Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 92

Θέμα: ΠΙΣΤΟΝΙ ΣΦΥΡΙΛΑΤΟ + ΕΚΚΕΝΤΡΟΦΟΡΟΣ-ΓΝΩΜΕΣ

Παλαιό μέλος
    πριν μου πατιναριζε....πριν να ανοιξω...μοτερ....μην μπερδευομαστε....το thumper πρεπει να εχει προσθετα..μεσα που προφανως δεν κανουν για τους δισκους μας.....δεν εχει υποστηριξη MA JASO που προυποθετουν οι δισκοι μας....τα motul εχουν...

ο,τι να'ναι μελος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    παιδια σας φαινεται καλυτερο το bell ray?

απο που το περνετε και ποσο?
    captain για πες...
    Να σου πω την αληθεια δεν ξερω ποσο τα παιρνω ουτε ποσο κανουν. Συνεργαζομαι με ενα συνεργειο κ οι τιμες που τα πληρωνω ειναι οσο τα αγοραζουν αυτοι. Λαδια μπουζι φιλτρο αερα-λαδιου φλαντζα βολαν κ καμπανας που χρειαστικα τα πληρωσα αν θυμαμαι καλα 60ευρω maximum.

Απσογε ειλικρινα δεν το γνωριζω αυτο που λες σχετικα με τα λαδια. Εγω μιλησα καθαρα απο πρωσωπικη εμπειρια σχετικα κ με τα δυο λαδια. Φυσικα κ δεν ψηφιζω για το πιο ειναι καλυτερο. Κ τα δυο ειναι πολυ καλα λαδια.

Το καταλαβα οτι σου πατιναριζε πριν. Εγω σου μιλαω για μετα. Αφου το εφτιαξες εκ νεου το μοτερ.Κατα την διαρκεια του στρωσιματος. Αφου πατησουν οι δισκοι κ αφου γραψει 800-1200 χιλιομετρα ειναι πολυ φυσιολογικο να παρατηρισεις οτι πατηναρη λιγο συνηθως με 4η η 5η κ αρκετο φορτιο στο γκαζι σου. Οταν θα γινει σερβις ζητα να σου κοιταξει λίγο την καμπανα κ να την σφιξει λιγο.

Γκαντεμοσαυρ Το avatar του/της MavrosPan
    εγω μαγκες δυστυχως την εκατσα την βαρκα μιας και γυριζοντας την παρασκευη απο μεγαρα για πειραια, καπου κοντα στον ασπροπυργο κατεληξα με κολλημενο πιστονι.. καλα μιλαμε δεν ξερω αν εχετε δει ποτε αλλα επειδη εγω πρωτη φορα εβλεπα, μιλαμε απι σω απτην εξατμιση εβγαινε η σαρα και η μαρα.... ουτε νταλικα τοσο καπνο..

σημερα μπηκε μεσα για επισκευη και παμε για πιστονια ρεκτιφιε ελατηρια μπιελα φλαντζες κλπ κλπ καθεκαστα..

αμα δεν αλλαξω μπιελα αλλα παμε μονο για πιστονια, ελατηρια, ρεκτιφιε, φλαντζες κλπ ολα απο yamaha ειμαστε στα 395. με αλλαγη και μπιελα ειμαστε στα 700 συνολο με εργασια και ολα, φιλτρα λαδιου, αντλια λαδιου ( η οποια αυτη εκανε και την ζημια) και τα καθεκαστα. α και αλλα 50 για 2 ρουλεμαν στροφαλου, (δισκους κραταμε τους ιδιους μιας και δεν πατιναρε το μηχανακι καθολου για να τους αλλαξω..). δηλαδη μιας που κατεβαινει το μοτερ παμε για ολικη ανακατασκευη να εχουμε το κεφαλι μας ησυχο.
    η μπιελα μου ειπε οτι ισως και να μην χρειαζεται αλλαγη, αλλα αν στο μελλον βαρεσει η μπιελα θα πρεπει να δωσω παλι τα λεφτα για πιστονια και οτι συνεπαγεται. βασικα και τον αδερφο μου που ειναι παλιοτερος στα διτροχα και εχει και μια εμπειρια παραπανω μου προτεινε να την αλλαξω για να ειμαι ησυχος ( εχει και 40000 χιλιομετρα).

Και στρωσιμο απο την αρχη..

οποτε καταληξαμε να τα αλλαξουμε ολα και να χτυπησουμε ενα σφυριλατο πιστονι βοζνερ οπου ειναι +100 ευρω διαφορας απο το μαμα. δηλαδη συνολο ολα μαζι (πιστονι σφυριλατο, μπιελα, ελατηρια, αντλια κ φιλτρο λαδιου, φλατζες πανω κατω, ρεκτιφιε (1 οχι 0.5, το οποιο δεν ξερω τι σημαινει ακριβως ), ρουλεμαν στροφαλου, 850 ολα παρεα.

εκκεντροφορο προς το παρον κραταμε τον ιδιο αν και ειπα μια που το ανοιγω να του βαλω απο ΤΤ για ροπες αλλα επειδη μιλαμε για αλλα 150 ευρα, θα το κανω μετα το στρωσιμο, σε κανα δυο μηνες για να δω και την διαφορα (το μονο που με χαλαει ειναι τα αλλα 80 που θα πρεπει να δωσω για λυσε δεσε μοτερ για τον εκκετροφορο μετα, δηλαδη 230..)

πως σας φαινονται αυτα ?

δεν θα τα εκανα ολα αυτα αλλα βλεπετε με κολλημενο πιστονι και αλλαγη μπιελα ειμαι ηδη πολυ ψηλα, οποτε ενα κατοσταρικο ακομα για σφυριλατο δεν θα μου "φανει" τοσο.
    εκκεντροφορο οποτε εχω ανεση θα τον αλλαξω, προς το παρον το αποκλειω λογω ρευστου.
    Το δικαιωμα σας να ομιλειτε, δεν περιλαμβανει και υποχρεωση μας να σας παρουμε στα σοβαρα.

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    φιλε μου δε μπορω να καταλαβω πως στα 40,000χλμ σου εβγαλε τετοια ζημια...

Μηπως το πηγαινες τερμα γκαζι πολυ ωρα?

Μηπως το αφησες χωρις λαδια?

Παλαιό μέλος
    ρε παιδια συγνωμη εγω πριν αλλαχω πιστονι....το μηχανακι στανταρ ειχε 120.000 χλμ γιατι ειναι απο το 97 και μετα... και του γ@μησει το σπιτι.... παντα ομως το ζεστενα στην αρχη...

ο,τι να'ναι μελος
    Οφειλω να συμφωνησω με τον αψογο. Δε δικαιολογητε στα 40000 χιλιομετρα τετοια ζημια εκτος αν εισαι καυτης. Εχω λυσει μοτερ με 70000 χιλιομετρα κ η μπιελα ηταν λαμπα το ιδιο κ τα κυλινδροπιστονα. Φθορα ειχε μονο το καπακι του εκκεντροφορου κ τα κοκκορακια κ αυτα οχι τοσο μεγαλη που να θελουν αλλαγη. Μαλλον κατι λαθος κανεις...

βασικα παιδες το μηχανακι το εχω εγω στα χερια μου τους τελευταιους 5 μηνες, και το δεν μπορω να πω οτι το ζοριζα ιδιαιτερα. παντα το ζεσταινω και γενικοτερα το προσεχα. και ατα λαδακια του μια χαρα. βεβαια οταν κολλησε, ηταν τελικωμενο για κανα 10αλεπτο, απο τις ελαχιστες φορες που το εκανα. δεν ξερω τι να πω..ισως η ζημια να ειχε γινει απο τον προηγουμενο.
    στο θεμα μας ομως. τωρα παει κολλησε. για τιμες κλπ τι λετε?
    Το δικαιωμα σας να ομιλειτε, δεν περιλαμβανει και υποχρεωση μας να σας παρουμε στα σοβαρα.

Παλαιό μέλος
    βασικα....σχετικα συμπαθητικες μου ακουγονται εμενα αφου λες οτι αλλαξες ολα αυτα....και για την yamaha αρκετα συμπαθητικες μπορω να πω:smilea:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MavrosPan
    [Bβεβαια οταν κολλησε, ηταν τελικωμενο για κανα 10αλεπτο, απο τις ελαχιστες φορες που το εκανα [/B]

Βρε τον άτιμο τον προηγούμενο

ελα κακιες, το επιασα το υπονοουμενο ναι βασικα, ισως να εχεις και δικιο..
    το ζητημα τωρα ειναι οτι 850 κατοσταρικακια κανανε φτερα στον ανεμο, αλλα τωρα τουλαχιστον το μοτερ ειναι αποκλειστικα στα χερια μου πως θα επιβιωσει..ειναι και χειμωνας, οτι πρεπει καιρος για στρωσιμο
    και εμενα οι τιμες απο οτι ρωτησα γυρω γυρω, καλες μου ακουγονται.

Παλαιό μέλος
    Να ρωτησω κατι....εμενα για στρωσιμο που μου ειπαν που εχω πανω σφυριλατο...μου ειπε 1000χλμ και αν θελω τελειο στα 1500χλμ τι να κανω...επηρεαζει κατι? ποιο ειναι το καλυτερο στην πραγματικοτητα?το 1500?

Αρχικά δημιουργήθηκε από apsogos
    Να ρωτησω κατι....εμενα για στρωσιμο που μου ειπαν που εχω πανω σφυριλατο...μου ειπε 1000χλμ και αν θελω τελειο στα 1500χλμ τι να κανω...επηρεαζει κατι? ποιο ειναι το καλυτερο στην πραγματικοτητα?το 1500?

Το Ζ750 το οποιο τρακαρα και πηρα το ΧΤ το εστρωνα για 5000χιλ αλλα μετα απο 4 χρονια το μοτερ ηταν μοΥΝ@ΡΑ..
    καλο ειναι γενικα τις στροφες στο στρωσιμο να τις ανεβαζεις σταδιακα, δηλαδη.. 1000 μεχρι 3500σαλ, αλλα 1000 μεχρι 4500σαλ και αλλα 500πχ μεχρι 5500σαλ.

εγω τουλαχιστον αυτα θα κανω στο δικο μου τωρα που θα το παρω..
    Γενικως, οσα περισσοτερα του κανεις χαλαρα τοσο το καλυτερο για το μοτερ.
    σημειο αναφορας για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο, οτι εσυ οτι εκανες το εκανες "αψογα" ειναι τα 2000..

μην ξεχνας οτι τ οστρωσιμο σε ενα μηχανακι δεν το κανουμε μονο για το μοτερ, αλλα για να "μαθεις" και να σε "μαθει" η μοτοσυκλετα.. στο ΧΤ ακομα και μεταχειρισμενο που το πηρα, εκανα το ιδιο πραγμα που περιεγραψα παραπανω, ακομα και αν ειχε 30000 χιλ

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MavrosPan
    βεβαια οταν κολλησε, ηταν τελικωμενο για κανα 10αλεπτο

πηρα το ΧΤ το εστρωνα για 5000χιλ

μην ξεχνας οτι τ οστρωσιμο σε ενα μηχανακι δεν το κανουμε μονο για το μοτερ, αλλα για να "μαθεις" και να σε "μαθει" η μοτοσυκλετα.. στο ΧΤ ακομα και μεταχειρισμενο που το πηρα, εκανα το ιδιο πραγμα που περιεγραψα παραπανω, ακομα και αν ειχε 30000 χιλ
    Ευτυχώς που είχατε μάθει ο ένας τον άλλο δλδ...
    Παίδες 5.000 χλμ δεν είναι στρώσιμο αλλά ταξίδι στην αιωνιότητα.
    Όταν σκίζεις ένα μηχανάκι επί 10λεπτο, μόνο ήσυχο δεν μπορείς να έχεις το κεφάλι σου (μάλλον το αντίθετο)
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    byron νομιζω οτι δεν τιθεται θεμα γιατι παρεδωσε πνευμα το μοτερ του MavrosPan...

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    byron νομιζω οτι δεν τιθεται θεμα γιατι παρεδωσε πνευμα το μοτερ του MavrosPan...
    χαχαχαχαχαα:rotflmao:

Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Σφυρίλατο Πιστόνι σε 2χρονα...?
    από stefi21 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 20/04/2009, 18:51
  2. Πιστονι Για Dt125re
    από fotografos στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 08/02/2005, 18:35
  3. Πιστονι Για Dt125