσω πόσο κάνει εεεε;;;
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Σχόλια ...................
α) Oronero = Χρυσόμαυρο
Κατανοητό το Μαύρο .................. το χρυσό που το είδανε ;;;![]()
![]()
![]()
β) Αν αντί για D έγραφε S, Y ή και Η θα με άρεσε περισσότερο !!! (όχι ότι δε μ' αρέσει .... κούκλα είναι αλλά ....)
γ) Να μην ρωτήσω πόσο κάνει εεεε;;;
![]()
![]()
![]()
α)αν θες προσεξε στην πισω αναρτηση...για αυτη την χρυση λεπτομερεια θα ελεγαν μαλλον
β)δεν ξερω μπορει να εχεις δικαιο
γ)ε μην ειμαστε και πλεονεκτες...ΕΧΕΙ ανθρακονημα
![]()
![]()
You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.
Ωραίο και προπάντων ανθρακονημάτινο!!
Τα ανθρακονήματα τα έπαιζε στα δάχτυλα η Bimota απο παλιά, όπως ειπε κι ο filippos, και τα μοντέλα του 90 ειχαν ολόκληρο κουστούμι, monocoque απο ανθρακονήματα, όπως το SB6.
Eδω όμως μιλάμε πλέον για πλαίσιο απο ανθρακόνημα, πράγμα που δεν εχει ξαναγίνει σε μοτο παραγωγής, εστω και περιορισμένης.
Πρωτη φορά αυτό εγινε σε αγωνιστικό 500 GP, με μοτερ Suzuki και το ειχε φτιάξει η Ciba Geigy (το εχουμε βαλει στο παιχνίδι βεβαίως).
Αργότερα η Cagiva εφτιαξε (με την βοήθεια της Ferrari) πλαίσιο 2 δοκών από ανθρακόνημα γοα το 500GP κι ηταν πανέμορφο, αλλά δεν μπορούμε να σχολιάσουμε για την αποτελεσματικότητά του, μια σπάνια διακρίνονταν τα Cagiva στους αγώνες.
Του χρόνου το GP9 του Stoner και του Hayden θα εχει ανθρακονημάτινο πλαίσιο.
Και τωρα η Bimota κάνει μια κίνηση υπεροχής, να βγάλει κάτι τέτοιο στην παραγωγή.
![]()
![]()
![]()
Τωρα που υπάρχει κρίση, ευκαιρία να επενδύσει κάποιος σε μοτοσυκλέτα!![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
εχω την αμυδρα αισθηση οτι οι τροχοι ΔΕΝ ειναι carbon...εαν οντως ισχυει κατι τετοιο,ειναι τουλαχιστον απαραδεκτοι...
frankly my dear, i dont give a damn...
Εδω θα διαφωνήσω.Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
εχω την αμυδρα αισθηση οτι οι τροχοι ΔΕΝ ειναι carbon...εαν οντως ισχυει κατι τετοιο,ειναι τουλαχιστον απαραδεκτοι...
Προορίζεται για τον δρόμο, και δεν θα εμπιστευόμουν carbon τροχούς με τίποτα, οχι στην Ελλάδα αλλά πουθενά.
Θεωρώ οτι μόνο στην πίστα (οχι των Μεγαρων) εχουν πραγματικά ρόλο υπαρξης.
Αν θελεις εχω μερικες φωτό (ανατριχιαστικες) να δεις...
Εχουν βελτιωθεί πολύ τα τελευταία χρόνια αλλά ο ποιοτικός έλεγχος θα έπρεπε να γίνεται σε καθε τροχό για να ειναι ασφαλή τα συμπεράσματα, κι οχι ενδεικτικός, ενας καθε 50 τροχούς που γίνεται τώρα.
Υπάρχει και το μαγνήσιο, κι αυτό ωραίο χρώμα έχει![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Γ@μαει!!!!!!!
:wacko:
τι υλικο ειπαμε ειναι?
![]()
![]()
Είσαι κωλόγερος και συντηρητικός γιαυτό διαφωνείς. Υπάρχουν ζάντες carbon για SM και φωτό κάνουν κάτι άλματα απίστευτα με αυτές. Υπάρχουν και για αγωνιστική και για πολιτική χρήση πλέον.Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Εδω θα διαφωνήσω.
Προορίζεται για τον δρόμο, και δεν θα εμπιστευόμουν carbon τροχούς με τίποτα, οχι στην Ελλάδα αλλά πουθενά.
Θεωρώ οτι μόνο στην πίστα (οχι των Μεγαρων) εχουν πραγματικά ρόλο υπαρξης.
Αν θελεις εχω μερικες φωτό (ανατριχιαστικες) να δεις...
Εχουν βελτιωθεί πολύ τα τελευταία χρόνια αλλά ο ποιοτικός έλεγχος θα έπρεπε να γίνεται σε καθε τροχό για να ειναι ασφαλή τα συμπεράσματα, κι οχι ενδεικτικός, ενας καθε 50 τροχούς που γίνεται τώρα.
Υπάρχει και το μαγνήσιο, κι αυτό ωραίο χρώμα έχει![]()
Το μαγνήσιο είναι επίσης ελαφρύ, αλλά αυτό κι αν δεν είναι για χρήση δρόμου...![]()
Mπορεί να είμαι κολόγερος όπως λές, αλλά το μαγνήσιο θα το εμπιστευόμουν περισσότερο.Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Είσαι κωλόγερος και συντηρητικός γιαυτό διαφωνείς. Υπάρχουν ζάντες carbon για SM και φωτό κάνουν κάτι άλματα απίστευτα με αυτές. Υπάρχουν και για αγωνιστική και για πολιτική χρήση πλέον.
Το μαγνήσιο είναι επίσης ελαφρύ, αλλά αυτό κι αν δεν είναι για χρήση δρόμου...![]()
Τα SM που κάνουν αλματα ζυγίζουν 100 κιλά και πανε με 100 χλμ στις πίστες SM.
Το 996 που καταστράφηκε ολοσχερώς λόγω της πίσω BST carbon που διαλύθηκε σε εξοδο στροφής σε πίστα το εχεις δεί?
Και δεν ειχε πατήσει ποτε σε δρόμο....
Η BST τα κανόνισε και όλα τα ποστ, φωτό κλπ εξαφανίστηκαν απο προσώπου γης απο όλα τα forum.
Εγω εχω τις φωτό...να τις βαλω? Ειναι πολύ![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
ΒΑΛ ΤΕΣ ΑΡΗ!!!!!!
![]()
![]()
![]()
ναι ρε βαλτες![]()
You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.