Εμένα λες ρε ..???Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
παντως κατι αγορακια (που απαντησαν απο πανω) ταστεγνα και ασαλιωτα με το xrακι μου σε ορεινα μονοπατακια...
![]()
Εμένα λες ρε ..???Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
παντως κατι αγορακια (που απαντησαν απο πανω) ταστεγνα και ασαλιωτα με το xrακι μου σε ορεινα μονοπατακια...
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
στη σειρά σας κύριος... εμάς λέει... μονη μονοπατίου...Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Εμένα λες ρε ..???![]()
![]()
γης μαδιαμ...
θα ναι "αυστηρά" χωμάτινη η βόλτα?![]()
![]()
Η σκέψη μου προσανατολίζεται κυρίως σε βουνά, λαγκάδια, ρεματιές & γίνει το concept 1, τράφοι, πλαγιές, μονοπάτια, φαράγγια.....Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
θα ναι "αυστηρά" χωμάτινη η βόλτα?![]()
![]()
Αν τώρα μαζευτούν τόσοι πολλοί ασφάλτινοι, περνάμε σε εντελώς άλλη βόλτα (άλλο concept).
![]()
vestroma χωρίς εμπειρία σε βρώμικους δρόμους δέχεστε;;;;![]()
Αυτοί δέχονται .................... εσύ είσαι σίγουρος ότι θες να πας ;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από mikios400
![]()
![]()
![]()
Φίλιππε, αν πάμε στο concept 2, και βάλεις χωμάτινα στο vstorm, συν κάποια άλλα πράγματα που σίγουρα χρειάζονται για σένα τότε εννοείτε. Επίσης να ξέρεις ότι πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο μικρών πτώσεωνΑρχικά δημιουργήθηκε από mikios400
![]()
![]()
Μιχάλη εννοείται ότι αν παίξει κι αυτό το σενάριο είμαι μέσα, δεν ξαναπάω σε ταβέρνα με σφίγγες όμως !Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Αν τώρα μαζευτούν τόσοι πολλοί ασφάλτινοι, περνάμε σε εντελώς άλλη βόλτα (άλλο concept).
![]()
![]()
![]()
μπα....Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Εμένα λες ρε ..???![]()
εσας σας σεβομαι...μονο και μονο για τα χρονια σας!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Η σκέψη μου προσανατολίζεται κυρίως σε βουνά, λαγκάδια, ρεματιές & γίνει το concept 1, τράφοι, πλαγιές, μονοπάτια, φαράγγια.....
![]()
εγω για χαλαρη εντουροβολτα ψηνομαι δεοντος.
Κρητη δεν εχω κατεβει ποτε στην ζωη μου.οποτε ειναι καλη ευκαιρια...
σε ταφρους και φαραγγια να πατε εσεις και να σας βλεπουμε εμεις απο πανω....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ρε μιχαλη για ποτε λες ????![]()
αν ειναι να ερθω με τον μικρο γαλατη και το πανεμορφο VOR :rotflmao::rotflmao:
Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ
Πραγματικά δεν έχω στο μυαλό μου ημερομηνία. Ήλπιζα ότι θα έπεφτε καμιά ιδέα από εδώ αλλά προς το παρόν τίποτα.... Λογικά πάμε για επόμενο μήνα (Δεκέμβρη, τότε ίσως υπάρχει χρόνος από πολλούς). Αλλιώς Ιανουάριο στα ωραία κρύαΑρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
ρε μιχαλη για ποτε λες ????![]()
αν ειναι να ερθω με τον μικρο γαλατη και το πανεμορφο VOR :rotflmao::rotflmao:
![]()
![]()
![]()
ΠΡΟΤΑΣΗ !!!
ΠΣΚ σε κάποιο ορεινό καταφύγιο με πρόσβαση ΚΑΙ από άσφαλτο ...............
ή ακόμα ΙΣΩΣ ................ και νομίζω ότι θα αρέσει .................. ΠΣΚ στον Ομαλό ................... για να γίνει της ανομαλίας !!!![]()
![]()
![]()
παιδες εμενα θα με βολευε ενα τριημερο/τετραημερο οταν το πρωτο Σ/Κ των διακοπων, δηλαδη φευγουμε 20 σαββατο και την κανουμε 23 τριτη του μηνος για αθηνα.Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Πραγματικά δεν έχω στο μυαλό μου ημερομηνία. Ήλπιζα ότι θα έπεφτε καμιά ιδέα από εδώ αλλά προς το παρόν τίποτα.... Λογικά πάμε για επόμενο μήνα (Δεκέμβρη, τότε ίσως υπάρχει χρόνος από πολλούς). Αλλιώς Ιανουάριο στα ωραία κρύα![]()
![]()
![]()
πρωτοχρονια με σπασμενο ποδι δηλαδη:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
εγώ ψήνομαι αλλά δεν έχει σάλιο.... φτιάχνω σπίτιΑρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Φίλιππε, αν πάμε στο concept 2, και βάλεις χωμάτινα στο vstorm, συν κάποια άλλα πράγματα που σίγουρα χρειάζονται για σένα τότε εννοείτε. Επίσης να ξέρεις ότι πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο μικρών πτώσεων![]()
![]()
με σαγιονάρα κ σορτσάκι κ ασφάλτιναι που πάω
![]()
μάλλον με τον αρχαίο θα'ρθψ από το δρόμο :rotflmao: :rotflmao: