Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 92

Θέμα: Τατουάζ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
    Φιλε Στελιο, η συνομοσιολογια, ειναι σκληρος και δυσκολος δρομος.
    Δεν την προτινω σε κανεναν.
    Η αληθεια, δεν ειναι ουτε ευκολη, ουτε κατι που το χαιροντε οι εγκλωβισμενοι, οταν την μαθαινουν.
    Φιλε τρουπερ, ειναι γνωστο οτι ειμαι του γυμνασιου και αυτο με το ζορι το εβγαλα και η ορθογραφια μου ειναι χαλια.
    Κανονικα με το επιπεδο μου και την αμορφωσια μου θα επρεπε να βαρεσω καμια δεκαρια τατουαζ για να γινω διανοουμενος, αλλα δυστηχως και σ αυτο λουζερ ειμαι.:rotflmao:
    Α Ξεχασα! Ουτε Αγγλικα δεν ξερω. Συγνωμη.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Για ΣΕΝΑ είναι δύσκολος δρόμος! Που ΝΟΜΙΖΕΙΣ ότι έχεις βρει την αλήθεια και κάποιες απαντήσεις! Είναι εντελώς υποκειμενικό. Τεσπα μην σκίσουμε εντελώς το thread του ανθρώπου. Πες μου στο Παγκράτι αυτόν που σε ρώτησα λες; Με μία γκοθού που είναι η γυναίκα του;
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

Η ΓΚοθου ηταν συμαθητρια μου στο σχολειο, αλλα ηταν πιο καλη μαθητρια απο μενα.
    Ναι αυτος ρε Στελιο. Αμα θες κατι, πες μου με πμ, να σε σενιαρω.

Κανόνισέ του έναν Μπαμπαστρούμφ σε πράσινο χρώμα :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Η ΓΚοθου ηταν συμαθητρια μου στο σχολειο, αλλα ηταν πιο καλη μαθητρια απο μενα.

Thanks ρε να σαι καλά. Αν είναι φυσικά και θα σου πω αν και έχω γρει 2 καταπληκτικούς στους Αμπελόκηπους και στην καισαριανή.
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

Αν το σκέφτεσαι να κάνεις, απλά μελέτα το και κάνε κάτι ξεχωριστό (όπως είπαν και μερικοί προλαλήσαντες). Όσοι το βλέπουν σαν μόδα να ξέρεις ότι απλά κάνουν ένα τατουάζ που είδαν σε κάποιον άλλον ή κάποιο που βλέπουν παντού. Την μόδα ποτέ δεν την ακολούθησα (η μόδα είναι για τα "πρόβατα"...). Ανέκαθεν θεωρούσα την τέχνη του τατουάζ καλλωπιστική και επέλεξα να κάνω ότι έχω κάνει.

Και τα τρία τατουάζ που έχω τα έκανα για δικούς μου λόγους, δεν τα έχω βαρεθεί και ούτε πρόκειται. Μόνη μου πήγα στο στούντιο, μόνη μου αποφάσισα και μόνη ήμουν όταν τα έκανα. Καμιά επιρροή και ουδεμία συζήτηση. Φυσικά, δεν θα με απασχολήσει και η γνώμη κανενός αν με κρίνει από αυτά.

Όσο για το αν θα κάνεις κάποιο τατουάζ που έχει σχέση με το "άθλημα", κι εδώ ισχύει το να συμβολίζει κάτι για σένα!

μικροedit: Σχετικά με το πού μπορεί κάποιος να κάνει τατουάζ: Θεωρητικά "παντού" μπορεί να γίνει (τα μάτια μας έχουν δει πολλά). Γνώμη μου είναι να μη γίνεται σε σημεία όπου αργότερα υπάρχει πιθανότητα να αντικατασταθούν με... λίπος (αυξομείωση βάρους= παραμόρφωση του tattoo), και πάνω στην σπονδυλική στήλη, κεφάλι... λόγω σημαντικών νεύρων που διαπερνούν την περιοχή.

Cheers
    SARCASM / because beating the shit out of people is illegal

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Electra
    ....

Όσο για το αν θα κάνεις κάποιο τατουάζ που έχει σχέση με το "άθλημα", κι εδώ ισχύει το να συμβολίζει κάτι για σένα!

....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    SARCASM / because beating the shit out of people is illegal

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos
    Δεν θα κάνετε εντομές στο σώμα σας για νεκρόν ούτε θα χαράξετε επάνω σας στικτά γράμματα. Εγώ είμαι ο Κύριος.
    Λευιτικόν 19:28

Wanted Dead Or Alive Το avatar του/της Egle
    Γουστάρω...
    Let it roll baby R O L L . . . ! ! !

Παλαιό μέλος Το avatar του/της george72
    ο τακης, αλλα και η ποπη, στο παγκρατι ειναι τρομερα παιδια και σωστοι επαγγελματιες και οι δυο....
    δεν ειναι γκοθου...!
    παλιο μεταλο, τσοπερου ειναι...

αφοβα για αυτους που το σκεφτονται, να κανουν τατουαζ εκει...
    και καλη δουλεια και καλα φυτικα χρωματα
    και καλες τιμες
    http://www.youtube.com/watch?v=aRO5UtYxFjM&feature=related

Memo, μεσα εισαι ρε μαγκα. Το κατεχεις το Θεολογικο.

Δηλαδη τωρα σοβαρευτηκα.? Το avatar του/της rsp
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Electra

Cheers
    Για αλλη μια φορα πολυ σωστο ποστ!!

Ααα και β στορμα, ναι εγω ειμαι που γραφεις στα @@ σου.. Σκεψου μονο αυτο, η δικια σου γνωμη ειναι σεβαστη οσο παπαρια και αν ειναι, αλλα παραμενει προσβλητικος ο τροπος που την λες. Πες παιδια εμενα δεν μου αρεσουν, δεν με εκφραζουν. Το να λες οτι ειναι καραγκοζιλικι απλα προσβαλεις τον αλλο. Και δεν με νοιαζει αν εχει και η γυναικα σου και ο σκυλος σου και λοιπα..Σημασια εχει οτι οταν γραφεις πισω απο ενα πληκτρολογιο φαινετε ασχημο.

Σκεψου το !

φιλικα
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

www.elnak-seaside.blogspot.com

Παλαιό μέλος
    Πολλοί έχουν την τάση να γενικεύουν ασύστολα. Το τατουάζ είναι μια τέχνη αρχαία, η οποία εμφανίζεται σε διάφορους πολιτισμούς και για διάφορους λόγους. Δεν θα κάτσω να κάνω ιστορική αναδρομή, αλλά θα πώ ότι δεν σχετίζεται η ύπαρξή του (ή η μη ύπαρξη) με το μορφωτικό επίπεδο και πολύ περισσότερο με το επίπεδο νοημοσύνης του ατόμου. Το τατουάζ δεν προκαλεί εγκεφαλικές βλάβες, ούτε ακυρώνει την παιδεία. Βέβαια δεν κάνει και το αντίθετο...

Το ότι υπάρχουν αρκετοί που κάνουν τατουάζ διότι είναι μόδα και το μετανιώνουν δεν σημαίνει ότι είναι έτσι όλοι. Η δυσκολία ορισμένων να δεχτούν ότι μπορεί να μην το βαρεθεί κάποιος, ίσως να συνδέεται με μια γενικότερη δυσκολία που έχουν στα μακροπρόθεσμα πλάνα και δεσμεύσεις...

Βέβαια δεν θεωρώ και ότι αν κάνεις ενσυνείδητα τατουάζ και όχι για να ακολουθήσεις το πλήθος, δεν θα μείνεις στο 1. Μπορεί αυτό να σου αρκεί...

Οι άνθρωποι, έχουμε το προτέρημα να είμαστε πολυδιάστατα όντα και οι αφορισμοί, που βασίζονται σε ένα μέρος μόνο της πρωσοπικότητας ή της εμφάνισης κάποιου, προσβάλουν πιο πολύ αυτόν που τους εκφράζει (αλλά συνήθως δεν μπορεί να το καταλάβει, διότι δεν τον αφήνει ο εγωϊσμός του).

Υ.Γ. Όσο για την "θρησκευτική" διάσταση του θέματος, ας μην το αναλύσουμε καλύτερα, διότι θα εξελιχθεί σε μεγάλη αντιπαράθεση. Θα πω απλά ότι ο Θεός και ο Υιός του δεν έγραψαν τίποτα, καθως και οτι πολλά από τα "πρέπει" του κάθε δόγματος δημιουργήθηκαν για την επιτευξή άλλων σκοπών και όχι της αρετής.

Ρε rsp, γιατι εχεις μανια να χαλας τον χαβαλε εδω μεσα;
    Την καθε π@π@ρια που γραφω την παιρνεις σοβαρα και καθεσε και μου μαθαινεις τροπους.

Ολο το φορουμ εχει παρει πρεφα τι χαβαλες ειμαι, εσυ επιμενεις να μου το παιζεις κυριλε και να με επαναφερεις στην ταξη και να προκαλεις τους μοντ, να με ριξουν στα ταρταρα.

Τι διαολο; Γερμανικο θες να το κανεις το φορουμ;
    Ασε μας να πουμε και καμια μ@λ@κι@, ασε μας να κοντραριστουμε λιγο.
    Εντω μεταξυ, ερχεσε να σοβαρεψεις τα πιο τζερτζελοθρεντ.

Φρεναρε με σε καποιο σοβαρο, να το καταλαβω.
    Ασε που στα σοβαρα, μαζευομε απο μονος μου. δεν χρειαζομε εσενα.
    Λοιπον, σταματα να με αναγκαζεις να σε γραφω στα @ρχιδι@ μου.

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τατουάζ
    από Acacius στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 172
    Τελευταίο μήνυμα: 01/08/2019, 06:47
  2. Τατουάζ
    από menos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2010, 11:00